- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zonko
csendes tag
válasz
pyrannha #891 üzenetére
eloszor ramegyek a netre, minden oke, ott mennek lent abban a kis kepben a jobb also sarokban a csikok vagy mik amik jelzik hogy hpgy megy a fel/le toltes,aztan crackelem, ujra racsatlakozok a netre es mindez nincs ott csak annyi hogy cfos speed, mint amikor nincs racsatlakozva a netre. na ez van
-
roPHka
senior tag
válasz
pyrannha #831 üzenetére
ok köszi, nem is figyeltem
amúgy kliensemuláció :
Kolin nem igazán vagyok, inkább csak HWB-n, de ugye már mondtam hogy most ott is kitiltották a többszálas klienseket. és a kliensemuláció pedig nem segít semmit, hiába lövöd át next vagy strong esetében is DC++ -ra, úgyanúgy banolják a többszálas klienst alkalmazó felhasználót, persze lehet hogy ez csak HWB-n van így nem tudom. -
válasz
pyrannha #800 üzenetére
8k-t be tudtam állitani. de az olyan nálam mint halottnak a csók.
cfos nem megy, mert van egy dlink604-es a gépem és a modem között.
amugy a rendes dc++ nem küldi el a netlimiterről az infot.
ez a mázlim.
viszont egyre több lan-osról alig lehet szedni. rólam meg inditás után egyből szednek. szánalmas ez az egész dc-s társadalom. pedig ez volt a kedvencem.
a másik kedvencem, hogy bármire keresek rá. szinte soha nincs slot. -
VladimirR
nagyúr
válasz
pyrannha #800 üzenetére
ez nem feltetlen segitseg:
nekem 384/64-es dsl-em van, es nem lehet 8k ala korlatozni a feltoltest, akkor viszont a max feltolteis kihasznaltsag miatt nem megy a letoltes, meg a bongeszes is lehetetlen
ha valakinel a fenti probl;ema van, akkor cfos, cfosspeed (nalam csak ez megy), vagy marad a netlimiter... -
Cathfaern
nagyúr
válasz
pyrannha #747 üzenetére
Csak ennyi:
Kicsit bővebben: eddig a legjobb kliens, amit láttam. Ahogy egy haverom mondta (ő is most tért át erre): olyan mintha a suzukiból egy Mercédeszbe ült volna át
Tényleg nagyon jó, simán tud mindent amit a többiek (BCDC, CZDC) összesen, megfejelve a többszálú letöltéssel, és sok-sok hasznos kényelmi funkcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest