Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
zsolt501 #25275 üzenetére
A 4-es szoftvernel meg azt hiszem nem nagyon lehet tudni milyen javitasok lesznek benne. Nekem tokeletesnek tunik a wifi-antenna erossege.
Nem tudom hogy van a masik mobiloknal amikkel meg tudod fogni a jelet ott ahol iPhone-al nem, de szerintem az egy dolog hogy latja a wifit a mob, meg kell nezni hogy megy-e normalisan a bongeszo is.
Azon a velemenyen vagyok hogy inkabb ne lassa a jelet, minthogy igen es fel percenkent dobaljon le netrol.
A legjobb ha Skype-hivasokkal teszteli az ember a wifit. Ha nincs jel egybol megszakad, ha meg van, es kelloen eros, lehet telefonalni. -
Csabee.
nagyúr
válasz
zsolt501 #13966 üzenetére
Midomi, ez nem ingyenes, de még tudok ajánlani programokat,Többet között egy ingyenes Mozi24 nevű programot ami a friss hazai mozikat, mozibemutatóka t, és érdekességeket ír ki! Nagyon jó, hasznos progi! Mozi24 - az első magyar moziműsor iPhone-ra - videó
-
sentgyorgy
tag
válasz
zsolt501 #13950 üzenetére
Megnéztem az Fstream-et, be lehet írni az adó netcímét, tehát bármelyik radiot elérhetek úgy néz ki, nagyon jó. Most megnézem azt is amit Te ajánlasz, jól hangzik, köszi. Ja! Van beépített FM radió az iPhone-ban, csak titkolták. Mostanában írják rá a progit; radio.app
-
Getadam
csendes tag
válasz
zsolt501 #13615 üzenetére
"Amíg a részleteket fizetni kell a készülék után addig nem az ő tulajdona, hanem az eladó tulajdona."
Izé,.... nem. Amíg a részleteket fizeti, addig is a részletfizető tulajdona, de annak fejében fedezettel kell rendelkeznie egy esetleges nem fizetés esetére. Vagyis a készüléket el nem adhatja, át nem ruházhatja, el sem ajándékozhatja, csak az utolsó részlet kifizetése után. De ismétlem, ettől függetlenül a tulajdonjog már az övé.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
zsolt501 #13615 üzenetére
Jól mondod, a részletet. Viszont, ha csak az előfizetéses csomag árát kell fizetned, akkor a teló már a VÁSÁRLÁS NAPJÁTÓL a tiéd. Egy előfizetéses tarifacsomag szolgáltatásnak minősül, és nem egyenlő a részletfizetéssel, úgyhogy minden olyan konstrukció, ahol nem részletfizetéssel veszel telefont, ott a vásárlás napjától jogilag tiéd a telefon. Jogilag 990Ft-ért is a tulajdonosa lehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
BloodyEddie
őstag
-
JarrekStar
tag
válasz
zsolt501 #12039 üzenetére
És te webshopban rendelted, vagy bementél a T-pontba és ott kértél? Csak mert én bementem (ugyanis akkor még nemtudtam, hogy webshopban is van már) és mondták, hogy hívnak majd és örülnék, ha minél hamarabb bemehetnék érte, ha egyszer már megérkezett a szállítmány...
[ Szerkesztve ]
-
xedamin
tag
válasz
zsolt501 #11983 üzenetére
1: Csak vedd át, aztán használat közben ha probléma adódik (hardveres/szoftveres gond, egyebek) szimplán beviszed egy T-szervízbe (vagy T-pontba, nem igazán tudom, nekem 2G-m van), és javítják/cserélik.
2: A futár valószínűleg nem várja meg amíg te beviszed, kibontod, nézegeted (mert higyjél nekem hogy percekig a SIM kártyát elő se veszed, csak csodálod a kütyüt). Amennyiben probléma van vele, lásd első válaszom. Viszont ha látható külső sérülés van már a dobozon is, egy kicsit szerintem megvárakoztathatod a futárt, és amennyiben nem vagy elégedett, tudtommal nem vagy kötes átvenni az árut.