- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
API level 16-tól van erre kulcsrakész megoldás a frameworkbe építve:
network service discovery. Úgy tűnik ezt találtad fel újra házilag. -
Érdekes ez a lib, de amit leírtál, ahhoz nem sok köze van szerintem. Egy mezei @RestController-rel is mindent meg lehet csinálni. Ha csak az elindítás fontos és az eredmény nem érdekel, a service beaned metódusára rakhatsz @Async annotációt, így a HTTP kérés azonnal visszatérhet. Ha meg kell az eredmény, akkor ugyanez, plusz a DeferredResult.
-
válasz
fordfairlane #8491 üzenetére
A nested classok is lehetnek publikusak.
De egyébként teljesen egyetértek a második felével. -
válasz
Ablakos #8487 üzenetére
Célszerű akkor nem kiprintelni, hanem a megfelelő helyre irányítani az eseményt.
public class AmicusFXMLDocumentController {
@FXML
private Button buttonMemoryLocation1;
public void initialize() {
//handle
buttonMemoryLocation1.addEventHandler(MouseEvent.MOUSE_PRESSED, this::buttonsMemoryLocation);
}
@FXML
private void buttonsMemoryLocation(ActionEvent event) {
if ((Button) event.getSource() == buttonMemoryLocation1) {
// itt szeretném elkapni, hogy az addEventHandler elsült
}
}
} -
válasz
kemkriszt98 #8296 üzenetére
Én csak a flying-saucert használtam HTML-PDF renderelésre korábban (abban is van egy iText3, plusz saját HTML+CSS értelmező), sikerrel, de általános tapasztalat volt, hogy különösen a pozícionálás terén elég messze van a mezei böngészőktől a végeredmény. Addig kell próbálgatni, egyre fapadosabb CSS-sel, míg jól nem néz ki.
-
válasz
attis71 #8266 üzenetére
Félreértettem a leírásod, a "harmadik sort már nem akarom megjeleníteni" nekem úgy jött le, hogy ott álljon meg a folyamat. Második nekifutásra átjött, hogy olvasnál az első mínusz jelet tartalmazó sorig (azzal együtt), utána kihagysz mindent, amíg nem jön még egy mínusz.
Ehhez egy boolean segédváltozóra lesz szükséged csak, amit akkor billegtetsz, ha a szöveg mínuszt tartalmaz, és abban az egy esetben, ha ez igaz ÉS nincs mínusz a sorban, continue kulcsszóval átugrod.
CompareTo-ra semmi szükség, semmi olyat nem csinál, aminek a feladatodhoz hajszálnyi köze lenne.
-
válasz
attis71 #8263 üzenetére
A kódrészlet, amit utána írtál, már most is soronként olvassa a fájlt. Annyi hiányzik, hogy a while ciklusból breakelj ki, amikor a szövegben - karaktert találsz.
Viszont ha már arra jársz, mindenképp alakítsd át úgy a kódot, hogy try-catch-finally-t használsz, és a readert a finallyben zárod le. Jelen esetben ha bármi hiba van, a fájl nyitva marad, te meg elpazarlod a memóriát.
-
válasz
Mr Dini #8250 üzenetére
A késleltetést a _fuse változó adja, amit az onUpdate csökkent egyesével. Ha leszámolt 80-ról 0-ra, megkeresi a saját ID-ját és robban. Nem látok benne olyan részletet, ami véletlenszerűséget adna neki.
Ettől függetlenül szerintem ez elég jó kiindulási alap, és nem a Forge osztályait használja, kivéve a SideOnly annotációt, ami meg mintha Forge-ban is lett volna.
Majd egyszer én is bele akarok mászni a témába, mondjuk más irányból: a Dockercraft. birizgálja a fantáziámat.
-
válasz
-Faceless- #8251 üzenetére
Pedig teljesen jók a válaszok. Alapvetően a boardBuilder metódus egy koncepcionális hiba, az egészet szüntesd meg, és tedd a konstruktorba a tömb elemeinek inicializálását. Ezzel NPE-d nem lesz több.
Hogy miért veszik el adat, az ebből a kódrészletből nem derül ki. Mivel minden tagváltozód publikus, bárhol elronthatod. Jót tenne a játéknak, ha elkezdenél objektum-orientáltan hozzáállni: az osztályok belső állapota privát, kifelé csak egy interfészt mutatnak, amik az általuk támogatott műveletekből áll.
Például a Board esetén a tömb privát, de van egy műveleted, ami egy X, Y koordinátapárhoz visszaadja az oda illő Fieldet.
-
válasz
Mr Dini #8247 üzenetére
Végülis ja, az előbb írtam, hogy: "a Thread.sleeppel amúgy is kinyírnád a játékot"
Ezt nem lehet olyan naívan megoldani, hogy majd egy számláló elér valameddig. Nem tudsz számlálót írni anélkül, hogy a mostani problémát megoldanád.(*)
Nem akarnád esetleg a mostani forrásodat megosztani például Pastebinen, vagy valami forráskezelővel (BitBucket, GitHub, stb.)? Jó eséllyel adna ötleteket.
(*): Közben olvasgattam, hogy hogy működik ez a Forge a gyakorlatban. Igazából mégiscsak számlálószerű a megoldás, a rendszer küld ún. tickeket amikor a világ frissül, erre fel tudsz iratkozni, és amikor az értesítés jön, cselekedni. De ehhez is fórumokat kell bújni.
-
válasz
-Faceless- #8243 üzenetére
Rövidtávon megkönnyíted a saját életed, ha a kétdimenziós tömböket elfelejted, helyette egy dimenzióban tárolod a pályád és okosan indexelsz (pl. x,y koordinátákhoz a tömb y*N+x. elemét veszed). Ekkor a tömb feltöltése és megkeverése is triviálissá válik.
Mr Dini: Nem baj, hogy a szintaktikán elakadtál, mert a Thread.sleeppel amúgy is kinyírnád a játékot. Ezért nem is mondom meg, hogy lehetne feloldani az előző fordítási hibát.
Ha Bukkit plugint írsz esetleg, azzal meg lehet oldani ezt helyesen is. Tiszta Java-val nem tudom hirtelen, hogy tudnál egyszerűen visszatérni a UI szálra.
-
válasz
-Faceless- #8233 üzenetére
A Collections.shuffle egyébként a helyes megoldás a feladatodra, örülök hogy megtaláltad. Az ebben implementált Fisher-Yates keverés egyenletes, szemben egy tipikus naív megoldással. Például itt van kifejtve, példával.
-
válasz
Mr Dini #8226 üzenetére
A Minecrafthoz nem értek, a HxD-t se tudom hogy micsoda, de tipikusan akkor van ez a jelenség ha a fordító nem abban a kódolásban kapja a forrásfájlokat, mint amit vár. Windowson jön ez elő a gyakorlatban, az egyik CP1250-et akar (közép-európai kódlap), a másik meg UTF-8-at.
A forrásfájljaid kódolását a Notepad++-szal elég egyszerűen meg tudod nézni és át is konvertálhatod egy kattintással. A környezetedet viszont csak te ismered.
Hosszú távon meg azt ajánlanám, hogy a szövegeket szervezd ki XML vagy Properties fájlba. Valószínűleg a Minecraftnak is van valami preferált módja.
-
válasz
RexpecT #8145 üzenetére
A modern világ jó részében vagy az üzemeltetés, vagy egy teljesen automatizált folyamat végzi a buildelést és az élesítést is. Persze úgy, hogy először a tesztek is lefutnak. A fejlesztő saját gépén ad-hoc fordított csomagok felett régen eljárt az idő, mert mi van, ha szabadságon vagy, vagy baleset ér? Égjen fel a cég?
Szerintem nézz utána pár build szervernek. Én leginkább a Jenkinset és a TeamCityt ismerem, az előbbit javasolnám kb. bármilyen Java-s projekthez. De tény, a Maven is elég fontos szereplő, hiszen azt tudja meghívni a szerver.
-
válasz
Aethelstone #7931 üzenetére
Az OpenJDK8 is GA lett 2014 áprilisában, úgyhogy már az is elég régi ahhoz, hogy begyepesedett berkekben is "meg lehessen kockáztatni használni". Én se hobbiprojektekben használom.
A nyelv újításai miatt szerintem egy kezdőnek is bőven megéri foglalkoznia vele - a lambdák és a streamek a legalapvetőbb mórickapéldákban is már kézzelfogható előnnyel bírnak. Na meg ha Görögországba mész, ott se ógörögül tanulsz meg először. Persze ez szubjektív, mások meg notepadban kínoznák a kezdőket, hogy hadd szokják az ipart.
Egyébként update 66-nál jár az Oracle JDK8. Biztos, hogy a rendszerkomponenseid rendben vannak biztonságilag, ha ennyire véres kérdéseket vetnek fel?
-
válasz
Oppenheimer #7927 üzenetére
Egyébként az Oracle szerint is, ugyanis 2015. április óta nincs supportja, hacsak nem köt külön szerződést az ember a céggel.
A Tomcat 7-et is felesleges archaizálásnak érzem, mondjuk nem is állnék neki kézzel Tomcatet telepíteni, amióta van Spring Boot.
-
válasz
zulu_mester #7899 üzenetére
Tehát nem Java, hanem JavaScript a kérdés? Mert akkor a blur eventre lesz szükséged, valamint a JavaScript topikra ehelyett.
-
válasz
zulu_mester #7897 üzenetére
Milyen UI technológiáról is van szó?
-
A szó amit keresel: rate limiter. És itt egy kulcsrakész megoldás rá.
-
válasz
szcsaba1994 #7841 üzenetére
"de külön osztályt nem hozhatok létre?"
Ezt hogy érted? Meg mi az, hogy lista, aminek három attribútuma van?
Ezek nem a node attribútumai akarnak lenni? -
válasz
Oppenheimer #7773 üzenetére
Természetesen nem. Mivel a connectorok által okozott késleltetés relatíve elég kicsi, az üzleti logikád és DB-d bőven hangsúlyosabb lesz.
-
válasz
Oppenheimer #7769 üzenetére
Tempóban biztos (nanoszekundumok
), illetve elég karcsú. Amúgy nincs mögötte igazi szakmai indokom, csak hipsterkedek.
-
Fogalmam nincs, legalább öt éve nem nyúltam NetBeanshez, és nem is tervezek ezen változtatni. Én mondjuk Spring Bootot szoktam mostanában használni, beágyazott Undertowval (de a default Tomcat is bőven elég lehet, vagy Jettyre átállni is csak pár sor a pom.xml-ben); semmi EE-s hókuszpókusz.
-
Persze, jó lehet az is, de nem biztos hogy a legköltséghatékonyabb. Egy Azure Web Site-on Java kódot futtatni macerás (Java 7-ig mondjuk lehetetlennek nem lehetetlen), legalábbis Tomcattel sikerült szerencsétlenkednem.
Ha esetleg GlassFish helyett jó lenne a Wildfly (szintén EE), az OpenShiftet tudom javasolni, ott elég könnyű összepakolni az alkalmazásszervert egy MySQL vagy Postgres DB-vel, aztán Gittel beküldöd rá az alkalmazásod, és megy.
-
válasz
Oppenheimer #7760 üzenetére
Használja azt egyáltalán bárki vagy bármi a világban? Most így visszagondolva a LoadUI volt az egyetlen FX alkalmazás, amivel találkoztam.
-
válasz
Oppenheimer #7727 üzenetére
Biztosan meg lehet oldani kínlódva, fájdalmak között vergődve is, de valójában van egyszerű megoldás is, ha bedobod ezt a csomagot [forrás]:
compile 'net.sourceforge.streamsupport:streamsupport:1.3.1'Egy projektben találkoztam vele, igazából pöccre működik.
-
válasz
Oppenheimer #7724 üzenetére
Retrolambda esetleg? Nálam benn van a "new project starter kit"-ben, amióta találkoztam vele.
-
válasz
RexpecT #7586 üzenetére
Biztos, hogy a certificate-tel van probléma, bár most nem tudok jobban belefolyni.
Esetleg nézd meg ezeket a JVM opciókat, mind a debuggolás, mind a trust store manuális beállítása segíthet abban, hogy ellenőrizd, biztosan a jó cacerts fájlt húzza be a rendszer például.
-
Vannak bejáratott algoritmusok kulcsgenerálásra, például a PBKDF2. Szerintem alapvetően fatális ötlet bármilyen kriptográfiával kapcsolatos implementációnak nekiállni, mert ebben a témakörben túl könnyű hibázni - lásd axioma megjegyzését a kulcsok értékkészletéről.
(Kivéve, ha házi feladatról van szó és konkrétan ez a feladat.)
RexpecT: Nem ártana egy kis kód, hogy hogyan próbálod meghívni az URL-t.
-
Az Arrays.toString helyesen működik, épp csak nem azt csinálja, amit szeretnél. Ami egyébként nem is teljesen világos, micsoda.
-
válasz
bucsupeti #7522 üzenetére
Az ews-java-api Microsoft fejlesztés, és sehol se írják, valamint a POM se utal arra, hogy bármilyen extra külső függősége lenne.
-
"...de természetesen Te dolgozol rajta.
"
Ehhez annyit hagy tegyek hozzá, hogy szélsőséges esetektől eltekintve ez a félmondat nem igaz. Gondolni kell a következő emberre is, aki X idő múlva ezt a kódot olvassa vagy írja - ebbe önmagunk jövőbeli formája is beletartozik.
És ha már itt tartunk, szerintem csak azért mert lehet, nem szerencsés szétvágni a projektet.
-
válasz
kornyiktamas #6725 üzenetére
Mielőtt még egyszer kódot másolsz a hozzászólásodba, szeretnélek megkérni, hogy félkövérezés vagy pőrén hagyás helyett használd a Programkód gombot! Köszi, mindannyiunknak nagy szívességet teszel.
-
válasz
Aethelstone #6459 üzenetére
Szerintem ugyanaz a stílusú kód, azaz egy anonim objektum létrehozása egy metódus implementálásáért, nem lesz kevésbé olvasható a lambdától. Sőt, akkor már a tömörebb jobb, mert például a Java stílusú "new Runnable() { void run() { ... } }" alapjáraton is nagyon belterjes.
Hogy az anonim subclassok mennyivel jobbak/rosszabbak egy nevesítettől, na az már más kérdés.
-
Nem feltétlen kell. Mondjuk ahogy nézem, ez a SwingLabs igencsak megszűnt azóta... Van még JMapViewer is, ami OSM projekt, viszont GPL alatt van. Nem semmi mocsár ez.
A JavaFX nem játszik egyébként?
-
-
A Google Annotations Gallery megvan?
-
Ott van még a Visual Studio Online is, 5 userig szintén ingyenes.
-
Sőt, ha már reflexióval birizgáljuk őket, hozzá is lehet férni az értékéhez (persze ha nincs security manager az útban).
import java.lang.reflect.Field;
public class HelloWorld{
public static class A {
private int value;
public A(int value) {
this.value = value;
}
}
public static class B extends A {
public B(int value) {
super(value);
}
}
public static void main(String []args){
B b = new B(42);
try {
Field valueField = A.class.getDeclaredField("value");
valueField.setAccessible(true);
int internal = valueField.getInt(b);
System.out.printf("Found value: %d%n", internal);
} catch (Exception ex) {
System.out.printf("Reflection failed: %s%n", ex.toString());
}
}
}Ez az előbbi peremfeltétellel azt írja ki, hogy "Found value: 42".
-
Nézz szét a Camel oldalán, igazából pont erre való az eszköz. Minél többmindent kell csinálni és szervezni, annál inkább javaslom. Itt meg egy lista, hogy mikkel tudsz kapcsolatba lépni Camellel (lásd HDFS2 komponens pl.).
A link, amit elsőre bedobtam, egyébként általános, üzenetalapú mintákról szól, és hogy hogy lehet őket Camellel megvalósítani. De ha az Enterprise Integration Patternek mentén keresgélsz, lehet találsz mást is.
-
válasz
Aethelstone #5582 üzenetére
BME-n csak egy félév a C, és maga a nyelvi összefoglaló, amit anno lehetett használni vizsgán is akár, mindössze két oldal. Aztán egy félévnyi - a gyakorlattól teljesen elrugaszkodott - C++, és jött a Java meg a C#, ami azért több tárgyban előjött.
Szerintem ennyi azért kell. Mondjuk a C++-nál nem lenne rossz, ha lenne bármi köze a valósághoz (frameworkök, valós helyzetek pl.)
-
válasz
Aethelstone #5568 üzenetére
Én elvagyok velük, nagy bajom nem volt vele pedig csináltam már cifra merge-öt is vele. A leginkább az jön be, hogy az átnevezéses/mozgatásos refaktorokat automatikusan követik SVN-ben is, amit manuálisan nem tudom hogy lehetne megoldani idegbaj nélkül.
-
válasz
Aethelstone #5544 üzenetére
Ez, kiegészítve azzal, hogy a reflexión túl az annotation preprocessing nagyon sokat tud dobni rajta.
-
válasz
WonderCSabo #5492 üzenetére
Szerintem ez egy elhanyagolható probléma, ha azt nézzük, hogy C# és Java között át tudja alakítani amit írsz.
-
válasz
Aethelstone #5488 üzenetére
...aminek a nagy része halott, és a magyar nyelvhez még irreleváns is.
Nekem a HunspellJNA, HunspellBridJ és a LanguageTool tűnik a legéletképesebbnek. Az előbbi kettő mondjuk natív libet illeszt be, aminek megvan a maga komplexitása.
-
válasz
minimumgame #5485 üzenetére
Tudom ajánlani a jasyptot.
Önálló programként, és beépíthető libként is príma – utóbbi jelentősen leegyszerűsíti a Java crypto framework használatát. -
válasz
M_AND_Ms #5470 üzenetére
Ez egyébként érdekes kérdés, mert valamivel korábban PandaMonium azt írta, hogy az iterátor menet közben is tudja törölni az aktuális értéket.
-
válasz
Aethelstone #5422 üzenetére
Én ilyet már láttam élesben, nem fake
-
Mi a motiváció mögötte? Lassú? Villódzik? Egyikse, csak optimalizálni akarsz rajta?
Egyébként igen, meg lehet oldani. Itt van egy tutorial egy teljes játékról hardveres 2D gyorsítással, van benne pár kulcsmomentum amit átvehetsz. Gondolok különösen a BufferStrategy-n keresztüli rajzolásra, meg az ablak kezelésére.
-
válasz
kemkriszt98 #5324 üzenetére
Tényleg majdnem hasonlít, épp csak semmi köze hozzá. Mintha almát hasonlítanál a négyes metróhoz.
-
válasz
kemkriszt98 #5321 üzenetére
Nagyon rég nem appleteztem, de nagyon erős a gyanúm, hogy Frame csak az AWT desktop alkalmazásoknál van... Ami az ablak.
Ha az Android a célod valóban, ne szopasd magad ezzel, menj Androidra! Az appletek egyébként is halottak.
-
válasz
kemkriszt98 #5316 üzenetére
Nekem az a getParent().getParent() sor igen gyanús, hogy nullt ad vissza.
-
Mármint a vége *van, nem tudom miért,hullott így szét a helyesírásom mostanában telefonon
Egyébként azt akartam még,hozzáfűzni, hogy a getClass().getResourceAsStream() az aktuális osztály classloaderét hívja meg, szóval kvázi ugyanott vagy, mintha máshonnan keresnél CL referenciát.
-
válasz
PandaMonium #5310 üzenetére
Ezen az oldalon találsz teljes megoldást a JAR-ból kimásolós és betöltős problémára. A kommentek között meg az is ott vagy, hogyan tudod kitakarítani.
-
válasz
WonderCSabo #5255 üzenetére
Csak amit neten láttam. Például itt van egy magyarázat, benne a "Real examples" alatt hogy hogy néz ki egy Iterable<T>.foreach, amit így bármilyen adattípusra meg lehet hívni, és még működni fog.
Régi a cikk, úgyhogy nem biztos, hogy a véglegesben is így van. De az elv látszik.
C#-nál meg nézd meg a LINQ-t. Az egész erre az elvre épül
-
válasz
Aethelstone #5252 üzenetére
Érdekes módon más környezetben (ld. C#) ez nem okoz problémát
-
-
válasz
WonderCSabo #5241 üzenetére
A default methodokkal interfészekhez lehet alapértelmezett implementációkat írni, tehát ha van valami közös funkció amit egy interfészt megvalósító osztályoknak mindnek tudnia kell, és pont ugyanúgy, akkor nem kell se abstract ősosztály, se kódot ismételni.
A végeredmény hasonló, mint az extension methodok C#-ban.
De ott van a streams API is, elég erős túlzás hogy nincs a Java 8-ban semmi új... Meg a lamdba szintaxissal sincs baj szerintem – mindig azt vallottam és tartom is, hogy minél kevesebb kódot ír az ember, annál jobb.
-
Szerintem ekkor semmivel se vagy előrébb annál, mintha teleszórnád System.out.println()-nel a kódot. Az elvárt működés egyébként is az, hogy stdoutra lökje ki a metódusokat, nem kell a logger cicoma. Belőni egyébként nem bonyolult, a valóságban úgyis majd lesz egy wrapper lib előtte (pl. SLF4J).
Ha elrejted a kiírást egy olyan utility osztály mögé, aminek van egy "enter" meg egy "exit" metódusa, akkor meg pláne mindegy.
IIT rulez.
-
AOP segítségével simán meg tudod egy helyről oldani minden metódus naplózását. Csak aztán meg kell indokolnod a konzulensnek.
-
válasz
WonderCSabo #5160 üzenetére
Egy dolog, hogy lövedéket indítok, és egy másik dolog annak becsapódása. Egész eddig az utóbbiról volt szó, de ha akarunk ilyen többféle lövést, az se mond ellent az "áldozat számol" sebzési logikának.
-
válasz
WonderCSabo #5155 üzenetére
Remek lehetőség erre az ellenség önmaga, aki ismeri a saját sebezhetőségeit, a DEF pontjait, és úgy egyébként minden megvan helyben ahhoz, hogy kiszámolja a lövedék által okozott sérülést.
Életszerű példával szemléltetve: ha belém csapódik egy tűzgolyó, akkor nem a küldője mérlegeli először, hogy mennyire haltam meg
-
válasz
WonderCSabo #5150 üzenetére
Nem sok olyan tower defense játékot ismerek, ahol egy torony többfélét lőne, vagy a cél ellenség kiválasztásán túl több logikával rendelkezne. Szvsz nem is következett a szövegből.
-
válasz
Oppenheimer #5139 üzenetére
Sokkal rosszabb, de az eredeti felállás se jó.
Szerintem a legtisztábban úgy tudnád megoldani, hogy a modelledet kiegészíted egy kicsit: a doDamage nem egy számot vár, hanem egy olyan struktúrát, ami tartalmazza a sebzés mértékét (szám), típusát (pl. enum), távolságot (szám, ha akarsz shotgun jellegű fegyvert); az áldozat meg ezekből illetve a saját védelmi paramétereiből kiszámolja az okozott sebzést.
Így senkinek nem kell konkrétan ismernie a másik felet.
-
Pont a specifikusság az, amivel karcsúbbat lehet írni. A Gsont durván szét lehet hackelni anélkül, hogy a forráskódhoz nyúl az ember(*). Másrészt vannak benne apróságok, amik elméletben nem is számítanának, de a gyakorlat más... Például hogy a Mapek sorrendtartóak.
(*) Személyes rekordom: olyan bővítmény. ami új annotációkat figyel a célosztályon, és a bemeneti JSON fát transzformálja többféleképpen, mielőtt a reflexió rámenne. Nagyon ocsmány JSON bemenetnél kihúzott a szarból.
-
válasz
chabeee #5088 üzenetére
Két lehetőséged van: vagy csinálsz egy külön osztályt a koordinátához és egy JsonDeserializert (van rá példa a Gson doksiban), ami az elegáns megoldás; vagy egy List<Double> tagváltozót raksz az osztályba, és kézzel kezeled utána. Ehhez TypeTokent kell használnod, amiről szintén van leírás. (Telefonnal csak ennyire futja, bocsesz.)
-
-
válasz
MasterMark #5047 üzenetére
Nem. Ha egy tömböt 11 eleműnek hozol létre, akkor az 11 elemet tartalmaz, 0-tól 10-ig indexelve.
-
válasz
MasterMark #5045 üzenetére
A toString egy olyan metódus, ami minden objektumnak van, és valamilyen formában Stringet állít elő az objektumból.
A double egy primitív típus, így nincsenek metódusai.
Ha általánosan akarod kiiratni a primitív és objektumtípusokat is, használd a String.valueOf(valami) statikus metódust a valami.toString() helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- SörcsaPH!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Metal topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest