Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 11 - népalma
- Újracsomagolták a Redmi 13 4G-t Vietnamnak
- iPhone topik
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 13T: kis méret, nagy telep
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
bigdady #229537 üzenetére
Azt mondjuk én se értem. Nekem se tetszik a polírozott, krómos él. Már-már giccses. Ha ugyanez van matt, szálcsiszoltba akkor sokkal elegánsabb, letisztultabb hatást keltett volna.
Meg amúgyis, ez a króm csillogós izé már egyáltalán nem divat sehol sem, csúnyán gyűjti az újlenyomatot, semmi értelme. Abban "bízok", hogy a videókban úgy láttam ez az él is színezett. Szürkénél szürkés, sötétebb, kéknél van benne egy kis kék árnyalat. Ez segíthet talán.@Gaben92:
Sajnos nem fogom tudni megnézni. Hacsak nincs valaki Veszprém közelében, akinek ma megjön a pacific blue verzió és megnézhetem nála.
Mert hétfőn már muszáj lesz megrendelnem. Minden nap nézem az Apple.hu-n, hogy éppen mikorra várható a szállítás. Ma már pl Nov. 11 és 19. közé teszi a várható szállítást, és ez eddig minden másnap +2-3 napot ugrott előre. Tehát, ha várok még egy hetet, akkor valószínű már december közepe lesz a határidő, ami könnyen beleeshet a karácsonyi szállítós forgatagba, így akár átcsúszhat jövőre is. Azt meg nem szeretném. -
Detached
csendes tag
válasz
bigdady #229505 üzenetére
Csinaltam mast is... kapott egy 23h-tol 06h-ig repulomodot is...
Parancsok-Automatizalas- + Szemelyes auto.letrehozasa-Akkumlatorszint-Muvelet hozzadasa- na itt ha nem talalod a hangot ami jelezzen, ird be a keresobe h Noti.... es mented... Az Airplane modot is kb igy kell...
azt nem irnam most be...
-
Gaben92
őstag
-
bnorci71
addikt
válasz
bigdady #228722 üzenetére
tegnap pont ezen gondolkodtam
tokba teszem de inek hogy majd esetleg eladás után az új tulaj élvezze a telefont én meg fogdosom a tokot....
bár az SE2 elég csúszós így a gyári tok jobb fogást ad, de SE1 nagyon jó fogású telefon volt sokkal jobb volt tok nélkül mint bármilyen tokban -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Razzul
őstag
-
-
-
-
válasz
bigdady #227571 üzenetére
Sorry, nem is tudtam hogy be lehet (de nem élnék vele az biztos).
Keresgélem a watch app beállításokban, de nem találom ezt
Csak olyat találtam,hogy az iPhone feloldása feloldja a watchot is, amíg viseled azt, de fordítva nem. Szerintem úgy nem lehet beállítani, ahogy mondod, csak a droidos órákat droid telefonnal. Javítsatok ki,ha tévedek.
-
marsu.
senior tag
-
kushwavez
senior tag
válasz
bigdady #225411 üzenetére
nem tudom, én is izgulva vártam aztán nekem eddig iOS 13 csak widgetekkel.
viszont gyorsabbnak érződik, bár lehet ez is csak a hype miatti képzelődésem. Ja, viszont, hogy a hívás végre nem takarja az egész képet és van PiP az elég szép újítás a widgetek mellett, ha másért nem, nekem már ezért megérte.
De jobban várom a macOS Big Sur-t. -
kushwavez
senior tag
válasz
bigdady #225378 üzenetére
Apple oldal, igen. Ez a domain az apple iOS frissítéseinek van bejegyezve. Egyébként double-checkoltam, iPhone 7-nél már ipsw.me-n is ott az iOS 14 ipsw.
bővebb info a domainekről/hosztokról: https://support.apple.com/hu-hu/HT210060
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- iPhone 11 Pro 64GB Gold, Független
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest