- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
-
WonderCSabo
félisten
Egyetértek, viszont általában primitív tömböt kapunk (pl. egy APItól), ha asList-et akarunk használni, és akkor pedig megette a fene az egészet. Ha mi állítjuk elő a tömböt, akkor oké, bár egy Object tömb költsége jóval nagyobb, mint egy primitívé - igaz, ezek az optimalizációk egyre jobban válnak érdektelenné.
hunfatal: Android topikban válaszoltam.
-
S0m30n3
aktív tag
Ezeket végképp nem ismerem, egyetlen órán vettük érintőlegesen az adatbáziskezelést. MSSQL volt a gépemen, gondoltam menni fog, de hát nem jött össze. De most már legalább tudom, hogy az általad írtak is léteznek.
(#4810) floatr : a-a, december végén nekiálltam, alapok már meg voltak, de az adatbázishoz való csatlakozással azóta szívtam, gondoltam már megkérdezem itt. közben meg persze volt jó pár egyéb vizsgám, amikre szintúgy kellett készülni, nem csak ez a tárgyam létezik.
Netbeans vs Eclipse témához (ha már véletlen elindítottam
) : Eclipse-et nem is túlzottan próbáltam ki, mi órán Netbeans-ben dolgoztunk (persze lehetett Eclipse-ben is), de tanulási szakaszra inkább nem próbálkozom mással, órait követem. Amire kell, arra jó, de majd Eclipse-et is tervezem felfedezni.
-
Oppenheimer
nagyúr
Mi az az elv amiért nem használsz netbeanst? Én eclipse-es vagyok, de van hogy IDE flame warba kerülök a netbeanses haverommal, és egyikünk se tud értelmes érveket felhozni.
Azt észrevettem, hogy a tapasztalt java fejlesztők kerülik a netbeanst, helyette intellij ideát, vagy eclipset használnak, de a miértre nem tudom a választ.
-
Jim-Y
veterán
Szerintem ez még nem egy elvetemült vizsgakérdés, DE az igaz, hogy sima fél éves java se tanulás után ez nehéz.
Nekünk idén volt java ee kurzusunk, ahol az elején socketeken keresztül szerializáltunk ki objektumokat, mivelhogy az az rmi alapja, ami később az ejb (rmi over iiop) alapja lesz. Szóval egy ilyen javas kurzuson ez a kérdés simán előfordulhat és még csak szemét kérdésnek sem nevezném. Más kérdés, hogy pl én sem tudom rá a választ, de ez inkább az én szegénységi bizonyítványom
Valaki megírná nekem, hogy miért pont
1709 -et meg 6709-et tippelt? A 7-re vagyok kíváncsi a többi így már tiszta -
WonderCSabo
félisten
Sorry, azt írta, a kolléga, hogy írja be ide, aztán mire leírtam akkor kapcsoltam, hogy lehet h. nem publicban kellett volna.
Azért ez annyira nem nehéz példa. Bár simán lehet, hogy rossz az eredményünk, nem emlékszem pontosan már a specifikációra. Egyébként szerintem pont egy féléves Java kurzus után tudják az emberek a legjobban ezeket a példákat: akkor még frissek az agyontanult egyszerű szabályok.
-
floatr
veterán
Menet közben beugrott a triviális eset, amikor kell runtime kivétel. Van egy alkalmazásod, amihez AOP-t kell használni (pl. tranzakciókezelés, jogosultságkezelés). A megpatkolt metódusod nem tudhat róla, hogy milyen egyéb mechanizmusok ülnek a nyakába, ezért deklaráltan nem dobhat rajta kívül álló extra kivételeket -- ez sértené is a szuverenitási elvet. Ellenben az advise végrehajtása közben történhetnek olyan dolgok, amikor nem tudsz egyebet csinálni, mint dobni egy kivételt -- pl jogosulatlan hozzáférés esetén. Ezt a kivételt nem tudod sehol sem deklarálni, ezért nem ellenőrzött formában dobod el, amit max a framework konténere láthat
-
floatr
veterán
Anno a Netbeans-ben jelent meg először a Matisse, amit a MyEclipse is "átvett". Az tényleg elég egyszerű, bár a generált kódra már nem mondanám ugyanezt. Netbeans alatt még hagyján, mert amíg azt használtam, az IDE írásvédetté tudott tenni egy file-on belül kódrészleteket, így kézzel nem tudta az ember összebarmolni a builder által megértett kódot. MyEclipse alatt viszont nem tudok ilyesmiről.
-
trisztan94
őstag
+ (#4666) PandaMonium
Köszi!
(#4665) Karma
Hát én C#-ról jöttem át Java-ra (vagyis nem teljesen, ingázok a kettő között. Ha cross-platform megoldás kell, akkor java, ha Windows (vagy MS közeli), akkor C#. A Visual Studioban lévő designer felület hiánya pedig nagyon, nagyon rossz, ezért keresek egy hasonló dolgot.
Vagy van valami jobb cucc?
-
Muton
addikt
köszi!
tehát pl a json stringem így néz ki: {"data1": "sor", "data2": "bor"}, akkor kell egy ilyen osztály, hogy:
public class Obj {
private String data1 = new String();
private String data2 = new String();
public Obj(String data1, String data2) {
super();
this.data1 = data1;
this.data2 = data2;
}
public String work(Obj obje) {
obje.data1 += ", + meg egy sor";
obje.data2 += ", + meg egy bor";
return Json.stringify(obje);
}
}és a servicem meg ilyen:
@Path("/echo")
public class Echoservice {
@POST
@Produces("text/plain")
@ Consumes("application/json")
public void createResponse(Obj ob) {
work(ob);
}
}elvileg akkor ez így jó (azaz a body json stingjéből objektumot csinál, amire meg lehet hívni a work metódust)?
-
Oppenheimer
nagyúr
Sajnos így nem tudom megcsinálni, mert kb az alapjaitól újra kéne írnom mindent, és két nap nem elég rá.
Most elkezdtem úgy, hogy a bal oldali panelre ismeri a középsőt, és a középső is a bal oldalit. Hozzáadtam a bal oldalihoz egy pause/resume gombot. A gomb ActionListenere azt csinálja, hogy fut a játék és rákattintanak, akkor átírja a gomb szövegét pauseról resumra és a középső panel Paused változóját true-ra állítja. Ezt megcsináltam, de most ha lenyomom a spacet, hogy lőjek, egyből dob egy exceptiont a program és leáll. Lehet azzal van baja, hogy külön ActionListener van az űrhajónak és annak a gombnak? Hmmm nem hiszem. De akkor mitől lehet?
szerk: itt az excpetion:
Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NullPointerException
at Game.LeftPanel.actionPerformed(LeftPanel.java:30)
at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(Unknown Source)
at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed(Unknown Source)
at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed(Unknown Source)
at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(Unknown Source)
at javax.swing.plaf.basic.BasicButtonListener$Actions.actionPerformed(Unknown Source)
at javax.swing.SwingUtilities.notifyAction(Unknown Source)
at javax.swing.JComponent.processKeyBinding(Unknown Source)
at javax.swing.JComponent.processKeyBindings(Unknown Source)
at javax.swing.JComponent.processKeyEvent(Unknown Source)
at java.awt.Component.processEvent(Unknown Source)
at java.awt.Container.processEvent(Unknown Source)
at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.Component.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.KeyboardFocusManager.redispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.DefaultKeyboardFocusManager.dispatchKeyEvent(Unknown Source)
at java.awt.DefaultKeyboardFocusManager.preDispatchKeyEvent(Unknown Source)
at java.awt.DefaultKeyboardFocusManager.typeAheadAssertions(Unknown Source)
at java.awt.DefaultKeyboardFocusManager.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.Window.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.Component.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.access$400(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$2.run(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$2.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.security.AccessControlContext$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source)Ezen a helyen jön elő:
public void actionPerformed(ActionEvent ae) {
if (gameArea.isPaused()) { // itt dobódik a kivétel
pause.setText("Resume");
gameArea.setPaused(false);
}
else {
pause.setText("Pause");
gameArea.setPaused(true);
}
} -
törölt tag
Kipróbáltam a matlabost, ez elég sok fekete pöttyöt rakott a fehér részekre, de messze ez a legjobb kép amit eddig próbáltam.
Az androidos is ilyen, vagy a matlab verziót rontották el?
szerk: kézírással is kipróbáltam, ez baromi jó
még ha azok a fekete pöttyök is eltűnnének...
-
Oppenheimer
nagyúr
Köszönöm a terjedelmes válaszokat! Sorban reagálok mindre.
4440:
első: különösebb oka nincs, ha hazajöttem átírom foreachremásodik: értem, MVC minta alapján szeretném természetesen megcsinálni a játékot, de ez az első ilyen dolog amit csinálok, és a hajnalig tartó gányolásnak lett ez az eredménye. Szóval a destroyEmeny()-t majd animator.animationCycle()-ben kell majd gondolom meghívni, de még nincsenek se lövedékek, se ütközésdetektálás, úgyhogy az arrébb lesz.
harmadik: erre neten találtam egy példát, ezt is beleírom majd ha hazaértem
public void run() {
long beforeTime, timeDiff, sleep;
beforeTime = System.currentTimeMillis();
while (ingame) {
repaint();
animationCycle();
timeDiff = System.currentTimeMillis() - beforeTime;
sleep = DELAY - timeDiff;
if (sleep < 0)
sleep = 2;
try {
Thread.sleep(sleep);
} catch (InterruptedException e) {
System.out.println("interrupted");
}
beforeTime = System.currentTimeMillis();
}
gameOver();
}Így gondoltad, ugye?
4441:
"Folyt.: A kódban ki az a GA? A Move most viewport (ablak) vagy világ (0-100) koordinátákban számol? Mert egyértelműen az utóbbiban kéne, és csak rajzolásnál konvertálni pixelpozíciókra."Itt is valóban nagy gányolást műveltem éjjel, megkavarodtam, hogy most az ellenséges objektumoknak ismerniük kell-e GameArea (GA) méretét. A GameArea a fekete hátterű négyzet. Mikor olvastam fent idézett mondatodat, akkor jöttem rá, hogy hülyeséget csináltam, mert csak a rajzolásnál kell konvertálni pixelpozícióra. Most reggel gyorsan átírtam ilyenre, ez az Enemy0:
// this method has to be called in every 20 milliseconds
public void Move () {
// in even seconds this enemy will go right
long time = System.currentTimeMillis();
if ((((time % 10000) - (time % 1000)) / 1000) % 2 == 0) {
x = (int) (x + 0.3);
y = (int) (y + 0.1);
}
// else it will go left
else {
x = (int) (x - 0.3);
y = (int) (y + 0.1);
}
}Érdekes, mert most csak balra hajlandó mozogni, aztán egyszer csak megáll, és egy helyben marad. Míg ezt a hszt írtam jöttem rá, hogy az (int)-é konvertálás miatt van a gond. Át fogom írni a koordinátákat double-re, és az int-é konvertálást csak a kirajzolásnál fogom megcsinálni, szerintem ez segíthet.
Az Enemy2 nagyon szépen cikázik jobbra-balra, pont amiatt, mert egész számot adok neki:
public void Move () {
// in even seconds this enemy will go right
long time = System.currentTimeMillis();
if ((((time % 10000) - (time % 1000)) / 1000) % 2 == 0) {
x = (int) (x + 1);
y = (int) (y + 0.15);
}
// else it will go left
else {
x = (int) (x - 1);
y = (int) (y + 0.15);
}
}A hozzászólásban lévő többi tanácsot köszönöm és megfogadom őket.
4442:
Erről egyelőre sejtésem sincs, hogy kéne az általad vázolt duplapufferelést megcsinálni, viszont a GameArea konstruktorában meghívok egy ilyet: setDoubleBuffered(true);Mint már említettem az egész GameArea egy gányolás, sok mindent beleírtam este, hogy kipróbálhassam jól mozognak-e az űrhajók. Elküldtem neked privátban az egész osztály forráskódját. A Timeren majd még agyalok.
-
Filóztam egy kicsit még ezen a duplapufferelésen, arra jutottam hogy mindenképp megérné megcsinálni. Annyi az egész, hogy a játékciklus végénél tényleg rajzolsz egyet – de nem a képernyőre, hanem egy a panellal megegyező méretű Bitmapre, amit a paint metódusban egyszerűen rámásolsz a panel canvasára. Így a játék UI konkrétan semmit se tud a játék világáról; akár macskás állóképeket is rajzolhatna pont ugyanúgy, mint űrhajós lövöldözést.
És a Timerre (annak schedule metódusával) átállást szintén nagyon javaslom.
-
Oppenheimer
nagyúr
Köszönöm a választ neked is, meg gygabor88-nak!
Végülis megrajzoltam Adobe Illustratorral őket. Most az a kérdés, hogy az ilyen meseszép SVG fájlokkal tud-e valamit kezdeni a Graphics2D? Lehetőleg úgy, hogyha betöltöm őket és kirajzolom, akkor a fehér háttér ne rondítson bele, hanem az űrhajó a csillagok felett suhanjon. Nézegetem nagyban az Oracle doksiját, de sajnos abból nem tudtam rájönni, elkezdeni meg nem akarom vele úgy, hogy esetleg mégsem tudja.(#4404) trisztan94: Nem sajnos.
Csak egy egyszerű játék szoftverlabor házinak.
-
modder
aktív tag
-
trisztan94
őstag
Nekünk pedig 4 éven keresztül azt tanították suliban, hogy ahhoz, hogy valaki jó programozó legyen, előbb algoritmust kell tudni írni, (ami MINDENKÉPP folyamatábra [struktogram]) nyelvfüggetlenül, és, hogy program írás előtt írjuk azt meg, utána kezdünk csak bele a tényleges kódolásba.
Keresgéltem, találtam is párat, arra voltam kíváncsi, hogy tud-e valaki azokon kívül valami jót
-
trisztan94
őstag
Egy felturbózott aknakeresőt akarok csinálni, és nagyon nem szeretném kigondolni, hogy mi hogy van, mit kell ellenőrizni, stb, ezért kellene egy algoritmus.
Na most lehet, hogy én vagyok a hülye, de egy algoritmus az nem az, ahol programnyelv-függetlenül le van írva egy program működése (struktogram pl) amit aztán lekódol a programozó?
-
Ragnar95
félisten
Sajna semmit
Viszont most, hogy kicseréltem a users.xml-t, azóta nem ismeri fel a szervert a Netbeans és ha hozzáadnám a Tomcat mappát, kiírja, hogy "The specified server location (Catalina Home) is not valid", miközben semmit nem csináltam vele, csak miután nem tudtam bejelentkezni weben, gondoltam kipróbálom Netbeansben, de azzal fogadott,h nincs szerver, Glassfishel meg nem fut a projekt és mostmár hozzá se tudom adni a Tomcatet -
Ragnar95
félisten
Itt a server.xml, illetve a catalina.out
-
Ragnar95
félisten
Rendben, este, ha gépközelben leszek, bemásolom ide a tartalmukat
Amúgy a localhost:8080 alatt, ahol a Tomcatnek kell lennie, bejön a tomcat kezdőoldala és kiírja, h sikeresen elindult a szerver, de ha onnan próbálok bejelentkezni mondjuk a server statusba, akkor ugyanezt játsza el a bejelentkezésnél, mint netbeansben...
-
trisztan94
őstag
Köszönöm az infót, akkor azzal fogom csinálni
Nem tudsz jó oktatóanyagot Gson GWT-ben való használatáról? Van user guide, de egyáltalán nem vagyok java pro, így ha magamtól kellene kitapasztalnom sokkal tovább tartana
szerk:
A mysql adatbázist nem támogatja a gwt local szervere, nem? Sima XAMPP-s adatbázis is használható?
-
adam_
senior tag
Nagyon kezdő vagyok Javaspring téren, de egy meglévő honlapon szeretnék módosítani egy-két dolgot. Van rá időm, remélem elegendő ahhoz, hogy ezeket a kisebb változásokat végrehajtsam Javaspringbe. Képeket, feliratokat, egy kis Google Maps importálást kellene végrehajtanom.. stb.
A honlaphoz csak az alábbi adatokat kaptam meg. Kérdésem, elsőnek is, hogy az ISP azonosítót és jelszót hova kell megadnom, hogyan férhetek hozzá a honlaphoz, szerkesztéshez? Ezeket is esetleg Eclipsbe lehet megoldani? A honlaphoz tartozó FTP azonosítók és DB azonosítók is rendelkezésemre állnak.
Egy amolyan kezdő Javaspring tutoriál jól jönne.
Köszönöm szépen az információkat!
-
n00n
őstag
Azért Java-ban akarom megírni, mert az már készen van egy ideje, csak most kicsit változott, hogy mit kell menteni. 5 adatbázis fájl mellé bejött még kettő, illetve egy mappa kisebb csatolmányokkal. Abból nagyon sok van, de mivel napi mentés van, ezért csak 10-50 db-ot kell egy nap elmenteni ami új.
Akkor, ha jól értem, meg tudnám azt is tenni udev-vel, hogy mountolodjon egy USB csatlakoztatáskor? Mert az lenne akkor talán a legjobb.
-
Halk kiegészítés: nem is a bash a lényeg. Lehet olyan udev szabályokat írni, amik szkriptet futtatnak egy adott USB eszköz csatlakoztatásakor. Remek hely ez az automatizált backup indításához, ha már kreatív akarsz lenni
-
WonderCSabo
félisten
Legalábbis vannak ellentétes nézetek, amik szintén best practice-nek gondolják hogy a változódeklaráció a lehető legközelebbi scope-ban legyen a felhasználáshoz.
Sztem ma már ez az elterjedtebb, jómagam is ezt szoktam alkalmazni. Mellesleg jó pár nagyobb cég code design guideline-ja is kiemeli ezt (pl. Mozilla, Google).
-
Jim-Y
veterán
Na igen, leírtam, mondom ez fasza, aztán visszaolvastam egyet, és leesett, hogy úgy mégjobb lenne,buuurn
beírni már nem írtam be viszont
(#3754) TBG Köszi a választ, végül mindkettőt felhasználtam a programban, de a problémámhoz a konstruktorban objektum átadós módszert választottam most.
-
-
artiny
őstag
van egy ilyen ListArrey osztalyom,amiben par adat van az alkalmazottakrol.
ime:
https://gist.github.com/anonymous/5452091ez pedig a xml maker osztaly:
-
modder
aktív tag
Igen, volt már erről vita, és arra jutottunk, hogy a steepet rosszul használják. Az emberek legtöbbször úgy értik, hogy aminek meredek a tanulási görbéje, azt nehéz megtanulni (gondolom azért, mert ami meredek, arra nehéz felmászni
). A wikipedia is ezt írja http://en.wikipedia.org/wiki/Learning_curve#In_culture
De azt is írja, hogy a félreértés elkerülése végett érdemes inkább 'long' és 'short' learning curve-t írni -
pvt.peter
őstag
jó lett ez az elgondolás, pont ilyenre gondoltam
import java.util.AbstractMap.SimpleEntry;
import java.util.HashSet;
import java.util.Set;
...
private static Set<SimpleEntry<String, Integer>> list = new HashSet<SimpleEntry<String, Integer>>();
...
list.add(new SimpleEntry<String, Integer>("user/BasketAction/list", 0));
...
...
...
list.add(new SimpleEntry<String, Integer>("user/BasketAction/list", 1));
list.add(new SimpleEntry<String, Integer>("user/SearchAction/search", 1));Köszönöm az ötletet.
-
modder
aktív tag
Karma írta: "A lényeg az, hogy milyen szolgáltatást nyújt, nem az, hogy konkrétan hogyan oldja meg."
Igazából ez a legfontosabb dolog. Amit még hozzá tennék, hogy kontextusfüggő vagy scope függő, hogy a statikus típusa a változónak Map vagy TreeMap legyen-e.
Amikor az osztályod (osztályaid) külső interfészét tervezed meg, akkor a hívó kliens kódnak nem kell tudnia hogy milyen konkrét implementációt (TreeMap vagy HashTable) ad vissza az osztályod egy függvénye, csak azt, hogy a visszaadot érték Map tulajdonságú.
De az osztályon belül fontos lehet, hogy konkrét típust deklarálj. Például egy JSON feldolgozó osztályt csinálsz, és szeretnéd, ha a hívó kliens egyszerűen egy OutputStreambe tudja írni a feldolgozandó JSON stringet. Neked azonban kell egy módszer a JSON feldolgozó osztályban, amivel ki tudod nyerni az OutputStreambe írt adatot. Az OutputStream interfészben nincsen deklarálva semmilyen metódus, amivel adatot ki tudnál nyerni (nem is arra való). De a ByteArrayOutputStreamben vissza tudod kérni a beírt adatot byte[] tömbként.
Konkrét példa:
public class MyJsonParser {
private ByteArrayOutputStream jsonByteStream = new ByteArrayOutputStream();
public OutputStream getOutputStream() {
return (OutputStream) jsonByteStream;
}
public JsonObject parse() {
// fontos tudni hogy ez egy ByteArrayOutputStream hogy használhassuk a toByteArray() metódusát
byte[] jsonBytes = jsonByteStream.toByteArray();
JsonObject jObject = new JsonObject();
// parszoljuk a json stringet
return jObject;
}
}
public class Application {
public static void main(String[] argv) {
MyJsonParser parser = new MyJsonParser();
// kit érdekel a konkrét implementációja az OutputStreamnek én csak írni akarok bele?
OutputStream parserOutputStream = parser.getOutputStream();
parserOutputStream.write( argv[0].getBytes() );
JsonObject jObject = parser.parse();
}
}Ezt csak azért írtam le, mert nem örök igazság, hogy csak interfész típust deklarálunk.
-
TBG
senior tag
Ah, hülye kérdésre hülye válasz...azt is kérdezhetted volna, hogy a pinára gondolsz? Nem? Miért nem?
Mivel a kérdésedben semmi olyan nincs, hogy az egyik miért lenne jobb, mint a másik, csak annyi, hogy miért nem, ezért sem értettem.
Azért nem gondoltam a STAX-ra, mert a SAX-ra gondoltam. Ez így megfelel?
-
modder
aktív tag
Kíváncsiságból megnéztem, és igazad van
http://www.docjar.com/html/api/java/lang/String.java.html 2312. sorától látszik, hogy indexOf()-val splittel, ha(1)one-char String and this character is not one of the
RegEx's meta characters ".$|()[{^?*+\\", or
(2)two-char String and the first char is the backslash and
the second is not the ascii digit or ascii letter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged