Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
A Család meglepett egy Dedicával (EC 685).
Ez így egész jól is hangozna, csak sajnos a sztori a vicces mappából került elő; pár éve én vettem Anyósoméknak a gépet, a régi törött Szarvasi helyett.
A készülék olyannyira nagy sikert aratott köreikben, hogy kapacitálta őket, hogy a régi törött Szarvasi helyett új, nem törött Szarvasit vegyenek.
A gépet pedig odaadták Sógornőmnek, akinek a heti 4-5 kávéval is sikerült több ízben is tönkrevágnia.
Mivel a számla félúton eltűnt, mert hogy minek az
Így garancia nincs. Cserében legalább megpróbálták maguk megjavítani a gépet - s végül most adták fel.Bevezetésképp ennyi. Meglovasítottam a gépet, mielőtt még elkerülne a pince mélyére (ahonnan még soha semmi nem tért vissza élve). Hogy mi a gép pontos baja, nem tudom, állítólag a nyomás gyenge, s csak átfolyik rajta a víz, érdemben nem főz kávét.
A kérdésem az, volna-e ötletek, hogyan tovább. Miképp tudnám kideríteni, mi lehet a probléma? Nem szívesen pazarolnám el a kevéske megmaradt finom kávémat tesztelésre

Illetve tudtok esetleg olyan szervizt, akik foglalkoznak Dedicával (és nem hagyom ott még egyszer a gép árát a javításért?)? Esetleg köztetek valaki, aki erre van specializálódva?
Dél-Pesten lakom. Láttam itt egy-két szerelőt, de csak hétfőn nyitnak, gondoltam addig teszek itt egy próbát.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VGA kibeszélő offtopik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Így garancia nincs. Cserében legalább megpróbálták maguk megjavítani a gépet - s végül most adták fel.