Új hozzászólás Aktív témák
-
Barett 50cal
senior tag
hali nemtudjátok hogy ha berakok számokat egy playlistbe ituneson,akkor hogy tudom megcsinálni hogy ne rakja be a Music-ba?
mert nem az én számaim,és idegesitő hogy ha shuffle bevan kapcsolva akkor rávalthat.
meglehet vhogy oldani?
üdv -
Barett 50cal
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9872 üzenetére
30ért elvitték
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
csedaviasd #9860 üzenetére
én csak ipadre...arra nélkülözhetetlen
-
Barett 50cal
senior tag
nemtudtok valamilyen helyet ahol iPodokat bevesznek?
mint a gsm boltok...
iPod Touchot... 3G/8GB -
Barett 50cal
senior tag
hali
holtudnám letölteni az ipod touchomhoz a 4.1 szoftvert? 3. generációs de seholsem találok megfelelőt. -
Barett 50cal
senior tag
a touch 3G-t mikor lehet jailbreakelni és mivel/hogyan?
-
Barett 50cal
senior tag
Nem tom hova irjam.EZ HÁNYADIK GENES NANO???
Ipod Nano ?.st/nd/rd/thÜdv és bocsi,de sürgős
-
Barett 50cal
senior tag
hali
bocsi h itt hirdetek de hátha mégis gyorsabb mert sürgős lenne:http://hardverapro.hu/apro/ipod_touch_2nd_16gb_4honapos_elado/hsz_1-200.html
üdv
UI: nem engedte a linket azért ilyen..... -
Barett 50cal
senior tag
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
hahajdu #2668 üzenetére
húúúúúúúúúúúúh.Sikerült.Szerencse felismerte,azonnal nyomtam egy restore-t,szal sikerült,megoldotta.
Köszönöm a segitséget.Am sztetek érdemes váltani Iphone-ra??mert engem nagyon vonzz,a touch is izónyura teccik,csak ha már itt tartunk mért nem lehetne olyan amin már telefonáln is tudunk hálozattal
na mind1 köszi szépen everybody -
Barett 50cal
senior tag
Hali
Nagy gondban vagyok az ipod touch 2G-mel!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap msnenztem a Nimbuzz nevű programmal,(nekem bejön),és amikor kiakarok lépni a Home gombbal,egy kattintásra megnyitja a zenelejátszót.Mondom mivam???okk megpróbálom még1szer,uanaz,akkor azt mondom neki Music,belép,minden ok,megpróbálom még1szer,uanaz...Jó van....Megnyomom a Sleep gombot felül.Kikapcsol.Bekapcsolom,beakarom irni a kódomat,beirom,és erre nem csinál semmit,megvan a 4 fekete pötty,de nem csinál semmit,hiába nyomkodom semmi...
Másik problémaem tom rendesen kikapcsolni.Hosszan nyomom,20ms,semmi,elengedem,rendesen kiakpcsol,volt nincs,bekapcsolom,kezdjük előröl....Szal ez már röhej.
Összefoglalva: NEM TOM használni semmire,csak zenére,ugyhogy még azt se látom ha hangositani akarom h milyen hangos,szal nem irja ki azt a hangszórós képet se.
Valakinek már volt iylen??vagy tud segiteni??
Jah és a legdurvábbem ismeri fel az iTunes,rádugom kiirja hogy nem tudja csatlakoztatni az ipodom mert vmi érvénytelen válasz került sorra.(invalid response)
Üdv
és köszi előre a segitséget
UI.:Sok más is van,de az nem annyira fontos ehhez képest. -
Barett 50cal
senior tag
értem,okkksi,bár ha ezekkel próbálkozok:0036202622777
vagy:+360202622777egyik sem jó,lehet van vmi más azügyben??mert ez mobil szám(saját) és nem csinál semmit a mobilom,5csörgés után determined lesz,ugyh nem tom mi van itt,wifi az az van itthon.....
vhogy kikéne deriteniüdv
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
bentsze88888 #2423 üzenetére
csősztök
Lenne eg kérdésem.Számos filmet láttam a YouTube-on,hogy ipod touch 2nd. generációs készüléken fring app-pel VoipStunt-on keresztül hivták a mobilokat.
namost ez biztos igaz mert a VoipStunt gépen is gyönyörűen megy,tudom hivni spanyol rokonomat,szóval minden ok vele.De nekik amikor beirják a számot(dial number)
akkor nekik nagon sok,kb 13jegyű szám,nekem max 11,vagy 12.na de amikor hallgattam akk azt halottam,h az USA + és egy 1-esel kezdődik.a magyarországi +36 nem??
de akkor em jön ki a 13 szám.hogy irjam be a számom,hogy feltudjam hivni a mobilom vagy a vezetékest..???kösz
üdv -
Barett 50cal
senior tag
hali
szerintetek melyik aza játék ami ott az oldalon van jobb oldalt,és dobókockás??[link] -
Barett 50cal
senior tag
Hali
Most vettem egy Ipod Touch 2G-t,és tettem rá 5videót,mp4 formátumban,amit Magic DVD ripper-rel rippereltem be,ilyen formátummal.Na most feltettem,de szerintem elég foltos a videó,nem a legszebb,szóval olyat szeretnék,ha modnanátok egy két konvertáló programot ami nagyon jó minőséget csinál, az Ipodra teljes képernyőn.köszi
-
Barett 50cal
senior tag
hali
Nem tom kinek van 2nd.generációs touch-a,de itt egy kép,és azt szeretném kérdezni,hogy ez e a 2nd.generációs modellnek a csomagolása vagy sem??MOD
:[link]
-
Barett 50cal
senior tag
Halihóó!!!
Új iTouch tulajdonos leszek,és személyes véleményket,ha lehet kérnék.
Amugy szerintetek,lehet hülyeség csináltam,de PSP után egy iTouch megérte??Most ne a játékot vedd figyelembe....KösziÜdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest