- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewPuma82
csendes tag
-
xxman
senior tag
Power button nélkül (nem működik) hogy tudok dfu-ba tenni egy készüléket? jailbreakhez kéne. 4.2.1
-
theiron320
aktív tag
Köszönöm mindenkinek
-
Blue@X
senior tag
válasz
theiron320 #12094 üzenetére
Érdemes rárakni, nem lassítja le, sőt szerintem még gyorsít is rajta...
-
kenny123
addikt
válasz
theiron320 #12094 üzenetére
Nem.
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Ipod touch 4g re érdemes rárakni az ios5-öt nem lassítja le?
-
e30st
tag
mediamarkt, saturn nem ajánlott, ott csak ritkán teszik ki, akkor sem az összeset.
starking, xms, és iStyle az, ahol mindig minden iPod ki van pakolva.egyébként meg nekem mindegyikből van, sok generációra visszamenőleg, és ezek a tapasztalataim:
a legeslegjobb: iPod Video 5G 80GB ez nagyon hangos, és minden tartományban tökéletesen szól.
a 3. generációs touch (nem a 8, hanem a 32 és 64-es) az ami a legesleghangosabb. ezek is tisztán szólnak, némileg talán kevesebb a basszus mint a classicnál.
4. generációs touch halkabb mint a 3. generációs touch, hangzásra azzal sincs semmi gond.
legújabb classic viszont lényegesen halkabb a touchoknál. én is nagyot csalódtam benne, ráadásul az enyémet már 2x is ki kellett cserélni a click wheel problémái miatt. visszasírom az 5. generációs classicot/videótamúgy meg iPodonként is van különbség, nem mindegy az se hogy épp melyiket hogy forrasztották, meg melyik gyárban szerelték össze, stb. szóval ezek változhatnak. amiket leírtam, az én személyes tapasztalataim.
-
e30st
tag
válasz
AndrewPuma82 #12091 üzenetére
szia!
ha vegyesen voltak rajta iTunes-ból megvásárolt zenék, illetve más forrásból beimportált és felrakott zenék, és emellett vásároltál valamikor magáról a készülékről zenét, akkor szokott olyat, hogy a nem iTunes storeból letöltött zenéket törli. aztán azokat újra felrakva gépről minden megy tovább. ha iylen iTunesos vásárlás nem történt, akkor még egyes Cydia bővítmények rondíthatnak bele a music libraryba, ha meg ilyen se történt, kérj szervizes tanácsot, vagy pereld be az Applet, hogy szándékosan törölte a zenéidet, ezzel x ezer forintos kárt okozott neked, valamint 100000Ft-os eszmei értéket vont meg tőled azzal, hogy hazafelé nem évezhetted kedvenc zenei repertoárodat a metrón (és viccen kívül, amcsiországban egy ilyen pert megnyernél)
remélem tudtam valamit segíteni. -
AndrewPuma82
csendes tag
Hallgatom ma iPod Touch 4-emen a zenéket egyszer csak megállt, ránézek mi van és azt írja 8 szám van a lejátszási listámban ahol eddig kb 20 volt. Megnézem az összes zenét és azt látom hogy eddigi kb 60 helyett 22 van. Úgy vettem észre hogy a régebbi számok törlődtek, vagyis amiket régebben raktam rá. Szerdán még minden rendben volt, azóta nem vittem sehova, senki nem nyúlt hozzá rajtam kívül és én nem töröltem. Van valami ötlet hogy miért tűntek csak úgy el?
Edit: iOS 5-öm van.[ Szerkesztve ]
-
-
need
addikt
Üdv...
Bizonytalan vagyok egy dolog miatt..
mégpedig jó lenne hallani a Classic és az Touch hangját...élőben..!
tehát abban kérnénk némi infót hogy hol lehet meghallgatni pl. üzletben a 2 készüléket ami alapján eltudnám dönteni hogy melyiket vegyem meg...!
-
xxman
senior tag
végül restoreltem 4.3.5-re , redsn0w 0.9.9b1 el ami ugye tethered , 2x bootoltam just boot tethereddel de azóta bolond az itunes , ha rádugom az ipodot felismeri , az ipod tölt , kiírja hogy xx's ipod de lefagy az itunes , és pl ha rákattintok hogy rakja le tálcára és kihúzom utána az ipodot akkor ahogy kihúztam meg is csinálja a dolgát.
-
-
xxman
senior tag
Üdv!
Hogy tudnám a 4.1esen lévő touch 4G-met restorelni 4.1-re?
Recoverybe zuhant és semmivel se lehet kilökni mert bootlace vagy mi lesz belőle.
SSH-k nincsenek szerintem mentve , host fájlt már átírtam de továbbra is 3194es hibakód. -
Don't Panic
senior tag
válasz
BlackTiger #12079 üzenetére
ahham ezt jelenti
-
BlackTiger
tag
válasz
Don't Panic #12078 üzenetére
Hát akkor majd JB.. ha lesz már megfelelő.
Az untethered pontosan mit is jelent? Hogy nem kell újraindításonként újból a gépre csatlakoztatni vagy valami ilyesmi?
-
Don't Panic
senior tag
válasz
BlackTiger #12077 üzenetére
nem veszik el a garancia és 1enlő még nincsen olyan JB ami untethered ios5 re
nem tudom neked érdemes e feltörnöd az ipododat. nem tudom mik az igények
ha használni is szeretnéd korlátlanul akkor JB ha nem és fizetsz a cuccokért akkor nem kell törnöd.[ Szerkesztve ]
-
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
stmark #12071 üzenetére
Ne haragudj de Te túl sok filmet nézel szerintem
Ennyi leírásból, látatlanba, úgy hogy itt senki sem szakszervizes (de ennyiből az sem mondja meg mi baja) mondjuk meg, hogy mi baja van, és adjunk egy linket, hogy lehet azt megszerelni.
Szerintem ha ennyit tudsz egy készülékről, az lehet bármi: TV, PS, Mobil nem fogod tudni megcsinálni, hiányzik a szaktudás, anélkül meg keresgélhetsz ha azt sem tudod mit kell keresned. Ja és a legdurvább, hogy mindezt ingyen, senki nem fogja neked megnézni ingyen ha csak nem ismerős.
Szerintem vakvágányon vagy! -
e30st
tag
válasz
BlackTiger #12073 üzenetére
jaja, én is a DFU módot ajánlanám.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
BlackTiger #12073 üzenetére
Mi a helyzet?
Pár tipp: Hard reset, dfu mód
-
BlackTiger
tag
Üdv!
Ma végre valahára megvettem az touchom. Most gyanakvóan feltenném a kérdést: Fríssítettem elvben iOS 5-re, de aztán lefagyott az iTunes és a touch is.. ott, hogy ipod alkalmazások visszaállítása.. vagy csak sokáig dolgozik? Az ipodon a csík 0-án van és sehol nem történik semmi.. Várjak? -
e30st
tag
válasz
stmark #12071 üzenetére
én se nagyon értek hozzá. szervizeltem már sok iPhonet és iPodot, de konkrétan a touchot mindigis nagyon kerültem, mert lehetetlen úgy megcsinálni, hogy ne látszon rajta később hogy igen brutálisan szét lett kapva szerelés céljából...
amúgy meg eBayről 5 dolcsi egy digitizer és 10 dolcsi egy kijelző, szóval igazán nem nagy tétel...
és szerintem mindenféle előismeret nélkül te is meg tudod csinálni iFixit guide alapján (bár a kollega akáárhogy is nézem az iPod Touch 4 szerelését linkelte be) neked erre van szükséged.
-
stmark
csendes tag
van itt valaki aki ért hozzá?
-
stmark
csendes tag
válasz
Don't Panic #12068 üzenetére
királyul leírja hogy kell szétkapni de mondjuk azt nem tudom meg valahonnan hogy milyen hibánál mit kell csinálni? mert én nem akarok kijelzőt cserélni csak tudni szeretném hogy mi a hiba. és hogy esetleg hogyan kell megbütykölni. értesz hozzá amúgy?
-
stmark
csendes tag
meg arra lennék igazából kíváncsi hogy nincs e valami link vagy valami oldal ahol mutatják hogyan tudnám, lehetne megcsinálni.. vagy valami tanács?
-
stmark
csendes tag
hát fizetni nagyon nem szeretnék érte.. :/ esetleg ha van így ötlet amit itthon is meg tudnék csinálni vagy nézni akkor azt szívesen fogadom. és ha el akarnám adni sztetek mennyit érne?
-
PredatorNo1
aktív tag
-
stmark
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #12062 üzenetére
valóban nem nyílik ha csak az alját húzom
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12060 üzenetére
Mért ha csak akkora sávban van lebénulva, hogy a csuszka teteje még kiesik ez alól akkor kitudja nyitni
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
stmark #12059 üzenetére
Ha kinyitni ki tudod, akkor valszeg szoftveres probléma nem?
Takumi: Neked meg javaslom rakd újra a rendszer, ha esetleg nem újként állítottad be, nekem is gyatya volt a backupból valamiért. Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor lehet hardveres probléma is, ha garis még cseréltesd ki!
Don't Panic: Jelenleg nekem döccenésmentesen megy az iOS 5 is.
-
stmark
csendes tag
válasz
Roliiii #12057 üzenetére
Hát,
sztem le lett ejtve vagy nem tudom, de kicsit lötyög a hátulja és az alsó sor (zene, videó, kép, stb.) érintésre nem reagál. röviden talán ennyi, egy ideig jó volt de most teljesen beszart az alsó sor. kinyitni ki tudom a készüléket, de onnantól nem reagál az érintésre az a sor. nos?
-
stmark
csendes tag
Hali,
ért itt valaki az ipod touchok 1G javításához házilag?a kezem ügyébe került egy és kíváncsi lennék, hogy mit lehet vele kezdeni. szervizbe nem viszem mert drágább lenne mint maga a készülék
részletesebb hibát csak akkor írnék ha van valaki aki ért hozzá. Köszi
-
Don't Panic
senior tag
4.3.3 JB
hibátlanul röcögés mentes talán 5.1 már jöbb lesz.
-
Takumi20
csendes tag
Hello, sajnos néha nekem is megakad a 4gs touch ios5 el is. Arra nem tudtok valami megoldást hogy magától ne kapcsolgasson ki? Restore volt nem segített.
-
EczkE
veterán
válasz
PredatorNo1 #12044 üzenetére
Lapozás, programok indítása, bezárása tud akadni.
-
PredatorNo1
aktív tag
Én olyat vettem észre, de nagyon el voltam foglalva a notcenterrel ami tökéletes, hogy se camera, se iTunes se youtube ikon nincsen! Ezért legyalultam az egészet újraraktam szüzen és ekkor derült ki, hogy így sincsen!!
-
zsork
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #12035 üzenetére
Hogy lehet felrakni?
-
EczkE
veterán
válasz
atomchicken #12042 üzenetére
4.
-
EczkE
veterán
válasz
Feltettem, de mintha lassabb lenne nekem.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #12039 üzenetére
Tethered már van
-
Don't Panic
senior tag
majd ha megjött rá a jailbreak
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12037 üzenetére
Egy frissen újrahúzott rendszer mindig villámgyors
Tény, hogy nagyon szép gördülékenyen lehet lehúzni azt a roló szerű izét fentről
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Szerintem nem nagyon érdemes feltenni...anyi újat nem hozott, hogy oda kéne rohanni
Nyomkodtam ma, de sajnos tapasztaltam, hogy a kijelzőt már nem lehet beakasztani, edig 2 oldal közé be lehetett akasztani
-
EczkE
veterán
válasz
PredatorNo1 #12033 üzenetére
Meg van, köszi, ott nem is nézelődtem.
-
EczkE
veterán
válasz
atomchicken #12031 üzenetére
Azt tudom, de akkor csak a táccsal készült képeket és videókat tudom letörölni.
Én a gépról tettem fel iTunes-szal tettem fel képeket. És azokat akarnám törölni. Csak nem tudom hogyan lehetne.
-
EczkE
veterán
válasz
PredatorNo1 #12029 üzenetére
Csak én nem találtam olyan fület hogy fotók. Majd holnap jobban meg nézem.
Köszi!
-
EczkE
veterán
Bocs a low kérdésért. Régebben tettem fel képeket a táccsra, de már nem emlékszem hogyan. Szeretném törölni őket. Hogyan tudom?
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Blue@X #12026 üzenetére
Átteszem OFF-ba...
Szóval ki nem kakilja le, hogy csak OS?! Ez talán még hátrány is, mivel íly módon nem tudnám elérni a baráti társaságom 75%-át.
Megkapom mind2 eszközön az üzenetetHát ha az iPodon nem akkor megkapom a laptopomon jelenleg. Facetime helyett meg ajánlom a Skype-ot, nagyon jól fel van építve az is.
Az ez az Apple világra meg azt tudom mondani, aki ezeket megeszi, hogy ettől többet ér az iPod közben évek óta lehet chatelni iPodon is annak egészségére. De úgy vélem annak annyi esze sincs, hogy megtalálja a pH!-t... -
Blue@X
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12024 üzenetére
De ez iOS only, ezért nagy újítás (meg az, hogy integrálva van a rendszerben). Apple saját csevegő rendszere, fájlküldés, videóküldés, chat, az összes iOS 5-t futtató eszköz között (plusz még ha kontód is azonos az iPodon és az iPad-en, akkor mind a kettőn megkapod az üzenetet amit küldenek).
A FaceTime sem volt akkora világmegváltás, mégis nagy volt a felhajtás körülötte, ez az Apple világ. -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12024 üzenetére
nem kell hogy értsed elég ha megveszed !
a facetime is u jelentkezett be h ez az amire az emberiség várt és az apple most elhozta önnek vagy valami ilyesmi.... ezek után 1 program is növelheti a touch értékét jó kis angol magyar fordításban....[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Blue@X #12023 üzenetére
"Olvastam egy cikket az új iOS 5-ről, ahol .." így kezdtem, tehát tisztában vagyok én ezzel..
Viszont nem értem, ez miért is annyira nagy újítás????
Leszedem a Meboo nevű programot, és tudok chatelni vele egyszerre: Gmail, Facebook, Twitter, iwiw, msn és még sok más accounttal, EGYSZERRE, egy tök jól felépített rendszeren, iOS 4.x-en...........
Tehát nem értem hol az újítás ebben, és miért növelné a touchok értékét? -
Blue@X
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12022 üzenetére
iMessage csak iOS 5-t használók között fog menni, netkapcsolat kell hozzá, rendes SMS-k küldésére és fogadására továbbra sem leszel képes iPod Touchal.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Roliiii #12021 üzenetére
Sztem egy retina felbontású, tehát 320 dpi-s filmmel próbálkozok majd.
Amúgy a 3d-s játékoknál nekem is dettó ez van. Idegesítő azért, hogy hozzá kell kötnöm a laptopot..
Olvastam egy cikket az új iOS 5-ről, ahol azt írták: az iMessage program, nagyban felviszi az iPodok értékét. Nem értem teljesen, de ez a program nem képes mobil szöveges üzenetek fogadására és küldésére, vagy mégis? Nekem az jön le, hogy olyan mint a facetime, akinek fel van telepítve az app, az tudja egymás közt használni nemde?
De ez nem képes SMS-eket küldeni és fogadni?(vmilyen internetes szerveren keresztül)Roliiii ami az aláírásodban van honlap azt Te csinálod?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
P-SZ-S #12020 üzenetére
Engem is nagyon zavart, olyan szinten, hogy mára már kb 2 napja nincs is iPod om, valahogy kiszerettem belőle és most szeretnék egy kis netbook ot, valami dual core osat, de majd meglátjuk, de ettől még szívesen segítek Bármi kérdésetek van, mert elégé bele vagyok mélyedve már.
Hát amúgy ennyi erővel 320 as mp3, vagy valami 1280-as
1080P amúgy elég érdekes lenne iPod on, a 8Gb osomra 1 film se fért volna rá, pláne, hogy az a 8gb már csak 6,5 a rendszer miatt...
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Roliiii #12019 üzenetére
Azért az se mindegy hogy milyen, mert egy 1080p-s film szépen megdolgoztatja a procit, ami zabálja az áramot, de egy kis felbontású jóval kevesebbet fogyaszt. Mellesleg a gyári érzékelés nagyon furcsa, nekem 3D játékok után kiírja a 20%-ot, majd 5 perc után már 40%-on van
. De már megszoktam.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12018 üzenetére
Nem rossz gondolat amúgy, vagy film el vagy amit akarsz a film gyorsabb és van róla gyári adat, hogy meddig kéne bírnia
.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12016 üzenetére
Szerintem többet kéne bírnia pláne hogy van viszonyítási alapod, párszor meritsed még le csutkára meg utána töltsed max ra hátha megjön az esze, ha továbbra is úgy érzed, hogy rossz lehet tényleg rossz az akku és vidd vissza hátha kezdenek valamit vele.
Amúgy nem kell valakinek olcsón apple usb? eladtam a touch om, de maradt 1 eredeti kábelem, alig volt használva mert sose dugtam gépre szinte, csak egy másik kábelen töltöttem.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #12015 üzenetére
Hali
Érdekelne, szerintetek, hogyan tudnám tesztelni az akkumulátorom állapotát?
Van rá valamilyen program?Mert ma is meglepően gyorsan merült: 22%-on volt, semmi nem futott a háttérben. Fényképezni akartam, egyből kiírta, hogy 20% alatt van, majd 3másodpercre rá, hogy 10% alatt van. Majd 5 másodperc múlva ki is kapcsolt!! Ez véleményem szerint nem normális.... főleg, hogy elvileg, 1,5 hetes készülékről beszélünk (szervizből kaptam cserébe fóliásat)
Valaki tapasztalat? Vélemény?
Üdv
-
Don't Panic
senior tag
válasz
SuNrisE010 #12014 üzenetére
u olyan áron megy mint a 4G megjelenésekor igaz itt pár ezressel olcsóbb mert istyle ban a 64 gb 133 ezer pl.
bár én akkor is 99 ért vettem karácsony előtt számlával garival magyar boltban személyesen
[ Szerkesztve ]
-
SuNrisE010
tag
Itt meg lehet rendelni az új Ipodot elég drága de legalább megjelenés napjára meglenne
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12011 üzenetére
Annak sok értelme van...Az iPod chipkészlete sokkal szebben szól mint egy gagyi BT-os cucc, mert ugye akkor a BT-os cucc végzi a digitális jelek analóggá alakítását, hogy aztán hallgathasd. Szal szentem felejtős.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12010 üzenetére
Még egy kérdés. Valaki használ BT-os adapterrel fülhallgatót? Érdekelne egy megbízható vélemény, meddig bírja, esetleg számváltásra alkalmas-e. Az iPod akkuját mennyire eszi?
Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Most egy kicsit az Apple-ről, tegnap elfeledkeztem a dologról, ma izgatottan kapcsoltam be a gépet, milyen újdonságok fognak várni.
A nagy találgatások után mindenkinek beindult a fantáziája, így nekem is, hogy mivel lepi meg az embereket az Apple, hát meglepődtem az biztos, hogy SEMMI újdonság nincs
Ez aztán meglepett, először azt hittem ez valami poén volt vagy ilyesmi, de lassan bele kell törődnöm, hogy nem az.
Valszeg, jelentkeznem kellene az Apple-höz, mert a iCloud és az iOS5 minden emberi erőforrásukat felemésztette, és október 1.-én, felkeltettek egy agyondolgoztatott fejlesztőt:
"- Mit kéne rakni az új generációkba?"
"- Adjuk ki fehérben azt töröljék szemüket szájukat..az iPhonenak meg egy kis kakaót"És ezt ha megnézitek az Apple honlapot, úgy hirdetik mint nagy újdonságot!
Másik téma, megtartottam az iPod 4esem (úgy néz ki jól tettem), és felraktam rá egy gamet:
Jelly Defense, nagyon jó kis játék, de az akkuval vhogy nagyon nem jön ki:
kb. 20 perc játék után maxról 20% alatt van, egyfolytában pofázik! De ha bezárom a játékot felmegy 70%(!)-ra az aksi...
Másnak is így megeszi vagy az ennyémmel van vmi gebasz?Üdv
-
Roliiii
aktív tag
válasz
220volt #12008 üzenetére
Vidd szervízbe, ha kivűl szép lehet a digitalizer meg az üveget nem kell cserélni és akk 10-20 között megúszod. Elv ebbe nincsenek összeragasztva a részek, de ha rossz lesz az illesztés, idönként 1-2 porszem lehet bemászik majd a kijelző és az üveg közé. Csak irj szimpatikus szervizeknek email-t, hogy mi a helyzet és menyiért vállalnák.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
220volt #12006 üzenetére
Szegény, azt tuti ellopták tőle aztán nem tudták kinyitni vagy valami és eldobták
Inkább felkéne adni hirdetést, hogy az adott szeriálhoz nincs-e valakinek doboza pl, mert akkor az az ővé
Vagy csak én vagyok ilyen ha találok egy telőt akk felhívom benne a drágám vagy anyu nevű bejegyzést, hogy megtaláljam kié?
Nincs benne semmi email-ezés nyom, vagy facebook bekelentkezve esetleg csak mailja kitöltve benne?
Amúgy üveg +kijelző+digitalizer már majdnem egy jó iPod ára asszem.
[ Szerkesztve ]
-
220volt
tag
Sziasztok!
Haverom talált egy betört kijelzőjű Apple iPod touch 4G-ot az utcán, és nekem adta mert nem tud mit kezdeni vele! Menyibe kerülne bele egy új kijelző?
-
Don't Panic
senior tag
nem erőltettek meg magukat a g5 ös touchal
szánalol
bár tény és való biztos költséghatékony no de ennyire ne legyen benne + na mind1
elvagyok a régi touchommal
-
f1alonso
aktív tag
Majd teszünk az ipod 4-re IOS5-öt és csá
-
BlackTiger
tag
válasz
Roliiii #12002 üzenetére
Fejlesztés az érdekes téma. Valamilyen szinten értek a programozáshoz, de azt nem mondom, hogy tudnék akár egy nyelvet is, eddig php-ba, c-be stb.-be mindig csak annyit oldottam meg amire éppen szükségem volt. Szívesen fejlesztenék viszont Applere (mert pénz van benne), csak egy Macbook vagy iMac azért költséges..
Most csak példának: Egyik ismerősöm Symbianra fejleszt hobbiból és már egész szép bevételei származtak belőle pedig nagyon nagy dolgokat nem alkotott. És ezek után érdemes belegondolni, hogy az iOS mennyivel népszerűbb és mennyivel több lehetőség van benne. -
Roliiii
aktív tag
válasz
BlackTiger #12001 üzenetére
Jajj bocsi, megvagyok fázva lázas vagyok azt mind a 2 izé avatarkép szürkés volt meg a nyelvezet is hasonló aztán a tiédnek tulajdonítottam
Bocsi.
Amúgy az apple-nek a developer ből is évi 20e üti a markát. Ugye ha fejleszteni akarsz rá és még egy Mac is kötelező amin fut az Xcode
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...