Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trisztan94
üzenetére
Hát, nem igazán. Az a pszeudokód, legyen szöveges vagy folyamatábra, már a tényleges programozói munka része, a kész program terve. Nyomokban algoritmusokat is tartalmaz.
Az előttem szólóra rákontrázva: szerintem nemhogy a "jó" programozóvá váláshoz kell ez, hanem egyáltalán a programozáshoz. Egy programnyelvre leírni a más által fejben végigvitt dolgokat nem programozás, csak kódolás.
Az eredeti kérdésre visszatérve: Google-ben próbáltad már? Sourceforge-on? GitHubon?
Persze az így "talált" kódok licencét célszerű figyelembe venni. -
Mukorka
addikt
válasz
trisztan94
üzenetére
Pedig az emberré (jó programozóvá) váláshoz érdemes kigondolni ilyen dolgokat. Az sokkal izgibb mint működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest