- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a motiváció mögötte? Lassú? Villódzik? Egyikse, csak optimalizálni akarsz rajta?
Egyébként igen, meg lehet oldani. Itt van egy tutorial egy teljes játékról hardveres 2D gyorsítással, van benne pár kulcsmomentum amit átvehetsz. Gondolok különösen a BufferStrategy-n keresztüli rajzolásra, meg az ablak kezelésére.
-
Szerintem ekkor semmivel se vagy előrébb annál, mintha teleszórnád System.out.println()-nel a kódot. Az elvárt működés egyébként is az, hogy stdoutra lökje ki a metódusokat, nem kell a logger cicoma. Belőni egyébként nem bonyolult, a valóságban úgyis majd lesz egy wrapper lib előtte (pl. SLF4J).
Ha elrejted a kiírást egy olyan utility osztály mögé, aminek van egy "enter" meg egy "exit" metódusa, akkor meg pláne mindegy.
IIT rulez.
-
AOP segítségével simán meg tudod egy helyről oldani minden metódus naplózását. Csak aztán meg kell indokolnod a konzulensnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kutya topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest