Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xTc
    aktív tag

Nagyon kezdő vagyok Javaspring téren, de egy meglévő honlapon szeretnék módosítani egy-két dolgot. Van rá időm, remélem elegendő ahhoz, hogy ezeket a kisebb változásokat végrehajtsam Javaspringbe. Képeket, feliratokat, egy kis Google Maps importálást kellene végrehajtanom.. stb.

A honlaphoz csak az alábbi adatokat kaptam meg. Kérdésem, elsőnek is, hogy az ISP azonosítót és jelszót hova kell megadnom, hogyan férhetek hozzá a honlaphoz, szerkesztéshez? Ezeket is esetleg Eclipsbe lehet megoldani? A honlaphoz tartozó FTP azonosítók és DB azonosítók is rendelkezésemre állnak.

Egy amolyan kezdő Javaspring tutoriál jól jönne. :U

Köszönöm szépen az információkat!

Először kellene neked az oldal forráskódja. Erre vonatkozóan az oldala tulajdonosa tud neked információt adni, hogy hogyan tárolja a kódbázist pl verziókövetővel. Azután egy helyesen konfigurált eclipse-szel tudnád az oldalt módosítani. (JDK, alkalmazásszerver,stb) Ha ezzel megvagy, akkor a tárhelyhez megadott módszerrel fel kell deployolnod a kész web alkalmazást a tárhelyre. (Erre megint csak az oldal tulajdonosa vagy a szolgáltató tud információt mondani) Elindulásnak ez szerintem ennyi is elég :) Ha minden infó megvan, akkor szívesen segítek tovább.

• adam_
    senior tag

Nagyon kezdő vagyok Javaspring téren, de egy meglévő honlapon szeretnék módosítani egy-két dolgot. Van rá időm, remélem elegendő ahhoz, hogy ezeket a kisebb változásokat végrehajtsam Javaspringbe. Képeket, feliratokat, egy kis Google Maps importálást kellene végrehajtanom.. stb.

A honlaphoz csak az alábbi adatokat kaptam meg. Kérdésem, elsőnek is, hogy az ISP azonosítót és jelszót hova kell megadnom, hogyan férhetek hozzá a honlaphoz, szerkesztéshez? Ezeket is esetleg Eclipsbe lehet megoldani? A honlaphoz tartozó FTP azonosítók és DB azonosítók is rendelkezésemre állnak.

Egy amolyan kezdő Javaspring tutoriál jól jönne. :U

Köszönöm szépen az információkat!

Erre majd valaki?! köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák