Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
-
levelunye
tag
Hali
Adott egy 1gen iTouch amin nincs AppStore. Hogy tudunk rá tenni appokat?
Igazából egy függvényábrázoló progit kéne csak rátenni ami megvan .ipa fájlban és teljesen ingyenesen leszedhető AppStoreból. Csak valahogy rá kéne varázsolni az iTouchra. -
rakloo
aktív tag
válasz
redbullinger
üzenetére
Nem , a 3g 8gb-ban a 2g hardvere van . Az iphone 3GS-ét csak a 32 és a 64gb kapta meg.
-
redbullinger
csendes tag
akkor a 3g és a 2g MC ugyanaz??
-
redbullinger
csendes tag
thx.... és az unlick és a jailbreak között mi a különbség??
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
redbullinger
üzenetére
az a 3g!
-
redbullinger
csendes tag
hi
az ipod toch 2g MC modell az mi???
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Szia
Tesla toy nagyon jól néz ki! Megvetted az itunesba?
Üdv
-
rakloo
aktív tag
válasz
csedaviasd
üzenetére
Köszönöm.
Még valami. Fent van a facebook,de amint bejelentkezek, egyből ki is jelentkezik.
Esetleg erre valaki ? -
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud véletlenül törést roqyBT4-hez? Amíg 3.x iOS volt a touch-omon, a sima roqyBT-t könnyű volt feltörni, viszont az újhoz nem találok semmilyen megoldást.
Szívesen megvenném az eredetit, de eléggé meg van bonyolítva. És nincs is olyan kártyám, ami kéne, szal marad a tört verzió (ha van). -
Don't Panic
senior tag
a tesla toy 2.0 nagyon állat lett ajánlom mindenikekTesla Toy
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Nekem is 4.1 van.

-
rakloo
aktív tag
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani,hogy 3g -s ipodon hogy hozom elő a multitaskot?
4.1es szoft van rajta. -
BPFeri
senior tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
.. és vajh az téged miért zavar hogy én egy fórumon kezdem gyűjteni a tapasztalásokat, véleményeket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BPFeri
senior tag
Sziasztok,

fiamnak keresnék Ipod Touch –hoz vmi olyan dokkoló megoldást ( esetleg egyszerű rádió + óra is lehet benne ) aminek van vonali kimenete ( otthoni audio rendszerhez csatlakoztatható ).

Köszi & üdv, F.
-
Valaki jaccik ipodon vagy iphoneon a prince of persia-val? Ha igen akkor szoljon mar mert kellene egy kis segitseg
koszi -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Remek köszi szépen az infókat!
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Tudom db-os touch védőfóliát igen. 500Ft/ db, sztatikus. Nem belkin, de akkor már inkább az olcsóbb. Ez is bírja fél év- évig. Itt van pár!
Vagy itt egy másik. 10db - 500Ft+ posta. 1000 Ft kb. Mondjuk erre sokat kell várni 2-3 hét.
Üdv
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok.
Ipod Touchra létezik már olyan program amivel bluetoothon tudok küldeni fényképeket másik telefonra? -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
-15% diákkedvezmény

meg nincs kedvem sokat nézelődni, meg nagyon messzire sincs kedvem érte menni szóval nekem ez jó. Amúgy meg ha tudsz olcsóbban pont ugyan ilyet , megoszthatnád velünk THX! -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Ha ennyiért megveszed itt
Én máshol nézelődnék!ÜDv
-
Don't Panic
senior tag
válasz
sanyabanya
üzenetére
nekem most ZAGG | invisibleSHIELD van de előröl leszedtem mert rondán tettem fel most meg kéne valami előre mert nem akarom h nagyon karcolódjon Belkinnek van 3db os fóliája sztem pénteken megveszem a http://stylebolt.com/ nál
-
sanyabanya
csendes tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Tapasztalatom nincs, de nagyon állatul néz ki, én is most kajtatok vmi tokot.
A teljesen zártakon még gondolkodom, mert néha be tud melegedni a cucc rendesen, nyáron nem tudom, tűri-e, ha lefogják.

-
válasz
PredatorNo1
üzenetére

Az hogy ipodon letoltok egy zenet valamilyen letolto progival.. Es az nem jelenik meg az ipod zene mappaban..hanem csak a progi ba ahova letoltottem..es hogy lehetne bele tenni a zenek mappaba? -
K.Tomee
csendes tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Nekem nem látja az Apps dolgokat,Zenét képet stb... igen. De szétnéztem kicsit és sokaknak ez a baja.
Az mondjuk gáz, hogy az app tartalom szinkronizációt nem lehet egyszerűen megoldani.
-
Sziasztok!
Valaki tudna segiteni?
Az lenne,hogy iPodomon szeretnék letolteni zenet..letoltom es azt hogy tudnam ugy megcsinalni,hogy az iPod zene lejatszoban benne legyen??Szamitogep nelkul ezt valahogy meg lehetne oldani?Tehat,hogy hova kellene be masolnom hogy lássa az iPod zene lejatszoja -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Jó lehet ez a progi, és valószínüleg, ha te magad nem törölgetsz ismeretlen helyekről, semmi nem fog elállítódni! Majd bepróbálom.
-
K.Tomee
csendes tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
köszi a tippet! Megnézem mire is jó ez a progi.
-
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Ma bementem az iStyle-ba és ott töltőn volt. Jól megnyomkodtam, mindent megnéztem, akkora élmény volt.

Nagyon tetszik. -
K.Tomee
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek arra valami ötlete, hogy miként tudom az ipod touch 1G-ről az összes programom/játékok és azok állásait átvarázsolni 3G iphone-ra?
Lehet én vagyok a lüke, de nem találtam erre még megoldást. A progikat átraktam, de csak úgy tette fel, mintha újonnan telepítettem volna őket. -
Don't Panic
senior tag
van valakinek erről tapasztalata? HardCandy Bubble Slider Chrome
-
Don't Panic
senior tag
válasz
sanyabanya
üzenetére
jajaj én még csak éppen hogy foglalkoztam vele de jópofa cucc

-
mondomén
őstag
Eladó az ipodom!
Tudom nem ide kell, de lehet bele akad olyan valaki aki épp ilyet keres.
-
zenész88
tag
Illetve a Bluetooth -ot hogy tudom használni? mert nem talál meg semmit.
-
zenész88
tag
üdv. valaki tudna segíteni hogyan tudom feltörni az ipod touch-ot?
Ipod Touch 2G 8Gb 4.0 iOs
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Zsé2003
üzenetére
A digitális kamera felépítésében benne van, hogy hány pixelen tudja majd a képet rögzíteni.
Tehát ha fizikailag van x*y pixeled, azt nem tudod szoftveresen módosítani.Véleményem szerint, ami a sok rendőrös filmben van, hogy kinagyítanak egy rendszámot, annyira hogy 10*10 pixel van a 80 centis képernyőn, aztán kattra lesz belőle 10mpixel-es kép, az ugyanakkora méreten, lehetetlen. Legalábbis én így tudom!
Ha valaki tud erre programot, szívesen fogadom
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
nGaBrIs
üzenetére
Hali
Igen rá gondoltam, kis szerencsével 4-5 nap alatt megkaphatod!
Azt írja 2 év garancia, én tuti vennék tőle egyet, ha nem vettem volna már. Igazából én ráírtam, hogy csak egy év garancia van rá, NEM 2, meg az majd esetleg apple carrel igen, de ha megvennék így egyet, jogosan kérném számon tőle a 2 évet!!De nem vette a lapot, arról is meg van győződve, hogy az iphone 4 és az itouch 4 kijelzője ugyanaz..
Üdv
-
sanyabanya
csendes tag
Srácok ez az iMovie valami kVrv@jó!

Képet is lehet importálni diaporámázás végett, ilyenkor kicsit érződik a gyenge állóképrögzítés, de a videó feledteti. Zenét alá és go!
-
XP NINJA
őstag
sziasztok. egy ipod 4g be bele lehetne szerkezteni egy iphone 4g-s kamerát? vagy esetleg valami jobb kamerát?
olyanokat láttam, hogy egy átalakitóval rákötöttek egy webkamerát. meg lehetne oldani? hol kaphatnék ipod csatlakozó átalakit usb bemenetre?
-
máyköl
veterán
válasz
Zsé2003
üzenetére
Ez lehetetlen.
Egy x megapixeles kamerából nem tudsz x+ megapixeles kamerát csinálni, ez lehetetlenség. Maximum olyan programokat tudsz letölteni, ami kontrasztosabb/színteltebb képeket készít a kamerájával, de arra nem képes egy program sem, hogy nagyobb megapixelt csináljon egy kamerából. -
csedaviasd
csendes tag
Bocsánat nem nagyon gondoltam végig..

Szóval nem ajánlom a boltot a szállítási idő miatt inkább rendeljetek 1-2 ezer forinttal drágább helyről ahol írnak pontos szállítási időt!Előre természetesen nem fizettem...
Gondolom nincs nekik raktáron ezért olyan sok idő, de azért abban bízom ,hogy a jövő hét folyamán megjön.Ha megjött megírom! -
Zsé2003
aktív tag
Hahó! 4G-n hogy lehet jobb, nagyobb felbontású videót, fotót csinálni?

-
Barett 50cal
senior tag
hali nemtudjátok hogy ha berakok számokat egy playlistbe ituneson,akkor hogy tudom megcsinálni hogy ne rakja be a Music-ba?
mert nem az én számaim,és idegesitő hogy ha shuffle bevan kapcsolva akkor rávalthat.
meglehet vhogy oldani?
üdv -
nGaBrIs
csendes tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Melyikre gondolsz pontosan? Proline? Tudsz adni linket?
Én az USABazárra gondoltam. Korrekt áraik vannak, megbízhatónak is tűnik. Szállításra viszont 1-2 hetet ígért csak. Garanciát nem tudom pontosan... De a világ garancia érvényes, bárhol veszed.Üdv.
-
Kommy
veterán
válasz
csedaviasd
üzenetére
Nem értem, ha azt olvastad az okdigital-ról, hogy nem megbízhatóak és neked 1 hét alatt nem jött meg akkor miért ajánlod másoknak? Nem tudom mi tar 1 hétig egy ipod leszállításán. Remélem azért előre nem fizettél.
-
csedaviasd
csendes tag
Én 3g 8gb -ot itt vettem:
http://okdigital.addel.hu/detailproduct.php?productid=440248
Csak 44 ezer!!
Amúgy itt a 32 gigás 78 ezer de 4. generációs...
link ha érdekel:
http://okdigital.addel.hu/detailproduct.php?productid=476796
Múlt vasárnap lett megrendelve de még nem jött meg...:/
Remélem jövő héten már megjön... -
nGaBrIs
csendes tag
Sziasztok!
Hol érdemes most új touch-ot venni? Inkább úgy kérdezem, hogy hol a legolcsóbb? Mindenképp 32GB modell kéne. Ebay-en $300 körüli és alattiakat is lehet csípni, de nem kezdenék bele a vásárlásba. Volt már régebben, hogy 1-2 dolog nem érkezett meg. Esetleg vmi megbízható eladó e-bayen keresztül aki, ha galiba van nem basz át? Az itthoni boltokba legjobb ár amit láttam az 80K. 70K-ért pedig találtam itthoni "boltot" akik behozzák az USA-ból.
Van jó tippetek? Ti mennyiért vettétek? -
Don't Panic
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
FLAC ból apple lossless.t WIN7 alá.
(#9926) schawo THX!!!!
-
schawo
titán
válasz
Don't Panic
üzenetére
-
Don't Panic
senior tag
hi
ezt leszámítva(http://www.nch.com.au/switch/)
Windows7 alá keresek olyan programot ami FLAC ból apples losses be konvertál thx. -
PredatorNo1
aktív tag
Nekem annyira nem tetszett az alakja, kicsit hasonlít az 1. generációs touch durva, meredek széléhez, csak vékonyabb hála az égnek

Nekem a 3g formája jött be eddig a legjobban, ráadásul az új touch véhonyabbnak is tűnik, mert kicsit hosszabb. Kicsit szerintem nőiesebb lett mint az elődje, de nemsoká kiderül (remélem).
Érdemes istyle boltba menni, ott töltőn van a touch, meg lehet nézegeni.
Saturnban, 50.000Ft a 3g-s 8gb-os touch, HAJRÁ !

-
harry3
őstag
Tegnap bementem az egyik nagy elektronikus kütyükkel foglalkozó üzletbe. Ott ugyebár ki vannak téve a telefonok és a lejátszók. Meg is találtam a touch-ot, de ki volt kapcsolva, mondom bekapcsolom, de mutatta az ábrát, hogy lemerül és ki is kapcsolt. Nem tudtam megnyomkodni, csak fogni. Viszont annyira vékony, az nagyon tetszik benne, jó volt fogni.

-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1
üzenetére
De jó rá, sőt az legalább tud szervert is létrehozni minden gond nélkül.
-
PredatorNo1
aktív tag
Erre nemjó az umbrella nevű program?
ÜDv
-
csedaviasd
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm!
-
Kommy
veterán
válasz
csedaviasd
üzenetére
Erre azért van szükség mivel az apple csak úgy enged firmware-t frissíteni, hogy ő aláírja a telepítőt, még akkor is ha az itunes tölti le. Tehét amikor elkezded a firmware telepítését akkor először elkezd kommunikálni az apple-el az itunes, hogy engedélyezett e ez a művelet, és ha nem a legújabb firmware-t akarod felrakni akkor az apple megtiltja ezt tehát nem írja alá a firmware-t és így nem is rakja fel.
Ennek kikerülésére van az shsh. egy webservert kell csinálni, ami aláírj a firmware-t az shsh alapján. Persze felül kell bírálni , hogy a saját aláíró szerverünkkel kommunikáljon az itunes.
-
csedaviasd
csendes tag
Elmagyaráznátok ,hogy mi is pontosan az az shsh?
Azt tudom ,hogy akkor kell pl: IOS4.1 ed van és vissza akarod rakni az alap pl:3.1.2-t akkor erre szükséged van.Azt is tudom ,hogy egy autoshsh nevű programmal lehet ezt a file-t elmenteni.De hogyan tudom ezt felhasználni?Mikor van erre a file-ra szükség?(úgy értem ,hogy restorenál kéri vagy hol?) -
csedaviasd
csendes tag
Hát nekem van kb 6 giga zeném...
Majd karácsonyra kapok egy touchot(mc modellt) és már felraktam az Itunest valamint kiválogattam azokat a zenéket amiket hallgatok és 1 giga jött össze!!
Filmet meg a laptopomon nézek nem az ipodon.
Szóval mondjuk rakok rá 3 giga játékot 1 giga appot plussz 2 giga zenét és akkor vagyok 6 gigánál.(és most bőven számoltam).
Szóval szerintem valakinek elég a 8 giga is. -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
ha jól emlékszem 1 perc az kb 60 mega
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Iphone 4, simán.

-
PredatorNo1
aktív tag
Tudja valaki véletlenül, hogy amit a Touchal felveszek HD videó, 1 perces hosszúságú hány MB-ot foglal? Ez érdekelne.
Jövőhéten jön végre a touchom, tegnap elgondolkodtam, eladjam-e rögtön és rátegyek még 15ezret egy 32gb-osért, de arra jutottam, elég lesz nekem a 8. Max majd sorozatokkal tudom fullra telerakni.
De annyit úgysem nézek meg egyszerre!Iphone 4g 160ezerért az k.va olcsó nem?
Üdv
-
dolezsal
tag
Hát figy! Én elég régóta zenélek már és mindig utáltam, hogy amikor kellett volna egy szám, akkor nem volt nálam. Jelenleg 50 giga számom van a gépen és elég sokat hallgatok belőlük... Otthon, utközben meloban, mindig szól a zene és sosem ismétlödik...
Ráadásul azt mondták, hogy a 8ból lejön a telepitése a rendszernek és egypár dolog, igy csak 6,4 marad... Most ha még felrakok 3-4 filmet, akkor az már alapbol 5-6 giga... -
máyköl
veterán
válasz
dolezsal
üzenetére
Én a Touch-ot venném.
Nekem egy 8Gb.-os Touch-om volt eddig, most váltottam iPhone 3G-re. Nem bántam meg, egyedül a lassúsága miatt rosszabb az iPhone, de ezenkívül bőven jobb.Nem értem, hogy miért kell valakinek 8gb.-nál több? Enyémen van zene, játék, app, nem is kevés, de még 4Gb.-ot sem foglal el.
Ha meg olyan kevés lenne a 8Gb., akkor meg vegyél 16Gb.-os Touch-ot, minimálisan kerül csak + pénzbe.Minek kell 130giga, vagy mennyi csak zenére? Atyaég. Az hány zeneszám? Tudod mennyi dolog ráfér, 8 vagy 16gb.-ra?
Én még a 8Gb.-mat sem vagyok képest csurig megtölteni.
-
-
sanyabanya
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni.
Kb. 3 GTalk alkalmazást is kipróbáltam, de egyik sem működött iT4-en, 4.1-es szoft alatt, ajánljatok egy multitaszkot nekem legyetek szívesek...
A másik, az iTunes-omat a zenékkel plusz appokkal a PC-mre telepítettem, de ha laptopomról szeretnék CD-t grebbelni direkt a touch-ra itunes-szal, nem reszel le róla minden egyebet? Tehát hogy tudom megoldani, hogy nem az anyagépen teszek fel további zenéket pl. Bieber albumot
hanem egy másikon, de közben a régebbiek megmaradjanak?Első apple termékem, bocs ha f@sZságot kérdezgetek.
-
harry3
őstag
válasz
dolezsal
üzenetére
Szerintem akkor felesleges az iPod Touch, hacsak nincs annyi pénzed, hogy nem tudod hová tenni.

Jelenleg várok egy választ iPhone 3GS hirdetéssel kapcsolatban, ha nem jön be, akkor nekem marad az iPod Touch 4G 32GB és a rossz telefonom, amihez viszont venni kell egy töltőt, mert még az sincs. Amúgy amit most adtam el telefon, elveszett a postán.
-
-
dolezsal
tag
Jólvan, jólvan... Értem. Viszont úgy érzem teljességgel felesleges kiadnom ennyi pénzt csak a szép kijelzőért, mivel egy Nokia E72-m van ami tökéletesen lefed mindent(Wifi,GPS,5Mpes kamera,alkalmazások...), csak kisebb kijelzőn. (Zene fronton elég gagyi, mivel üzleti telefon, ezért kell vmi pmp mellé) Úgyhogy a sok zene miatt marad a Classic... Esetleg új jelentkező a COWON S9, de ez egy másik eszmefuttatást érdemel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)