- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Az account megoldódott... valahogy a harmadik regisztráció jó lett.
Egyébként ajánlanátok valami ingyenes msn-t? Eddig sokmindent próbáltam (ebuddy free, a microsoft féle, meg egy pár ingyeneset), de egy sem akart bejelentkezni. Mit használtok?
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Tud valaki valami jó visual progit zenéhez?
-
Skizz
addikt
Mivan az appstore-al srácok? Touch-ról nem tudok regisztrálni, mert nem nyitja meg a lapot, a gépről regisztrált fiókot nem fogadja el, a régi fióknak meg a jelszavát nem ismeri el... globális probléma, vagy csak nálam van valami zavar?
-
válasz
PredatorNo1 #10691 üzenetére
Ja felment de nekem 10ezer lesz
Amugy gynge a 4g akuja nem bir sokat :/
-
f1alonso
aktív tag
Illetve még egy kérdés az akkumlátora mennyit bír? nagyon cinkes? (4g)
[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
Most már felment 11,3k-ra a Xear's td 100 II. -es füles ára
-
f1alonso
aktív tag
válasz
csedaviasd #10689 üzenetére
Köszi
-
csedaviasd
csendes tag
válasz
f1alonso #10679 üzenetére
Magyarországon itt a legolcsóbb és nincs szállítás:
http://www.tonervilag.eu/apple-ipod-touch-p-6358.html
Amúgy nem tudjátok ,hogy miért nem működik a helymeghatározás?
Fennt vagyok wifin és megjelenki egy kis lila nyil az akku százalékmére melett de kiirja h nem határozható meg a helyzetem.Haveromnak simán kiirja.
A routerrel lehet a baj?
Amúgy megnéztem a korlátozásokba és nincs korlátozva a helymeghatározás. -
maathe
senior tag
-
maathe
senior tag
eBay-ről vett már valaki? Csak a vám miatt kérdezem, mert ha megvámolják akkor már nem igen éri meg.
-
-
f1alonso
aktív tag
Üdv. Szerintetek honnan rendeljek egy ilyen Ipod Touch 4g-t? lehetőleg a legolcsóbban?
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
December óta nekem is van egy 8GB-os, 4. gen. Ipod touch-om. Rendeltem hozzá a Zagg-tól egy IS-t, ami pont az ipod vásárlása napján érkezett meg - így a vadi új touch-ra fel is szerkesztettem. Ajánlom mindenkinek, kicsit nehéz felrakni, de tényleg jó cucc.
Az apple gyári fülese eléggé gyenge, le is cseréltem. Nem akartam sokat költeni, így egy olcsóbb "agybadugós" fülest választottam: CANYON CNR-EP8. Szokni kellett az "agybadugós" kialakítást, de most már nagyon elégedett vagyok vele. Nem tudom elképzelni, hogy a 10x ennyibe kerülő fülesek az árral arányosan jobbak lennének.Nem "Jailbreakeltem", és jelenleg csak ingyenes programokat használok - egyelőre nem hiányzik semmi.
Amire én használom:
- Napi munkába járás során zenehallgatás.
- Hétvégéken, kirándulások alkalmával videófelvétel (Hihetetlen, h. a pici kamera milyen videót képes rögzíteni!)
- Esti internetezés - ha már nincs kedvem a gép elé ülni. (A kis kijelző ellenére erre is nagyon jól használható, még a szöveg bevitel is egész gyors, egyszerű).
- Néha egy kis játék.A 8 Gb (vagyis a 6.5) tényleg nem sok, de kb. 20-25 album, 4-5 videóklipp, pár pdf doksi és rengeteg free app (aminek többsége talán felesleges is) mellett marad még kb. 2GB ami nekem elég a videózáshoz.
Egyetlen dolog amin javítanék, az a kamera fényérzékelése videófelvétel (tehát nem fotózás) közben. Sok fény esetén ugyanis a világos témákat sajnos sokszor "túlderíti"...na de biztos van erre is egy app, csak még nem találtam meg
Ha valakit érdekel egy "mintavideó" (nem a túlderített fajtából) az katt ide.
szerk: ez pedig a "túlderített" (a fehér kutyus időnként csak egy fehér folt...)
[ Szerkesztve ]
-
f1alonso
aktív tag
Hello!
Most tervezek venni egy ilyen kütyüt a 4g-t mert nagyon bejön és mellesleg nem olyan drága mint a iphone és tudásba hasonló. A kérdésem az lenne h minden oké vele?Meg h ez magyar menüs ?
Ez lenne az első apple termékem egyébként és a másik h nem sok eladó ilyet látok h tudtok vmi jó boltot ahol talán a legolcsóbb? én eddig 59ezerért láttam legolcsóbban újonann 8gigásat. Üdv
-
DeadlyMan
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a jailbreakelt iPod-ot ki lehet kapcsolni? Csak mert miután kikapcslom, megnyekken a szoftver és nem hajlandó elindulni. Ennek köze van a jailbreak-hez?
Köszi -
szilchi
őstag
Hi.Valami nyelvoktató/szótárprogram app nincs touch-ra?Fizetős se gond..már ha nem olyan vészes az ára.Főleg angol érdekelne.
-
Revoltek
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10663 üzenetére
Egér nélkül nehéz lesz, de még WoW-ozni is. Van mellé egy Razer Lachesis-em és egy Razer destructor padom
A DoTA már elavult... League of Legends for president!
-
Revoltek
aktív tag
Én nyáron valószínű, hogy be fogok ruházni Razer Switchblade-be. Kíváncsi vagyok milyen lesz a Win7 érintőkijelzőn + a WoW és a LoL azon a billentyűzeten
-
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10647 üzenetére
igen tulajdonképen igaz mer erősebb? de mi az hogy töredékét tudja?
a hangszóróval tud többet a 3G
az hogy a hardver erősebb (200mhz-vel és 128rammal) az nem plussz funkcionalitás
és szerintem csak nagyobb játékoknál volt érezhető -
válasz
Don't Panic #10658 üzenetére
Jaja elvileg szar lesz akadozik azt mondják. Meg nem is egy kezi konzol pedig azt mondjak ra.. Jo nagy darab mint egy laptop
ipod touch jobb
-
Don't Panic
senior tag
-
válasz
Don't Panic #10655 üzenetére
a francba elfogyott a xears titán füles themebuildernek
elvileg jöv héten lesz neki megint hát remélem hogy lesz neki mondjuk nekem úgy is szüli napomra lesz jan.28.-ára és elöbb amúgy sem kapnám meg
-
válasz
Don't Panic #10655 üzenetére
néztem hogy lesz egy Razer hordozható gamer laptop
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
schawo #10653 üzenetére
Csak azt mondom, hogy ebből a fülesből a gyári leírás alapján, megfelelő eszközzel (szoftveresen lehet a maximum hangerőt "hack"-elni) nagyobb teljesítmény hozható ki, bizonyos frekvencián persze. Tudom hülye hasonlítás, de pl. a normál szobai hangszórók gyári leírásában 100-110 dB az érzékenysége, persze más teljesítménnyel.
ÜDv
-
válasz
PredatorNo1 #10644 üzenetére
Most ezzel mit akarsz mondani? hogy a fülhallgatók, mint olyanok, halláskárosodást okozhatnak? mert ha igen, akkor bizonyos helyzetekben helyes az állításod. Ha azt akarod mondani, hogy ez a darab veszélyesebb, mint a többi, akkor szólok, hogy tévúton jársz. Ennek semmivel sem nagyobb az érzékenysége, mint a többi fülesnek.
Amúgy ez a 90-100db csak csúcs hangnyomás, az rms a számtól függően 6-15db-lel alacsonyabb.
De ha szándékosan szinusz jelet hallgatsz rajta teljes hangerőn, akkor természetesen károsodhat a hallásod.
-
válasz
Don't Panic #10651 üzenetére
az igen
razer fejhallgató?
-
válasz
Don't Panic #10649 üzenetére
okés köszi
holnap fogom megvenni -
iPod Touch 4G-hez ez a xears titan füles jó lesz?
-
^Clown
addikt
Az 1G méreteiben csak a vastagságában tér el a 2G/3G-től, jól tudom? Van itthon egy 3G-re való képernyővédő fólia, az jó lenne vajon az 1G-mre?
-
DJ.Baxy
tag
Köszönöm a segítséget, a megkülönböztetésben!!!
Üdv!
DJ.Baxy
-
Don't Panic
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
válasz
PredatorNo1 #10627 üzenetére
A tesztben nem precízen szerepel, hogy a füles érzékenysége 1 Volton 124dB SPL. Ezt az 1V teljesítményt azonban egyetlen lejátszó sem tudja még megközelíteni sem. Tehát sosem fogsz belőle 124dB-t hallani, csak 90-100dB között.
-
rakloo
aktív tag
Szerintetek a vizet mennyire bírja az iPod (2G MC)?
Minden nap szól a zene róla ha fürdök, és a vizgőz is folyamatosan éri,de eddig semmi baja nem volt. Szerintem meg sem érzi -
^Clown
addikt
válasz
Don't Panic #10637 üzenetére
Tudom, úgy kalkulálok. Nem olcsó, de én nem merem szétszedni egyedül, nulla rutinnal. Persze ha feltúrnám a netet, biztosan találnék tutorialt, de nem kockáztatok.
Egy CX300-am van, kb. 4 éve van meg. Az 1G -t is vele fogom használni
-
Don't Panic
senior tag
válasz
^Clown #10635 üzenetére
szerintem retro
de jó kis cucc
nekem első perctől kezdve nagyon tetszett csak sosem volt rá annyi pénzem hogy vehessek egy ilyen touchot. Aztán persze lett rávaló és pont kijött a g4 modell mondom ez aztán már döfi
és lecsaptam rá.
iAudio U3 milyen fülessel nyúzod?UI: idoki egy 5öst tuti elkér a műveletért
-
^Clown
addikt
válasz
Don't Panic #10632 üzenetére
A tok még nincs, az 1G már megvan
Csak jelenleg még működésképtelen állapotban van (Home gomb hiba), holnap viszem iDoki-hoz, remélem meg tudja gyógyítani
Ennyire retró lenne az 1G? Tesóm 3G-jéhez képest nem vettem észre olyan nagy különbségeket (oké, nincs hangszórója [ez mondjuk nem érdekel], nincs fizikai hangerőállító gomb [na ezért viszont nagy kár] és nincs BT [ez sem érint különösebben]). Főleg a wifi miatt vettem meg, leginkább arra kell. A zene mellékes, egy kis plusz
Főleg, hogy van egy iAudio U3 -am, ami azért a maga műfajában elég komoly kis lejátszó.
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10631 üzenetére
3 méteres körzetben nem kell zenét hallgatni, mert az ott lévőknek, ahogy hallgatja, az már hangos. Minden nap találkozok ilyennel, csak azt nem tudom, hogy pár év múlva mivel kell hozzá beszélni.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10631 üzenetére
vágom az 1 külön faja a földnek sajnos nem védett.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
^Clown #10630 üzenetére
minőségi lehet az tuti
sajnos az árán is meglátszik de nem vészes kérdés hogy tényleg kell e ez neked g1 azért az egy g1
mára már szinte egy oldtimer show ban is büszkén megállná a helyét szerintem vedd meg és ne add el vigyázz rá és később jó befektetés lehet az ipod gyűjtők körében.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #10628 üzenetére
Vágod némelyik embernek a járó metrón hallom mit hallgat, 3m-ről
Amúgy profi ez a füles az biztos!! -
^Clown
addikt
válasz
^Clown #10620 üzenetére
Jajaj, egyre inkább kinéz nekem egy SwitchEasy CapsuleTouch 30 dodóért
-
válasz
Don't Panic #10626 üzenetére
köszi
pont azt néztem énis -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10627 üzenetére
PF nem kell maxon hallgatni....
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #10626 üzenetére
Hajrá hajrá, 124 dB egy év alatt szétszedi a füled...
-
Don't Panic
senior tag
MAKIMAKOM visszatérve a füles kérdésére ez a best buy
Xears Turbo Devices II Titan
vásárlás -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10624 üzenetére
a legjobbakat hozzá
most vettem meg ha minden igaz egy 4GB.s második generációs nanot szép megkímélt állapotban lévőt dobozzal tartozékokkal és egy eredeti bő tokkal kék színben. már várom hogy átvehessem ajándékba lesz.
[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #10621 üzenetére
Nekem is ideje legyen már, hogy ideérjen
Még karácsony előtt rendeltem meg. Nem szólhatok egy szót sem 4000 Ft lesz a Maximum Coverage, ezért megéri várnom.
Üdv
-
xxman
senior tag
válasz
DJ.Baxy #10604 üzenetére
Az ipod touch 1G t felismered mivel:nincs hangszóró és hangerő gomb.
vastagabb , és lapos a hátlap nagy része és a fekete antenna fedő nagyobb és négyzetszerű,és az előlapon meg egy fekete fémkeret fut végig.(KÉP
a 2Gs meg a 3Gs kinézetbe ugyan az , annyi a különbség hogy a 2G-n a Gigabyte jelzés nagyobb (pl (8Gb) ) , van hangszóró , és hangerő gomb stb.
de belsőleg már nagyobb az eltérés : a 3G (CSAK a 32 és 64GB-s modellek tekinthetőek 3gnek) 256Mb RAM.mal rendelkeznek még a 2Gsek illetve a 3G 8GB (mc modell) csak 128al. Kép
4.gen Előlapi illetve hátlapi kamerával is rendelkezik. 1ghz a processzor 256 ram , vékonyabb , hangerő gombok külön vannak stb . (KépRemélem segítségedre voltam
-
^Clown
addikt
válasz
Don't Panic #10621 üzenetére
Köszi, de olyan megoldást keresek, ami körbeöleli a cuccot, azaz legalább minimálisan védjen a fizikai behatások ellen (pl. leejtés). A másik indok pedig az, hogy a hátlap elég karcos, jó lenne eltakarni
[ Szerkesztve ]
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
iPod Touch 1G -hez tudnátok ajánlni minőségi tokot? Testvérem kapott tőlem a 3G -jéhez egy fehér SwitchEasy NeoTouch -ot, nagyon minőségi cucc, valami hasonló kialakítású kellene (tehát jó lenne, ha valami hasonló keményebb tok lenne, de a szilikon sem vészes), de
nem heroin árbanlehetőleg ennél (30 dollár) olcsóbban.
Sajnos nincs valami nagy választék az 1G tokokat illetően, ezért fordultam hozzátok, kinek milyen tokkal van jó tapasztalata.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
válasz
Gordiann #10617 üzenetére
Hy
Azt hogy támogatja-e vagy nem úgy nézheted meg legkönyebben hogy bezárod és újra megnyitod, ha töltés nélkül ott folytatja ahol bezártad akkor támogatja.
Alapvetően ha bezársz egy programot az már nem fog akksit fogyasztani, kivéve hogyha használ mondjuk netet (pl rádió vagy IM app).
Szerintem nyugodtan bennhagyhatod az appokat nem fog jobban merülni, én egyszer lefekvés elött szoktam kilőni mindet. -
Gordiann
őstag
Ti milyen sűrűn léptek ki multitask-megnyitott appokból?
Nem tiszta a tényleges kép, mert olvastam mindenfélét, összevissza.
Amit tudok:2 féle app van: Ami támogatja a multitaskot, és ami nem.
A támogatott az azt csinálja, hogy bezáródik, de bizonyos dolgok (pl. wifi) működésben maradnak). Ez gondolom azért fogyasztja az akksit. (működő részektől függően)
A nem támogatottak azok (nem tudom hova) lementődnek, de nem marad bekapcsolva semmi hardver. (fogyasztja az akksit?)Meg az is kérdésem, hogy látszik e működés közben, hogy az app támogatott-e vagy nem.
De elsősorban az akksihasználat érdekelne, hogy mennyivel kevesebb ideig bírja a készülék, ha 20 app háttérbe van menve? -
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10594 üzenetére
Ha működne a VLC, akkor nem problémáznék...
Csak Normal 3G-3GS-re van -
Gordiann
őstag
Annyira bírom magamat....
....2 napja beszéltem, hogy nem győzött meg a 4G, hogy jó nekem a 2G....
...természetesen itt van a kezemben egy 4G. És persze, hogy az enyém.Szóval lecseréltem, egyelőre nem bántam meg.
-
maathe
senior tag
Jelenleg hol lehet a legolcsóbban 4-es Touch-ot beszerezni? Érdekelne egy 32GB-os verzió. Ha olyan a forrás, akkor PM-be plx
-
Király!!
VLC és az OPlyer le játsszák az ac3 hang kodekot is !!! -
szilchi
őstag
Az Omaps-ot megvettem.Jó program,töltök is le hozzá pár térképet.Ahogy nézem,a nagyobb méretü térképeknek elég sok idő kell mire leszedi.A szifon-on csak egy vasuti menetrend volt,az Imenetrend.De az csak online megy.Nekem olyasmi kéne,mint a BPMenetrend nevü apps,ami a BKV menetrendjét adja offline módba.De ahogy néztem ilyen nincs a Máv menetrendjéhez.De nagyon köszönöm a segítséget.
...hmm..már vagy 3 perce "Saving map...preparing cache..",pedig csak egy Szombathely térképet próbáltam kezdésnek.Mennyit tölt majd a Budapest térképnél?
Írja is,hogy pár percet vesz igénybe
..hopp,elindult a térkép letöltése,valami 20538 darabot akar letölteni.Az szép..
[ Szerkesztve ]
-
csedaviasd
csendes tag
Offline mapok közül szerintem az omaps a legjobb.1.59 euró de le tudod szedni apptrackrol.
Avi lejátszásra pedig nekem az oplayer tökéletesen bevált.Behuzok valamit hihetetlen gyorsan felmásolja az ipodra valamint még a feliratot is viszi! -
DJ.Baxy
tag
sziasztok!
lennne, egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudom megálllapítani, hogy ipod touch 1g, 2g, vagy 3g, mert nem vagyok jártas, a touch-okban!
thx!
-
szilchi
őstag
Hi.Még mindig érdekelne valamilyen részletes offline térkép meg ha lenne,akkor vasuti menetrend is ha van.Ha valakinek lenne valami tippje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...