- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
k4rL^
senior tag
Hello, akinek van tapasztalata a ZAGG féle invisibleSHIELD-del, lehetséges valahogy a ragasztós oldalt megtisztítani?
A héten vettem az új touchomhoz, ahogy felraktam rá, nem vettem észre hogy pár porszem és kis szál a fólia alá került. Most levettem róla, próbáltam melegvízzel átmosni, de nem akar sehogy sem lejönni róla.
Van valakinek ötlete rá? -
akit érdekel egy ipod touch 3g 32gb az írjon!
-
vycman
tag
[Itt a hirdetés.] Ha lejjebb olvasol láthatod, hogy mit válaszolt nekem. Időben nemtom mennyi míg meghozza. Amúgy ebayen is érdemes körbenézni. Nem tudom, hogy a Brando gyárt-e ipod touch-ra fóliát, de én azt tudom még ajánlani. Nekem pda-ra volt régebben és egyszer kijelző csere miatt le kellett szedni, aztán ugyanugy visszament, buborék nélkül. Azzal adtam el 2,5 év hqasználat után.
Ilyen kínai vackokat nem érdemes venni, mert egyrészt rá se tudod rakni normálisan, másrészt meg hamar feljön a sarka.
@whited: A ZAGG invisibleSHIELD™ egy vékony poliuretánfilm, amit eredetileg az amerikai hadiipar alkalmazott azért, hogy védje a helikopterek rotorlapátjait.
Hát ebből van!
-
Marcibucsek
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 3G-s 8Gb os touchom 4.0 van rajta és újra szeretném rakni.Tehát újra a 4.0 -ára.Shift- restorral betallózom a 2G 4.0 softot de imeretlen hiba miatt leáll:S Ehez is kell SHSH?
előre köszi -
whited
addikt
sziasztok
vettem 1 ip bus csatit a pio rsII fejegységhez, és olyan prg-ra lenne szükségem amivel tudnám töltetni a fejegységgel a touch-ot.
Van ilyen? -
Ap3x89
aktív tag
van itt valakinek 3g-s 8gb-os toucha? aki tudna nekem segíteni pár dologban?
-
vycman
tag
4.1-ről tudtok valamit mondani, hogy mi a helyzet akku merülés terén? 4.0-val kritikusan gyengébb nála, eddig 3.1.2-vel kibírt 2 napot ugyanilyen használattal, most felet bír...
-
Landon
addikt
Akinek itt 4g-s itouch-a van az fóliát tudott rá venni vhol?
-
Csirkejozsi
tag
Szia!
Köszi, akkor ezek szerint egy lépésben tudom lementeni az shsh-t, és jailbreakelni 4.1-hez?
Ezt nem egészen értem. Hogy kerül rá 4.1 jailbreak, amikor még a 3.1.3 van rátelepítve? Akkor ezután már kattinthatok az iTunes-ben a restore-rá, és a települő 4.1már jailbreakelt lesz? Bocs, ha nagyon hülyeséget kérdezek, de eddig nem nagyon bíbelődtem ilyesmivel. Utoljára a 3.1.3-t jailbreakeltem, és az össz vissz abból állt, hogy egy Spirit nevű programot futtattam a gépemen.
És amiket írtál, az 3.1.3-hoz is jó? Mert nekem az van fent, te pedig végig a 3.1.2-t emlegetted.
Köszi! -
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #8974 üzenetére
Szia!
iTouch fórumban olvastam, hogy 4.1-et akarsz rakni 3g 32GB-ra. ELőször is töltsd le a tinyumbrella-t jobb oldalt találod őket. ha lejött indítsd el és csatlakoztasd a készüléked. Nyomd meg az advenced gombot és a listából keresd ki az ipod touch 3G 3.1.2-t, mást ne állíts, és utána menjél rá a save my shsh-ra ha ezután zöldel kiír egy szöveget akkor van mentésed a 3.1.2-ről és akkor van jb a 4.1-re, ha pirossal írja ki akkor nincs.
(#8977) Ap3x89: Nem baj, 2x biztos, hogy rákérdez
-
Ap3x89
aktív tag
ha 10 es itunest használok most és jb-elt a touchom az baj? szóval nem fog az itunes alapból frissíteni újabb szoftra vagy ilyesmi?
-
Landon
addikt
Arról lehet tudni vmit h kb mikorra várható 4.1-es JB itouch 4.1-re? Holnap veszem át a itouch4-emet ezért érdekelne a dolog.
Nekem ez az egész kicsit ködös mert utánaolvasgattam és eddig ugye félt mindenki h a garit lövi a JB de most vmi olyat olvastam h többé nem illegális a JB itouch-ra ill amúgy is ha vmi gáz van akkor egy restore után senki ki nem deríti h JB-elve volt.
-
Ap3x89
aktív tag
hali! ezt láttok már ezek szerint lehet 4.0 szoftot jailbrakolni 3g-s mc s touchon?
egyébként mit jelent a tethered?
és ha használtan veszek tocuchot akkor mik azok a dolgok amiket meg kell rajta nézni?
-
Lekszikon
csendes tag
Tudnátok mondani valami okosságot a következő üzenetre, melyet akkor kapk, ha iTouchomat szeretném os 4.1-re frissíteni?
"There was a problem downloading the software for the iPod. The network connection was reset/timed out."Az ájatccs csatlakozásakor észreveszi, hogy megjelent újabb os. A letöltésre kattintva húzza is le a rendszert vagy jó másfél órán keresztül, de a vége (pl 98%) előtt mindig ez az üzenet jön.
Erősen kétlem, hogy az lenne a valós probléma, amit az üzenet ír -vagy 10x újrapróbáltam, mindig ugyanugy zajlott. Inkább arra gondolok, h túlterhelt a szerverük, de nem tudom.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csirkejozsi #8970 üzenetére
1. kérdés: Lehet Jailbreak-elni a telepítést követően?
Nem
"2. kérdés: Itt már sokszor volt szó róla, hogy ha vissza akarom esetleg telepíteni a 3.1.3-as oprendszert, ahhoz valami SHSH fájlok kellenek?
Ez mi és mit kell tenni, hogy ha mégis vissza akarom telepíteni a 3.1.3-at. Ezt egyáltalán lehet?"Ha eddig nem mentetted le, már nem tudod, így nem lehet downgradelni.
Ap3x89: iPhone 3G-hez és Touch 2G-hez van de csak macre
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #8970 üzenetére
üdv! én úgy tudom hogy egyenlőre nincs 4.1 hez törés
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Bizonyára már volt párszor a téma. De most arra gondoltam, hogy itt az ideje, hogy leváltsam a 3.1.3-as oprendszert 4.1-re (ha jól tudom ez a legújabb, amit az iTunes is felajánl??)
Egy 3G-s 32Gb-os modellem van.
1. kérdés: Lehet Jailbreak-elni a telepítést követően?
2. kérdés: Itt már sokszor volt szó róla, hogy ha vissza akarom esetleg telepíteni a 3.1.3-as oprendszert, ahhoz valami SHSH fájlok kellenek?
Ez mi és mit kell tenni, hogy ha mégis vissza akarom telepíteni a 3.1.3-at. Ezt egyáltalán lehet?
Ha lehet a 4.1-et jailbreakelni, akkor privátban írna valaki, hogy hogyan? Azt is jailbreakme.com-mal lehet? (Ha tiltott, akkor privátban ha lehetne! )Köszönöm!
-
cortmusic
csendes tag
Üdv!
Én ma vettem tőle és szerintem nagyon korrekt ember.Az árral is minden rendben van és persze 1 év világgarit is adtak hozzá amit elvileg elkéne,hogy fogadjanak az apple boltok.(Az istyle honlapján pl konkrétan levan írva,hogy elfogadják).Szóval szerintem érdemes tőle venni.
-
Mo-n hogyan fogják megvalósítani az ingyenes gravírozást? [link]
-
Kommy
veterán
Látogasd meg ezt az oldalt és írd be a serial-ját a touch-nak és megutod meddig érvényes a garancia rá.
(#8961) PredatorNo1: Természetesen csak azokat a programokat tölti le a gépre amiket azzal az accountal vettél meg amivel authorizálva van a gépt, ha cydia, egyéb útról szerezted be a programot akkor be goja felrakni a gépre, a telefonról
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! a touchokban nincs valamilyen gyári szám vagy valami ami a gyártás idejére utal? mert vennék egyet használtam a srác azt mondja hogy most augusztusban vette de nincs meg gari papírja mert elhagyta, azért jó lenne tudni hogy az tényleg augusztusi-e vagy csak át akar vágni...
szóval ha tudok valamiről ami a gyártás idejére utal akkor szóljatok! köszi!
-
válasz
peugeotmate #8953 üzenetére
A régit esetleg, de úgy tudom hivatalosan még nincs az újból.
Innen rendelt már vki? [link] vaterán is hirdet, de ott 3e ft-tal több a jutalék miatt.
-
kispéé
senior tag
válasz
Csirkejozsi #8957 üzenetére
Oké, köszönöm szépen!
-
Csirkejozsi
tag
Szia!
Mivel 16 Gb, nem lehet 3. Gen-es, mert abbol csak 8, 32 és 64 Gb-os modellek vannak.
És igen, a 8Gb-os 3G hardverileg megegyezik a 2G-vel, szóval valamivel lassabb is. De az ára is jóval olcsóbb. (volt eddig, most épp nem tudom, mert egy ideje nem követem az árakat) -
kispéé
senior tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ez 2-ik generációs vagy 3-ik generációs? Csak azért, mert a képek alapján 2-esnek tűnik, de a tulaj azt mondja, hogy ez 3-as. Erősítsetek meg!Másik kérdésem pedig, hogy igaz-e az, hogy a 3.gen. 8gigás touch-nak más a hardvere mint a 32-esnek és a 64-esnek?
-
Don't Panic
senior tag
iPod touch (2010) in 10 minutes - TiPb video quick-start guide
-
Landon
addikt
válasz
peugeotmate #8953 üzenetére
Aha akkor azért kell várni rá 2 hetet.
Vasárnap rendeltem XMS-nél. Elviekben egyik legjobb Apple reseller.
-
Részletes teszt a touch 4g-ről [link]
Lehet már tudni mikortól lesz itthon? -
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8949 üzenetére
Itunesban a telefonons jobb gomb és transfer purchases. ezzel leszedi a telefonról a programokat a gépre, cydiaból tudod a cydia-s programokat törölni, meg azt hiszem van agy cyder nevű program , ha azt telepíted akkor ugyan úgy tudod a törölni az appokat mintha appstore-ból lenne telepítve.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
heetomi #8948 üzenetére
Szia
Köszi hogy írtál, nekem nem adta be sajnos, hogy ne törölje, a progikat róla meg nem tudom, hogy lehet rátenni a pc-mre.
Szintén nem tudom, hogy a cydia-ról szedtem le egy directory nevü progit, és azt sem tudom törölni, sem itunes-al, sem az ipodban, hosszan nyomással.Ötletek?
ÜDv -
heetomi
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #8947 üzenetére
Szia PredatorNo1!
Én is találkoztam ezzel a problémával. Amikor felajánlotta, hogy törli a cuccokat én rámentem, hogy oké tegye amit szeretne és volt olyan, hogy nem törölte le őket valamint volt olyan is amikor letörtölte őket. Akkor egyszer úgy is sikerült, hogy rámentem, hogy "cancel" és engedélyezte. (Néha nem értem az iTunes-t.)
Lehet érdemes a gépre lementeni a apps-eket és utána az összeset (újakkal) együtt feltenni.Próbáld meg, hogy rámész, hogy szedje le a cuccokat aztán próba szerencse. Lehet nem szedni le a touch-on lévő dolgokat.
Remélem tudtam valamit segíteni.
-
PredatorNo1
aktív tag
-
csdm
senior tag
Autofokusz nincs a hátsó kamerában?
-
Landon
addikt
Ez pontosítva lett.
Retina de nem IPS. A felbontás minden uaz egyedül a beláthatósági szög (viewing angle) az ami az iphone4-nél jobb. Azért nem veszem ph!-n mert nekem fontos a normális gariztatási lehetőség. Ebbe meg nem tudok bízni, hogy majd odaadom vkinek aki majd kiküldi etc etc. :S
-
csdm
senior tag
ELlején azt hittük h retina, de hamar jött a hír, hogy nem. (mobilarénán is kinn volt)
A többi ipodhoz képest szép, a 3gs-hez képest is jobb, de elméletileg iphone4-től elmarad ... Végülis, egy 120-assal olcsóbb is
Am én inkább a hardveraprón az USA bazárostól venném, ő kintről 63k-ért hozza, kb 1 hét az átfutási idő. -
Landon
addikt
Itt azt írja retina kijelző... meg a többi helyen is, bár nem az IPS-es az tény. Én is most készülök venni egy itouch4-et nekem az lenne a kérdésem, hogy szerintetek hol tudják a legyorsabban beszerezni? Eddig XMS-nél 1-2hetet írnak az tűnik a leggyorsabbnak. Vagy tudtok vmi jobb helyet hogy hol érdemesebb rendelni, esetleg i Joe?
-
AlaBOSS
csendes tag
Üdv!
Következő a problémám: A számítógépemen elszállt a win és újra kellett telepítenem a rendszert. A friss windowson a friss itunesban beállítottam, hogy szinkronizálja le az appokat a touchról. El kezdett csinálni egy backupot, aztán magára hagytam. Mire visszaértem azzal fogadott, hogy azonosítsam a storeban a számítógépem. Ok, megtettem, látom szépen mennek át az appok. Végzett és észrevettem, hogy csak kb. a harmadát szinkronizálta le, és csak azok maradtak a touchon amiket átrakott, a többit letörölte. Ezeket vissza lehet valahogy rakni? Vagy egyenként újra le kell töltenem őket? Egy alkalmazást vásároltam is (GoodReader), ezzel mi a helyzet, újra meg kell vennem? :S
Kicsit hosszúra sikeredett, remélem érthető a probléma.
Más: 3.1.3-ról érdemes frissítenem 4.1-re? touch 3. gen 32GB
Köszi előre is!
-
csdm
senior tag
Van már valakinek ipod touch 4g-je?
Tőle/ük kérdezném, hogy a kijelző mennyire rossz vagy jó? Sajnos nem a retina került bele, ami az én szívfájdalmam. Betekintési szögei milyenek? Nekem az jött le, hogy hamar el kezd kékesedni, ha alulról nézzük.
Éreződött valaha, hogy kevés lenne a 256 mb ram az ipodban?
Kamerája autófokuszos? -
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8937 üzenetére
http://www.vatera.hu/mobil_es_telefon/mobiltelefon_tartozek/headset_kihangosito/kabeles/iphone_3g_3gs_4_headset_fulhallgato_mikrofonnal_181218627.html
akkor egy ilyennel lehet számot váltani?
ha ne mez az akkor linkelj egyet légyszi! előre is köszi!
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8935 üzenetére
ott már néztem találtam párat köszi azon kívül gondoltam.
egyébként létezik olyan fülhallgató amelyikkel lehet számot váltani anélkül hogy mindig elő kellene venni a touchot?
-
Gordiann
őstag
Szia!
Ilyet csak külső programok tudnak. Itunes az albumboritót le tudja szedni, ha itunes store-ban megvan az adott album, de nem írja bele a file-ba, csak a library-ban látszódik. (meg ipodon, ha ráhúzod az ipodra). Az adatokat csak külső program tudja kitölteni. Vagy manuálban te.
Magyaritás csak a 9-es maces itunes-hoz van. itt egy cikk
-
Stifler93
tag
Nincs valakinek eladó Belkin Armband-je iPhone-hoz? (karpánt futáshoz)
-
nemes10
csendes tag
Eladó iPod touch 3G 64GB. Akit érdekel PÜ.[link]
-
Ap3x89
aktív tag
ja és az itunes tud olyat mondjuk hogy ha van egy számom ahhoz keres albumborítót meg kitölti hogy mikori szám milyen stílusú meg ilyenek?
-
Ap3x89
aktív tag
itunes magyar verzióban még nincs igaz? és valami magyarosítáást nem lehet hozzá leszedni ami nem hivatalos?
-
PYT3
csendes tag
és ezt hol kell beállítani?itunes?
-
PYT3
csendes tag
fu én nem vagyok valami számítógép zseni mi az a DFU mód?
-
PYT3
csendes tag
sziasztok én abban szeretném kikérni a véleményeteket hogy van egy második generációs ipod touchom és tegnap este leformáztam és frissítettem a szoftver utána jól működött következő nap reggel még ébresztet és iskola előtt még dolgoztam is rajta mikor hazajöttem kikapcsolt állapotban találtam ugyanazon a helyen ahol hagytam és rádugom gépre semmi.nem is ismeri fel a gép mint új eszközt.és nem az usbvel van a gond mert kipróbáltam másik usbvel is és azzal sem ment..válaszotokat előre is köszönöm PYT3
-
PSP-Bobb
csendes tag
A segítségeteket kérném. Próbáltam az ipodomat dfu módban restore-olni hivatalos apple update-tel és úgy is, hogy betallóztam a 3.1.1-es fw-t, de mindig hibát írt ki. Lehet itt még valamit tenni?
-
peugeotmate
őstag
válasz
mono-chrome #8914 üzenetére
-
Gordiann
őstag
válasz
mono-chrome #8914 üzenetére
Az egyetlen, ami ezeket teljesíti, az a sennheiser MM55 . Viszont hangminőségben állítólag nem olyan jó. De sennheiser, tehát van egy alap minőség. Én külön mikrofonos fülest vettem innen apróról, 2000-ért. És zenehallgatáshoz továbbra is használom a CX55-öt.
-
mono-chrome
csendes tag
Hello!
Melyik füles az, amelyik:
- iPod Touch kompatibilis -> van rajta mikrofon, remote és működik is, akár a gyárin
- "Agybadugós"
- Szépen szól...CX 300-on nevelkedtem, erre kényes vagyok.
- Megúszható olyan 10 000 HUF környékén...akár használt is szóba jöhet...Előre is köszi van ilyen...
-
bkadar1
tag
Most ezt jól vágom, hogy csinálok egy "blogot" bepastelek valami baromságot pl wikipediáról és máris én vagyok a király???
-
bkadar1
tag
Nekem is volt egy ilyen érdekes élményem, hogy az otthoni wifivel tökéletesen pörg a net, de amikor máshol próbáltam használni iszonyatosan akadozott a safari is cydia youtube stb. legtöbbszört be se tudta tölteni az adott oldalt vagy csak több perc után. Ugyanazon a wifin ugyanekkor notebookkal tökéletesen jön a net! Néztem a router beállításait is de nem találtam semmit ami ezt okozhatná. Mire lehet ilyen finnyás az iPod???
-
Hello
Ha tudnad ez azert van mert a letolto oldal korlatozza le a letoltesi sebesseget oda is van irva hogy be lehet fizetni a maximum speedre te meg a minimum ot hasznalhatod csak ingyen ami ennyivel tolt ! Nekem is van egy 6mb/s netem es a filedude.com korlatozza le gondolom arrol toltesz le pl nekem a mediafire rol mar gyorsabban tolti lefele .. Pc-n torrenten meg jon normalis sebessegel annyival amekkora a neted -
leeate
senior tag
válasz
DUDI Empire #8907 üzenetére
Elég jól használható a böngésző. Pl. egy Opera Mini / Mobile és a Mobile Safari között ég és föld a különbség (természetesen a Safari javára) Több lapot kezel, asszem 8-at.
A PDF, Word, Excel doksikat meg tudja nyitni a Safari és a Mail alapból, a saját doksijaidnak meg olyan olvasó appot tölthetsz, amilyet szeretnél, pl. ezt. Az ilyen appokba általában felrakhatod a doksikat USB-n (itunes), wifivel, de a Safariból, Mail-ből is egy érintéssel át lehet másolni. -
leeate
senior tag
Tud vki olyan olcsóbb mikrofont, ami jó az ipod touch-hoz? A PC-s mikrofonnal próbálkoztam, de az nem tetszett a kicsicsírának
-
DUDI Empire
csendes tag
Hali!
Lehet veszek egy ipod touch 4G és lenne egy pár kérdésem.
A webböngésző mennyire használható(a flashet leszámitva)? Több lapot is kezel egyszerre? PDF és word nézegető van benne ill. lehet rá tölteni?
Előre is kösze.
Üdv -
cass
aktív tag
válasz
peugeotmate #8905 üzenetére
Neem, rosszul értettél. 30mb/s az alap sebesség ami rohadt jó. De ennek ellenére úgyhogy a router mellett van a touch és nem megy semmit letöltés a gépen csak rá van kötve mégis 10-60kb/s-el jön. és a másik lakásban 5mb/s az alap sebesség és a letöltés sebesség meg 800kb/s. szóval gyengébb ott a net, és gyorsabban jön, de ott nincs rákötve másik gép. Itt csak rá van kötve, de nem megy ott semmi ami használná a netet.
-
peugeotmate
őstag
-
cass
aktív tag
Az mért van, hogy amikor töltök le valamit az installous-ról nagyon lassan jön. 30mb/s a net sebesség van és egy nagyon jó router. Érthetetlen számomra,hogy miért van a letöltés sebesség egyik ms-nem 10kb/s-en a másikban 60kb/s-en. Ami szintén nagyon lassú. Másik lakásban gyengébb neten 800kb/s-el jött a game. Ráadásul közel vagyok a wifihez és a torrentek sem mennek. Mi lehet a gond?
-
nesh_019
senior tag
Hogy kell manuálisan frissiteni az Ipodot? PL OS4re?
-
Csapi007
veterán
válasz
peugeotmate #8901 üzenetére
Hy
Elvileg csak akkor nem kapcsolja ki ha van a háttérben egy olyan folyamat ami használná. Bár sokaknak előfordult ez már 4.0 alatt is. -
peugeotmate
őstag
Nagyon szuper, amióta felraktam a 4.1-et a wifi kapcsolatot nem bontja, miközben nem használom, így sikerült éjszaka több mint az akksi felét lemeríteni... (iOS 4.0-nál nem csinált ilyet.) De legalább most kicsit gyorsabb az egész készülék, de azért ez bosszantó hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TP-LINK routerek
- OTP Bank topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest