- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scroll Lock
tag
Sziasztok!
Olyan java programot szeretnék készíteni, melyben egy blenderben készült modellt tudok tetszőleges irányban elforgatni. A programban meg lennének nyilak, amivel az elforgatást tudnám írányítani. Mit tudnátok ehhez ajánlani? Honnan érdemes elindulnom? -
Scroll Lock
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az Eclipse mindegyik osztály futtatásakor (amit írtam) hibaüzenetet ír ki:
Error: Main method not found in class Elvis, please define the main method as:
public static void main(String[] args)holott van main metódus és amikor az Eclipset először töltöttem le még nem írt ki hibát.
Valami ötlet? -
Scroll Lock
tag
Sziasztok!
A Just-In-Time fordító definíciójával vagyok gondban. Elég sok helyen olvastam róla az interneten, de inkább csak jobban belezavart.
Valaki letudná írni kristálytisztán, hogy mit tesz a JIT? Vagy javítsatok ki az értelmezést illetőleg.
Ha jól értelmezem, akkor a bytecode sorról-sorra kerül lefordításra gépi kódra, amelyet a JIT gyorsítótáraz is. Utóbbi eredményeként a többi futás során már csak a gyorsítótárazott gépi kódot kell futtatni. Továbbá a gyorsítótárazott verzióban nem minden függvény kerül át gépi kódra. Ezeket a többi futás során a fordító valósidőben fordítja le. Innen jön valahogy a JIT név. -
Scroll Lock
tag
Szia!
Elvileg ha Word-ben beolvastatod a forrásfájlt és Ctrl+s-et nyomsz, akkor ott lesz olyan opció, hogy csere. Itt be tudod azt állítani, hogy az új bekezdéseket azaz enter karaktereket \n-re tud cserélni. Eclipse-ben is van ilyen szolgáltatás, bár utóbbinál kérdéses, hogy hogy kell az enter karaktert megadni.
Remélem tudtam segíteni.
-
Scroll Lock
tag
válasz
Chipi333 #2515 üzenetére
Végül megtaláltam, hogy hol volt a hiba. A beimportált projekt ún. Java Build Path nevű összetevője nem volt meg adva. Miután megadtam az a\src mappát minden működött. Bár kissé furcsa, hogyha lefuttatok egy java fájlt és benne van a main függvény, akkor miért kell még külön megadni neki.
-
Scroll Lock
tag
válasz
Chipi333 #2507 üzenetére
Hello!
Lényegében adott egy 'a' nevű java project, melyen belül 2 mappa található: az egyik a java fájlokat tartalmazó 'src', a másik pedig a 'bin' a class fájlokkal és van egy '.settings' elnevezésű is. Amikor beimportálom a projektet a projekt explorerben megjelenik az 'a' projekt, ezen belül az 'src' és a 'JRE System Library'.Amikor azonban a java fájlokat szeretném futtatni akkor 'could not find main class' hibaüzenetet kapok, holott a 'run configurations'-ban jól van beállítva a main class.
A console továbbá ezt írja ki:
java.lang.NoClassDefFoundError: Elvis
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Elvis
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:202)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:190)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:247)
Exception in thread "main" -
Scroll Lock
tag
Sziasztok!
Eclipse-ben szoktam dolgozni, de legutóbb elszállt a fejlesztőkörnyezet, így jobbnak láttam letörölni és újat letölteni. A problámám az, hogy amikor beimportálom a már meglévő projektemet, akkor a benne lévő java fájlok lefuttatásakor az Eclipse "could not find main class" hibát ír ki.
Más fórumokon egy ún. manifest fájl hibájára hivatkoznak, de ez utóbbit nem igazán értettem.
Mi lehetne orvosolni a fentebbi esetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest