- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Aktív témák
-
kispéé
senior tag
-
mongi_
aktív tag
Nincs részlet de iPhone-t szvsz csak személyesen lehet venni
Akkor befizetek 990 / 4 980 Ft-ot a vásárlásnál és havonta jön a 10 000 Ft-os számla ha a T-Mobile ikon 400-as előfizetésbe kérem az iPhone-t? Mi az, hogy csak személyesen lehet megvenni? Ott van a T-mobile webshopjában is.
-
RenegadeC2
aktív tag
GSMline-on ezt írják: "FONTOS!!! A gyári független készüléket sem szabad frissíteni, mert nem fog működni Vodafone kártyával!"
Ami vagy azt jelenti hogy gyárilag nem független (márpedig ha eddig ment TurboSIM nélkül akkor az), vagy a hírben is olvasható "Apple hiba" miatt nem fog menni.
Viszont ott a lehetőség még mindig, hogy baseband frissítés nélküli fw-t teszel fel. Ez csak akkor fog működni, ha előtte már volt jailbreak.
-
ptoma
tag
én azt hallottam hogy ha gyárilag független akkor mehet nyugodtan a frissítés és még azt is hogy van olyan hogy lezárja ?? de kérdés hogy milyen hálózathoz???
szóval ....... ki tudja ezt ...... én jelenleg azzal küszködöm hogy turbosim-es iphone-t lefissült 2.2-re és most nem tudom használni telefonként, remélem hamarosan ez is meg oldódik -
Symbiannal dolgozom, az iPhone-t csak most kezdtem el vizsgálni, de egy-két alapot már tudok:
1) Irány az ADC oldal, ahol regisztálj, és kezdd el olvasni a tömérdek doksit.
2) Szerezz Mac-et.
3) Szerezz iPhone-t vagy iPod Touchot (ez már megvan ha jól láttam).
4) Szedd le az iPhone SDK-t az ADC-ről.
5) ??????????
6) PROFIT! -
Cyber_Bird
senior tag
nem vagyok benne biztos hogy működik de én erre felé kezdenék el olvasgatni: http://www.iphonedownloadblog.com/2008/10/11/using-an-iphone-without-the-data-plan/
-
Cyber_Bird
senior tag
Idézet a szifon.com ról:
"Tehát ehez, a legegyszerűbb program a Totalcommander T-pot plugin-e. Fogom feltelepítem és a hálózatoknál elérem mint meghajtó. rá is kattanok és elmegyek ide ./private/var/mobile/Library/ itt lementem az SMS/Notes/Calendar/Safari mappákat, és esetleg igény szerint a YouTube mappát is. Ezután elbarangolok a /private/var/mobile/Media/DCIM/ és lementem a 2DB képek mappát!"
értelemszerűen utána visszamásolod őket
-
C^^
őstag
Üdv!
Az iTunes, mikor szinkronizálsz a telefonnal, automatikusan csinál egy backupot. (Ezzel csak az a gond, hogy csak azzal a géppel enged szinkronizálni, amelyikkel legelőször szinkronizálva volt.) Az iTunes-ban a bal oldali sávon a telefon helyi menüjében talán van egy olyan, hogy "Create backup", vagy valami ilyesmi, de ebben most nem vagyok biztos. Visszaállítani ugyan innen lehet: "Restore from Backup".
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest