- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ß3NC33
tag
sziasztok!
az lenne a bajom,h amióta wifin keresztül raktam fel játékokat a touch-ra, azóta a 'demo' játékok nem indulnak el.mi lehet a baj?
más: valami msn-szerű program még mindig nincs?
-
Pepe87
tag
Hello mindenki!
Nincs senkinek se baja az iTunes-al Vista alatt mert nekem teljesen letiltja amikor be akar kapcsolni "Adatvégrehajtás megakadályozása szolgáltatás" miatt. Tudtok erre megoldast?
-
baliii
senior tag
válasz
(Darkwood) #2095 üzenetére
köszi, sikerült minden
jo kis cucc ez a touch, jo sok programot leszedtem appstorebol és eléggé bejönnek -
(Darkwood)
őstag
Ave baliii!
1; Csinálj egy mappát a Total Commander-ben, amiben benne vannak azok a zenék, amiket fel akarsz rakni 2; Utána az Itunes-ban ki kell pipálni, hogy manually manage music & videos-t 3; utána file----> new folder----> és be kell tallózni azt a mappát, amit létrehoztál a Total Commander-ben. 4; Berakja az Itunes-be a Music-ba és ki kell mindet jelölni és ráhozni az Ipod szimbólumra.Képek: 1; Csinálj egy mappát a Total Commander-ben, amiben benne vannak azok a képek, amiket fel akarsz rakni. 2; Az Itunes-ban a Photo fül, be kell tallózni, amit létrehoztál a Total Commander-ben a képeknek és Sync.
-
baliii
senior tag
sziasztok
darkwood kollégától megvettem a 8GB-os 1. gen touch lejátszóját, mindenki bánhatja aki kihagyta mert tökéletes állapotban van
de nem ezért irok hanem a következő miatt: csak ugy tudok rámásolni dalokat a touch-ra, hogy behúzom őket egy ipod selection nevü playlistre és azt szinkronizálom, míg a korábbi nano-mnál simán rá tudtam húzni őket a music részre! nagyon zavaró, nézegettem a setings-et itunesban de nem találtam semmit
ugye a legnagyobb baj, hogy minden alkalommal letörli az összes számot és újra felrakja
ja és még1: képeket hogyan lehet rátöteni? -
magatk
csendes tag
Holnap veszek egy bontatlan Ipod Touch 16gbos készüléket. Azt szeretném kérdezni mennyi a mostani paci ára? Nézegettem hirdetéseket, szerintem olyan 60-65ezerért tovább lehetne passzolni. De csak akkor adom el ha nem tetszik, bár ez a veszély nem áll fent
Szal akkor mennyit lehet érte kapni? -
joseff
csendes tag
Üdv!
Én néhány hete Londonban vettem az Ipod Touch 8g-omat. Mivel a legjobb áron akartam megvenni ezért megnéztem vagy 10 üzletben. Mindenhol a 2nd gen.-t kerestem, mert azt gondoltam az a legújabb. Mikor kértem, mindenütt mutatták a sötét kartondobozost. Egyszer megláttam az átlátszó müanyag dobozost. Arra azt mondták, hogy az nem a 2nd gen, hanem a : "New Ipod Touch". Erre megvettem azt.
Amenyire jó lenne annyira el is van rontva. A beépített hangszoró röhelyes. Hogyha valamit akarok rajta: fórum olvasás-programok letöltése-install-kipróbálás-müködik/nem müködik-uninstall. aztán ez megy hosszan. Én úgy érzem rabolja az időmet. A meglévő Creatív Zen 8g lejátszóm programja gyárilag párosítja a filmhez a felíratot és átlátható a programfelülete. Itt meg???
Karácsonykor megyek haza legközelebb, ha addig nem barátkozok meg vele, eladom, és veszek valami komolyabbat. -
Davey7
senior tag
Ez első kérdésedre a válasz: Doc,pdf fájlokat többfajta progival is meg tudsz jeleníteni...(én az air sharing-et használom) ezeknek a felmásolásához kell a wifi.
Zenemásolással kapcs.: sztem csak egyszer másolja át,mert a playlist-ek csak logikai dolgok...csak megmutatják a számok helyét. De én manuálisan rakom rá a számokat és semmilyen playlist-et nem használok....
-
[Ace]
aktív tag
Közben eszembe jutott még 1 kérdés...
Ha pl nekem van egy iPod nevű listám, ahol azok a zenék vannak, amiket szinkronizálok majd, de ezen kívűl van még pár listám, amik különböző kritériumok alapján válogatják a számokat, akkor csak a listát teszi majd rá az iPodra vagy a számokat is? Konkrétan az érdekel, hogyha 1 szám több listában is szerepel, akkor csak a listát teszi rá, vagy akkor annyiszor másolja át a zenét, ahány helyen szerepel? Remélem előbbi...
-
[Ace]
aktív tag
Még 2 hét és jön a 16Gb-s 2G-s iPod touchom.
Közben felmerült egy kérdés. Doc-ot meg Pdf-et hogyan tudok majd rátenni? Vagy csak wifin keresztül tudná megnyitni?
-
Besi's Touch
csendes tag
válasz
Barett 50cal #2082 üzenetére
MotionX Poker a neve
-
Abysmal
aktív tag
Nekem 1st gen Touchom van, de érdekel, hogy a 2nd gen.-en ha sikerül feltörni és kijön egy újabb fw akkor mindegyik feltörése ennyi időbe fog telni, vagy ha egyszer feltörik, akkor már ott se lesz sok idő a friss jailbreak?
Keresgéltem egy kicsit Touchos/iPhonos torrent klienses hírekre, hátha van valami, sajna arról nem sok friss dolgot találtam, de helyette erre bukkantam. Tud erről valaki valamit, esetleg azt, hogy honnan lehet letölteni? -
Barett 50cal
senior tag
hali
szerintetek melyik aza játék ami ott az oldalon van jobb oldalt,és dobókockás??[link] -
(Darkwood)
őstag
Ha valakit érdekel, akkor van egy 1.gen Ipod Touch-om eladó: [link]
-
cenzi
csendes tag
Igen.
Nekem semmi bajom velük, eddig minden rendben megérkezett tőlük. A DPD szállítja ki a csomagot, eddig minden okés volt, amikor velük szállíttattunk illetve kaptunk csomagot. Én örülök, hogy nem a Magyar Posta szállítja ki ezeket a csomagokat, bennük annyira nem bízok.
A garanciával szokott probléma lenni, mert a magyaroknál nem úgy működik a világgarancia, mint a világ többi részében. Mivel ez francia cég, ezért ebből szoktak bonyodalmak lenni.
A 72 óra kiszállítás az sem 100%, inkább írnám azt, hogy kb. 2 hét... -
ß3NC33
tag
válasz
Barett 50cal #2075 üzenetére
hi!
én ezzel a "Customized MP4 Movie"-val használom.
Nekem bejött. próbáld ki, aztán, ha nem jön be, akkor max letöltödszerk: most néztem, lehet választani milyen felbontásba konvertáljon. én eddig 320x240-be csinaltam
-
baliii
senior tag
válasz
Barett 50cal #2072 üzenetére
amugy tuti nem rendelnék neten, személyesen venném meg mindenképp... valahogy nem tudok megbízni az ilyenekben
-
cenzi
csendes tag
Én a 2. generáció mellett döntöttem. Ez az egyik ok, hogy tartalmaz nemhivatalosan egy bluetooth chipet, aztán ki tudja, hogy ezt mi mire lehet még használni.
Feltörni biztos, hogy fel lehet majd, csak a processzor más, ezért halad olyan lassan - a 3g-s iphone feltörése is csak most lesz aktuális.Szerintem az a pár forint nem számít, én inkább az újabb változat mellett tettem le a voksom, és pixmania-n
-
baliii
senior tag
ja ujonan tényleg olcsó de ugy gondoltam h veszek egy pár hónapos 1.gen-t 40 körül, annyiért sok helyen árulják és ugy már 15ezer a különbség mert 2.gen böl nem sok eladó van
énis szeretnél mindenképp feltöretni, kell rá gameboy emulátor meg hasonló okosságok
a hangszóró meg tényleg túlélhető.. de azért még hezitálok -
ß3NC33
tag
válasz
Barett 50cal #2068 üzenetére
Szia!
én ezt használom: [link] -
Barett 50cal
senior tag
Hali
Most vettem egy Ipod Touch 2G-t,és tettem rá 5videót,mp4 formátumban,amit Magic DVD ripper-rel rippereltem be,ilyen formátummal.Na most feltettem,de szerintem elég foltos a videó,nem a legszebb,szóval olyat szeretnék,ha modnanátok egy két konvertáló programot ami nagyon jó minőséget csinál, az Ipodra teljes képernyőn.köszi
-
magatk
csendes tag
Baiii:
Csáó,Nézd meg a pixelmania.com-n az 1gen és a 2gen között pontosan 900ft differencia van:
Ipod Touch 8gb-házhozszállítással+ osz-akcio2vel 54.600Ft
Ipod Touch 8gb-NEW- házhozszállítással+ osz-akci2vel 55.493ft
Én is most fogok venni. Azon hezitálok hogy elsőt vagy második generációsat, én szeretném jailbreakelni majd, végülis ha annyi a különbség hogy beépített hanszóró, akkor lehet maradok az elsőnél mert azt simán lehet breakelni.
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Üdv: Krisz -
baliii
senior tag
sziasztok, mostanában szeretnék venni egy ipod touchot, és lenne pár gondolatom amiben kéne a segítségetek!
ugye alapkérdés: 1.gen VS 2.gen...
olvastam a 2. genröl sokat, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
-valahol olvastam egy bizonyos wifi hibáról, miszerint nem csatlakozik jól bizonyos hálózatokra, meg nem tölt be oldalakat... erről valaki tudna bővebben mesélni?
-azt is olvastam, hogy új, gyorsabb processzor is van benne, ez igaz? érezhető a különbség vagy csak felépítésben tér el a 2 processzor?
-és hogy pont emiatt van hogy még nincs JB hozzá, valamint nem is várhato a közeljövőben, merthogy egyenlőre valami hardeves megoldással próbálkoznak de az sem megy... ez elég aggasztóan hangzik... bár sok szuper ingyenes alkalmazás van, nekme azok is elegek lennének sztem, de ki tudja...
-ja meg az 1. genhez olcsobban is hozzájutok (kb 15ezer forinttal ami azért nem kevés)... de az új szebb, meg hangszórók, plusz hangerőgombok... meg gyorsabb proci... nem tudom, nehéz döntésés ige tudom h sok minden le van írva előrébb és sok mindent el is olvastam, azért kérdezek csak ennyit!
ja és még mindig van az iTunesos kérdésem, ha rámegyek arra h app store akor tölt majd kiirja h Virtual c++ hiba és kilép... hiába telepítem újra mindig ez van.. valmai ötlet? -
-
cronos
tag
Hi
Ennek a kütyünek az akkumulátora hogy birja az időt, tehát 1éves korban jó az akkumulátora? mert használtan szeretnék venni csak félek hogy az akkumulátor rossz benn és ha cserélni kell akkor már nem is éri meg használtan. -
rOwLeY
őstag
válasz
Barett 50cal #2056 üzenetére
ahhá...
Az 1.gen ugye a Lennonos sima fekete papírdoboz, de a 2.gennek ugyanolyan műanyag, mint a nanonak meg a classicnak! -
Barett 50cal
senior tag
hali
Nem tom kinek van 2nd.generációs touch-a,de itt egy kép,és azt szeretném kérdezni,hogy ez e a 2nd.generációs modellnek a csomagolása vagy sem??MOD
:[link]
-
Kzo
tag
3 hetes 8Gb-s 2.generációs iTouch eladó!akit érdekel írjon privát levelet!
-
Abysmal
aktív tag
Mondjuk ahhoz hogy a Touchot tudja rendesen használni nem árt egy számítógép is, amin keresztül tudja tölteni az aksit (jó lehet venni töltőt is), de ha a touchra egy app-ot, filmet, stb.-t fel akarsz tenni, akkor ahhoz sem árt gép. Ha ez van, akkor egyértelműen a touchot válaszd!
-
AdaW
csendes tag
válasz
cristine #2052 üzenetére
Háth a minilaptoppal sokkal több dolgot tudsz csinálni, például mert több program van rá, de sokkal nagyobb, kényelmetlenebb az ipod touch-nál, és hamarabb lemerül. Az adattárolójuk általában sokkal nagyobb, bár mondjuk ha a 32gigás ipodot veszed meg, azt elég nehéz megtölteni.
Igazából amit átlagember használ számítógépen, azokat egy ipod touchon is megtudja csinálni (leszámítva a nyomtatást meg ilyeneket)A döntő pedig hogy sokkal szebb/cuki, sokkal divatosabb, és még a legszűkebb retiküllel se veszed észre hogy nálad van, annyira lapos
Én a helyedben mindenképp ipod touchot vennék, bár tudod, itt mindenki elfogult ipod-őrült
( tiszteletlenség a kivételnek )
-
cristine
csendes tag
Hello
Nekem az a nagy dilemám van hogy vegyek-e egy ipod touch vagy egy mini laptopt mert most fogok kimenni Londonba és ott melyik lenne a jobb.
Nagy lényeg h zene mániás vagyok:
Léccci segitsetek melyik lenne a jobb
Köxi -
Gabaaaaa
csendes tag
a 2-vel ezelőttit privátba akartam
hopp
-
Gabaaaaa
csendes tag
segítsetek!
-
Gabaaaaa
csendes tag
Szia!
Látom te itt nagyon jártas vagy ebben a touch témában!
Légyszíves segíts 1-2 dologban msnen.gabaaa0111@hotmail.com
Köszönööööm
-
Gabaaaaa
csendes tag
Sziasztok!
Új itouch tulajdonos vagyok és nem értek 1-2 dolgot, akármennyi fórumot, youtubot olvasok/nézek! Aki vágja ezt a jailbreak dolgot meg tudna segíteni abban h h tudom ingyenesen frissíteni 1.1.4ről 2.x-re az légyszíves vegyen már fel msn-re 1-2 segítség erejéig mert kifolyik már a szemem
Nagyszerű a fórum, a legjobb amit eddig találtam, csak így tovább!
MSN CÍMEM: gabaaa0111@hotmail.com
Köszönööööööööm
-
baliii
senior tag
sziasztok, az lenne a kérdésem hogy szerintetek miért nem működik az appstore a gépemen? megnyitom az iTunes-t, rámegyek és kiir valami virtual c++ hibát a gép az itunes meg mint a villám kikapcsol... aztán ujra megnyitom megint ez... mondanom sem kell hogy eléggé elszomorít a dolog
légyszives segitsetek ha tudtok! köszi
-
efegyke
tag
válasz
Barett 50cal #2043 üzenetére
nekem Belkin bőrtokom van 2 hónapja tökéletes,előtte szilikon volt de kinyúlt ,azt nem javaslom
-
efegyke
tag
válasz
Barett 50cal #2040 üzenetére
Én is PSPről váltottam Touchra és azóta(kb. fél éve)már nem is hiányzik a PSP.Vannak marha jó játékok a Touchra is.netezés meg ég és föld a psphez képest.Szóval megérte!
-
Davey7
senior tag
válasz
Barett 50cal #2040 üzenetére
Ez relatív...attól függ,hogy ki mire használja...
Nekem pl. maximálisan bevált... -
AdaW
csendes tag
válasz
Barett 50cal #2038 üzenetére
Igen, megérte.
-
Barett 50cal
senior tag
Halihóó!!!
Új iTouch tulajdonos leszek,és személyes véleményket,ha lehet kérnék.
Amugy szerintetek,lehet hülyeség csináltam,de PSP után egy iTouch megérte??Most ne a játékot vedd figyelembe....KösziÜdv
-
thingol
tag
válasz
Dinnyebogár #2034 üzenetére
összejött közben?
-
Kzo
tag
Hi!Hogy tudok eBook-ot tenni az iTouchra?Az megvan hogy kell eReader meg Stanza is ezeknél ott van hogy saját linkről való letöltés de egyszerűen nem tudja megnyitni a linket egyik program sem.A könyveket html ként tettem fel data.hu-ra meg mail posta fiókba is de nem megy.Ötletek?
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Dinnyebogár #2031 üzenetére
Hát közvetlenül 2.1-re nem megy, mert ott van az a 20 dolláros dolog, amivel az apple köcsögöl. Először fel kell rakni a 2.0.x-et ha ez nincs, úgy biztos nem fog menni a 2.1, így ahogy olvasgattam a régebbi jailbreakes írásokat az iTouch-on, ha 8.0-ás iTunesod van akkor próbáld meg 7.5-ös iTunesszal, mert azt írja itt, hogy az újabbal nem tud jailbreakelni, ez elég régi, lehet, hogy már megvan oldva a dolog, nem tudom, de egy próbát megér! Kövesd ahogy ott van, remélem így sikerülni fog, jobb tippem nincs.
-
Abysmal
aktív tag
Nem tudom hogy 1st vagy 2nd gen-en vagy, ha 2nd vagy akkor gondolom még nem tudod (JB miatt), ha 1st gen-ed van, akkor WinterBoarddal lehet ezt megcsinálni. Az adott témát, amit kiválasztasz WinSCP-vel berakod a Touchon a /Library/Themes mappába, ha ez megvan, akkor a touchon belépsz a winterboardba, és ott aktiválod, majd kilépsz, ott nekikezd kicsit töltögetni, rárakja a billentyűzárat és kész is. A háttér egyszerűbb, ott csak a User Wallpapert kell kipiplod a WB-ban, kis töltés után ez is kész. Mivel az ikon képeket csak név alapján különbözteti meg, így más témákból összerakhatod, ami neked kell, vagy csinálhatsz is!
-
Dinnyebogár
csendes tag
Valaki #2022-re? Légyszi segítsetek, most egyáltalán nem működik az Touch-om!
-
Abysmal
aktív tag
Helló! Van megint valami amit nem tudok, a képen az aksi mellett az a plusz és a két pont mi akarna lenni?
-
-
Vapor
aktív tag
Egy ilyen töltő szerintetek jó hozzá?
Nem szeretném kinyírni az aksiját, viszont 10k-t meg sokallok egy eredeti apple töltőért...
Rendszeresen nem használnám, hanem csak akkor, ha elutazok és nincs pc a közelemben. -
Dinnyebogár
csendes tag
Megpróbálkoztam a 2.1-el, hiba (6). Utána próbáltam 2.0-át, ismát hiba (9).
Ezek szerint én rontom el? Tudna valaki segiteni?
-
pacman789
aktív tag
Visszont egy kerdes... Hol lehet 2g-s touchoz tokot venni? sehol se talalok
elsosorban Belkin bor tok kellene! -
pacman789
aktív tag
-
pacman789
aktív tag
HAt en a helyedbe a 2g-st valasztanam! mivel nekem van mind2bol 1g-s meg 2g-s 16gb-os touchom es nagyon lehet rajta erezni h a 2g-be erosebb proci van! Aztan eleve 32gb-t.. a farnc tudja h telipakolod akkor mennyire lesz lassu! En a te helyedbe mindenkepp 2g-st vennek!
meg par indok: Mikorofn bemenet(elvileg) tobb helyen irtak
polirozott acel a hatulja
hangszoro..
nagyobb aksi teljesitmeny...Kicsi negativum: H meg egy kis idot kell varni a JB-re!
-
[Ace]
aktív tag
Kérdés...melyiket válasszam?
1. Vadiúj, 2. genes 16gb-os vagy
2. Fél éves, jó állapotú 1. genes 32gb-os?Mindkettő 65-be lenne...
-
Abysmal
aktív tag
Keresgéltem a neten Touch-hoz, és iPhone-hoz jó torrent klienshez, egy olyat találtam, ami netes, nem kell letölteni, nem írják, hogy jó-e hozzájuk, valaki akinek van otthon wifije, az próbálja már ki, és írja le, hogy sikerül-e letölteni vele valamit, vagy egyáltalán megy-e! cím: [link]
-
Abysmal
aktív tag
Azért ezzel óvatosnak kell lenni, ezen a fórumon volt még régen (jóval az 1000. hsz előtt), hogy valaki 500 Ft-ös töltővel töltötte (USB és hálózati csatlakozó, ahogy a tiednél is) és úgy kinyírta az aksit, hogy utána csak a kábelről ment, amint levette róla, kikapcsolt, ezért kérdezgettem itt thingoltól, hogy a Digital Bridge-en lévők jók-e. Biztos több a használható töltő, mint ami kinyírja az aksit, de attól még nem leszünk boldogabbak, ha egyszer mi leszünk benne abba a kevésbe, akinek tönkretette. Még azt tárgyalták, hogy nem a szó szoros értelmében véve volt rossz, csak valami túltöltés ellen valami chip nem volt benne, (ha jól emlékszem) tehát erre nem volt jó, de másra igen, így nem lehet azt mondani, hogy ha nem a kínai piacon veszi az ember akkor ez nem történhet meg. Nem tudom tényleg így van-e, de úgy emlékszem akkoriban azt írták, hogy egy aksi csere 50000 Ft körül van, tehát majdnem egy új ára, és ha nem apple-ös töltővel használod, akkor még a garanciális javításról is letehetsz!
-
morden
csendes tag
Jah és pár száz forintért lehet hálózati usb töltőt kapni bármelyik nagyobb műszaki boltba is , nem kell görcsölni , megy ezerrel rá a szufla és néhány 100 forint csak 1,5 éve használok ilyet azóta lehet olcsóbb lett ( egy sima konnektor dugó amiből egy usb kimenet megy ki )
-
morden
csendes tag
Hali !
Páran írták , hogy milyen körülményesen sikerül csak szerezni ipodot, megosztom Veletek az én történetemet , Vaterán 30k azonnal vihető árba valaki kitette egy 2. generációs 8gb-s ipodot , ráböktem a megvételre, 4 nap múlva találkoztam a sráccal és azóta van egy tökéletesen működő 2. gen ipod touchom 30 ezer frontért ... (szemfülesnek kell lenni ) -
ß3NC33
tag
Valaki nem szombathelyi innét a forumról? Nekem nem akar összejönni a tört progi telepítése
valaki segíthetne
-
Abysmal
aktív tag
Ok, kösz! Megnéztem és tényleg engedi, pedig nem is eldugott helyen van, hogy nem vettem észre?, így mindjárt más a dolog! Sejtettem már akkor is hogy van ilyen, mert úgy használhatatlan lenne, csak nem voltam benne biztos, így nem is keresgéltem. Igazából azért próbálkoztam vele régebben, mert csúszott a felirat filmeknél, pl. egy reklám miatt és a reklámot ki akartam szedni, hogy ne csússzon, aztán inkább a feliratot szerkesztettem át, így kicsit gyorsabb volt és egyszerűbb!
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Dinnyebogár #2005 üzenetére
2.0.x alatt pl. a Cydiában a five icon dock, vagy a mobilemusicplayer nem települt fel, ezek 2.1 alatt mennek, és eddig minden 2.0.x-en használt app-om 2.1-en is futott, tehát javaslatom szerint 2.1-re frissíts!
ui.: Enyém a 2008. HSZ
-
Abysmal
aktív tag
Movie Makerrel egy időben szórakoztam, de nincs kameránk, így filmet nem tudok csinálni, tehát az érdeklődés hamar abbamaradt. Volt, hogy próbálkoztam hasonlóval, de egy fél napba telt mire beolvasta, és felszeletelte több száz darabra, amit nekem kellett volna újra összeraknom és a feliratot újra hozzátennem, majd lementenem, ami megint nem 5 perc, tehát összesen jó pár órába is beletelhet egy lassabb gépen.
Mondjuk miután említetted a K-lite codec pack-ot, eszembe jutott (nem is tudom, hogy nem ugrott be hamarabb), hogy mióta újratelepítettem a gépet, azóta nem raktam föl (mindig akkor raktam fel, mikor valami progi rinyált, hogy kell neki), most felraktam, és mostmár hozzárakja feliratot, tehát
akinek a winavi ipod/stb. converter nem rak hozzá feliratot, az telepítse a K-lite codec pack-ot és utána működni fog! -
Abysmal
aktív tag
Ez az igényeidtől függ, az valószínűleg egy sima mp4 lejátszó, iPod külsővel, amin biztos nem futnak az iPod-hoz készült app-ok, az fw, szinte biztosan nincs wifi, bár azokból a szar képekből nem igazán bírtam kinézni hogy mi micsoda, amit a google kidobott, de amiből mégis, abból ez jött le, mert nem volt benne böngésző. Ahogy elnéztem touch klónok jobban hasonlítottak az iPhone-ra, de gondolom nem lehet velük telefonálni, ezért nem adhatják el iPhone klónként, így a Touch nevét vették fel. A képeken úgy tűnt, hogy a klónokban talán van hangszóró (mivel látszott a bemélyedés és amennyit kívülről látni lehet) és kamera (mint az iPhone-ban).
Szal amiben különbözhet szerintem:
-a kapacitása kisebb 1-2 GB, de esetleg bővíthető általában SD kártyával, de biztos nem 8, 16 vagy 32 GB-ig
-rondább, vastagabb, nagyobb stb.
-a képernyő is biztos kisebb felbontású (max 320x240, mint a legtöbb mobilban) és sokkal rondább a képe, gyengébb színek stb.
-hangszóró is lehet a klónokban, de ezek biztos gyenge minőségűek, mikrofon bizonyára nincs, ha wifi sincs, mert minek lenne.
-az érintőképernyő (ha van neki, hát az olyan minőség, hogy arról már inkább ne is beszéljünk, multi touch kihúzva, meg mondjuk csak sokadjára reagál az érintésre. Ez még az egész jónak tűnő mobilokba is sokszor borzalmasan el van rontva,
-nem viszi az iPodhoz készült cuccokat, ez szinte biztos.
-némelyikben lehet benne kamera, de ez is max VGA felbontás, és jó szar minőség
-iTunes biztos nem kell hozzá, és használható pendriveként
-A rendszere csak valami összedobott szar, hogy hasonlítson a Touch-éra, de mégse kelljen vele sokat dolgozni, frissítési lehetőség kihúzva.
-Az alapanyag a legolcsóbb, ami megint nem a túl jó minőségre utal.
-Hardverileg csak annyit tud, hogy el tudja futtatni a rendszert és filmet le tudjon játszani.Így hirtelen ezek biztos különbségek, és ebből biztos te is rájöttél, hogy ez nem Touch, csak úgy néz ki, de nem az, minden másban teljesen különböznek, a nagy képernyőn és a talán benne lévő érintőképernyőn kívül ugyanolyan tudása van, mint az összes többi olcsó, kínai, max 1-2 évet bíró mp4 lejátszónak. Gondolom azoknak készült akik szűk pénztárcájúak és kevésbé igényesek, akiknek ez elég, illetve azoknak, akik nem tudják megkülönböztetni az igazi Touchtól. A kérdésedre pedig nem fogunk tudni válaszolni, mert valakinek megéri, valakinek nem, de ezzel a "kis rövid" írásommal remélem segítettem.
-
Dinnyebogár
csendes tag
Eddig 1.1.4+ JB volt a szerkentyűmön, de már újitani kellene (meg hülyeségeket is csinál). Szerintetek mire érdemes frissiteni, ha számomra az a lényeg, hogy minél több app elérhető legyen?
-
Abysmal
aktív tag
Nem tudom, hogy ki tudott eddig feliratot rakni a filmekhez, én most a Movies2iPhone-ra bukkantam, amivel sikerült, de persze ezzel sem könnyen, a program elég egyszerű, de alapban ez sem csinálja meg, úgyhogy a subtitle-ös rész melletti kérdőjelre kell kattintani és azt ott leírtak szerint telepítgetni, és utána kipipálva már menni fog. Mivel a winavival nem ment, (erre még mindig várok, hogy segítsen, akinek működik, mert ha az is lenne, akkor kiváltaná az összes eddigi konverteremet) eddig számomra ez az egyetlen megoldás, gondoltam megosztom azzal akit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest