- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
e=mc² : nem használok semmiféle limitet, mindig manuálisan szoktam kilőni a lassú egyéneket a töltésből.
Atapi : nem offline lesz a rakás ember, mert ha rákeresek, hogy search for alternates, akkor megvan mind a 200 emberke. A forrást személyesen tettem fel 200ra,mert annyi ember elég kell hogy legyen szerintem mindenre.
Mod: crab: megnézem, köszi.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Üdv.
Nem látom a képen, hogy mi oldja meg a problémámat, lehet hogy félreéertettél. Én nem azt akarom beállítani, hogy pl 500 mega esetén 6 segmens legyen. Mindig 10 segmentről szedem a cuccot, úgy állítottam be.
Nekem a gondom a következő: legyen akkor az említett film. 200 usernek van meg. Rákattintok, hogy töltse le. Megjelenik ez esetben lent, a letöltési sorban hogy :
200users | 10 segment(s) | Status xből y lent van | Time left | Sebesség stbstb. Nekem az a bajom, hogy a kezdeti 200 user folyamatosan csökken, jelen esetben most csak 29 user van ott, és csak 29 emberből hajlandó válogatni. -
Agostino
addikt
Üdv.
Adott egy film ami megvan kereken 200 embernek. Ahogy kezdem a filmet szedni, egyre kevesebbet tart meg, most pl csak 32 van, és nem hajlandó mindengyik forrást figyelembe venni. Ezt hol lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest