- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Igen Próbáltam. Akkor is kiírja.
De nem látok benne logikát hogy mi baja van, mert csak 6 különböző filet töltött épp akkor a dc.
Egy másikat próbált tölteni ami történetesen 150-200 másik embernek is megvolt. Ott írta ki ezt az üzenetet. Viszont megpróbáltam 399 értékkel és akkot is baja volt.
Szóval nem Tudom. -
littlemole
őstag
Én máshogy értelmeztem.
Ha valakitől tölteni szeretnék, de nincs szabad slotja akkor. ''No Slots available'' amit kiír.
Az én esetemben pedig ''all download slots taken'' szerintem azt jelenti hogy a programban van egy beállítási lehetőség hogy mennyi letöltés mehet egyszerre.
settings/downloads/limits/max simultaneous files
settings/downloads/limits/max simultaneous downloads
Szerintem ha ez eléri a maximumot akkor nem indít több letöltést.
Csak ahogy írtam beállítottam 0-ra is (végtelen) és akkor is kiírta. Ezt nem értem. -
BlacKSouL
addikt
Ott a pont, habár elég érdekes, hogy elvileg amennyiben eddig is változott az ip-m (chello classic) úgy a DC(bcdc) is követte azt, mivel én direkte nem is állítotam, és mégis működött. Márpedig így hogy most manuálisan átírtam az új IP-t, így most jó megint. Másrészt amikor a legelején telepítéskor aktívra állítom a kapcsolatot, és nem írok be semmit, úgy a progi magától felismeri az IP-t, és kitölti automatikusan. Vagy, eddig sosem változott az IP-m?
Mindenesetre
Ja, ZA nem zavarja
[Szerkesztve] -
polip
addikt
Na szal úgy műxik nagyvonalakban, hogy:
előre lefoglalja a file-nak a helyet és ebbe tölti bele a part-okat....
a megosztásodban az épp letöltés alatt álló file is benne van, de csak az a kliens látja, ami leis kezeli...
név vagy TTH alapján ha rákeresel, akkor a kliensed ezeket a partokat is látja és elkezdi beletölteni a tiedbe és rögtön vissza is osztja...
hát kb ennyi -
Totyi
őstag
Sztem nem fogod látni a temp mappát.A progi így lehet megírva.Sztem működik,mert már rólam is töltöttek így fájlt le.Filmet húztam,majd látom,hogy kb 512-es szeletet szed vki,pedig még csak 20-30%-on volt.Működni működik,ez biztos;sztem el nem fogja rontani.Elvileg csak azt tölthetii rólad,amit megosztasz;és a temp könyvtárban lévőt.Ami szintén leöltésre vár;így ugyanmindegy hogy töltik rólad vagy sem.
úgyis visszaosztod(jó esetben)
Mindenesetre érdekes megoldás,és semmiképpen sem rossz.Mert a torrent is így jó,1-2 kb/s 50 embertől éas mindjárt meglódul.Tudom,hogy ez nem torrent és a nagy megosztás és a különböző letöltések miatt nem számít sokat.Igazából nem sok jelentősége van sztem.annak az esélye nem sok,hogy Te és még 50 másik ember ugyanazt a filmet töltse.Torrentnél ugye mindenki egy vmire van ráálva,így aztán lehet visszaosztani azt is ami fél-negyed-századkész. -
e=mc²
őstag
Ez nem kirohanas volt. Ti kertetek, hogy mondjam el, miert gondolom igy. Elmondtam.
Valoszinuleg en vagyok maradi, hogy nem ertelek meg titeket, de akkor ez legyen az en bajom.
Mondtam azt is, hogy hasznaljatok amit szeretnetek, csak majd viseljetek az esetleges kovetkezmenyeket egyes hubokon...
Nem (biztos, hogy) a hubot terheli, de asszem en nem mondtam olyat, hoyg terhelne barmelyik is jobban...
Polip az aban a rossz, hogy nem mindenki azt hasznalja... es amig a felkesz fileok is tiltottak, addig nem is fog ez kialakulni.
Totyi: hogy alakult ki ez a helyzet, mint ami most van? -
e=mc²
őstag
Igen pont azert unfair, mert igy masnak tobbet kell varnia egyaltalan arra, hogy elinduljon a letoltes!
Slotfoglalas ideje pedig nem tizedannyi (kevesebb, de nem igy aranylik)
Hasznaljatok olyan klienst amilyet akartok, marhara nem erdekel, en csak ajanlom nemcsak nektek, masoknak is, hogy ne tobbszalas legyen. Aki elfogadja elfogadja, aki nem, szembesul kovetkezmenyekkel a hubokon... DE akkor ne kerdezgesse, hogy miert is lett kirugva....
tovabbi jo dc-zest -
Fecow
aktív tag
Hú akkor én valamit nagyon félre értek, vagy nem értek, de remélem még bírod velem idegileg, és segítesz.
Szal konkrét szitu:
Töltöm a filet(kb 700MB nagyságú), 0-90%-ig a 10 embertől töltöm max sávval(nálam ez 129 kB/s), van kb 100 lehetséges user.
A file elérte a 90%-os letöltöttségi szintet, 100 lehetséges user lecsökken 15re és nem 10 usertől töltök, hanem csak 1 től alacsony sávszéllel(párszáz B/s).
Rákeresek(search alternates) megtalálja ugyanúgy a 100 usert, de a lehetséges userek száma a letöltésnél nem változik marad 15, és nem tudok azokhoz csatlakozni akiknek van slotjuk, illetve akiktől gyorsabban töltenék.
Azt mondod ez természetes?
És szted annyi a megoldás, hogy azokat usereket kidobom, akiktől lassan töltök, de attól még a lehetséges userek száma nem növekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AliExpress tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest