- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Jól elindítottam egy témát.
Szerintem nekem is elég lenne 8GB, zene max. 1GB lenne rajta, játék is csak pár, mert úgy sem tudok egyszerre 50-el játszani. -
mrThomi
addikt
válasz
PredatorNo1 #9685 üzenetére
thnx mate
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9696 üzenetére
derék
-
PredatorNo1
aktív tag
Hello
Elkellne egy kis segítség, mert tegnap a plázába mentem wifi kapcsolatér, miközben itt a laptopom és van benne wifi.
Nyáron rendszeresen csináltam a kettővel kapcsolatot, és hellyel-közzel működött is az ad-hoc kapcsolat, néha kellett egy kis javítás stb. de mindig összehoztam valahogy.Azonban kb. két hónapja egyszerűen nem megy, eddig nem volt egetverően fontos, de most nagyon jól jönne, hogy cydiázzak az új rendszerre.
Szóval:
Létrehoztam az ad-hoc kapcsolatot, látják is egymást csatlakozok a hálózathoz a laptoppal és a táccsal is.
Azonban innentől megáll a tudomány.
Megosztottam a lankártya kapcsolatot, amin a net jön.
Megadtam ennek a címét átjáróként, és nem működik.Próbáltam már mindenhogy, automatára állítottam a wifikártya IP-t, egyszer megcsináltam ezt, + javításra rámentem akkor ment, legközelebb bekapcsoltam, nem ment.
Aztán próbáltam hogy csak az átjárót hagyom üresen, akkor is ez volt, egyszer ment, aztán hiába csináltam ugyanazt többet nem.Van valakinek valami ötlete mi lehet a baj? (rengeted ad-hocos oldalt olvastam, ott leírtakat megcsináltam mégis ez van)
Jóformán látják a hálózatot, csak épp a táccson net nincs.köszönöm a segítséget
ÜDv -
xxman
senior tag
nekem eddig mindig 8gigás volt (egyszer egy 4gigás iphone) és elég volt... mindig ráfért minden igaz nem is filmezek és az is hogy most 16gbs van
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
-
válasz
Don't Panic #9691 üzenetére
na ez már jó
máris 15gb-t elhasználtál
nekem is kellene ennyi a sok film miatt játék miatt zene miatt meg stb..
nyáron majd veszek egy 32gb-set
-
Don't Panic
senior tag
-
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9688 üzenetére
Cydiabol szedd le az SBsettings nevezetu appot.
Ha felul az oranal elhuzod az ujjad akkor lenyilik majd egy ablak.
Keves memoria eseten csak ranyomsz a processes-re majd a free up memory-ra es felszabadit memoriat.
Azt is betudod allitani, hogy az ora mellett irja ki a jelenlegi memoriat stb.
Wifit meg minden szart tudsz gyorsan ki be kapcsolgatni.[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Megcsináltam ma a reinstallt+JB-t. Felment a quickoffice is, szóval jó lett, DE
Amiket letöltöttem:
- Bill. fix magyar
- Winterboard
- Adblock- Valaki azt mondta hasznos, nekem kirakott egy ikont, ami semmit nem csinál, csak megmutatja ki crackelte, ettől függetlenül működik?
- Ireboot - szintén hasznosnak mondták, de ugyanaz a helyzet mint az adblokkal.
- Memory free: ahogy nézem benne a szabad memóriát, elszomorodok2-4mb, ha megy a zene is. Ez mitől lehet, mi fogja ennyire? (3g-s 8gb-os touchom van, tehát 2g)
- Memory stick free, szintén nem tudom használni, állítólag pendrive lesz az ipodból.
- Plusz még pár free app., de az összes app. 0,13gb-ot foglal.A settinget is rendkívül lassan hozza be, 2 sec kb. és bootolni is lassan bootol, eddig ezek kicsit gyorsabbak voltak, mi okozhatja ezt?
Futó programok:
- Mediaremoted
- Mobile m player
- Notification pro (pedig ki van kapcsolva menüben)
- afcd (???)
- ptpd (???)
- mobile mail (nincs wifin, és óránkéntire van állítva nem értem mért fut)
- lsd (???)
- bt server
- commcenter
- notifyd (???)
- fairplay.n72 (???)
- mdns responder
- syslogTudtok ezekről valamit?
Köszi a választ
-
máyköl
veterán
A gigabájt vitáról:
Szerintem személyfüggő, ki-mit-hogyan-mennyit rak rá. Nekem még sok is a 8Gb., sőt, elég lenne a 4Gb is. Pedig azt hittem, hogy kevés lesz a 8giga.Van rajta jópár játék, nem kevés program appstore-ból, cydiából, sok videó, kevés zene.
Azért sok dolgot bele lehet nyomni 8gigába. -
PredatorNo1
aktív tag
-
mrThomi
addikt
sziasztok! Az itunes nekem miért backing up-ol minden adandó alkalomkor, amikor rákötöm a tácsot?? Már kezd idegesitö lenni h meg kell várni mindig. Kilehet ezt kapcsolni? köszi
-
csdm
senior tag
Nálam 4g 8Gb-on 4.1 iOS-szel alapból 6,5 GB használhattam. Bőven elég, nincs sok zeném, és appokból is fenn van 3x12. Így is van még 3 giga szabad helyem. Az appokat meg lehet váltogatni, ha kivittél egyet, le lehet törölni. iTunes-ban így is meg maradnak, és tudod újra telepíteni őket.
[ Szerkesztve ]
-
Juud
csendes tag
Sziasztok!
Ipod touch-om szenzora nem ismeri fel a nike cipőm chipjét. Azt gondoltam, talán lemerült a chip eleme, és tegnap vettem egy újat. (másfél éves, elvileg megadhatta magát) Sajnos ezt sem érzékeli. Mi lehet a baj? -
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9677 üzenetére
PM!
-
mondomén
őstag
-
sagesz93
addikt
Nekem a 32-esemen(3g) 77 app van(ez mind játék, a legjava rajta van), ez 11giga.
Szóval azért lehet meg kell gondolni 8gigán mit akarsz tárolni.
ha amcsiból rendelsz, figyelj a vámra, biztos kell fizetned.
Én ajándékként kaptam, de lehúzott rólam a vám 17k-t.[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Utolsó kérdés.
Nézegettem a E-bay-en. A 3G 32GB és a 4G 8GB hasonló árban van. Megérné a 32GB-os vagy inkább a legújabb 8GB-os? El lehet 8GB-on férni? Filmek nem lennének rajta, csak videók és játék, valamint zene(1 max. 1,5 GB). Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy mennyi játék férne rá. -
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9672 üzenetére
Ha nincs rajta cydia, akkor nincs feltörve.
Addig próbálgathatod felrakni a tört appokat, úgysem fognak felmenni rá. -
C4mp3r
addikt
válasz
PredatorNo1 #9670 üzenetére
"Ja és nem rakta rá a cydiát, ezt hogy tudom most telepíteni?"
Az iTunes nem is fogja neked feltenni a Cydiat.
Ahhoz nem árt a jb.
"4.1ben van multitask, ki mire szokta ezt kihasználni??"
Alkalmazások háttérben futtatására.
-
C4mp3r
addikt
válasz
PredatorNo1 #9667 üzenetére
Miért akarod letörölni, nincs hely?
Amúgy sem lehet.
-
Csapi007
veterán
válasz
PredatorNo1 #9665 üzenetére
Hy
Nyomj az authorize-ra iTunesban. Advanced alatt van asszem. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #9664 üzenetére
Erre megtaláltam a választ, viszont az itunes, továbbra sem telepít nekem semmilyen appot.
-
PredatorNo1
aktív tag
Frissítettem a 4.1-re azt irták már JB-hető, erre valaki tud leírást
+ itt sem tudok appot hozzáadni, egyszerűen visszalép és leveszi a pipát :S -
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok.
Találtam szifon.hu-n két jó progit, egyik egy hungary nevű, másik egy bp menetrend térkép.
Ingyenesek, és mind2 3.0-s szoftvertől megy.Letöltöm, berakom szinkronizálom, azt irja befejezte, de visszadob a régi állapotba, és nem rakja fel az appot. Ez miért lehet?
Köszi a segítséget
-
mondomén
őstag
Amiről te beszélsz az a Mitube. Viszont annak külön ikonja van a springboardon és nem épül be a youtube app-ba (én így emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek). Amit én mondtam az a yourtube és az az ami beépül. Mitube is fel volt rakva a touchra, de nem valami kényelmes, szerintem sokkal jobb a yourtube.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Kicsit most megbolondult a Touch-om...
Mindent amit ma töltöttem le, letörölte a Touch-ról, miközben töltöttem a gépről... -
Ja es azt valaki nem tudja hogy a 4.1es szoftverre a safari download managert hol talalom meg cydiaban melyik repo-ban? Ezis olyan hogy a safariba be epul
-
máyköl
veterán
Hogyan tudok letölteni a youtube-ról videót?
JB-s a Touch-om. Annó iPhone-ról ment, de most sehogy sem találom.Tudok a Touch-ról letölteni filmet, tehát számítógép segítség nélkül?
Nektek mik a kedvenc játékaitok, programjaitok?
-
válasz
Don't Panic #9641 üzenetére
helló
cydiábol a mobileinstallation crack-et feltelepítetted? -
sasa134
addikt
válasz
Don't Panic #9640 üzenetére
Köszi, de nekem sztem nem ez a problémám - nekem nem a téli-nyári forduló 1 órás átállásával és az ébresztésekkel van bajom. nekem a cucc órája vált át egy idő után t-6ra, ami ugye pont US time.
-
Don't Panic
senior tag
üdv valaki segítésen , limera1n műxik minden csak gémet nem tok rápakolni vagy moddolt progit. ezt írja ki [link]
-
sasa134
addikt
sziasztok,
van egy problémám - sehogy sem jövök rá a megoldásra. Adott: Touch 2g 16gb, no JB. Gond nélkül üzemel, semmi hiba, fagyás, abnormális funkció. leszámítva egy dolgot: problémám az órájával van. Ha be van állítva rendesen az idő, egy idő után magától átáll 6 órával kevesebbre. Tehát pl 11:20-ról 5:20-ra. Két időzóna van megadva, CET (Bp) és munkám miatt az amerikai - de az alap mindig az európai. Mégis rendszeresen "elállítódik" az óra...HELP!
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Udv. Touchra lehet magyar menut varazsolni?
-
mondomén
őstag
Én már nem vennék iphone 3g-t. Egyre inkább szükség lesz az erős hardverre. Ha most adnám a fejem vásárlásra, biztos 3gs lenne a cél. Ha 2g-s ipodot akarsz venni nem javaslom a 32-es változatot. 32 sok, 8 épp hogy kevés, 16 szerintem ideális. De mondom, ha játékos típus vagy és szeretnél egyszerre több dolgot futtatni szétesés nélkül akkor javaslom, hogy gyűjtögess még egy kicsit és válassz az erősebbek közül.
-
harry3
őstag
Szeretném ismét kikérni a véleményeteket, ha nem baj. Melyik érné meg jobban?
iPod 2G 32GB
iPhone 3G 16GB
2G-s iPod touch-al is mennek a 3G-s játékok? Lehet, hogy buta kérdés. -
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #9631 üzenetére
Hy
Biztosat nem tudok mondani, de én úgy tudom hogy csak képek, videók nézegetésére jó. De lehet JB-vel ez kibővíthető.sagesz93: Soosiz
-
sagesz93
addikt
Lehet kicsit off lesz,
Játékot keresek
Olyanok érdekelnek, amik alapjaiban olyanok mint mondjuk a super mario.
Szóval ilyen 2d-s mászkálós.
Egy példa: toyshop adventures, csak ennél egy kicsit komolyabb kéne.
Meg alapjában ilyesmi a square ball is. És az egde is, mindmáig a kedvencem javán, ios-en is nagyon jó.[ Szerkesztve ]
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az AV kábellel, amivel a touch-ot TV-hez tudom kötni, az milyen funkcióknál használható. Vagyis hogy pl azt tudom, filmek és képek nézegethetőek vele a TV-n. De ha én pl egy program vagy játék képét akarom átvinni, vagy hogy az látszódjon a TV-n, amit épp pötyögök a touch-on, az megoldható?
Köszi! -
xxman
senior tag
jah és most ugye már licit van és az ipod 120.000 Ptz körül megy most... régen haverom 790ptzért kapott táccsot
-
xxman
senior tag
válasz
sagesz93 #9626 üzenetére
jó hát én a régi rendszerbe kezdtem (nm tom milyen régi ) volt 2000pontom (akkor mostmár tudom h ez kevés xD) és ugye időszakosan lehetett csak beváltani.. na de én nekem az egyik hónapba pont nem volt netem (névkavarodás miatt) és nem szereztem egy PTZ-t se ... No nem baj úgyis csak 200minimum kell a beváltáshoz... de csak akkor ha azt a 200at az utóbbi hónapba gyüjtötted +4xesére nőttek az árak... én itt feladtam és abbahagytam de most akkor elkezdek újra... főleg h most néztem és egy video 50Ptz-t ad mondom azta...
na mind1 csak leírtam ... bocs az offért -
Don't Panic
senior tag
Videora iPod touch Converter nekem ez vált be. G4 el klappol. elég gyors és jó is egyszerű félépítése van átlátható és főleg ingyenes
-
sagesz93
addikt
válasz
PredatorNo1 #9623 üzenetére
azok kamu videók, van egy cucc amivel látszatra át lehet írni a pontokat, meg mindenfélét bármelyik weboldalon.
De tök felesleges ennyi pont, mondjuk a touch volt 3500 pont. -
CHIPman
nagyúr
válasz
PredatorNo1 #9624 üzenetére
Voda845? Simán kijössz 100 alatt.
-
xxman
senior tag
szerintem is ink touch+gagyi teló ... régen is így gondoltam de mostmár mégjobban hiszen kb kamera se kell mivel a 4be van az is
-
csdm
senior tag
Szép is lenne, de kell adózni meg vámok, meg szállítás, nem értek hozzá.
Viszont még így is oclsóbb, mint itthoni boltokban. Ő foglalkozik ilyenek behozásával, beszélj vele, nézd meg az árait -
harry3
őstag
Én is azon gondolkoztam, hogy ha videót ilyen gyönyörűt tud csinálni, akkor fényképet miért nem?
Itt tényleg lehet ennyiért venni? Bár a szállításnál azt néztem, ha a USA-n kívül szeretnénk venni, akkor nézzük meg az országunkon belüli forgalmazót, persze ott gondolom drágább.[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
válasz
sagesz93 #9610 üzenetére
Zártnak zárt, de olcsó (10k körül) ütés, vízálló, szerintem még jól is néz ki, van rajta LED, normális 3,2 mpx-eles autofokuszos kamerája. Ja és van rá offline térképek is, amivel a GPS használható. Nem navigációra, de arra jó, hogyha eltéved az ember, vagy mittudomén megnézni magát a térképen.
CHIPman: nincs, azt hittem én is hogy ez mekkora érvágás lesz, ma már mindenbe raknak GPS-t, csak azt elfelejtettem, hogy a korombelieknek (középiskola) szvsz alig adódik olyan élethelyzet, hogy kelljen autós navigáció. Wifi-ből így is be tudja lőni kb-ra(100-50m sugarú kört rajzol, szóval elég pontos) hogy merre vagyunk.
Akinek meg tényleg szüksége van navigációra, annak meg vagy BT-s GPS-t vesz mellé, 4k-ért, vagy iPhone-t .[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
Nem tom mennyire kell komoly fényképező a hétköznapokra, de tölthetek fel pár képet amit az ipoddal lőttem, sztem bőségesen elég. A videó, ugye HD, ami 720x1280, az tényleg zseniális.
[link]
[link]
Csak, azt nem értem, hogy ha már felvesz videót 720x1280-ba, akkor képet mért csak ennyire tudSzerintem lesz erre megoldás, hogy kicsit több pixelt fotózzon.
-
harry3
őstag
Igazából mivel fényképezőgépem ezért mivel tavaly a telefon is rossz volt, meg azt szerettem volna vettem egy KU990-et. Jó lenne egy iPod touch és egy olcsóbb telefon, ami van is itthon egy rossz Nokia 3110c, aminek az aksiját egy papír tartja meg, mert rosszul érintkezik. Csak akkor nem tudok fényképezni, a fénykép miatt nem tudom eldönteni.
sagesz93: Már még jobban érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
-
csdm
senior tag
Nekem szexys kinyithatos Alcatel + iPod touch 4g :p
Szerintem vagy vegyél egy használt iPhone 3gst vagy egy 4/(3G) touchot és egy kicsi, butácskább telefont.
Sztem iPod mellé egy Sony Ericsson c702 nagyon ideális lenne hisz van benne 3G hsdpa és GPS tehát azok amik ipodba nincsenekèn is ilyet keresek csak kevés van
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Nekem amióta megvan a touch, a t-mobile pulse-omhoz szinte hozzá se nyúlok, ez a kettő nem egy kategória.
32gb-s jó lehet, főleg ha játékos lélek vagy, nekem kb. 60 app van rajta, ez ~10 gigát már elfoglal.
Telefonálni jó lesz. Meg 3g-n netezni.Elmondom, de ott te soha nem fogsz nyerni
Vagy ha fogsz, max 3-4 hónap múlva, és akkor se touchot
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz
sagesz93 #9601 üzenetére
WoW jó sok válasz jött és jó hamar, azt sem tudom, hogy kinek válaszoljak.
Azt szűrtem le, hogy a hsz-ekből, hogy 3G 32GB-osat érné meg megvenni. Akkor is drága, nem tudom, hogy érdemesebb lenne-e egy ilyet venni, vagy egy nagyobb tudású telefont.(?)
Két lehetőségem van, vagy egy jobb telefon, vagy egy Ipod touch és egy rossz telefon.
Két lehetőség....még semmi sem biztos, hogy lesz valami. Úgy beszélek, mintha pénznyomdám lenne.sagesz93: Ha szabad megkérdezni hogy nyerted (én is akarok
)?
-
csdm
senior tag
Szerintem az összes iPod touch megéri az árát feltéve ha nem az itthoni bolti árukról van szó. Azt tudnod kell hogy a 3G 8gb az még 2g-s hardverrel készült a különbség köztük annyi volt hogy a 3 ra alapból feltették az iOS 3 at. Igazi 3G hardvere csak a 32 ill. 64 gigasnak van. 4g 8 GB nál nem ez a helyzet, ott megkapott mindent a 8gigas ami a 32 vagy a 64 Ben megtalálható.
Ennek a tudatában már van egy kis árkülönbség a 2g ill.3 g közt. 2g-t 30k alatt találni sőt csak 30 alat érdemes venni a valódi 3Gsek pedig 40k felett vannak. 4g legolcsóbban is 60k körül van. Én ajánlom neked bármelyiket, bár ha van rá keret akkor inkább 3gt vennék mint 2gt. Amúgy meg természetesen a 4g most a "legütősebb" iPod touch mind hardverilag mind akksiban.
Szerk mire bepotyogom iPodon 2 en is valszoltak xdxd[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hobby elektronika
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...