- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
kispéé #27050 üzenetére
Úgy tudom, 3GS-hez nem adnak kendőt, mert van rajta ujjlenyomattaszító bevonat.
Hogy az mennyire taszítja az ujjlenyomatot, azt nem tudom, mert 3GS-e csak egyetlen ismerősömnek van, és neki már IS van rajta. Ő se kapott, "természetesen" Mindenesetre én is meglepődtem ezen. Nem csak ujjlenyomatot lehet egy kijelzőről letörölni, és más is rákerülhet, amit a 3GS se taszít.
Nem túl elegáns dolog az apple-től.
-
Mr.Grincs
veterán
-
spedyboy
senior tag
válasz
kispéé #22521 üzenetére
nekem erre a legjobb egy régi kivénhedt t650i-!
betörtem már a kijelzöjét xarrávan törve nem müxik a joy de még telefonálni tud
ebben az a vicc h amikor pár éve vetem kitünö állapotban volt és cak erre használtam amire most isde ma szifont viszem rock koncertre vigyázniii kelllxD
-
[Ace]
aktív tag
válasz
kispéé #21881 üzenetére
Hát lehet újat mondok, de szerinted a HD filmeket miért nem avi-ba kódolják? Ott is van lehetőség ekkora felbontásra, de mégsem.
Egyébként nem egy nagy dolog átrakni h.264-be, én is most ezt csinálom azokkal a filmekkel, amik 2 fájlban vannak meg, így egyesítem őket. A Tv is ezt szereti.
-
Scoobyka
addikt
válasz
kispéé #20337 üzenetére
Neken hasznis tipp volt,mert valami soft tegnap osszeakadt a telob es almajel utan nem akart a telo bejonni...majdnem restore lett belole...szerencsere olvasa
tam amit irtal igy megusztam gombnyomogatassal es mostmar megint popecul megy...szoval nekem hasznos volt es koszi... -
samgar
őstag
válasz
kispéé #20333 üzenetére
Nem érted. Az amiről beszélsz, az a szoftreset. Power gomb, majd ha bejön a csúszka, home gomb egészen addig mig visszaáll a telefon normal módba, az összeakadt, kifagyott alkalmazást kiütöd. Ha ez sem működik akkor jön a hardreset mikor egyszerre nyod a home es power gombot az újraindulásig. Ez a két reset nem egyenlő sem a beállitásokban található resettel, sem a restoreval.
-
migabi24
nagyúr
válasz
kispéé #18577 üzenetére
Töltsd le a weather icont cydiábol, és mutatja a hőmérsékletet, nálam még az óra is él, azt meg a liveclock-al tudod életre kelteni, én most tuningoltam meg az időjárás ikont nem csak a fokot mutatja hanem kis képekkel is mutatja milyen az idő nagyon jó, nem unom meg olyan hamar
-
trebron86
tag
válasz
kispéé #11338 üzenetére
8GB 3GS?!?
hmm elég érdekesen hangzik...
16GB-ról indul ez az egyik forduló úgy tudom a sima és az s-es között.
a többit nem tudom nekem a sima tökéletesen megfelel az s úgy se fog anyival többet érni hogy én 180k adjak érte... azért már veszek egy dobozt aminek 4kereke van de legalább 3.
és nem ázik be -
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Macska topik
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest