- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
válasz
manchester85 #19377 üzenetére
Picasa app le van töltve? -
alebo
tag
válasz
manchester85 #19236 üzenetére
-
turbobusa
senior tag
válasz
manchester85 #19234 üzenetére
Elvagyok képedve én is milyen pofátlan árak vannak, most nem akarok példálózni, de ikon200-as csomaggal egálba említi s hozza fel a T a mozaik s csomagot, abban 170k az i5 míg egy galaxy s3 120k, azért elég nagy rés van ott. Nem akarok példálózni a mobillal, de szerintem akinek van egy csöpp esze és nem elvakult márka téren az ötször meggondolja...
-
Dtomi
őstag
válasz
manchester85 #19199 üzenetére
Tőletek lesz szép ez a fórum, válaszolni egyik nem tud a kérdésre... de az 5804 hozzászólásod fele fikázás a másik meg oltogatás. PH! RULZ
-
Dtomi
őstag
válasz
Hogy szarnál sünt
-
M@te
senior tag
válasz
óriási röhögés kora reggel.
-
turbobusa
senior tag
válasz
-
b4zsi-
őstag
válasz
manchester85 #18918 üzenetére
Tudsz konkrét országot vagy helyet ahol lement az ára az általad említettre?Néztük Németországban is kb 170 000 ft a 4S.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #18918 üzenetére
"az igények is egyre nagyobbak"
De amikor én mondtam ezt, hogy szerintem a 16GB az alap, és 8GB-tal semmire se lehet menni, akkor még nem voltak nagyobbak az igények? (pár napja)
-
defymoto
senior tag
válasz
manchester85 #18507 üzenetére
Igazad van, elnézést.
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
manchester85 #18240 üzenetére
Azt hogy, ha valamilyen programot "Optimalizálnak" i5-re..
Én azt vettem észre hogy, a régebbiekre le romlik..Tehát még nem volt i5, addig szerintem ennél is jó lett volna 3G-re és társaira.
De most már mivel van a családban egy 3GS is tudom hogy, régebben mikor még nem volt ez az optimalizálásos dolog addig jó volt sok program, mára már leromlottak..Olyan mint a win.. Ők is be jelentették, már nem foglalkoznak a win7-tel mert a win8ra koncentrálnak..
Olyan progit kellene ajánlani ami még nincs Optimalizálva i5-re.
-
privacy99
senior tag
válasz
manchester85 #18036 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #18032 üzenetére
Bakker, nem szarom a pénzt.
De ez akkor is kurva durva...
Elmebetegek.
-
M@te
senior tag
válasz
manchester85 #17755 üzenetére
az oké de a tulaj már több mint 3 hónapja vette és azóta nála van. azóta nem került volna át? :S
@boboDJ oké meglesz. köszi
-
muveszur
addikt
válasz
manchester85 #17755 üzenetére
Köszi a linket!
Annak fényében is biztos, hogy iOS 4-en van, hogy tavaly még aktiválva volt, láttam a saját szememmel, vagy valaki belerondított, azóta lett ilyen... -
muveszur
addikt
válasz
manchester85 #17747 üzenetére
Ha SIM nélkül próbálom bekapcsolni a telefon, akkor azt írja az iTunes, hogy
"There is no simcard installed in the iPhone you are attempting to activate.
Please disconnect and insert a SIM card in the iPhone"Ha meg van benne sim, a következő fogad:
[link] -
muveszur
addikt
válasz
manchester85 #17739 üzenetére
Másfél éve....
BoboDJ:
Láttam rá egy leírást, viszont a parancssori dolgokat mac alatt csinálta az ember, az meg nincs itthon....vagy megy windows-n is? -
bobooo
addikt
válasz
manchester85 #17739 üzenetére
De i4-et lehet jailbreakelni tethered-re iOS 6 alatt. [link]
-
muveszur
addikt
válasz
manchester85 #17737 üzenetére
Ez egy kis reményre ad okot... kb másféle nem látott sim kártyát, se wifit, ebből lehet következteti, hogy maximum hanyas verzió lehet rajta?
Az a tervem most, hogy felrakom a lehetségeseket...tegyük fel, hogy a legrégebbi van rajta, én mégis 5.1.1-el kezdek...shsh fájl nélkül mi lesz a következmény? Nem kapcsol be a telefon, de DFU mód lesz, tehát továbbfolytathatom a kísérletezgetést?
Vagy pedig hülyeségeket beszélek... -
muveszur
addikt
válasz
manchester85 #17727 üzenetére
Nagyszerű....
Szóval ez így bukta mindenféleképpen, jól gondolom? SHSH az 100%, hogy nincs.
És mi van akkor, ha iTunes-szal DFU módban feltöltöm a 6.0.1-t, aztán jailbreakelem, akkor tudok lementeni SHSH fájlt, és downgradelni mondjuk 5.1.1-re? Vagy ez már álom kategória? -
muveszur
addikt
válasz
manchester85 #17724 üzenetére
Tehát pl az kivitelezhető lenne, hogy végigpróbálom az összes firmware-t, ami létezik, és ha az egyik azonos, azután beindul jailbreakelve?
BoboDJ:
A probléma az az, hogy a telefon Spanyol honban lett véve az egyik szolgáltatónál, azt az előfizut meg nem használjuk már, nincs is nálunk itthon. Visszamenni a kártyáért meg nem éppen akarnánk mostanában, így papírnehezék a telefon, úgy meg lehetne legalább néhány dologra használni, eljátszadozgatni, navigálni vele itthon... -
muveszur
addikt
válasz
manchester85 #17721 üzenetére
Ki tudtam lépni a DFU módban, indul megint a telefon szépen....A 6.0.1-t el akarom kerülni, csak a szívás lenne vele...így is az van...
A probléma az, hogy nem tudom mi az aktuális verzióm... a snowbreez-zel fel lehet rakni akármelyiket akármelyikre? Ez lenne a fő kérdésem...vagy pedig kinyírom a telefont, azt meg nem szeretném... -
erdoke
titán
válasz
manchester85 #17684 üzenetére
Azt gondolná az ember, hogy aki 150-250e Ft-os telefont akar venni, az használni is szokta.
Már csak a mobilnet miatt is, amelyik csomagban van legalább 1 GB, az nem 3-5e Ft havonta. Amikor nálam van az iPad (márpedig viszem, amikor csak lehet), egy hotspotról osztom a netet több eszközre, ráadásul sokat vagyok külföldön, mégis kell a telefonba ~1,5 GB, hogy ne kelljen állandóan azt nézegetni, mikor veszik vissza a sebességet.
Ugyanígy, engem az is zavar, ha a lebeszélt perceket kell vizslatnom. Persze nem választok sokkal nagyobb csomagot, mint amit általában ki is használok, de havi 3-400 Ft ide vagy oda miatt nem szeretek variálni. -
szokeherceg
tag
válasz
manchester85 #17634 üzenetére
volt egy ami nemvolt nálam 24 órát se
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #17385 üzenetére
Hát a villogó led smafu?
-
válasz
manchester85 #17314 üzenetére
igenigen erre gondoltam, én is nagyon vigyázok/tam a telefonaimra csak lassan le jár a 4s garanciája és..
-
Jojo5
őstag
válasz
manchester85 #17182 üzenetére
nekem az túl nagy... volt nálam iPad 3 és valahogy a mini kompaktsága mellett eltörpül, nehéz\kényelmetlennek találtam meg ha szabad ezt mondanom, túl nagynak...
A másik dolog, hogy ugye az iPad-ra világgari van szóval nem fontos nekem becsattogni egy APR-be és 150k-t kiperkálnom érte ? mert ugye hoznak be kis hazánkba bontatlanul majd valszeg 10-20kval olcsóbban, de akkor meg már a miniből is így kéne választani...
hálózatfüggéstől nem félek mivel mindenképp Wifi verziót szeretnék venni, meg nem látom teló mellett értelmét a sim-es megoldásnak
Malachi: én is így láttam...
Haverom most vett részletre MBP-t, de ő hülye volt mert diákhitelből vette, meg vennie kellett hozzá havi ~6-6,5k-ért internet előfizut legalább 2 évig és így kiszámolva a biztosítást nem nézve ~640-60k-nál áll meg a laptop... az meg kurv@ sok...
mondjuk a biztosítás majdnem felér egy garanciával, ha úgy nézzük...
mondtam neki, hogy ha kicsattogott volna németbe akkor nagyobb felbontású matt kijelzővel+Apple Care-el többet ért volna és az is megállt volna ~2,2-2,4k Euroban...
de ha nem akarja eladni 3 évig akkor nem szóltam mert ugye utána lejár a gari stb... majd kiderül mi lesz -
Jojo5
őstag
válasz
manchester85 #17172 üzenetére
Ezek is bolondok ugyanúgy mint a T...
Nekem ez a kis tetü iPad Mini kurvár@ bejön szóval... nagyon rágom a körmöm, hogy az legyen-e vagy inkább iPad 4th gen....
csak ugye a minivel az a gáz, hogy jövőre valszeg jön a retájna'+erősebb hardver... ami most kimaradt
(csak kérdéses jövőre mennyiért lehetne eladni még ha vennék hozzá applecare-t meg vigyáznék rá, úgy is kérdéses ez...)szerinted ?
Malachi: előfizu+(aranykártya)=részlet, ikon 200-tól felfele volt eddig, de most nézem és új előfizetőként sehol sincs ott a részletfizetési opció...
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
manchester85 #17177 üzenetére
Azt még nem frissítették. de üzletibe melyik tarifával érné meg ??
szerintem egyikkel se.
most már lakosságiba sem..
nem baj, ritkulnak kicsit a "naív" i5 használok..
ennek ki nem örül? -
válasz
manchester85 #17177 üzenetére
én meg kíváncsiságból most nézem a T-s listát és aranykártyával sem lehet részletre venni az i5 16GB-ost. múlt héten még ment úgy is. fura.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #17172 üzenetére
Én az üzleti tarifaknal nézem most, ott még mindig 69K RED Standard csomaggal.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #17165 üzenetére
Azt a rohadt.
Nem, még nem vettem meg.
Most néztem, egyelőre csak annyi van odaírva, hogy hamarosan újra rendelhető.
-
Jojo5
őstag
válasz
manchester85 #17165 üzenetére
lol ?!
-
atos19881101
senior tag
válasz
manchester85 #17157 üzenetére
Persze ebben teljesen igazad van. Csak arra utaltam, hogy lehet fullHD videókat is tárolni rajta, akkor még a 64GB se lenne elég.
-
AMATŐR
őstag
válasz
manchester85 #17149 üzenetére
A kisfiam most tanult meg úszni, azt vettem fel! Ezt szeretném a feleségem telójára átküldeni!
ezt nem akarom youtube ra feltenni! -
AMATŐR
őstag
válasz
manchester85 #17145 üzenetére
Megpróbálom!
manchester85: rámentem a videóra, továbbra is azt írja ki, túl hosszú, csak egy részét tudja átküldeni! 1perc 10 mp es!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #17062 üzenetére
szerintem pontosan ios-en szaggatósabb az opera mini.
a safari viszont itt perfect! -
pcnet
addikt
válasz
manchester85 #17035 üzenetére
Nálam nem látszik SIM tűnél a kijelzö világítás.
Telefon garanciáztatáshoz: nekem is 2 gar lap van tele pecsételve. Elsőt 2010ben vette a tulaj, csomószor volt szervizben hálózat eldobással, home gomb problémával. Kicsit para volt mikor ide jöttem olvasni, hogy minden hétre jutott minimum egy garanciáztatás. :S Eddig hál' Istennek minden oké az enyémmel. Kopp-kopp!
Fordítási hibához: mindig jót mosolyogok mikor Battery doctor kiírta, hogy rakódás (loading)
Szerk: jack csati nálam is világít.
-
C4mp3r
addikt
válasz
egyaltalan nem, de ha benezek a jack csatlakozoba, akkor latszik a feher marker
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Nalam nem, viszont a jack csatlakozo igen.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #16995 üzenetére
Semmi nincs benne, sőt rosszabb lett. Fb kilépked rögtön megnyitás után.
Köszi, este csekkolom
-
válasz
manchester85 #16995 üzenetére
Igazából semmi számottevő
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #16905 üzenetére
Nekem lassan egy hete fent van a 6.0. Új telefonként állítottam be lehet azért, de nem merül úgy mint a GM-el. Bár még mindig úgy tapasztalom, hogy jobb volt kicsit az 5.1.1-el.
Itt vannak, hogy miket javítottak, semmi extra. -
madgie
titán
válasz
manchester85 #16446 üzenetére
Dettó. Az asszony szokott szólni, hogy estére nèmítsam le az iPad-et (wifis), mert éjszaka mindig felkel, mikor mailem jön
Pcnet: nejem is szimpatikusabb a 3G(s) formája, de a kijelző miatt már tuti nem váltanék vissza... mai szemmel egy pixelhegy az a 3Gs kijelző.
-
bobooo
addikt
válasz
manchester85 #16440 üzenetére
Szerintem mobilneten kap egy 0 egész valahány kilobájtos információt mondjuk egy értesítésről az iPhone/iPad/iPod stb., ilyenkor bekapcsolja a Wifi-t és azzal tölti le. Aztán lehet nagy marhaság amit írtam.
megema: nálam jó.
-
pcnet
addikt
válasz
manchester85 #16434 üzenetére
Értem, ezt nem tudtam. Azt hittem ha be van kapcsolva syncel is.
M@te: Jogos!
iOS-re nincs esetleg program mint androidra a Keep Wifi Alive vagy hasonló?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #16434 üzenetére
De honnan tudná, hogy mikor jön bármilyen push adat, ha nincs felcsatlakozva, és mobilnet sem megy?
-
bobooo
addikt
válasz
manchester85 #16430 üzenetére
A home gomb, az előlapi hangszóró és a kamera is le van takarva a gyári fóliával.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #16397 üzenetére
De, figyelek. Nálam sem, és öcsémnél sem kapcsolja le. Olyan nincs, hogy reggel feloldom és nincs ott alapból a wifi felül.
A routernél a dhcpnél 12 órás leasetime-ok vannak. Ha kikapcsolná a wifit, újra kezdené számolni 12 óráról a hátralévő időt belőle, de most is 11 óránál van, pedig le van zárva a telefon. Öcsém telefonjánál ugyanígy, pedig azon iOS6 van.
De majd holnap reggel mutatok screenshotot leasetimeról.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #16397 üzenetére
Én is szkeptikus vagyok. Nekem i4 és i4S alatt is lekapcsolta, mind 5.1.1-es mind a 6.0-s iOS esetében.
-
Keksz
senior tag
válasz
manchester85 #16192 üzenetére
LOL!
-
kisjimy
aktív tag
válasz
Néha szoktam
-
Totheground
addikt
válasz
A havi telefonrészlet után nem maradna kenyérre.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #15967 üzenetére
ma is csinaltam egy probavideot, elotte direkt megtoroltem a lencse elotti uveget, de tovabbra is kisse mosott a kep, de lehet en vagyok tul erzekeny...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #15963 üzenetére
du. 4 korul csinaltam, szep idoben.
igazabol csak a kepelesseggel van bajom, plane ugy, hogy elotte ugyanazon a helyszinen csinaltam videot a korabbi htc one x- mel, ami egyebkent minden teren jobbat keszitett.
a kulso programot csak emiatt keresnem, az egyeb funkciokra nincs szuksegem. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #15954 üzenetére
a szerkesztesi resze annyira nem foglalkoztat, viszont a minosege annal inkabb.
a gyarival keszitett video nalam nem eles, nem vagyok vele 100 % - ig megelegedve. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #15948 üzenetére
na és milyen?
miben jobb, mint a gyári? -
Blyan
félisten
válasz
Durva
Augusztusban ingyé volt, aztán felment 0,79-re, majd 2,39, aztán egyszercsak 16 euró.
-
madgie
titán
válasz
Belöktem az appshopper figyelőbe, majd visít, ha ingyé' adják
-
kristee
tag
válasz
manchester85 #15914 üzenetére
Nekem a PH!-t pl minden alaklommal újratölti a 4S, mind1, hogy hány tab és app van megnyitva...
Szerintem sajnos nem kizárólag a memória a korlát, hanem bizonyos oldal méret, felépítés, fene tudja mi... -
kristee
tag
válasz
manchester85 #15906 üzenetére
Tisztában vagyok az adókkal ügyvezetőként köszi, viszont mivel mindent céges úton szerzek be ezért mindenhol a nettó árat számolom
iPod-ot speciel még soha nem vettem, abban nem tudom, hogy milyen extra eu átverések vannak, de mivel nem volt rá szükségem és nem is lesz így nem hiszem, hogy valaha utána járnék -
kristee
tag
válasz
manchester85 #15903 üzenetére
Én is írtam, hogy nem érdemes vitázni rajta, de vettem már itt is ott is cuccot és végeredményben minden alkalommal itt volt drágább az azonos termék
Ettől függetlenül amikor itt vagyok és itt van szükségem egy iMac megvételére akkor itt fogom megtenni, ha valaki nem akar valamit akkor nem fogja (tudni) megvenni, ha akarja megveheti. -
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #15868 üzenetére
Veled vitázni...
Tényleg nem vagy könnyű eset. Remélem face to face is ilyen vagy, nem csak a virtuális világban.Vedd az irányt a politika felé. Tuti sikered lenne. Komolyan!
Amúgy igazad van, ne keverjük ide a gazdaságot....
-
Asbee
veterán
válasz
manchester85 #15865 üzenetére
Ne csak az apple-t nézd. Más országokban pár év hűség után ingyen dobják utánad a csúcstelefonokat. Az életszínvonal szerintem igenis számít mert hiába fizet 2-3x többet az amerikai polgár az előfizetésre, ha 5x annyit keres. És ezt nem az apple határozza meg. Na de kezdünk eltérni a topik témájától.
-
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #15861 üzenetére
Hát persze. Mindjart vegyen mindenki 2-t a vodanal. Itthon ugye 3x annyit keresunk, mint szegeny ehezo Amerikaiak.
Mindjart megsajnalom Oket!
-
sirszevenap
addikt
válasz
Közben én is kaptam az infót, szoroztam osztottam és ugyan erre jutottam.
300$-t fizetnek havonta az 5 telefonért, mármint az öt előfizetésért. Az 12k kb telefonra lebontva.
Így már majdnem ott vagyunk mint az itthoni vodánál. Csak annyi a kár h nem válthatok erre a redre, mert céges dolog és nem hiszem h van rá lehetőség.
-
Asbee
veterán
válasz
Nem feltétlenül erre verizonosra értettem a lehúzást. De ha megnézed nyugatra milyen feltételekkel lehet venni (már Ausztriában) + még hozzá veszed az ottani életszínvonalat is, akkor szerintem lehet lehúzásnak nevezni ami nálunk van.
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #15748 üzenetére
Csak le ne tiltsák nálam!
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #15748 üzenetére
Ájvé, pont most akarunk ráugrani a RED csomagra, de ha ilyn szopóka van vele, akkor meggondolandó. Pedig csábít az i5 70K pénzért.
Majd írd le a fejleményeket pls!
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #15745 üzenetére
-
kristee
tag
válasz
manchester85 #15745 üzenetére
voda...
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #15740 üzenetére
Az 5-tel még nem próbáltam, de 4S-en ment a FaceTime a T hálózatán. Az iMessage tutira megy 5-ön is.
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #15700 üzenetére
Majdnem.
Az utóbbi tíz évben mindegy hogy állt a két valuta egymáshoz viszonyítva, a dolláros árak alacsonyabbak voltak. Egyszerű piacpolitika, Amerikában a nagy felvevőpiac és verseny, néhány EU tagország nincs vele egy súlycsoportban. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #15695 üzenetére
"de köszöntem a fölösleges kukacoskodást."
Nekem úgy tűnik, hogy azt te csinálod, mert nem igazán érted, hogy konkrétan miről is van szó. Ami kijön iPadnél átváltás, az sehogy nem jön ki a macnél pl.
-
StLui
veterán
válasz
manchester85 #15695 üzenetére
na de ebből még akkor sem jön ki, hogy az egyiknél miért 300-ra jön ki a dollár a másiknál meg 325-re, engem ez érdekelne, ráadásul a nagyobb értékűnél "drágább a dollár"
erdőke: na de ezt mindkettőt tegnap rakták ki az új cuccokra
-
StLui
veterán
válasz
manchester85 #15692 üzenetére
az rendben, nem is a 300-zal van gondom, hanem a másik miért 325, ha egyszer ugyanannyi % megy rá
-
zolikaDB
veterán
válasz
manchester85 #15654 üzenetére
Mindig van refurb termék adott helyen, adott időben? Erre értettem. Az ismerősöm pénteken megy, egyelőre nem is tudom melyik állam, melyik városába. Nem tudom mennyi az esély rá, h ott kap refurb terméket.
-
Jojo5
őstag
válasz
manchester85 #15641 üzenetére
ennyiért piszkosul megéri az iPad2
köszi a felvilágosítást
-
bobooo
addikt
válasz
manchester85 #15641 üzenetére
Ha jól tudom, van olyan állam is ahol nincs adó.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #15570 üzenetére
Az a töménytelen iOS 5/6 compatibility fix bizonyára csak viccből jön az alkalmazásokhoz, pedig tökéletesen futnak anélkül is...
Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nincs szükség PC-re, hanem azt, hogy a mobil ezsközeimhez ne legyen. Tartalmak továbbításához, biztonsági mentéshez bizonyára nem kell 20-27" monitor.
Ha nagyon fontos egy app típusból valami minőségi darab a munkámhoz, vagy a hobbimhoz, megveszem azt, amelyik folyamatos támogatást kap. Adok érte 10-20 eurót, mert fontos, nem tologatok jobbra-balra a gépemen egy iOS4-re optimalizált változatot csak azért, mert valamikor olcsó volt.
-
peugeotmate
őstag
válasz
manchester85 #15576 üzenetére
Köszi. Sajnos sohasem lehet tudni ezeknél a szótáraknál. Az angol tanárom meg idegenkedik a nem épp neves akadémiák által jóváhagyott, ilyen-olyan szótáraktól, tegyük hozzá, jogosan.
vadászcsiga
Ez időnként egy rettenet. Netesek közül eddig ez a nyerő nálam:[link] Ez meg szintén jó, csak ugye bizonyos tartalmak már fizetősek:[link] -
peugeotmate
őstag
válasz
manchester85 #15557 üzenetére
Értelmes angol-magyar szótárat véletlenül nem tudsz ajánlani iPhone-ra? Illetve bárki más, mivel én egyelőre nem találtam jobbat (vagyis inkább ugyanolyan jót), mint az Oxford papíralapú kéziszótár.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #15570 üzenetére
Kicsit más téma, de az Amidio jól kib@szott velem: eltűnt egy pár régi (fizetős) appjuk a store-ból, a felhőből még lehúzhatom őket, de egyikkel sincs hang. Elég probléma ez zene-app-ok tekintetében
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #15557 üzenetére
Sokra mész vele. Nincs iOS 5-6 támogatás, nincs új fícsör támogatás, nincs 4" képernyő támogatás, stb. Ha meglenne se telepíteném fel...
Egyébként a deklaráltan poszt-PC érában ne kelljen már PC-t tartanom, ha tetszés szerinti mentést akarok csinálni a mobil eszközömről. Ha csak tehetem, én se szinkronizálok PC-re. Csak az 5 db iOs eszközünkön lévő appok elvinnének 60-80 GB-ot, teljes nonszensz, hogy azt egy merevlemezen tároljam, aminek semmi köze mondjuk az iPademhez.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #15392 üzenetére
Engem meggyőztél.
Kell egy iPhone.Droidról.
Bár csak egy i5800(galaxy 3) volt. Megjelenéskor megvettem, megtetszett nagyon. Akkoriban ha jól rémlik még csak S1 volt, utána jelent meg nem sokkal az S2. De nekem már akkor nagynak tűnt az S1, meg drágának is. Több mint egy évig meg volt, de már többszörösen beraktam a fiókba, annyira utáltam, és használtam a jó kis e51-et, csak hát azon böngészni vicces volt.
Előtte meg Symbian-os telefonjaim voltak( érintőkijelzős nem), az e51-et nagyon sokáig használtam, imádtam azt a telót. Néha kipróbálgattam mást, de nyomot nem nagyon hagyott egyik se, kivéve az SE k750, majd a w800, azokat is nagyon szerettem. De, a Nokia 7650, azt is nagyon bírtam. -
N4ri87
senior tag
válasz
manchester85 #15356 üzenetére
Szinte az összesnek. Kb 250ből 50nek nem. Örülnék, ha lenne ilyen "összes kijelölése" és csak azt kellene vissza "pipálnom", ami nem kell, de ezek szerint ilyen nincs.
Köszi. -
N4ri87
senior tag
válasz
manchester85 #15354 üzenetére
Erre már én is rájöttem, viszont itt egyesével tudom kijelölgetni. Valami gyorsabb megoldás nincs az összes kijelölésére?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #15227 üzenetére
igen, megneztem pontosan az sms-t, zarolt osszegkent van.
de ez igazabol tok mindegy, mert az a bajom, hogy minden vasarlaskor ugyanez a helyzet, vagyis, keri a kartya biztonsagi 3 szamjegyet es mindig zarol.
ma 2 alkalmazast vettem, mindket alkalommal kartya kod, es zarolas.
szoval ezt nem ertettem/ertem.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #15221 üzenetére
hasznalom en a keresot....
ma mar posztoltam ezzel kapcsolatban, arra a hsz-ra irtam valaszkent, hogy mar megint.
ez mar a negyedik vasarlasom, amikor levonja ezt az osszeget, pontosabban eddig minden vasarlaskor levonta. -
szentkuti11
addikt
válasz
manchester85 #15199 üzenetére
Nálam hatástalan. (i4S)
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #15002 üzenetére
Igaz, bár nekem csak 4k-s csomagom van, de legalább ennyiben nem szivatja a voda a dolgozóit, h a csomagjukban nem tiltja le a voip-t
Amúgy valahogy tuti meglehet kerülbi ezt jb-el, mert gondolom a szerver ip-je alapján tudja, h te ilyen appot használsz...Vagy valami másból látják?
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #15008 üzenetére
Nekem megy és a számom mellett van a pipa, hogy arról kezdeményezek imessaget.
-
Dusee
őstag
válasz
passz, lehet az i5 miatt, talán voda még nem támogatja, fogalmam sincs
kérdezzetek rá voda ügyfélszolgálaton.szerk: igen, úgy megy csak akkor mindenkinek hozzá kell adni az email címét, különben nem lesz imessage.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Lemaradt
1-2 nap.
De még beszéltük is itt a topikban, vagy az OFF-ban, hogy sok mindenkinek nem akarta aktiválni. Az már nem rémlik, hogy ez csak időleges volt vagy sem, de én a téma után jó pár héttel csináltam a restore-t, és minimum 1 nap múlva láttam csak, hogy sikerült, de lehet volt kettő is. -
Dusee
őstag
válasz
havernak i4-e van, vodás, és tudok neki imessage-et küldeni.
próbáld meg újra aktiválni, hátha -
Ragnar95
félisten
válasz
Nem tiltja, legalábbis 4S-en tökéletesen működik az iMessage és a WhatsApp is, Vibert nem használok, így arról nem tudok nyilatkozni.
-
Mappa
addikt
válasz
mi az, hogy a vodafone tiltja a vibert
ez miben merül ki ? mert nekem oda vissza megy minden.
-
samgar
őstag
válasz
manchester85 #14988 üzenetére
Gondolom voda tiltja. Mintha anno ilyesmirol olvastam volna
-
kristee
tag
válasz
manchester85 #14833 üzenetére
Érthető, de miért kell ezt a mizériát játszani az iPhone-al, a többi telefonnal nem léphet meg az ember?
És nem pont ugyan úgy letiltják mint a többit és perelik le rólad a gatyát?
Bár szerintem ez már erősen nem a szakmai topik része kellene, hogy legyen... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #14751 üzenetére
Igen, a napokban lesz 1 éves. Holnap még leadhatnám gariba, de akkor ilyen értékkel valszeg nem lenne cserés ugye? Gondoltam egy próbát megér, de most elbizonytalanodtam.
Ragnar95: ebből fél óra volt zenehallgatás, kikapcsolt kijelzővel, de a többi használat mind kijelzős volt. (Edge/wifi folyamatosan ment, attól függően hol voltam épp. Nem kapcsolgattam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest