- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
válasz
csacsu #29390 üzenetére
Nem veszed észre az ellentéteket a mondataidban?
Az itt a probléma, hogy veszel iPhone-t, aztán sírsz, hogy az olcsó appokra meg nincs pénzed...
Ez nem arról szól, hogy ki mennyit keres...Most jöhet az, hogy részletre vetted, meg 100 év hűséggel, de ez is azt jelenti, hogy a részletre, meg a havidíjra van pénz...
Nem beszélve arról, hogy az Appok többsége kb. 200 ft. Nem kell ehhez 1 milliót keresni havonta, képzeld én sem keresek annyit (pedig de jó is lenne), inkább a töredékét... -
a000
őstag
válasz
csacsu #29374 üzenetére
Figyelj, ha volt pénzed egy 150ezres telefonra, akkor legyen már pénzed egy 1eurós progira is. De tulajdonképpen minek vettél ennyiért telefont, ha ennyire spórolós vagy? Loptál volna telefont is...
(#29390) csacsu: Ez a hozzászólásod elmondd rólad mindent. Irigy vagy. Csak egy baj van itt, mégpedig azok az emberek marha sokat tanultak, azért is keresnek ennyit. Icecave is sokat tanult azért, amiért most ennyit keres, tudom,mert beszéltem vele. Nem kéne lenézni azokat, akik többre vitték, mert szorgalmasak voltak.
-
válasz
csacsu #29385 üzenetére
Igen, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy az Appok miatt JB-s. Én is minden programot megveszek, amit használok, de mégis JB van a telefonon. Miért? Mert szeretek egyedi sms, és csengőhangot tenni, etc,etc...
Egyébként,ha megveszed az appot, nem a mega-giga milliárd dolláros céget támogatod (részben persze igen), hanem a fejlesztőt, aki talán éppen ebből él (vagy nem él) meg....
A másik meg, hogy olyan jó, hogy ez a hozzáállás, mikor meg tudnak venni egy ilyen árkategóriájú telefont, de azért majd nyomják a próféciát arról, hogy nincs pénzük egy 200 ft-os appra...
U.i.: No offense, de tudod, játékfejlesztő grafikusként én pont az olyan emberek miatt élek szarul, akik csak warezolják a játékokat.... magyarul, egyszer csak nem lesz állásom. Nem tudom, ki-hol dolgozik, de majd megtudja miről beszélek, ha nem lesz munkája azért, mert egyes más gondolkodású emberek tönkreteszik.
-
Kashim
őstag
válasz
csacsu #29385 üzenetére
Értem én, nincs is ezzel semmi baj, csak ne általánosítsunk, mi tiszteletben tartjuk a véleményed, de akkor te is tarts a miénket és ne gúnyolódj. JB-vel nincs baj (bár még mindig tabu téma itt), mivel alapesetben nem jelenti azt hogy orrba-szájba kell warezolni. Rengeteg olyan hasznos app van ami nem ezt segíti elő. Egyáltalán nem cseszegetés volt amiket írtunk, de ha visszaolvasol nem is mi kezdtük, persze ez nem indok. Szerintem zárjuk le a vitát itt. Használd az iPhone-od ahogy jónak látod.
-
a000
őstag
válasz
csacsu #29363 üzenetére
Miért, téged földhöz vág egy 1eurós app? ~280Ft? Én meg lefogadom, hogy cigire, kávéra meg piára simán kiadsz....
(#29368) Enjoy: Mondanál olyan appokat, amik a mindennapok folyamán kellenek és nincs az appstore-ban? Csak kiváncsi vagyok.
(#29362) samgar: Mit értesz a jobb kihasználhatóság, fejleszthetőség alatt?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest