- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csirkejozsi #11598 üzenetére
nézd az iPad 1 es hardvere megeggyezik az ipod touch g4 esével tehát 1 GHz Apple A4 proci ,256 MB DDR RAM,( iphone 4 ben van csak 512
)
igazából az iPad 2 512 ram 2 magos proci + kamera kicsit vékonyabb ennyi kicsit erősebb grafikus mag.sok sikert az iPad projekthez
-
tommjee
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11586 üzenetére
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Don't Panic #11597 üzenetére
Azt hiszem ez lesz. Ma kipróbáltam az iPad-et a StarKing-ben (igaz a 2-eset), és állatira megtetszett. Gondolom az 1-es sem rosszabb felhasználói élményben.
Már csak el kéne adnom a Touch -om. Ha valakit érdekelne, itt hirdetem (bár gondolom itt inkább tulajok vannak, mint potenciális vevők): [link] (Az ár irányár.)
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csirkejozsi #11596 üzenetére
add el és vegyél iPad 1 et tök1értelmű.
én is szeretnék de nincs rá keret és 1enlőre még nem akarok megválni a touctól.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
PredatorNo1 #11595 üzenetére
Hát ahogy írtam, leginkább otthon használom, mert most már a telómban is van wifi, zene, unaloműző játékok. Épp ezért nem hurcolászom magammal általában, és azért szerintem otthon a kanapén sokkal kényelmesebb egy szép nagy képernyőn böngészni, filmezni, sőt játszani is élvezetesebb, és nem is esik ki a szemem annyira. Félreértés ne essék, imádom a Touch-ot, és már azon is élmény ezeket csinálni, de azért ha már van ennél jobb...
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11594 üzenetére
Mit tudsz csinálni azzal az ipaddal, amit a touchal nem? Miért használnád többet szerinted?
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok. Egy éve vagyok egy 3. generációs iPod Touch 32 Gb tulajdonosa, és imádom. De az utóbbi időben, amióta van egy Androidos okostelóm, leszűkült a Touch használata otthonra, és most már főleg csak a fotelből való netezésre, YouTube nézésre és otthoni zenehallgatásra használom, na meg persze játszom rajta.
Elgondolkodtam rajta, hogy eladom a Touch-om, mert ezekhez talán sokkal jobban illene az iPad, és az 1. generációs 16 Gb-os modellhez használtan már egész baráti áron hozzá lehet jutni.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ti mit javasolnátok. Az iPad-re persze rá kéne még fizetni, de most nagyon megtetszett.
Az is érdekelne, hogy esetleg van-e valaki, aki hasonlóan lecserélte az iPodját iPadre, vagy mind a kettőt használja, vagy használta már. Szóval tapasztalatok, vélemények érdekelnének.
Azért nem az iPad fórumba írok, mert talán itt kicsit objektívebb válaszokra számíthatok.
Előre is köszönöm! -
Csirkejozsi
tag
válasz
PredatorNo1 #11592 üzenetére
Shazam, SoundHound
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11591 üzenetére
További kérdéseim:
Androidra van olyan progi, hogy bekapcsolja a mikrofont ha akarod, és ami éppen megy zene azt felismeri (webes tárhely használatával) és kiadja az előadót címet! 5 mp alatt.
Ismertek ilyet iOS-re?Plusz ami még ott tetszik, egy zeneletöltő ahol ingyen akármit letölthetsz másodpercek alatt!??
Üdv
-
szilchi
őstag
válasz
PredatorNo1 #11589 üzenetére
Próbáld ezzel
-
PredatorNo1
aktív tag
Akinek nem megy az installous API error miatt írjon egy privátot, küldöm a megoldást!
-
PredatorNo1
aktív tag
-
tommjee
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11583 üzenetére
Van egy ilyen fajta tokom katt ha érdekel 800 Ft körül oda adom
-
tommjee
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11583 üzenetére
Annyit megért nagyon
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csapi007 #11582 üzenetére
Na re all, viszatértem az iPod touch világába
Most vettem egy 4g-8gb-ot, 35-ezret megért szerintem, most jailbrakeltem. Keresek hozzá egy jó kis tokot.
Néztem a szifonon reklámozott vízálló tokot, de 9.990.-ért drágállom :S 4k-t adnék érte !
Tettem már fel IS fóliát, most nem szeretnék azt venni, bár nagyon jó volt 100%-ig meg voltam elégedve vele, csak lehet nem sokáig lesz nálam a cucc, így szeretnék normál tokot venni.
Üdv
-
Csapi007
veterán
válasz
stratotibi #11578 üzenetére
Hy
Ha ezt érted disk mód alatt, akkor ezt recovery müdnak hívják. Csinálhatsz egy restore-t, vagy kiszedheted restore módból külömböző progikkal. -
stratotibi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ipod nano 2g-s mp3 lejátszóm! Feltettem tölteni a pc-re reggel hazaérve éjszakás műszakból és d.u. vettem csak le! Mikor levettem csak világított folyamatosan és nem tudtam vele semmit csinálni! Félreraktam miután ismét ránéztem ki volt kapcsolva és nem tudtam bekapcsolni! Reseteltem a középső és a play gombbal ekkor belépett disk mode-ba és nem tudok vele mit csinálni. Mi ez a disk mode, h tudok belőle kilépni? Valaki segítsen pls!!
Köszi előre is!Üdv: Tibi
-
Danny750
őstag
Vmiért nemjó az Installous............
Mindíg API unavailable-t ír ki! -
szilchi
őstag
válasz
tommjee #11572 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.A Beállítások-nál nem találtam Activator nevezetű pontot.Vagy azt hol keressem?
A 4.3.3 meg nem tudom jó lesz e a készülékemre,mivel 2nd Gen.Az azt hiszem már nem támogatott.
Gondoltam arra is,hogy törlök mindent és felteszek mindent újra.Bár annak meg kellene néznem a mikéntjét.De arra is gondoltam,hogy hagyom mert végül is nem működést befolyásoló probléma.
-
szilchi
őstag
Üdv.Tegnap egyik pillanatról a másikra eltünt a multitasking az Ipodomról.JB-s,4.2-es IOS.A Winterboardban nem állítottam át semmit.Csak úgy eltűnt
Hiába nyomom kétszer a home gombot,nem jönnek elő a futó programok.
-
Don't Panic
senior tag
PredatorNo1:_ én is észrevettem én 99 ért vettem december elején . ma meg 80 ezer a " boltban" de a régi modellek is aranyárba mennek, netán tartják az áruk ami gyökérség mert tényleg nem kérdés h g3 vagy g4 es modellt veszek kb u annyiért használtan.
( 2005 ös classic ipod 30 GB. 20 ezer. én vettem 1 szart 5 ért és vettem bele 1 új vinyót 20 ért amiben a szerelés is benne volt) és a mai napig 20 ért árulják a 2005 ben gyártott ipod callsicot. Én kb 2 éve vettem.tommjee: nekem a BackStab jött be az nem tom milyen fejlesztő
-
tommjee
senior tag
Milyen készüléked van ?
-
tommjee
senior tag
válasz
[balu] #11560 üzenetére
Az eredetiség hiánya meg ott látszik leginkább, hogy szinte mindegyik játéknál megmondható hogy melyik konzolos/PC-s játék "inspirálta" őket.
Hát igen
Modern Combat 2 = Call of Duty 4
Order&Chaos =WOW
Dungeon Hunter =Diablo
NOVA hát nem tudom ..
Gangster =GTAÉn is úgy hívom általába az Order&Chaos-t hogy WOW meg mobil WOW
-
[balu]
tag
válasz
tommjee #11559 üzenetére
Konkrétan mindegyikre.
Az RPG-k története mindig egy nagyon alap fantasy hőstörténet, a NOVA (meg a folytatása) nagyon alap sci-fi. A játékmenet is általában túlságosan egyszerű nekem (a két Dungeon Hunter tökéletes példa erre). Az eredetiség hiánya meg ott látszik leginkább, hogy szinte mindegyik játéknál megmondható hogy melyik konzolos/PC-s játék "inspirálta" őket.
-
Ærni
tag
Üdvözletem!
Lassan 3 napja egy 4. generációs iPod Touch boldog tulajdonosa vagyok. Azt tudni kell, hogy ez az első "almás" kütyüm szóval még csak ismerkedek a dolgokkal. A jailbreakeléssel kapcsolatban szeretnék tőletek tanácsot kérni. Valaki el tudná mondani, hogyan lehet jailbreakelni a touchom?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
tommjee
senior tag
Ezt nézzétek milyen játék jött ki
Category: Games
Jul 13, 2011
Version: 1.0.0
720 MB
Seller: Gameloft S.A.
Játék neve: 9mmYOUTUBE VIDEO A JÁTÉKRÓL ÉRDEMES MEGNÉZNI
Már elérhető
-
tommjee
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11547 üzenetére
Szerintem nem estek az árak hanem nagyon el akarja adni
nézd meg vaterán mennyiért mennek
55k-ért már vadi újat lehet kapni magyarországon boltban
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11547 üzenetére
Most nézem 40-ért bontatlan!
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #11546 üzenetére
Sziasztok
Érdekelne a véleményetek, hogy miért estek ekkorát az iPod árak.
Ill. egy 4g-s touchot már 35-36 ezerért meg lehet szerezni, egy régebbi touch, pl.: 3g-8gb-ot mindenki 30-ért akarja eladni, azért nem kérdés melyiket venném meg!Mi lehet az ok??
-
tommjee
senior tag
válasz
Don't Panic #11544 üzenetére
ja
iphone4 kellene
Touch4G : 0,7megapixelhez képest nem rossz
De rakhattak volna bele legalább egy 2MP vagy egy 3,2megapixeles kamerát
Majd a touch5
-
tommjee
senior tag
válasz
Don't Panic #11542 üzenetére
Nekem 4G 8GB van
A kamera kicsit gyenge az a baj videó szerintem az állati de a fotó háát ....
-
tommjee
senior tag
válasz
Don't Panic #11540 üzenetére
Milyen készüléked van ?
-
tommjee
senior tag
válasz
Don't Panic #11538 üzenetére
mulifl0w nevezetű appot még szedd le
vagyis nézd meg elöször youtubeon szerintem az is jó
De az már nem skinelésre való
Amugy én a Winterboarddal nem is foglalkozom az elég gagyi .. jó az alap lock
-
tommjee
senior tag
válasz
Don't Panic #11536 üzenetére
Most elvileg van egy még jobb majd mingyárt kipróbálom
ha sikerül felraknom
Ha sikerül "s"írok ide
-
tommjee
senior tag
válasz
Don't Panic #11533 üzenetére
bill.zár hozzá
-
tommjee
senior tag
válasz
Don't Panic #11533 üzenetére
Az jó ! http://apt.modmyi.com , http://cydia.sellize.com itt vannak! Add hozzá
Utána cydia keresőbe beírod hogy OS7 és rányomsz hogy keres és felrakod !Cydia / Sections / Themes(DREAMBOARD )
itt a többi
-
tommjee
senior tag
válasz
Don't Panic #11530 üzenetére
Na sikerül ? Írj ha nem
-
tommjee
senior tag
válasz
Don't Panic #11530 üzenetére
persze ki be tudom kapcsolni de én ezt a kezelőfelület használom mert sokkal jobb vele !
CYDIA Dreamboard youtube-on találsz róla több infót
-
koma106
senior tag
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, 4.2.1 van a 4G-s touchomon, nincs JB, de szeretnék offline mappot a kütyümre, annyi is elég ha Budapest utcákkal meglenne, mit szedjek le, valami ötlet? üdv
-
Don't Panic
senior tag
megérte 4.3.3 ra váltani gördülékenyebb lett a rendszer !
-
joker93
csendes tag
Sziasztok!
Arról kérdezném a véleményeteket hogy egy ipod touch 1g 32 gb-ot mennyiért tudnék eladni?
Üdv. -
4cesc4
csendes tag
restore után is ugyanígy viselkedett.
tegnap elvittem a negyedik szervizbe és ők (starkingpro) cserélik, ez az egyetlen normális szerviz komolyan. xms nem akarta vállalni, de basszus nem hivatalos szerviz?! -
4cesc4
csendes tag
Sziasztok!
Régebben írtam már a touch 4g-m problémájáról. most mellékelek egy videót is. http://www.youtube.com/watch?v=TrIhIXQzDfM
A kijelző alsó részén van egy vékony vonal, ahol semmit sem érzékel. Gépelés így az alsó sorban halál, ikonok rendezgetése halál, appok bezárása halál, pont a piros bezárójeleknél van ez a vonal.
A legjobb, hogy így kaptam almáriumtól, mint cserekészülék, visszavittem de ők sem és az iStyle sem cserélte ki, aztmondva, hogy a tesztek nem mutatnak semmi hibát.Tanácstalan vagyok, help please! -
Csirkejozsi
tag
válasz
Töröke #11517 üzenetére
Szia! Nem lehet, hogy a routeredben van MAC-address alapú szűrés? Ebben az esetben látszólag tudsz kapcsolódni hozzá, de valójában nincs internet kapcsolat.
Akkor előbb be kell regisztrálni a router memóriájába a készülék MAC címét, amit a beállításokban találsz a készülékadatoknál.
Egyébként meg a kapcsolat ellenőrzésére legegyszerűbb a Safari-ba beütni egy weboldal címét, és ha megnyitja, akkor van net. De olyat célszerű, amit nem nézegetsz naponta, mert akkor tuti nem a gyorsítótárból tölti be, hanem megpróbálja a neten keresztül. -
Töröke
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérnék. Kaptam egy iPod touch 32gb készüléket, próbálok vele ismerkedni. A laptopomra feltöltöttem a iTunes-t, és már a készüléket is frissítettem, viszont próbálok felmenni az iPod-on App Store menűbe, de meg sem mozdul, vagyis olyan, mintha nem lenne rajta net. Beállítottam a wifi hozzáférést az iPod-on a saját rutteremhez, jelszóval meg minden, és a készülék bal felső sarkában látható is a kék jel, de semmi. Lenne valami javaslat, hogy hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy van-e net az iPodon, vagy hogy tudnám beállítani a kapcsolódást?Pipa van a hozzáférésnél, tehát nekem úgy tűnik, hogy van kapcsolat, de még sincs. A kezdetleges beállításokat szeretném elvégezni rajta, de fogalmam nincs mit rontottam el. Köszi a választ.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Marcibucsek #11515 üzenetére
Hát ha a iPod -od akksija kevesebb, mint 1900 mAh, akkor elvileg még teljesen is feltöltheti a csutkára lemerült állapotból. De gondolom azért 100%-osan nem tudja átadni a töltését, és az idővel - mint minden akku - egyre kevésbé fogja.
Szerintem nem sok különbség van köztük. De a kimeneti feszültség is számít asszem. Szerintem erről bővebben olvashatsz a google segítségével. -
Marcibucsek
csendes tag
Sziasztok.Van egy 2G mc Ipod touchom.Nagyon szeretem és elég sokat utazok.Buszon vagy vonaton vag repülőn ugye megy a filmnézés plussz egy kicsi játék meg egy kicsi zenehalgatás és már ottis vagyok h 10 % on az aksi.Láttam egy iet: http://www.applecuccok.com/applecuccok/eshop/3-1-iPod-Touch-kiegeszitok/0/5/18-iPhone-hordozhato-tolto-1900-mAh
és nagyon megtetszett.Az apple internetes boltjában is látok ieneket csak az a bajom hogy van ami 8-9 ezer forintba kerül meg van ami csak 5000 be mint ez.és engem az érdekelne hogy valakinek van -e ien vagy hasonló és az hogy a leírás szerint nemtudtam kiszürni elég egyertelmuen hogy ez mennyire tudja feltölteni a az iTouchomat.És hogy mik lehetnek a különbségek a drágábbak és olcsóbak között.Előre köszi. -
Roliiii
aktív tag
válasz
theiron320 #11512 üzenetére
Pontosan melyik szervizbe küldted? Ez másnak is fontos lehet.
-
theiron320
aktív tag
válasz
theiron320 #11511 üzenetére
Megjött az új ipodom.Köszönöm szépen a bíztatást.Nagyon korrekt cég.Hétfőn 11 kor adtam fel és kedden jött az sms, hogy 48 órán belül meglesz.
-
theiron320
aktív tag
Nah elküldtem az iPodot szervizbe.Remélem kicserélik.Majd írok mi volt.Mondjuk írtam a cégnek email-t és egy csaj visszaírt, hogy persze küldjem és cserélik vagy visszafizetik a pénzt.Ha pedig akarom, hogy cseréljék akkor jelezzem nekik ezen az email cimen.Irtam is nekik, hogy elküldtem de még nem írtak vissza pedig 3 órán belül válaszolni szoktak most pedig egy nap telt el.Szerintetek baj?
-
Palika71
őstag
válasz
Barney1981 #11507 üzenetére
Meg az iPhone 2x akkora.
Nekem egy olyan iPhone kellene, ami akkora, mint az iPod 4G. -
Roliiii
aktív tag
válasz
Barney1981 #11507 üzenetére
Neked megéri a 3X-os árat csak, hogy tudj beszélni? Hát tetudod.
-
Barney1981
csendes tag
Én már fogtam egy ilyet a kezemben, és beleszerettem, gyönyörű a képe is. De akkor már lehet, hogy tovább gyűjtenék az iPhone-ra, mert ugyanazt tudják, ugyanolyan erős a hardverük, csak az utóbbival beszélni is tudok.
-
Mucsi14
tag
Van mód (szoftver)hogy ipod touc-al az otthoni windows-os hálózaton lássam a gépeket illetve onnan tudjak zenét ,videót lejátszani?
-
Klotor10
csendes tag
sziasztok! Igazából eddig csak egyszer volt a kezembe touch akkor i csak 5 percre a saturnba..
de nagyon megtetszett és lehet hogy veszek egyet.. megéri? jó cucc? esetleg ha vki mondana pár dolgot hogy miért éri meg azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged