- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e=mc²
őstag
Látom nemértetted meg mit szerettem volna ezzel mondani.
Ne képzeld azt, hogy csak te fogsz többszálu klienst használni, hanem biztos vagyok benne, hogy majdnem mindenki. Így már egészen más... és ekkor lép be a képbe az, amit vázoltam előző hszemben.
Ne érts félre, nem fáj nekem hogy ki hogyan tölt. Sőt, nem is érdekel. De akkor ne sírjon már a fele társaság a mainban, hogy kurvaszar ez az egész, hogy 1 hónapig tölt egy filemet!!
Egyszálunál könnyebb a tth ellen védekezni, oda elég a cutoff progi, levágsz belől 2-5 mbot, vagy amennyit kell, és folytatod! Viszont azt a filet, ami lefoglalja a letöltendő filenak a helyet, mittomén *.dctmp, *.tmp, *.tdc stbstb abbol már nehezen fogsz javitani, és töltheted újra. -
e=mc²
őstag
1. TTH-t is elkurhatja akár egy kisebb áramszünetnél v fagyásnál. Higyj nekem, tapasztalatbol mondom, hogy voltal nekem hibás fájljaim.
2. Lefoglalod igen. Hamarabb szabadul fel? Nem. Hogy miért? Mert gondolj bele, ha engedett lenne. több mint a fele hub ilyennel lenne, és foylamatosan töltötegnének, a sávszélt kihasználva. Több többszálas kliens -> több lefoglalandó slot -> kevesebb üres slot -> több várakozási idő -> tovább foglalod a slotokat -> slothiány. Ha ez bekövetkezne, az lenen a balhé és felháborodások tárgya, hogy még több slotto kell megadni, így még kevesebbel lehetne tölteni egy 128 kbites feltötlésü embertől. -
e=mc²
őstag
Csak saját példát tudok mondani, nekem nemsürgősek a dolgok, de a sebességet igénylem, így csak T3/T1 et választok source-nak. Így inkább várok + 1-2 órát, hogy induljon el az illetőtől 160-al, minthogy azonnal 2-3kb/s el. Klföldön néha vagyok, amikor vmi ritka zenét keresek, akkor tökmind1 kitől szedek. Kisfileoknál mind1, viszont egy video/dvd/game nél már nem. Egyszálú kliensem a bcdc/idc páros valamelyike.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest