Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

addikt

Sziasztok,

A Család meglepett egy Dedicával (EC 685).
    Ez így egész jól is hangozna, csak sajnos a sztori a vicces mappából került elő; pár éve én vettem Anyósoméknak a gépet, a régi törött Szarvasi helyett.
    A készülék olyannyira nagy sikert aratott köreikben, hogy kapacitálta őket, hogy a régi törött Szarvasi helyett új, nem törött Szarvasit vegyenek. :(((
    A gépet pedig odaadták Sógornőmnek, akinek a heti 4-5 kávéval is sikerült több ízben is tönkrevágnia.
    Mivel a számla félúton eltűnt, mert hogy minek az :C Így garancia nincs. Cserében legalább megpróbálták maguk megjavítani a gépet - s végül most adták fel.

Bevezetésképp ennyi. Meglovasítottam a gépet, mielőtt még elkerülne a pince mélyére (ahonnan még soha semmi nem tért vissza élve). Hogy mi a gép pontos baja, nem tudom, állítólag a nyomás gyenge, s csak átfolyik rajta a víz, érdemben nem főz kávét.

A kérdésem az, volna-e ötletek, hogyan tovább. Miképp tudnám kideríteni, mi lehet a probléma? Nem szívesen pazarolnám el a kevéske megmaradt finom kávémat tesztelésre :B

Illetve tudtok esetleg olyan szervizt, akik foglalkoznak Dedicával (és nem hagyom ott még egyszer a gép árát a javításért?)? Esetleg köztetek valaki, aki erre van specializálódva?
    Dél-Pesten lakom. Láttam itt egy-két szerelőt, de csak hétfőn nyitnak, gondoltam addig teszek itt egy próbát.

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák