- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
válasz
Nertpaelg
üzenetére
Itt szerintem külön kell választani, a megengedhetem magamnak de nem akarom kifizetni, mert várokot a nem tudom kifizetnitől. Az előbbi esetben javaslom a PID beépítését. Ha nem tetszik és eladod akkor egy PID silvia + fragola jolly értékálló kombináció lesz, sokat biztosan nem buksz majd. Másrészről úgy vágsz bele a kísérletezésbe, hogy a felszerelés jó. Egy pid nélküli silvia emlékeim szerint valami 10-15 fokot leng ki a saját thermosztátjávál. Legyen mondjuk 85-98 fok. Ha olvasgatod a fórumot, akkor látod, hogy kb. 2 foknak már érezhető hatása van az ízre (jobbak a 0,1 fokot is kikóstolják állítólag
) Na most főzéskor számolni a másodperceket a lámpa kigyulladásától és abból vonni le következtetéseket lehet, de biztosan nem nagy élvezet. Itt az őstagok sokat csinálták én már egy másodpercet sem és így utólag azt gondolom nem is szórakoztam volna a kávéval, ha még az is a nyakamba szakad. Lesz épp elég paraméter, amin gondolkozz anélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Na most főzéskor számolni a másodperceket a lámpa kigyulladásától és abból vonni le következtetéseket lehet, de biztosan nem nagy élvezet. Itt az őstagok sokat csinálták én már egy másodpercet sem és így utólag azt gondolom nem is szórakoztam volna a kávéval, ha még az is a nyakamba szakad. Lesz épp elég paraméter, amin gondolkozz anélkül is.