- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #59236 üzenetére
Pont ez az, aki eddig 50-60k korul keresett telot az inkabb i4-et vett a konkurensek helyett mert tetszett neki ez az OS. iOS 7 mar lehet, h kevesbe tetszik neki, de ha megis tetszene ugy fut rajta hogy inkabb megis a konkurensek kozul valaszt.
Az meg lehet, hogy nincs 220ezre egy 5S-re. -
LEGIOX
tag
válasz
B-L-A-C-K #59221 üzenetére
Örülj neki. Nekem volt i4, i4s, 5. A 4s-ig imádtam, soha nem akadt, szaggatott mint az akkori androidok. Az 5-ben kerestem hogy mi az ami jobb benne mint a 4s-ben, különösebben semmi, néha már volt fagyogatás, de elvoltam vele. Erre beb@szott ez a bazári kinézetű, megbízhatatlan sz@r ios7 ami sikeresen meggyűlöltette velem az ios-t, de ez az én bajom. Nekem egy időre elegem lett belőle, de nem akarok trollkodni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #59146 üzenetére
Számomra mondjuk nagyon is zavaró, mivel így 2 appot kell majd használnom és nem fogom tudni az üzenőfalat böngészni chatelés közben + imádtam a Chat headset, erre rákényszerítenek,h a jóval gagyibb dizájnú és tudású fb messengert használjam, mert a fb-nál valakinek épp ez ötlött a fejébe
-
ajani
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #59013 üzenetére
Nem vagyok bolond...
Egyértelmű, hogy jobb az i5, szerintem ebben mindenki egyetért. Azon megy a vita, hogy valami használhatatlan/vállalhatatlan lesz-e attól, hogy kicsit várni kell míg megnyílik a fészbúk
Attól a telefon még ugyanaz a jó kis cucc, mint amit 3 éve megvettem, de most már van lockscreenről elérhető zseblámpa, meg wifi/bt kibekapcs.
Szummázva: türelmes embereknek jó az ios7 i4-en. -
hatesz
tag
válasz
B-L-A-C-K #58955 üzenetére
Bocs ha belevauvau, nem muszály frissíteni az i4-et 7-es IOS-re. Áldom az eszem hogy meghagytam rajta a 6.1-et. Itt van este 9 óra, reggel 7-kor vettem le a töltőről, majdnem 4 óra használat után még 30 %-on van töltés nélkül
JB-vel felrakram egy régebbi FB app-et és nincs semmi akadásHát ez a teló (majdnem 3 éve vettem) ha megnézem más 50e Ft-os telónál biztos jobb...
Szóval csak azt akarom mondani, hogy valakinek mindig a legújabb, leggyorsabb kell de van akinek a bevállt és ugyanúgy jól működő cucc tetszik. Nekem 3 éve nagyon megtetszett az i4 és még most is tetszik! Sőt rájöttem hogy nem is akarom többet lecserélni! Max kap egy új akksit majd ha észrevehetően gyengélkedni kezd, talán új első meg hátsó üveget de megtartom
Mindezt úgy mondom, hogy simán megengedhetném magamnak, hogy vegyek egy i5S-t, de nemrég eladtam az i5-ömet is. Nekem ezek az iPhone-ok már nem tetszenek. Szerintem ennyi pénzt ezek nem érnek meg bárki bármit is mond.
Azért az i4 nem éppen Trabant...
Mellesleg az első autóm 97-ben egy Trabant volt, akkoriban még nem számított hogy milyen kocsid van. 17 évesen saját pénzből vettem és nagyon büszke voltam rá -
peugeotmate
őstag
válasz
B-L-A-C-K #58900 üzenetére
Aha, tehát ha nekem jó az i4, akkor inkább vegyek egy i5-öt, használjam azt egy hónapig majd vegyem kézbe az i4-et, hátha akkor én is beállok a fikázók sorába és nem leszek elégetett egy i4 teljesítményével. Miközben teljesen használható a mindennapokban a régebbi modell is. Tipikus, dobjuk el a régit mert az új jobb. Hiába jó, az éppen aktuális modell a király. Elég érdekes szemlélet, amit szajkóz(tok)ol. Nem tudok azonosulni vele, bocs.
-
válasz
B-L-A-C-K #58934 üzenetére
Eladni nem szeretném, átadom inkább Édesapámnak én meg ugye váltok 5S-re, csak nehéz ebben a tudatban lenni, hogy bármikor kaphatnék egy "zsír újat" de nem viszem be.. mondjuk talán 1,5-2 hónap telt le a garanciából, gondolom ez a javítás dolog se 1 hét alatt jön be. Meg csak jönnek hírek, hogy mikor-hogy lesz.
-
válasz
B-L-A-C-K #58930 üzenetére
Annyira nem látni szemmel, csak a kosz meg akad benn, végül is ráérek vele mert találtam egy pixelhibát is, az meg automata csere, csak ettől félek, hogy nem lesz csere dolog mint linkeltem pár hozzászólással ezelőtt, de abban a cikkben a szolgáltatókat nem írja mondjuk.
-
rayoliviero
veterán
-
privacy99
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #58827 üzenetére
Ugyanez van nálam is, az okát szerintem senki nem tudja megmondani. Kikapcsolás nélkül egy nap úgy megy hogy folyton nyomkodom, netezek és egész nap bírja, nagyon lassan merül. Másnap meg csakúgy szaladnak lefelé a százalékok, pedig ugyan ott vagyok ugyanaddig.. Teljesen véletlenszerű.
Van hogy olyan jól bírja hogy 1-2 óra Real Racing 3 után még bőven 70% felett van és kb. megállás nélkül nyomkodva sem merülne le estig, valamikor meg elindulok itthonról és 3 villamos megálló múlva 90%-on vagyok, mire beérek a suliba már 80..
-
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #58676 üzenetére
En i4s-rol valtottam i5-re es nem tudom miert ereztem hogy ennyi penzert mar nagyon keves -gyenge-sivar,ezert valtottam es belenyultam veletlen egy mokolt samsung galaxy s4 lte-be ami hibatlanul is zavaros nem uzembiztos,igy lett megint a hibatlan i4s.Nalam kb. 4-6 oraval jobb az akkuja,pontosabb a tavolsag senzor,hatarozottabb a rezgese,es kenyelmesebb porgosebb a hsznalata,viszont a kicsivel nagyobb kijelzoje hianyzik,de mindenkepp meg varom az i 6-ot
-
buci30
addikt
válasz
B-L-A-C-K #58641 üzenetére
Persze hülyeség ez! Nekem bír 8h az 5s netezes es telefon...
De ha mar fényképezek vagy kamera vagy jatek akkor tuti nem!
Viber meg stb nekem is megy persze az nem fogyaszt sokat
De ha hasznalja akkor tuti nem megy 8h-t egy töltéssel!
Ez csak duma...
Megy egy napot jo ez a fogyasztás ,csak kivancsi voltam másnál melyik mennyit szív. -
totalpatec
tag
válasz
B-L-A-C-K #58496 üzenetére
Flegmaság, ha nem fogadom el ami nem igaz?
A tényeket nem kell összemaszatolni. Ennyi.
Az a flegmaság amikor félig igazat a teljes mellébeszéléssel elegyítik.
A bontott az már nem ÚJ.
Függetlenül attól, hogy neked megér e + X ezret a fólia vagy sem.
Ez a cserélt, meg bontott csomagos, stb. b..zulás csak a kelet-európai piac csökevénye, ahol azok is iPhone- val villognak akik nem is engedhetik meg maguknak.
Lásd a sok fizetés hiányában visszavett készüléket, és azokat akik ezeket mégegyszer megveszik magukat azzal ámítva, hogy az is "zsír új"
De nem akarok személyeskedni. Azzal semmi baj, hogy ilyet vesz valaki, csak az, hogy újként hivatkozik rá amikor az árakról érvel. -
totalpatec
tag
válasz
B-L-A-C-K #58486 üzenetére
Igen, az i5 egy éves formavilág. Az simán friss még sokaknak. Nekem is. De jövő ilyenkor már, főleg az i6 mellett kicsit avétos lesz már. Az ár ezen a szinten már nem elsődleges szempont. Jövőre az 5s egy éves modellként inkább 160 körül lesz.
160 vagy 220? Aki telóra ennyit költ annak megléphető az i6 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest