Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
Üdv!
DC-t hogy tudom beállítani, hogy működjön?
Két gép van utp-n összekötve. Az XP-s gépre jön be a net, a vistáson is neteznek, és a DC nem megy (torrent igen). Keresni csak passzívban tudok, de letöltésnél azt írja, hogy "nem lehet megnyitni a célfájlt: az eszköz nem áll készen". -
Dilikutya
félisten
válasz
Apollyon #3611 üzenetére
FTP/MSN feltöltéseknél szoktam használni, megosztani a sebességet. Esetleg csak simán FTP-nél hagyni némi upload-ot a böngészőnek, ugyanis tapasztalat, hogy maximális feltöltésnél a Firefox lassabban tölti be az oldalakat. ADSL, 30k-s uploaddal, szóval kell a kompromisszum.
Azt, hogy a futó Netlimitert kijelzi a DC, tudom, nem is szokott futni a háttérben sem, ha megy a DC. De akkor is kidobnak, ha nem fut (és nem, a tálcán sincs az óra mellett...). Ez kicsit bosszant, mert hadd döntsem már el, milyen programot használok, a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem is lehetne, hisz nem fut...
Ez az Apex mit tud? Illetve mivel tud többet a normál StrongDC, mint a Lite? Igazából a Lite is jó nekem, nem sok funkciót használok ki a kliensekben, nekem elsősorban a többszálú letöltés a lényeg. Tudom, hogy van, ahol azt is tiltják, de hát kapják be, én nem fogok 1 szálon szopni a sok kretén szétkapcsolgatós meg lekorlátozós userrel, ha lehet, töltöm 10 szálon. -
Dilikutya
félisten
Strong DC Lite 125-öt (SDC 2.03, DC++ 0.698 alapú) klienst használok. Mikor elindítom, kijelzi, hogy a Netlimiter telepítve van, használjak mást (Netlimiter nem fut). Ki is szoktak tiltani emiatt. Hogy a fenébe rúgják ki az embert olyasmi miatt, ami nem is fut? Mikor DC-zek, direkt le is állítom a Netlimitert, mert ha csak simán fut, de nincs semmire korlátozás bekapcsolva, akkor is kirúgnak érte, én meg használom, de egészen másra.
Nem mintha a décés társadalom valami nagyon korrekt lenne, vannak userek akiktől 1kb alatti sebességgel pöcsöl csak az anyag, ami elég gyér, ha a slotszabályokat nézzük, és az átlag DSL feltöltési sebességeket, akkor legalább 3-4k kéne, hogy legyen a minimum. -
Dilikutya
félisten
Többszálú letöltést mely hubokon engedélyezik? Amikor utoljára próbáltam, már pusztán az ilyen kliens miatt is seggbe rúgtak...
Más: mi a jó büdös francért használ a DC 100% processzoridőt örökké? Ilyen szar programot még életembe nem láttam. Fogja magát, és elkezd 100%-on menni, maga a program jól le is lassul ilyenkor. Ha játszom, az alatt is észreveszem, tehát eszi is a processzort rendesen. Hülye szar amatőr fércmunka. -
Dilikutya
félisten
Egy vélemény a magyar dc-ző társadalomról (nem egyszeri tapasztalat): egy rohadék gennyzsák a nagy részük. Lekorlátozza csutkára a kimenő sávszélt, és lehet szopni 500b/s-el és ugye ami nagyon kéne az embernek, ritkább cucc, az csak ilyeneknek van meg. A szétkapcsolgatós rohadékokat pedig egyszerűen belelőném a Dunába
még én voltam a paraszt, amiért szóltam a tagnak hogy ugyan hagyja már abba... érdekes, a svédeknél, cseheknél, akárhol ilyen nincs. Csak a magyar hubokon...
-
Dilikutya
félisten
Fakelésről: a DC p2p fájlcserélő, ahol BIZONYOS SZABÁLYOK VANNAK. Aki ezt nem tartja be, az húzhat a pics@ba.
Használtam Netlimitert, de tényleg azért, mert a 384-es ADSL-t jópár letöltő még 8k-s limittel is igencsak leterhelte. Amióta gyorsult a net, már nem tűnik föl, ha töltenek rólam, így a Netlimiter már nem szükséges. Mondjuk egy a 8k nem sok, mivel a Kolin, mátrixon, independence-en 6slot az előírás, hogy 3 hubon is bent lehessek, és a 8k elosztva 6 felé enyhén szólva is siralmas.
Ha már slotok... páran felhozták azt a baromságot a tübbszálas letöltés ellen, hogy kevesebb slot lenne. Na akkor gondolkodjunk (1 üveg Borsodi kinyit). Ha többszálon töltenénk, akkor ugyanaz a dolog még lassab userektől is hamarabb lejönne, és mellesleg 1-1 usernél nem 700Mb erejéig foglalnám a slotot, hanem csak egy töredékéig. Slothiányra panaszkodik a nép, erreföl az Elite-en már csökkentették a slotok számát. -
Dilikutya
félisten
Fogalmam sincs, mit lehetett vele kijátszani. Viszont nagyon jó volt, hogy mégha lassan is, de több usertől tölthettem, a sebességek összeadódtak. Ez mellesleg csak féligmeddig igaz, hogy több slotot foglalnának le a többszálúak. Most ha töltök 2k-val, akkor nem mondom, az a slot ideális esetben jó sokáig le van foglalva. De ha többszálon töltök, hamarabb lejön, ergo...
-=Libria=- : StrongDC-vel nekem az volt a bajom, hogy az istennek se tudtam rávenni, hogy többszálon töltsön. Mindig csak 1-en töltött, hiába akart közben kapcsolódni a többihez. A Bittorrent/emule többszálú megoldása figyelemre méltó. És még le sem töltöttem az egész fájlt, de rólam máris tölthetik, és én detto.
[Szerkesztve] -
-
Dilikutya
félisten
Többszálas DC: talán januártól nyár közepéig használtam az nDC 0.306-os verzióját (amíg váltani nem kellett a 0.4x szériára, onnantól már nincs nDC sajna) és soha egyetlen rosszul letöltött fájlom nem volt. Értem miről beszélsz, beszéltem opokkal, ők is ezt a hibát hozták fel... DE én soha sem tapasztaltam, pedig töltöttem le sok olyan anyagot is, ahol bizony ha hibás a fájl, mehetne a kukába (tömörített fájlok, iso-k)... nem slotreform kell oda, hanem megosztást emelni... felnyomni 60Gb-ra, majd kevesebb lesz a szemét, meg a user. Én eddig a slotreformból csak azt vettem észre, hogy nem lehetek benn egyszerre a kolin és az elite-en, az eltérő slotszabályok miatt.
Szednék én mindig T3-ról, csak az a baj, hogy van elég sokminden, ami nincs meg T3-asnak...
Kib@szásról: ne tudd meg, hányszor kell töltenem 1k alatt... nem fogok örökké emiatt az opokhoz szaladgálni, egy idő után unalmas, meg gyerekes, és értelmetlen. A szétkapcsolásról nem is beszélve, vagy megspékelve azzal, hogy szétkapcsol, majd fájl nem elérhető...
Egyébként egy 384-es ADSL-nél ha 8k limitet állítok be a dc-ben, az a gyakorlatban azt jelenti, hogy b@szhatom az egészet, mert az 50k-s letöltésből nem 8k-t fog levenni. Ráadásul ha a DC-ben állitok be limitet, még csak be sem képes tartani, úgy felszalad a 10-12k-ra, hogy ihajj, öröm nézni, én meg tölthetek 20-szal... -
Dilikutya
félisten
0.668a, az új verzió. Már eleve az furcsa volt, hogy csak és kizárólag a mátrixra belépéskor nagyon megfogja a gépet (2.4GHz-es P4, szal azért nem kicsinyke annyira), és még belépés után is 100%-on marad a processzorkihasználtság egy rövid ideig. A másik kedvencem, hogy néha néha, minden különösebb ok nélkül, lefoglal a processzoridőből 60-70%-ot. Értsd úgy, hogy nem hashel, nem csatlakozik, semmi különös, csak úgy... játszanék nyugodtan a Vice City-vel, de nem lehet, mert ez a szar eleszi a procit tőle... gyanítom sikerült elb@szni megint... a 0.301 óta nem láttam normális verziót.
-
Dilikutya
félisten
Ezért jó a szegmentált letöltés. Hiába jön lassan egy mukiról, ha megvan még 10 másiknak is, akkor ha csak 2k-val jön mindenkitől, akkor is jobb... Csak sajnos nincs normális kliens, ami támogatná ezt. Régen az ndc jó volt ilyen szempontból, csak sajnos az a 0.3x vonalon véget ért, úgy néz ki. A StrongDC-ben pedig ez a funkció használhatatlan, én még nem láttam benne olyat, hogy egyszerre több szálon is el tudja kezdeni... kapcsolódni akar, csak nem tud valami okból.
A másik problémára (8k) is vannak megoldások...NetLimiter, és megy minden rendben. Javasolt mellé a BCDC kliens, az nem jelzi ki a jelenlétét. Én belövöm 2k-ra, és akkor nézem, amint még 2000órája van hátra valakinek 1-2 nagyobbacska dologból
Egyébként a svédek tényleg jó társaság. Az nem veszi ki a megosztásából, amit töltök. Ilyenért nagyon tudok anyázni. Én sem szoktam kivenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest