- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
-
Ufff
senior tag
válasz
#51177472 #59421 üzenetére
Nekem ingyen cserélték. Bár pár ezer forint volt az ára, mondtam, hogy annyit nekem nem ér meg, átballagok a T-hez (eszem ágában sem volt). Na várjak egy picit, mindjárt ad egyet ingyen...
Mondjuk amióta van Vodafone az országban, azóta vagyok előfizetőjük, ennyi férjen már bele! -
-
erdoke
titán
válasz
#51177472 #59235 üzenetére
Telefonon kivártam 7.0.3-ig a frissítéssel, elsősorban a biztonsági lyukak miatt. Nem tudom megerősíteni az instabilitás sál kapcsolatos véleményed, nálam ebben nincs különbség a 6 és a 7 között. Szerintem a frissítés óta megy a készülék (i5), ugyanúgy lassulás nélkül, mint az előző verzióval több hónap uptime után is.
Nekem külsőre jobban bejön, mint a 4-5-6, főleg ha egyenesbe teszik majd az összes részét és az appokat is. A 6 már nagyon kusza volt külsőleg, ahogy adtak hozzá dolgokat, úgy lett egyre kevésbé egységes. Most nagyjából egységes, és valamennyire még egyedi is.Az már más kérdés, hogy a 7.0.3 előtt nem lett volna szabad kiadni, de a szinte teljes újraírás, és az előzetes, bétás tapasztalatok alapján én ennél lényegesen rosszabbra számítottam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #59239 üzenetére
Értem persze, én is mondtam már hogy i4-et hülye aki megveszi 60-ért, viszont kis pótlással már ott a 4S ami még mindig jó, én S3-at nem vennék helyette. Na de mind1, ezen lehetne lovagolna, a lényeg az i4 kiesett a körből, ezen kívül olyan drasztikus változások történtek hogy én elgondolkozzak az android visszatérésére, sőt mint mondtam nekem jobban bejön az új rendszer...
Részemről a témát le is zártam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #59237 üzenetére
i4 már több mint 3 éves, elavult hardvere van, játékok már ios6 alatt se mentek normálisan rajta. Az meg ha jól akarja használni minek vegyen 5S-t? 4S-en is jó használtató, i5-ön meg ugyan úgy mint 5S-en. 4S 70 körül már van, i5 meg 120-ért, szóval tényleg nem kell ehhez megvenni 220 ezerért az 5S-t amiről te beszélsz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #59235 üzenetére
Azért akkora eget rengető változás nem lett, alapjában ugyan az az egész, csak kicsit feldobták. Mondjuk ez ember függő, nekem bejön, jobban mint az iOS6, és az androidos rendszerek. Viszont i4 már tényleg gáz, akik ott váltani akarnak azoknak megértem, igazából ez a rendszer 5/5C/5S-re való már...
-
jani70
aktív tag
válasz
#51177472 #58732 üzenetére
Még annyi,hogy vásárlásnál mire figyeljek,mert hallottam hogy kopik a széle a i5 feketének,meg van olyan is hogy megnyomta a kijelzöt akkor furcsán pattogott mintha tapadna,stb.Van ezeken kivül ami re figyelni kell mert ugy is kibontják a boltba a gari jegy kitöltés miatt és akkor ott helybe letesztelném,mielött elhozom.ja és ha netán ithon veszek észre hasonlo hibákat akkor cserélik garanciába,esetleg?
-
válasz
#51177472 #58732 üzenetére
Én ezt nem kiabálnám el...
Ismerek olyat, aki néhány hét után ment droidra, mert nem jött be neki a zárt rendszer. Csávó szeret bütykölni, tesztelgetni, stb. Azóta boldog ember.
A másik, hogy óriási a hype, ami miatt túl nagy elvárások is felmerülhetnek és ez utóbbi csalódást tud okozni. Kicsit nálam is ez történt, de maradok. Bízom benne, hogy javítják az iOS 7-et. Hiba mindenütt van.
Összességében még mindig talán az iOS a legmegbízhatóbb rendszer és a hardver is jól muzsikál. Igaz, nem olcsó, de a márkanevet és az életérzést meg kell fizetni.
-
jani70
aktív tag
válasz
#51177472 #58724 üzenetére
Köszi!3 évig voltam droidos,de váltok mert egyre szarabb minöséget adnak ki drágán,plussz nem tartja az árát se mert orba szájba dobálják ki a ujabb készülékeket,meg még egyéb dolgok,hosszu lenne felsorolni.ugy hogy ha minden jol megy a héten be lépek a táborba én is,valszeg maradok is végleg iphone-os.
remélem nem fogok csalodni.
-
b4zsi-
őstag
válasz
#51177472 #58556 üzenetére
Szerintem ez akar az lenni Apple bőrtok
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #58196 üzenetére
Azt meg nem tudom arra nem használom. Viszont te is megtudod nézni ha kicsit használod erre...
Beállítások ->Mobiltelefon -> itt mindent nulláz le azaz legalul -> Statisztika visszaállítása, majd beszélj valakivel egy kicsit, és utána látni fogod mennyi adatot használ, abból meg nagyjából kitudod már számolni havi szinten.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
#51177472 #58135 üzenetére
Pedig teljesen igaza van. Nem értem, hogy egyesek hogyan várhatják el, hogy egy navigációs program legyen ingyenes, offline, és még használható is. Ha nem akar érte fizetni, akkor ott van rengeteg online navigáció. Ha nincs mobilnet, akkor meg ne legyen már sok az az 5 ezer forint, főleg, hogy nevetségesen olcsó ahhoz képest, hogy 10 évvel ezelőtt, mikor az első pda-mat vettem, ha jól emlékszem 20 ezer környékén volt az IGO.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest