- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri005
tag
Közben rátaláltam én is az ipod-ra. (az 1G 32 GB-ra amiről gordn kérdezett)
Hát kb 7 óra és vége a licitnek. 26000Ft-nál tart. Szerintem ennek az árnak a környékén még megérné.Egyébként mennyit érdemes ajánlani egy 2G 8GB-s ért? Mondjuk, hogy az állapota nem karcmentes, de átlagos.
Tényleg. Nincs mód overclock-ra az 1G-nél? Hogy a 2G órajelén fusson?
-
Bling95
őstag
mp3, .doc, .pdf simán megy rajta teljesen hivatalos úton is
ko9: 2G-vel sokkal jobban jársz, hiddel, iOS 4-et lehet vhogy rábuherálják 1G-re, de minek? ha nem megy majd rajta rendesen, már 2G-re is csak butított iOS 4 van ( mondjuk én aktiváltam a hátteret meg a multitask-ot, szerintem működik rendesen). szóval 1G-t szerintem max akkor érdemes venni ha nem akarsz programokat rátenni csak a gyárikat használod
-
Gabesz1019
senior tag
Az alkalmazásokat meg kell venni az App Store-ban, vagy ha nem szeretnél fizetni értük JB, de ez itt tiltott téma.
Ha érdekel, hogy ez hogy működik küldj egy PÜ-t.Egy 2. gen. 16GB szerintem 35, 40-et megér, bár ez mindig állapottól függ.
Szerk.:
Nézz szét itt a Hardveraprón vannak 16GB-osak, még 3.gen. 32gigásat is láttam jó árban.
-
Bling95
őstag
hoszabb üzemidő, erősebb belső, szebb kijelző + 2G-re van még valamelyest szoftveres támogatás ( még a multitask is megy rajta jb-vel, viszont 1G-re hivatalosan nem jelenik meg a 4-es szotfver!!! ), 2G-n vannak hangerő szabályzó gombok, van külső hangszórója bár elég halk, van benne bluetooth ( fájlküldésre nem alkalmas kivéve képküldés Iphone/ipodtouch és iphone/ipodtouch között, szvsz BT füles, játékoknál lehet hasznos. és van rajta mikrofonbemenet, szóval pl ha mikrofonos fülest dugsz hozzá akkor hangfelvételre is alkalmas.
Szerintem ez elég sok különbség
bár 24-ért eléggé megéri az 1G is mivel 32gigás.
-
Bling95
őstag
Mennyit kérnek érte? Esetleg nem találsz hasonló áron 2G 16 gb-ot? nemtudom mennyire van szükséged 32 gigára. és a 2G-vel mégiscsak jobban járnál.
én személyszerint 40-et adnék érte max, bár az áras dolgokhoz nemértettem, viszonth a abból indulunk ki hogy 1G meg elég karcos hátlap, kijelzője törve nincs , de az pl karcos e az egy nagyon fontos szempont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged