- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Richard #31481 üzenetére
Új bootos, SHSH fájl megvan. Ha visszateszem restore-ral a 3.1.3-at akkor megint gyáriba áll vissza minden, ugye? Szerintem jobban járok ha várok (ismét) hétfőig (mielőtt még végleges és visszafordíthatatlan hülyeséget csinálnék) és fejéhez verdesen a csávónak a GSM üzletben, mert egyértelműen azt kértem (és kövér bólogatást kaptam a kérésemre), hogy ne csak JB-elve legyen meg függetlenítve, hanem gond nélkül tudjam is feltolni a cuccokat rá.
Tudtam, hogy még kell rá cydia-ból egy-két dolog a cuccok gördülékeny telepítéséhez, JB önmagában kevés.TheMarci: igazad van.
-
máyköl
veterán
válasz
Richard #25417 üzenetére
Na, eddig úgy csináltam, hogy vizes fólia ráraktam az elejére, de csak a fólia első részét, és folyamatosan engedtem le a fóliát, és ami már le rajta volt a telón, azt húztam végig kártyával, de a te módszereddel is megcsináltam, és így tényleg jó lett. 10 perc már eltelt, és még mindig nem buborékos, remélem ilyen is marad.
-
spedyboy
senior tag
válasz
Richard #25144 üzenetére
azért ez igy nem igaz!az iphone omat 60k ért vettem plusz 10k volt a 2hónapi hitelelőleg-ergo 2 honapig 0 ft os számlát kaptam.
az iphone 3gs 80 plusz 10 tehát 90 ezer lett volna..
és ha úgy mész oda hogy 60 lesz és ott mondják hogy 70 akkor nem kezdesz el filozni hogy akk még 20 ezer és akkor 3GS azért nekem 20k nem kevés pénz...mindegy... veszek egy itouch3g-t
-
válasz
Richard #25150 üzenetére
Rosszul tudod, és jobb ha abbahagyod a téves információ terjesztését.
A 8 GB-os 3G az egy az egyben a régi hardver, mindössze új iBoot van rajta.Az iPhone 3GS rendszerének újításait is úgy írták, hogy "iPod Touch 3G", és jé, mégsincs a 8 GB-oson. Az iT3G az 32 GB-nál kezdődik.
-
manchester85
veterán
válasz
Richard #24916 üzenetére
Azért ha logikusan gondolkodunk, ezek a komplex, publikus multimédiás csomagok elég jó feltételűek (ikon, MM), és a konkurenciák is max hasonló, de inkább rosszabb feltételekkel adna ilyen csomagokat. Vagyis abból indulunk ki, hogy ha iphone-t veszel, akkor sms-ezel, internetezel, telefonálsz. Ők ezt úgy gondolják, hogy miért tennéd meg másnál, ha ez neked annyira megéri, perkálj szépen. És valljuk meg, igazuk is van, mert ezeknél a csomagoknál nem érdemes szolgáltatót váltani, nagyjából hasonlóak.
A másik véglet, hogy valaki nem publikus, céges, flottás csomagot használ, amiknél nagy előny a csoporton belüli ingyen beszélgetés, nyilván Coyote esete is ez. Ezeket egyetlen egy publikus csomaggal se lehet kompenzálni, úgyhogy ha én flottás csomagot használnék, és tudnám, hogy nekem fontos, hogy akármennyit beszélhetek, akkor vagy dominósan vennék iPhone-t, vagy számolnék azza, hogy lehet, hogy két telefont kell majd magammal hordanom, hisz 2 évre le vagyok kötve ehhez a szolgáltatóhoz, ami csak kötbér ellenében bontható fel. Ha van egy cég, meg van egy hűségre szóló előfizetés, akkor bizony számolni kell azzal, hogy ha a két oldal útjai elválnak, az bizony fájhat a pénztárcának.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Richard #24828 üzenetére
Nos, annyiban elszamoltam magam, hogy valoban be kell fizetni a hatralekot egyben (ami nalam havi 11k-val es 6 honappal szamolva 66000 HUF) plusz a fuggetlenites meg kotber.
- Fuggetlenites 10k, semmi, pipa.
- havi reszletek: 66k, de cserebe nem kell havonta fizetnem, bevallalhato, pipa.
- de mi a penisz az a kotber??? Illetve azt tudom hogy mi, de mennyi?A T-Mobile levele:
Amennyiben a függetlenítést a hűségnyilatkozat lejárta előtt szeretné igényelni, akkor a feloldásért fizetendő díjon felül a kötbér és a hátralevő részletek azonnali, készpénzes befizetése szükséges. Őszintén sajnáljuk, de mivel Társaságunknál felmondja a szerződést, így nincs lehetőség a készülékrészleteknek a szerződésben előírt időtartalmon való teljesítésére.
Oszinten sajnalom en is, hogy Geohot kollega segitseget veszem majd igenybe helyettetek, amibol ti semmit sem profitaltok, genyák.
-
manchester85
veterán
válasz
Richard #24828 üzenetére
Na de Coyote részletre vette a telefont. Ő azt továbbra is fizetné szerintem. Szal ő teljes áron részletre vette, nem ilyen kedvezményes csomagban, asszem.
Amúgy sztem félreértettünk mindkedden. Ő is, meg én is úgy értelmeztem, hogy a maradék=+10K. Te meg gondolom úgy gondoltad, hogy a maradékot is ki kell fizetni, és még 10K-t.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Richard #24699 üzenetére
Nos, VAN lehetoseg az iPhone 3GS fuggetlenitesere, meghozza szemtelenul olcson. Nekem ennyit megér, hogy a gari is maradjon. Idezem a T-Mobile Ugyfelszolgalat levelét:
Köszönjük megkeresését.
Feloldásra vonatkozó igényét személyesen jelezheti bármely T-pont vagy partner üzleteinkben
(http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzletkereso).Az igénylés feltételei a következők:
- havidíjas előfizetés esetén az elő- vagy számlafizető, Domino előfizetés esetén az előfizető vagy felhasználó kérheti
- igazolni kell a tulajdonjogot, melyet az eredeti számlával, vagy a készülék jótállási jegyével tehet meg,
- havidíjas szerződésnél nem lehet lejárt számlatartozás, vagy hitelkeret túllépésA kártyafüggetlenítés díjai az alábbiak:
Havidíjas előfizetésnél: bruttó 10 000 Ft/alkalom/készülék
Feltöltő kártyás előfizetésnél: bruttó 20 800 Ft/alkalom/készülékBízunk benne, hogy a fentiekkel segítségére lehettünk.
Tehat egy 145ezer forintos* telefonnal mindossze 10ezer forintba kerul a fuggetlenites? Akkor mi a francert vegyek sokkal dragabban gyari fuggetlent? LOL
*Jo, persze, van melle elofizetes is, egy ev husegnyilatkozattal. "Hát mi a? Leülöm a vétén. Telefonjáé ű, nem máté"
-
DroneZ^
őstag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Richard #23444 üzenetére
Az ilyen játékok már tényleg nem jönnek be, nekem az ügyességi,gondolkodtatók azok amik tetszenek, pl ha bkv-n vagyok akkor olyannal játszom szívesen! De inkább a hasznos programokat kedvelem iphone-on
Megvettem az offline Budapest térképet appstoreban, nem egy húde nagy szám
Igaz az ára is csekély volt.. De legalább van már olyanom is
-
spedyboy
senior tag
válasz
Richard #23026 üzenetére
igen pontosan igytörtént!
helyesbitésképpp
eladtam a betört kijelzös iphone 2g 16gb omat és aláirtam ikon 20 al a 3g-t igen..de megéri nekem mert 200 perc böven elég 1 giga net
nemtom menyi free sms
és ugyis elköltenék ennyit hüség nélkül is...Valed: akkor ezek a köcsögök nekem is azért számoltak fel mert dominorol váltottam?
mert ha igen én eröl tájékoztatást nem kaptam és holnap elsö utam a tmobile fönökségre fog vezetni...
minimum egy panasz tétel... azért menjenek már a francba... -
jonner
tag
válasz
Richard #22629 üzenetére
Nekem ez az 50 credites csomag van, így megéri nem T mobilos számokra küldeni. A nagyobb csomagokat nem néztem, de gondolom ott még inkább így van. Mindenkinek a saját előfizetéses csomagjával kell összehasonlítani, nekem Ikon van és ott csak a T mobilos sms-ek ingyenesek. Egy darabig.
-
Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest