- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
kushwavez #226050 üzenetére
Szerintem meg nem vigyázol rá eléggé. Én a 11-em a mai napig a iPhone 5-höz adott kábellel töltöm és azon kívül, hogy a műanyag ennyi év alatt megsárgult, más baja nincsen...
Egyszerűen nem tudom elképzelni emberek mit csinálnak, hogy fél évente elhullik a kezükből a kábel...
-
galuska95
aktív tag
válasz
kushwavez #215048 üzenetére
Szia!
Nekem is i7-em van es szerintem az akksitol nem kell sokat varni meg uj koraban sem. Nekem 4honapos kb a telo es 98%os az akksi. Egy atlagos nap igy nez ki: ha este tolton van es 8-20oraig hazsnalom akkor siman lemeritem. 3.5ora kijelzoidovel, kis messenger, kis youtube, kis bongeszes telefonalas stb. van ebben. Ennyit tud. A keszenleti fogyasztasa nagyon jo de este nekem is tud merulni 10-20 szazalekot ha nincs tolton es a wifi be van kapcsolva (gondolom frissit a hatterben).
Egyebkent ettol eltekintve eleg jo kis telefon de ha jo uzemidot akarsz akkor kelleni fog egy XR/sima 11/pro/valamilyen max model.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest