- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- A Honor profi iPhone másolásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tragiQss
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Van egy szomorú hírem: max. hasznom annyi származna belőle, hogy ezt is tudnám.

Most szemeteljek ide a python+Qt duóval kapcsolatos töketlenkedéseimmel?
Azért itt próbáltam keresni valakit, mert java-s körökben már merem feltételezni, hogy OOP témában jártas emberre is bukkanok, a .net annyira távol áll tőlem, hogy oda be sem nézek, egyéb nyelveknél meg... szóval vannak rossz tapasztalataim.Egyébként ilyen alapon senki ne segítsen senkinek, mert esetleg még anyagi haszna származna a másiknak az "ingyenes" segítségből...

No, ennyit a kioktatósdiról... Ha valaki esetleg úgy érzi, hogy pár elméleti kérdésben ki tudna segíteni...
----------------------------
Egyébként az egész csak annyi, hogy szeretném megtudni, hogyan lehet szétosztani a feladatokat egy MVC alapokra építkező desktop GUI egyes elemei között? Viszont ehhez tartozna egy féloldalnyi leírás, aminek semmi köze a java-hoz. -
tragiQss
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem (ki)oktatást kértem...

Pláne nem, hogy az általam kitalált programot más írja meg...
És hát... tőled eltérően vannak segítőkész emberek is a neten, csak momentán egyikük sem foglalkozik desktoppal... -
tragiQss
tag
Keresek valakit, aki...
Tudja, mi az az MVC és képes használni desktop programban is.
Ismeri a S.O.L.I.D. elveket.
Hajlandó lenne pár mondatban (leginkább privát v. mail) kisegíteni, egy töketlenkedő, félművelt kezdő amatőrt...
Nyelvfüggetlen (most épp pythonnal játszom), elsősorban elmléleti gondjaim adódtak. Képtelen vagyok szétválasztani az egyes rétegeket, nem tudom a témában olvasottakat a magam gyakorlatára átültetni, ehhez szeretnék segítséget kérni. (viszont a topikot nem akarom terhelni a hülyeségeimmel, ezért kellene privátban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest