- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
sanyabanya #10140 üzenetére
Ma bementem az iStyle-ba és vettem egy tokot. Az áraitól kettéállt a szemem. Ha már ennyi volt a touch, akkor ezt nem spórolom le róla. 7900Ft-ért vettem egy Griffin tokot, aminek a hátulja átlátszó. Ha már olyan szép fém, akkor gondoltam, hogy nem takarom el semmivel. Van hozzá kis tartó is az asztalra.
A tok ilyen.
Vettem rá fóliát is, majd felrakom. Amúgy nem tudom, hogy a tokot vagy a touchot féltsem jobban. -
Don't Panic
senior tag
válasz
HardCandy Bubble Slider Chrome
SwitchEasy lime többféle színben is
Belkin Grip Vue Metallic White
ez mind olyan hely ahová bemész és van
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Hali
Speedshopba láttam 2000-ért, fekete szilikon, de kép sincs róla, így nem tudom milyen lehet :S
De most olvasom, hogy brando, és egy év gari van rá, nem lehet sz@r.Én nem építgetek már: van egy 600W-os Pioneerom, mellé két kishangfalam, meg egy épített 25cm-es mélyládám, mindez a 6x3 méteres szobámban. Ennél több nem kell ide
Ha majd lesz házam beinvestálok, egy 5.1 es erősítőre, meg hangfalrendszerre .....Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
sanyabanya #10093 üzenetére
Egy internetes piactéren.
Basszus most jöttem haza, mondom tolok egy kis zenét az ipod dokkolómról. Bele is megy a 4g, viszont hangot nem ad ki!! :S Valakinek tapasztalat? Miért lehet ez?
Amúgy jó a tok, nincs vele bajom, max. annyi, hogy felszedte a kijelzővédő fólia sarkait, így abból utólag kellett darabolnom :S
Szedtem le egy nagyon profi sakkprogramot (mindig elver a gép
) Ajánlom minden sakkosnak.
Üdv
-
válasz
sanyabanya #10043 üzenetére
Szerintem is a cinexplayer a legjobb es konvertalni se kell hozzá!!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
sanyabanya #9968 üzenetére
nekem most ZAGG | invisibleSHIELD van de előröl leszedtem mert rondán tettem fel most meg kéne valami előre mert nem akarom h nagyon karcolódjon Belkinnek van 3db os fóliája sztem pénteken megveszem a http://stylebolt.com/ nál
-
Don't Panic
senior tag
válasz
sanyabanya #9944 üzenetére
jajaj én még csak éppen hogy foglalkoztam vele de jópofa cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest