Aktív témák
-
persil
nagyúr
Én 4-eshez vettem utángyártottat 1200 forintért. Amikor töltöm, akkor konkrétan nem lehet a telót használni, mert vagy működik az érintő, vagy nem, vagy össze-vissza érzékel.
Viszont a telefont tökéletesen feltölti és miután végzett(vagy nem végzett, de előbb leveszem töltőről) természetesen normálisan lehet tovább használni a telefont és egy perccel nem merül le hamarabb, mintha eredetivel töltöttem volna.
Szóval ahogy írták mások, vagy bevállalod a zsákbamacskával a hasonló hülyeségeket(én spec együtt tudok élni a dologgal, mert töltés közben amúgy baszogatom, túlélem azt 2 órát teló nélkül, vagy ha nagyon kell, akkor arra a pár perce leveszem töltőről és kész) vagy fizetsz kicsit többet, de akkor tudod mit kapsz.
Amúgy a trémobilos 4ezer még csak nem is a világvége -
vadászcsiga
félisten
Az utángyártott cucc mind zsákbamacska nem érdemes ilyet venni, én megtettem de silány minőségű. Egy sync kábelt lőttem az eBay-ről, olyan is volt. Alig lehet begyömöszölni a telefonba, és hát ismerjük a 3GS hátlapját mennyire strapabíró. Nem is próbálkoztam tovább hanem egyből mentem a T-hez ahol összehasonlítva a többi ismert bolttal XMS stb. (6xxx Ft) a legolcsóbb (3990 Ft).
-
-
máyköl
veterán
A 3G/3GS -nek baromi gyenge a GPS vevőjük. Az én 3G-m sem talál sosem engem, nekem sem megy az iGO sem...
Azt mondták itt, hogy menjek ki a szabadba, mert háton belül nem fog jelet. Kint álltam a fagyban 10percen keresztól, semmi.
Autóban is próbáltam többször, semmi.Sokat nem ér a 3G/3GS GPS vevője, nem érdemes vele szórakozni sokat...
-
Ghosti
aktív tag
Eléggé meg vagyok elégédve egyébként az I4-es sebességével, nyilván lehetne jobb is, gyorsabban be is töltheti stb, de nem laggol egy alkalmazás sem, és mondjuk ez a 3G-hez képest ezerszer jobb, 3GS-t nem volt még szerencsém annyi ideig tesztelni, de már ott találtam laggot, ha sok alkalmazás fut, köszönhető a 256mb ramnak sztem.
-
zack
nagyúr
Ezzel én sem igazán értek egyet, ami az összehasonlításodat illeti, bár azzal egyetértek hogy egy 3GS tulaj, ha nincs fölös lóvéja, nem vált 4-re. De azért a 4 nem véletlen kerül annyiba amennyibe. És itt nem a száraz specifikációkról beszélek, hanem amiket használat közben tapasztalsz...a 4 egy olyan júzer ikszpérienszet ad, amit eddig egyik tipus sem tudott adni a felhasználónak, és ebben benne van a 3G és a 3GS is.
Nekem pl. nem kellett volna 3GS, mert fotózásban és videózásban jóval gyengébb az általam megszokottnál. A 4 hozza az általam elvárt multimédiás szintet, és ezen felül azokat a tulajdonságokat is természetesen, ami az összes iPhone erőssége. Számomra a 4 az első iPhone ami amire azt mondom hogy nagy ugrás az okostelók világában. A kijelző, a felbontás, a parádés 720p /30fps videórögzítés, és olyan 5MP kamera, ami véleményem szerint az egyik legjobb a jelenlegi mezőnyben. Ezért döntöttem az iPhone 4 mellett. Szóval az eddigi iPhone-ok és a 4 között szerintem igen nagy különbségek vannak, amiket nem lehet papírra leírt specifikációk alapján megítélni. Kézbe kell venni a 3GS-t és a 4-et is 1-1 hétre, aztán utána lehet elemezni melyik és mennyivel jobb."Persze a kijelző nagyon ott van de sebessegbe nem akkora előrelépés"
Miért kellene annak lennie? Jól optimalizált a rendszer, ezért sem érezhező a mindennapokban, ettől még jóval gyorsabb, egészen pontosan 40%-kal. De egyébként nem értem miért mondod ezt.
Egy full folyékonyan futó akadásmentes rendszer, ami sebességét illetően nem kritizálható. Minek ennél gyorsabb? Annyira folyékony és flexibilis a barangolás a telefont nyomkodva, hogy szerintem egy 1,5Ghz procinál se vennél észre különbséget.
-
joey04
titán
Hát ez nézőpont kérdése. Én azért nem váltottam 3Gről GS-re, mert "csak" erősebb lett, és kész. a 4ben meg végre új külső, meg led vaku, meg sokkal jobb kijelző. számomra a GS-->4 nagyobb változás, mint a 3G--->3GS. És az 5re sem fogok váltani, ha megint csak a vas lesz erősebb benne, tehát 2 magos proci, meg még több ram. akkor várok a 6ra inkább.
-
manchester85
veterán
De te a használt készülékekről beszélsz, annak meg nyilvánvalóan fokozatosan, az idővel arányosan esik az ára.
Én viszont újat akarok, ikon 200-ban, mert nekem az a csomag teljesen megfelelő. Sajnos az i4 ára nagyon megszaladt (majdnem 120k) ennyit pedig egyetlen szolgáltatónál se vagyok hajlandó ott hagyni 2 év (tarifa)hűséggel. Tehát vagy az eggyel korábbi modellre újítok be, vagy megveszem függetlenül külföldön, ha minden áron kényszert érzek a legújabb modellre. Bár vszeg sajnálnám rá a pénzt, és a szükségét se feltétlenül érzem, bár ez majd a modell tudásától fog függni.
-
Hurkaleves
őstag
beállítások -> általános -> billentyűzet -> automata javítás.
csak olvasd vissza mindig, amit írsz, mert néha vicces dolgok jöhetnek ki.
szerk.: hopsz, megelőztek. nálam 4.1 van, szóval az lesz az.
(most nézem, hogy itt még tesóm van bejelentkezve, én meg itt irkálok az ő nevében.
)
-
Ghosti
aktív tag
Sztem, ha egy tag bejelenti, hogy ellopták a telóját, tuti letiltják, ha nem fizeti a számlát, letiltják, sztem nincs ilyen hogy egyik jobban letiltja mint a másik, ezek törvények, illetve annyiban lehet kül sztem ,hogy mittomén ha nem fizeti t-nél akkor 3 hónap múlva tiltják le vodkánál meg 4 hó.
-
zolikaDB
veterán
En mar tegnap megoldottam! Be kell regelni a nemet appstore-ba, de en orszagot csak akkor tudtam valtani, ha az iphone-rol mentem fel. Annyi, h felmegy, valasztasz vmi free-t, create new account, es ott a nemet vonalon megy tovabb. A lenyeg, h elfogad kamu adatokat, de a formatum mindenben a nemetet kovesse!
Ha megvan, akkor ra is kereshetsz, gratis app lesz, installieren es hasznalhatod! -
Everman
addikt
"Avi filmeket hogyan tudok rátenni? Csak konvertálással tudom rátenni iPhonera/iPodra?"
Nem, már nem kell konvertálgatni.
Van több alkalmazás is a Store-ban ami lejátssza a legtöbb formátumot eredeti méretben és felirattal is. Pl.: yxplayer (igen, van már hivatalos változata is), oPlayer stb.
Én az oPlayert használom, kiválóan lehet vele sorozatepizódokat bambulni feliratozva is. -
kispéé
senior tag
Figyu, nem kell konvertálással bajlódnod, appstoreban keress rá az Oplayer-re az visz mindent srt felirattal! Ituneson keresztül ráteheted a filmet felirattal együtt. 3GS-en lejátsza frankón, van lite verzió, kipróbálhatod, különbség csak annyi hogy van egy reklámcsík felül lejátszás közben, de meg is vehető asszem 2 euróért.
Ha vársz egy kicsit jön a VLC lejátszó is ingyen, igaz csak ipadra de szeritem lesz iphone verzió is.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest