- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jozsi252
veterán
válasz
B-L-A-C-K #56891 üzenetére
Jól néz ki. Bár én hátra mindenképp olyat vennék ami 1 db-ból áll. Viszont a felrakás az már nálam gázosabb téma. Nem egyszerű felrakni levegő és pormentesen. Felrakáshoz használtál valami kártyát, vagy csak szimplán egy mikroszálas kendővel préselted ki a levegőt ha maradt alatta?
Illetve kis pici ragasztószalag van itthon, azzal a porszemeket ki tudom szedni a fólia alól, mikroszálas kendők is vannak, már csak egy nagy adag ügyesség kellene hozzá. -
jozsi252
veterán
válasz
B-L-A-C-K #56887 üzenetére
Igazából ezért is kérdeztem meg hogyha a 5S-re rakok hátra fóliát az hogy néz ki? Mert ugye i4-nél az üveg miatt nem volt annyira feltűnő a fólia hátul. De az 5S-nek ugyebár teljesen más a hátulja. Ezért gondolkozom rajta hogy oda mi legyen.
Parson Szerintem kizárt hogy egy bumperral még bele menjen a készülék ebbe a tokba. Az iCase tokom is olyan passzos volt, hogy még 1 papírt sem tudtam volna oldalra bedugni. Ez az SGP is passzentos úgy gondolom.
-
matyi19
őstag
válasz
B-L-A-C-K #56739 üzenetére
Beszeltem a Roman ISTYLE-vel, azt mondtak csak akkor ervenyes a garancia, ha szamla is van a telefonrol...ami jelen esetben nincs.
Viszont o magatol engedte le az arat, ami kisse fura, olyan mintha nagyon surgosen meg akarna tole szabadulni...
Nem tudom, azt mar nem veszem meg. Amugy el sem kellet volna hozzam, o jott nalam... -
buci30
addikt
válasz
B-L-A-C-K #56552 üzenetére
Szuper!
Hát én is már ott vok ,hogy ezek a fólia dolgok semmi más mint a márkát fizeti meg az ember.De mondjuk nekem Rosszuk írtam ezelőtt nekem ez van:
SPIGEN SGP iPhone 5/5s Steinheil EX Ultra Crystal MixDe sehol nincs karc de a hátulja az a brutál
Most ha nem lenne fólia akkor ilyen csúnya lenne a telefon hátulja?Na de amúgy ez természetes ,hogy ennyire karcos?
S biztos ,hogy nem vágja át a fóliát a karc?
Mert nagyon látszik és csúnya is, hogy őszinte legyek.
Nem merem leszedni megnézni mert utána nem tudom vissza tenni
De ha tuti nem vágja át a hát fóliát egy karc akkor inkább ez mint egy tok mondjuk.Vagy olyan tok van ami tényleg vékony ,de a hátulján ha nem is átlátszó de ott az alma jel?
-
B-L-A-C-K
titán
-
buci30
addikt
válasz
B-L-A-C-K #56514 üzenetére
Így van nekem is így jött ,de szerencsére még nem raktam fel mert kicsivel előbb ért ide egy másik futárral és az van fent. De akkor ennek annyi
SPIGEN SGP iPhone 5/5s Steinheil Ultra Crystal Mix
Ez van nekem fent igaz tiszta karc a hátulja már 1 hét allatt pedig vigyázok rá ,meg az illesztése itt se a legjobb de azért feltehető volt ,de nem vol nyújtva de nem is tökéletes egyből feltevésnél 5s-re.Abba reménykedtem ,hogy majd az jó lesz ez meg amíg bírja de ezek utána
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #56270 üzenetére
sdforlife: Az hozzászólás másik része neked ment csak elfelejtettelek bele írni...
+ kihagytam jelenleg i5-öm van.
Totheground: Akkor ez nem olyan ahonnan én rendeltem, nekem nagyon nem jött be, de még ha eredeti lett volna akkor sem tetszik a kinézet, nagyon megnövelte a telefon méretét...De ha te megvagy vele elégedve az a lényeg, te fogod használni...
matyi19: Nekem egy hónapja van meg a fekete, tokban hordom amin nincs jelenleg keret fólia, ma szedtem ki megtisztítani, egy hajszálkarc sincs még rajta...
-
heidrich
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #56197 üzenetére
Tisztában, MO-n az APR-ek (Apple Premium Resellerek) nem tudnak vele mit kezdeni, viszont EU-ban a hivatalos Apple Storeok igen. Szóval ha akarnám meg tudnám oldani. Inkább bevállalom, hogy 145-150 körül veszek egy 5S mint itthon 230-240k-ért mert alsóhangon annyi lesz nálunk az unlocked. Vicc. Pláne most emeltek árakat pl. a francia storeban... (700euro helyett 710 lett...)
-
asysoft
aktív tag
-
Blyan
félisten
válasz
B-L-A-C-K #56064 üzenetére
Mégis a memóriaéhsége a legalább 50%-kal megnőtt az iOS7-nek, jövő ilyenkor viszont szinte csak min 1giga rammos készülékek lesznek árusítva, nem fogják túlzottan törni magukat a 3 évét taposó, a mezőnyben egyedül 512MB RAMos 4S-re való optimalizálással.
Szóval, aki az iOS8at az i4S-szel képzeli el, annak lehetnek kellemetlen meglepetései.
Persze ez csak az én véleményem.
Azon sem csodálkoznék, ha a iPhone 6 esetleg 2 giga memóriával kerülne elő a cilinderből
-
matyi19
őstag
válasz
B-L-A-C-K #56062 üzenetére
Elküldtem a telefont (4s) ha minden rendben lesz, akkor szerintem én is veszek egy i5-t több márkát is megnéztem, de nem találtam hasonló tudású telefont hasonló MÉRETBEN, és nekem sem ártana majd egy jó kis tok, szóval addigra próbálj ki párat, hogy tudj mondani véleményt
-
válasz
B-L-A-C-K #56056 üzenetére
por miatt meg rádobsz egy olcsó fóliát a 'drága tok' alá, szerintem amúgy ebayen a 300 forintos ún 'ultra slim' tokok elég faszák... mint mondtam 300 forintért... nem sorjásak tényleg vékonyak 0,2-0,3mm teljesen jók..
szerintem 95%, hogy megrendelem a piros 3000ftosat, aztán majd megmondom eredeti-e. Németből úgyis 3-4 nap alatt itt van.
-
Okuyama
tag
válasz
B-L-A-C-K #55690 üzenetére
6.1.2 nem ide illő okból van fent
Frissíteni nem akarok egyenlőre ,ugydöntöttem kivárok mert a 7 esről hallani ezt azt és nem akarok aknára futni vele .Mellesleg a régi kinézet jobban tetszik még mindig ! Én ilyen régimódi vagyok
.Fogok majd egy 1-2 perces videot készíteni valamiről ,csak itt most elkezdett esni és a fényviszony 1 kalap szar.Ha lessz kellő napfény akkor lesz video is, és feltöltöm majd adok linket .Apropó ,sok olyan videoösszehasonlitó tesztet látok ahol 1 felvételen láthato a 2 készülék amit felvett .Azt milyen progival lehet összehozni ?
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #55700 üzenetére
Embere válogatja. Neked nem éri meg, nekem sem, egy Xero-hoz hasonló hegyi ember meg valószínűleg azt nézi, hogy végre nem bukik be a panoráma az alps de világteteje hegyi panorámán, meg pöpecül lassíthatja a haver csavartszaltóját sznóbórddal... mindezt másik eszköz nélkül, mindennapi telefonnal.
-
madgie
titán
-
Okuyama
tag
válasz
B-L-A-C-K #55678 üzenetére
Nemtudom lehet ,most olyan helyzetben vagyok hogy van nálam 2 i5 .6.1.2 vs 6.1.4 ,lefogom tesztelni van e különbség videofelvételnél ugyanabban a szögben .Lehetséges hogy lesz ,de az i5 kamerája nekem picit fakóbb színeket ad vissza mint 4s nél .De nem eget verő az eltérés ,csak azért egy full hd LCD tv-n és Pc -n is észrevenni ezt .
-
nofi
addikt
válasz
B-L-A-C-K #55678 üzenetére
Én némi kontraszt, illetve fehéregyenúly különbséget látok, illetve a virágos plédnél láthatóan máshová fókuszáltál. Előbbieket már a beépített szoftver is automatán helyrepofozza, azt, hogy melyik állt közelebb a valósághoz azt csak te tudod és mi elhisszük. Én legalábbis
Én úgy vettem észre, hogy az i5 valamivel jobb kevésbé megvilágított helyeken a 4S-nél, ami már inkább mérvadó lehet, (ezért a világosabb, bár fakóbb Galaxy -ejnye! - fotó tűnik nekem reálisabbnak). Ellenben i5-nél volt valami zavarós lilás fény "fícsör/bug" amivel nem tudom azóta történt e valami. Persze ez sem minden készüléknél jelentkezett, csakúgy mint 4S idején a zörgő giroszkóp. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest