- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Fotók, videók mobillal
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trisztan94
üzenetére
Tudtommal jó eséllyel, ha nem használsz semmit az újabb Servlet API-ból. Azért volt egy-két konfigurációs változás is...
A legegyszerűbb ha letöltesz egy hatost és megpróbálod, nem sokból tart.
Más:
Nekem is lenne egy kérdésem a közösbe.
Adott egy webalkalmazás WAR csomagban, ami egy properties fájlból konfigurálható (DB elérés, SMTP, útvonalak, stb.). Ezt jelenleg a classpathon tárolom (fájlszinten a WEB-INF/classes alá kerül a Maven által).
A kérdés egyszerű: hova és hogyan kellett volna tennem ahhoz, hogy ha új verziót adok ki a cuccból, a WAR-ban lévő propfájl ne vágja felül az ügyfél adatait? Nem én üzemeltetem és nyilvánvaló okokból nem kapom meg az ő konfigjukat, amiket a deployolt alkalmazásban módosítottak.
Gyors megoldásként gondoltam arra, hogy a fájlt kiveszem a WAR-ból, így a Tokcat redeploy nem fog a kinn lévőhöz nyúlni. De mi lett volna a helyes megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest