- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ráadásul sok aknakereső program dinamikusan rakja le az aknákat vagyis az adott helyzethez alkalmazkodva, tehát csak akkor rakja le őket, ha te már megérintettél egy mezőt. iOS-es Minesweeper-ben pl az elsőnek megérintett mezőn sosincs akna, bárhol is legyen az, így sokáig mivel mindig a bal felsővel kezdtem, azt hittem,h ott sosincs akna, de aztán kipróbáltam és ha máshol kezdtem, akkor időnként a bal felsőbe is rakott aknát.
Amúgy egy tényleg jó algoritmusnál arra is figyelni kéne szerintem,h mindig egyértelműen eldönthető legyen, hogy adott helyen van-e akna vagy nincs, de csomószor elakadhat benne az ember, mert tippelni kell, illetve többször találkoztam már olyannal is, amikor egy akna csak aknákkal volt határolva, így ugye azt csak akkor találhatod meg, ha utolsónak hagyod... -
Ragnar95
félisten
Sajna semmit
Viszont most, hogy kicseréltem a users.xml-t, azóta nem ismeri fel a szervert a Netbeans és ha hozzáadnám a Tomcat mappát, kiírja, hogy "The specified server location (Catalina Home) is not valid", miközben semmit nem csináltam vele, csak miután nem tudtam bejelentkezni weben, gondoltam kipróbálom Netbeansben, de azzal fogadott,h nincs szerver, Glassfishel meg nem fut a projekt és mostmár hozzá se tudom adni a Tomcatet -
Ragnar95
félisten
Itt a server.xml, illetve a catalina.out
-
Ragnar95
félisten
Rendben, este, ha gépközelben leszek, bemásolom ide a tartalmukat
Amúgy a localhost:8080 alatt, ahol a Tomcatnek kell lennie, bejön a tomcat kezdőoldala és kiírja, h sikeresen elindult a szerver, de ha onnan próbálok bejelentkezni mondjuk a server statusba, akkor ugyanezt játsza el a bejelentkezésnél, mint netbeansben...
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Netbeansben készítettem egy JSP webprogramot, ami Tomcat szerveren fut(na), viszont valamiért a Tomcat nem akar megfelelően működni. Végre több leírás segítségével sikerült felállítani a szervert, viszont most épp a login nem megy, beírom a jelszavamat és a felhasználónevem, viszont nem történik semmi, csak újra és újra feldobja a login ablakot és így nem tudok bejelentkezni. Itt megtaláljátok a users.xml fájlt, azt találtam stackoverflown-n, hogy ebbe kell felvenni manager felhasználót, de ezt is megtettem, az összes lehetséges megoldást kipróbáltam, de a probléma továbbra is fennáll.
Ami a fura, hogy windows 7-en telepíteni se kellett a tomcatet és gond nélkül működött a program, míg nálam OSX 10.8.4-en a fenti anomália áll fent.
Nem tudja valaki, mi okozhatja a gondot és mi lehet a megoldás rá? Ha az segít, szívesen készítek videót a problémáról, illetve a programot is át tudom küldeni, hátha úgy könnyebben megoldást találunk rá.Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest