- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lax-lee
csendes tag
válasz
#54715584 #3204 üzenetére
2M/192k-s ADSL-em van,ez cirka 250 KB le és 25 KB feltöltést jelentene ugye elvileg. Nos,nekem a feltöltésem állandóan maxon megy,hiába vettem vissza a feltöltési sebesség korlátozást 18KB-re,a letöltésit pedig (DC-szerint 7X lehet uploadnak) 120KB, így már jóideje ezzel a beállítással megy,és a 120 le sosem jön össze,de a 25-27 feltöltés az bizony korlátozás ellenére is mindig megy... A másik ADSL megosztott gépen pedig még a webböngészés is alig megy az ACK-ok/nyugták (meg nem) érkezése miatt...
Tehát marad a Cfos speed... -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
#54715584 #3126 üzenetére
ami azt illeti jobbak, ugyanis az rmdc 0.403 as dc++magra épül még az ldc és a strong újabbakra, a 2.01ről nem tudok nyilatkozni, de 1.0 rc10 Matrix edition egész jól sikerült kliens, gyanítom 2.01ben is javítottak még néhány bugot, illetve ugye azis újabb dc++ra épül, szóval megéri áttérni mindenképpen az elavult rmdc ről
-
corlagon
senior tag
válasz
#54715584 #1224 üzenetére
1. dolog: a cFos-t arra (is) találták ki, hogy kiváltsa a limitálás szükségességét, DSL/Cable usereknél. Nyilvánvalóan van, akinek szerződéses v. más okokból így is muszáj limitálni, lásd fenn.
2. dolog: Nem az ''automatically search for alternative download loactions'' opcióról beszéltem, hanem a download queue-ben a ''search for alternates''-ről. Benyomod, és a search ablakban ''match queue''-t nyomsz a megfelelőnek látszó, gyorsabb userekre. -
Hellas
senior tag
válasz
#54715584 #1089 üzenetére
Értem köszi!
Közben már megoldódott.Ugyanaz a júzer újra megosztotta,csak átnevezte(illetve hozzáírt pár betűt a file végéhez).Mondjuk,hogy ez mire volt jó neki,azt nem tudom.
Ja és láttalak egy töredezettségmentesítéssel foglalkozó topicban.Nézz már be oda légyszíves! -
[-HERO-]
senior tag
válasz
#54715584 #1049 üzenetére
De az egy dolog hogy magamnak autómatikusan frissíti a listát,ha a túloldali félnek meg nem és ez a nagy gáz:\
Azt meg hogy automatán frissítse ki lehet játszani ebben biztos vagyok!
Nembaj marad a sok bunko és kész mostmár csak akkor járok fel ha valami nagyon fontosat kell letöltenem,de akkoris tökölnöm kell vagy 10 percet mire találok 1 OLYAN EMBERT akinek rendes a refreshe.
No mind1 ez már nemérdekes lehet tölteni máshonnan is nem csak innen! -
válasz
#54715584 #1040 üzenetére
Nem erről van szó..
ezt vágom
Az például miért van hogy , bent van valami a letöltési soromban, és azt irja nincs felhasználó.. igen ám de amikor alternativát keresek, akkor kb 50 embernek megvan ugyanaz a file.. és mégis zt irja továbbra is hogy felhasználó offline..
na ezzel mit lehet csinálni ?:d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest