Új hozzászólás Aktív témák
-
nGaBrIs
csendes tag
Nektek mennyi idő alatt tölt fel nulláról fullra a 4G?
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz
csedaviasd #10777 üzenetére
Sikerült beállítani a feliratot!!!! A beállítások menüben a feliratok alatt át kellett állítani windowslatin2 kódra. Így már kezeli
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz
csedaviasd #10777 üzenetére
Vágom hogy működik a dolog, de ez a felirat nem értem h miért nem megy... De azért köszi!
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz
csedaviasd #10775 üzenetére
Mivel még nincs stabil 4.2.1-re ezért még nincs JB:S
Viszont az öcsém 1G-s touchán az apps fül alján meg se jeleníti a 'file sharing' részt. Nem támogatja már az 1G-t? -
nGaBrIs
csendes tag
válasz
csedaviasd #10773 üzenetére
Nekem ez így nem nagyon megy. Mi lehet a gond? Lite verzió nem támogatja?
-
nGaBrIs
csendes tag
Oplayer egyébként hogy támogatja a feliratot? Ha beleégetem a filmbe csak akkor fogja megjeleníteni, nem?
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #10407 üzenetére
Hol van ilyen akció? Mire érvényes?
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz
Don't Panic #10039 üzenetére
Egyelőre még semmivel, mivel csak jön az új touch-om. Viszont az előző ipodomra HandBrake nevű progival csináltam a videókat. Kis, egyszerű, de jól működő program.
-
nGaBrIs
csendes tag
Milyen felbontásban érdemes konvertálni az új Touchra, hogy a legjobb képminőség legyen? 960x640? Köszi!
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #9930 üzenetére
Melyikre gondolsz pontosan? Proline? Tudsz adni linket?
Én az USABazárra gondoltam. Korrekt áraik vannak, megbízhatónak is tűnik. Szállításra viszont 1-2 hetet ígért csak. Garanciát nem tudom pontosan... De a világ garancia érvényes, bárhol veszed.Üdv.
-
nGaBrIs
csendes tag
Sziasztok!
Hol érdemes most új touch-ot venni? Inkább úgy kérdezem, hogy hol a legolcsóbb? Mindenképp 32GB modell kéne. Ebay-en $300 körüli és alattiakat is lehet csípni, de nem kezdenék bele a vásárlásba. Volt már régebben, hogy 1-2 dolog nem érkezett meg. Esetleg vmi megbízható eladó e-bayen keresztül aki, ha galiba van nem basz át? Az itthoni boltokba legjobb ár amit láttam az 80K. 70K-ért pedig találtam itthoni "boltot" akik behozzák az USA-ból.
Van jó tippetek? Ti mennyiért vettétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged