Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
sziasztok!eladom a 2g-s touchomat de mar elvan mentve benne az itunes meg az apple store benne a banki adataimmal ugye...jb-zve van. restore eleg neki hogy elfelejtse az adatokat ?
-
mrThomi
addikt
sziasztok!
Hangszororol tudna valaki mondnani valamit ? feljödött valamit a 2,3g ota ? nekem 2g-m van de az elég silány... -
mrThomi
addikt
énis köszönöm a válaszokat ! annyit kérdeznék még, hogy terveznek kiadni 4G után valami frisebbet a közeljövöbe ? ugyértve frisebbet hogy esetleg ips kijelzövel, jobb kamerával, touchban is 2 maggal...
vagy még marad sokáig a 4g? -
mrThomi
addikt
válasz
Don't Panic #12280 üzenetére
és a tavalyi volt a 3G ez meg a 4G ? vagy a név se változott?
-
mrThomi
addikt
sziasztok !
érdeklődnék, hogy az iphone 4s megejelenésével adtak e ki uj Touchot ?
most nézem hogy fentebb irták hogy adtak ki, de semmi ujdonságot nem tartalmaz, csak annyi hogy fehér. Most akkor mi van ?
Nem értem, melyik kerül drágábba ? Valamit különbségnek ujitásnak kell lennie...Néztem németbe 179 euroért árulták euronikszbe fehér és fekete szinbe ! ez akcio volt, már 189 az ára. Azt hiszem hogy a 8GB-osnak !
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Van egy 2g-s tacsom es a fekete hatteret szeretnem lecserelni rajta. Jb-zve van es azt a winterboardot is leszettem ra de sehogyse akarja beallitani. Bmit alitok a progin belul egyszeruen nem teszi be a kivant hatteret az ikonok moge. Bill zarnal mukodik a dolog,de az ugy keves
Kosz a segitseget
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egyik haveromnak van egy itouch-ja és belül porszemes a kijelzö. Az hogy mehetett be oda? Mert ki szeretné takaritattni! Szétkapni házilag gondolom nem érdemes. porszivo esetleg?
vagy mit lehetne tenni? Pécsi vagyok ha esetleg ott van ijen szerviz ahol megcinálják, eltudnánk oda vinni.
kössze
-
mrThomi
addikt
válasz
Don't Panic #10835 üzenetére
köszi, addig elleszek a 2genesemmel is
-
mrThomi
addikt
válasz
Don't Panic #10828 üzenetére
köszönöm, addig árulom. Mikorra várható az uj touch. És miért várjak ? lejebb megy a 4gen ára, vagy annyival job lesz az 5 ? köszi a választ
-
mrThomi
addikt
sziasztok. a hardveraprón melyik az a rész ahol tudnám árulni a Touchomat ? Mert csak Apple telefonok vannak.
Érdemes lecserélni szerintetek a 2genes tácsomat egy 4esre?
-
mrThomi
addikt
sziasztok. Most látom, hogy van 4.2 es szoft touchra! Kérdezném hogy ez a legujabb vagy van még ujabb is ? Nekem most 4.1 es van rajta, milyen ujdonságokat takar a frisebb szoftver ! köszi
-
mrThomi
addikt
válasz
PredatorNo1 #9685 üzenetére
thnx mate
-
mrThomi
addikt
sziasztok! Az itunes nekem miért backing up-ol minden adandó alkalomkor, amikor rákötöm a tácsot?? Már kezd idegesitö lenni h meg kell várni mindig. Kilehet ezt kapcsolni? köszi
-
mrThomi
addikt
hát alapból nincs beépitve gps vevö. tehát ezt a problémát ugy tudod megoldani ha letöltöd. én igy tudom.
Aráném van és egy 2genes fél éves touch. EL szeretném adni mindkettöt. 60 -at megkaphatok a kettőért szerintetek? Tökéletesen müködnek, csak kicsit karcosak.4 genes tácsot tervezek és egy tobálozos telot amivel telozok csak. A többire ott a tács.
-
mrThomi
addikt
válasz
moriczka #8871 üzenetére
azt hogy milyen touchod van onnan tudod hogy milyen szoftver van rajta.ha 3.1 és ujabb akk valszeg 3genes, énis azthittem pedig 2. volt. Igy a legegyszerüb mondja h biztosra menj szedd le a system nevü alkalmazást ami minden megmond rola.
a filmeket konvertálni kell és a movies kis mappába kell behúzni utána és syncelni(én a HandBrake nevü konvertálo progit ajánlom, tökéletes)
GPS chip nincs benne igy sajnos csak navi rendszert tudsz letölteni rá, én a tomtom-ot ajánlom, de ez megoszlik. remélem picit segitettem azért. -
mrThomi
addikt
mind1 már frissitettem 4.1-re
a 8 32 64 gigásak között ugy ovlastam h semmi eltérö nincs, tehát mindegyik ugyanazt a hardvert kapta meg,(4gen touchra gondolok persze) csak szeretnék innen is erröl egy megerösitést erről. 16 viszont nemértem h miért nincs
-
mrThomi
addikt
sziasztok. 2 gyors kérdésem lenne
4.0 án vagyok most, megéri friisiteni 4.1 re (most nézem h az itunes felkiinálta)
és ez is tartalmazza a Biztonsági hiba foltozást? -
mrThomi
addikt
Meg sztem a retina kijelzöjét, de akkor az ára nemtudom hogy fog alakulni, de tuti bazi 70 kiló lesz akkor. Valaki tudja esetleg h mikor jön a 4? Mert tervezem a 2g Touchom lecserélését. Ha ütös lesz akkor nem ruházok be Iphone 4-re, akkor jo az uj touch. Ugyis csak jáccok meg netezek. És vmi habi mobillal meg eltelefonálgatok. Meg az antenna hiba miatt nem is kéne...:-\
-
mrThomi
addikt
estét. most akarom jb-zni a touchomat.
Kérdésem az lenne hogy meik szoftvert tegyem rá amin megy az igo navi rendszer?
most 4.0 van de nem kivánom ezt megtartani. és ha jb-zem akkor ingyen letölthetem az igo-t ? És ha letöltöm mit kell még tennem hogy müködjön is az utakon ?köszi, elég nagy sietségben vagyok, ha vki priviben megtudná üzenni megköszönném.
-
mrThomi
addikt
emberek valaki válaszolna ???
4.0 át is lehet JB-zni ipodon? mert cserélném rola a 3.1.2 es szoftot.
-
mrThomi
addikt
Hi. A 2G-s Ipodomon most 3.1.2 es szoft van de jailbreak-elni szeretném, de kiváncsi vagyok a 4.0 ra is. A kérdés az hogy a 4.0 át is lehet JB-zni?
és megéri a 4.0? mert olvasom h sokaknak gyorsan merül meg hasonlok, viszont érdekelnének az ujitások. gondolom ezis olyan h hátteret lehet berakni neki. ilyen kis aproságoknak is örülnék mert ez a fekete már unalom.
-
mrThomi
addikt
sziasztok. frissitette valaki a 4.0-ra?
miben különbözik az előzőktöl? köszi -
mrThomi
addikt
estét! A PDF fomrátumu fájlokat ituneson belül, hova tudom felmásolni?? Köszi
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Kérdezném hogy a porosodást mivel lehetne elkerülni? Nektek is porosodik a plexi alatt? Én nem tudom hol mehet be a por de már nagyon zavaró ha filmet nézek és fekete a háttér. Az összes kis redva látszik, szétszedni nem tudom hogy kell és nem is akarok ilyennel szórakozni, max az alján a töltő résznél megpróbálom porszivoval kiszivni hátha elindulnak lefele kis por részecskék
de lehet h akkor a touch bele is lejebb jön majd
Vmi 5let??Másik kérdés:
Van olyan hogy 1-2 számot nem tudok, vagyis nem engedi h rámásoljam itunes-ban. Az miért lehet? A telomon simán játsza,a formátum is megfelelő. Probáltam irásvédetséget leszedni rola, de sehogyse jo.
Köszönöm a válaszokat -
mrThomi
addikt
igen bocsi bankártya számot akartam. a lejárat dátumához mind1 mit irok be nem? azt nemtudom honnan szüljem ki. hogy a 3 a betüs sec kodot miért nem fogadja el azt nemtudom. eddig jo volt, csak letiltottam itunsban h véletlenül se tudjak letölteni fizetöset, de most ráakadtam egy játékra.....
-
mrThomi
addikt
sziasztok!
Kérdezném hogyha letöltök egy fizetös játékot wifin keresztül Touchra és jövöhéten beomlik mondjuk a rendszer és restore-álni kell mondjuk akkor ugye elvesznek a dolgok rola. Ilyenkor ha mégecer letöltöm akkoris ugyanugy kell fizetni érte?
Ha uj szoftot teszek rá akkor gondolom nem ugrik rola semmi.köszi a választ
-
mrThomi
addikt
nekem is volt ilyen de én nem jb-ztem.itunsban restor-áltam de akkor ugyebár ugrik rola minden. sajnos sehogyse javult meg csak restore
más:nektek is porosodik a kijelzö alatt?? nekem már nagyon látszik...mit lehet tenni ellene vhogy kitakartiani, esetleg vmi pod tok létezik? köszi
-
mrThomi
addikt
üdv. nektek is porosodik a kijelzö alatt?? nekem már nagyon látszik...mit lehet tenni ellene vhogy kitakartiani, esetleg vmi pod tok létezik? köszi
-
mrThomi
addikt
szia.nekem is volt ilyen gondom, de akkor én egyik játékot,alkalmazást se tudtam elidnitani és teljes restore-t kelett csinálnom és persze elszált minden. Én itunsban nem szoktam sync-elni az ipod-nál a játékokat, mert akkor mindig igy járok. vmiért ott nemtudom öket feltenni. igy marad a wifi-s megoldás :-\
-
mrThomi
addikt
valaki kajak válaszolna már arra a kérdésemre hogyha felteszem a 3.1.3-at ( most 3.1.2 van) akkor elszálnak e a dolgok?
Van rajta: csomo játék, köztük fizetös, progik, képek, filmek, szöveges dokumentumok a jegyzetbe. Köszönöma választ -
mrThomi
addikt
sziasztok, elérhetö a 3.1.3. valaki probálta már?
Kérdezném ezzel kapcsolatban: Tele van zenével képpel jegyzettel program játék asszem még egy fizetös progi is. ha frissitek elveszik róla minden ??
És hogy kell frisiteni? -
mrThomi
addikt
sziasztok. letöltöttem a tácsomra egy progit. vmi battery a neve. lényeg hogy a tács akku szintjét mutatja és pár infot rola. Azt irja hogy IpodTouch (2gen) 3.1.2 sw... Na most ugy tudom hogy nekem 3gen. van meg a soft is alapbol 3.0 volt rajta. Külföldröl asszem great britaniábol kaptam. akor most hol lehet megnézni hogy milyen is valojában?
-
mrThomi
addikt
értem, és akkor azt sehogyse tudom viszakeriteni rá?Letöltötte azt a 250 MB os frissitést majd feltete rá de a végén kiirt vmi és nem is tudtam felkapcsolni, csak a restore után. Végülis müködni müködik nicns vele gond, de épp a minap csinált olyat hogy letöltöttem rá egy csomo progit meg játékot és ha rá akartam meni, elinditotta majd egyből ki is dobott. Faxa volt mert tölthetem le rá mindent ujbol.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Kb egy hete kaptam egy 8GB aple ipod touchot [link]. Itunes-on belül volt egy ilyen hogy Summary. Itt rámentem hogy checking update. És a végén egy figyelmeztetö hibát irt ki. És nem kapcsolt be a cucc. Ugyanitt rámentem h restore és már jo volt, de nem a 3.1-es szoft hanem 3.1.2-eset tette rá. Hogylehet ez???? Félek h vmit elbarmoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest