Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Ezeket végképp nem ismerem, egyetlen órán vettük érintőlegesen az adatbáziskezelést. MSSQL volt a gépemen, gondoltam menni fog, de hát nem jött össze. De most már legalább tudom, hogy az általad írtak is léteznek.

(#4810) floatr : a-a, december végén nekiálltam, alapok már meg voltak, de az adatbázishoz való csatlakozással azóta szívtam, gondoltam már megkérdezem itt. közben meg persze volt jó pár egyéb vizsgám, amikre szintúgy kellett készülni, nem csak ez a tárgyam létezik.
Netbeans vs Eclipse témához (ha már véletlen elindítottam
) : Eclipse-et nem is túlzottan próbáltam ki, mi órán Netbeans-ben dolgoztunk (persze lehetett Eclipse-ben is), de tanulási szakaszra inkább nem próbálkozom mással, órait követem. Amire kell, arra jó, de majd Eclipse-et is tervezem felfedezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Macska topik
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Béta iOS-t használók topikja
- Automata kávégépek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) : Eclipse-et nem is túlzottan próbáltam ki, mi órán Netbeans-ben dolgoztunk (persze lehetett Eclipse-ben is), de tanulási szakaszra inkább nem próbálkozom mással, órait követem. Amire kell, arra jó, de majd Eclipse-et is tervezem felfedezni.