- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
trebron86 #11540 üzenetére
Annál nincs szánalmasabb dolog, mikor valaki egy világszintű gyártót feltétel nélkül fikáz, legyen az az apple vagy a nokia. Véleményem szerint az apple abban nőtt konkurensei fölé, hogy az érintőkijelzők koncepcióját úgy alkotta meg, hogy abban a többi nagy gyártó nem tudott harcba szállni vele. Természetesen itt az érintőkijelzőn és annak rendszerén van a legnagyobb hangsúly. De nem mindenki vágyik érintőkijelzőre, és az E szériás üzleti modellek anyagminőség és tudás terén is nagyon jó telók. Persze aki nem ért hozzá, annak minden szar, ez már csak így megy a mai világban.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
trebron86 #11534 üzenetére
Jóval kezdesz!
Utálom a nokiát, nekem aztán lehet vele példálózni!
Újra leírom neked is! Nekem csak az a bajom, hogy ne kelljen már nekem szoftver törést csinálni ahhoz, hogy rendesen ki tudjam használni a készülék képességeit. Nem érdekel hogy visszamegy a régi szoft., meg ilyenek.
A másik hogy 3 éve akarok ilyen telót, a 3Gs-t meg is fogom venni, én csak a JB témához szóltam hozzá, hogy nevetséges valahol hogy szükség van rá. Ennyi -
-
-
válasz
trebron86 #10977 üzenetére
Félreértetted, a fejlesztők nem foglalkoznak annyira vele, az eladók kitartóan próbálják átbaszni a fejed. Nincs olyan, hogy gyárilag független iPhone 2G, és természetesen nem működik BT-s GPS-szel
Viszont nincs veszve
minden, van dokkcsatlakozós GPS, ami rendszerszinten is műkódik, csak most nem jut eszembe a neve.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest