Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz
laczkoo #42434 üzenetére
nem tamogatja a multitaskot...
phobeus: ha van penzed a 4re akkor azt vedd, ha sajnalsz annyit kiadni ra, akkor a 3Gs is eleg lesz egy darabbig, igazabol annyi a kulombseg (amit egy atlag felhasznalo lat), hogy 4en elesebb a kep meg egy kicsit gyorsabb es tobb progi tud a hatterbe futni sebessegvesztes nelkul
-
zack
nagyúr
válasz
laczkoo #42154 üzenetére
Ezek már baromi inteligens aksik (Li-ion), semmi ilyesmitől nem kell tartanod. Nincs memória effektus, tehát bármikor rátölthesz, nem fog károsodni. Igyénytelenek, semmifajta törődést nem igényelnek. Az egyetlen dolog ami károsítani tudja, ha teljesen csontra lemerül, de erre vonatkozóan van bennük védelem, tehát ha ki is kapcsol magától, akkor sincs teljesen lemerülve, a károsodást megelőzvén. Persze ha 100% eléri lekapcsol autómatikusan, ha pedig használod, akkor rátölt. Tehát te mint felhasználó kárt nem tudsz benne tenni az említett töltési módszerekkel.
-
Kashim
őstag
válasz
laczkoo #42055 üzenetére
Szerintem megy nélküle. Ha már csak a bluetooth verziót veszed alapul, semmi köze iTunes-hoz. Mondjuk én csak MacBook-on szoktam használni tetheringet, és bár nem tartom valószínűnek, de lehet Windows-os PC-n máshogy működik és kell hozzá valami háttérben futó folyamat amit iTunes a telepítéskor pakol fel.
-
válasz
laczkoo #42059 üzenetére
Én használom, jókor ébreszt szerintem, nincs vele gond. Sosem hagyom töltőn én sem, 30-40%-ot merül így.
JB nélkül nem lehet megoldani, hogy utána meglehet-e nem tudom, nem próbáltam sosem. Attól, hogy ez egy "ilyen jó telefon", még nem kell mindent tudnia, megértelek, de mindig van olyan, hogy egy olcsó tudja az adott funkciót, egy drága meg nem.
Mondok egy példát: kispolskimban az ablaktörlő lapát törlési sebessége egy tekerőgombbal állítható fokozatmentesen! A 10 millás kocsikban meg van 3 előre programozott fokozat, oszt' kész. -
tikshow
addikt
válasz
laczkoo #42046 üzenetére
itt nem fájl van, hanem mappa: a backup mappát xp-n itt találod:
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup
innen kimásolod a legfrissebb mappát és ugyanide vissza a progik pedig a:
C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Zene\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications - ez az alap, ezt lehet módosítani a backuposat asszem nemGercsa: a beszédhangerőt csak azzal, a csengőhang a settings/sounds -ba van
-
trobi28
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Windows 7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest