- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem igen, és az i4-et adom el, meg fogom hirdetni, ha megjön a másik, addig nem, mert nincs "fióktelefonom" arra az esetre, ha előbb menne el az i4.
ittakary: nem a pénz a döntő, Hálistennek' nem ez alapján kell döntenem. Sokat dolgozok, de ezért meg is fizetnek.
Azt is mondta a T-s ember, hogy ha akarom, csüt. éjféltől átvehetem a mammutban. Mondom, én akkor aludni fogok, szóval jólesz másnap délelőtt
Megkérdeztem azt is, hogy a futár kötele-e megvárni, míg kibontom, leellenőrzöm, és azt mondta igen, sőt, így is legyen, az esetleges felmerülő probléma esetén a felesleges köröket elkerülvén.
-
szekfizsolt
senior tag
Igazad van, veszek egy átalakítót, de mivelhogy az iOS 6 frissítésig semmi baj nem volt és a készülékem estére is csak 40% körülre merül le, így eszembe sem jutott, hogy baj lehet. Mióta frissítettem azóta jött ez elő (bár a fene tudja, hogy köze van-e hozzá), csak gondoltam megkérdezem, hátha másnál is van tapasztalat, de így most megijedtem...
-
bigdady
nagyúr
Sikerült.
Ezek szerint bármikor visszatérhetek majd 5.1.1-re? Nem kell hozzá letölteni az 5.11-et vagy ilyesmi? Ja és hogyan? ill gyári állapotra tudok majd visszaállni vagy a mostani mentett állapotomra is?Más: helyesbitenék: a 2. kérdésnél: csak a képek kontaktok vannak icloudban. Programok és mentés a gépre van beállitva és elméletileg az fut amikor rádugom a telot a gépre, jól gondolom? Az nem baj? Igy is visszaállitható minden a 6-osban és a egy esetleges visszaállitott 511-ben?
-
V.Stryker
nagyúr
Na b@sszus, csak ezért vártam. Nem is tudom hol olvastam, még képet is láttam róla. Hát akkor lóf@sz újdonság sincs számomra az iOS6-ban. :S Még szerencse, hogy csak az asszonyét frissítettem.
Nem jb-s telón van valami lehetőség a wifi egyszerű bekapcsolására,hogy ne kelljen állandóan a beállításokba bemászni?
-
alba-regia
aktív tag
A pdf jobb alsó részén van egy ábra. Értelmezésem szerint a chipek középen helyezkednek el, így szükség szerint a csatlakozófelület (érintkezők) vághatóak!?
Erre már csak azért is kérnék egy megerősítést, mert Telenyomor ugyan írta, hogy lesz nano SIM náluk, de azt nem, hogy mikor. Ha olyan gyorsasággal vezetik be azt is, mint az iPhone 4S-t, akkor egy év...
Smirgli meg van itthon, más készülékben meg egyelőre nem használnám a mostani előfizetésemet.
-
-
Keksz
senior tag
Most már értem hogy működik.
Az állítás amit írtál hogy ki van kapcsolva egészen addig igaz amig egy BT eszközt sem párosítottál.Onnantól hogy egy is volt párosítva, a BT már nem kapcsolja ki magát a home screen-nél sem és az ikon is folyamatosan ott van az akkujelzés mellett.
Hiába nincs bekapcsolva a korábban párosított eszköz.Szóval a BT egészen addig kapcsol csak ki, amíg nincs eszköz párosítva és nincs a listában.
"Forget this Device" után ugyanúgy kikapcsol.
Szóval nem sok haszna van :-D
Mert tuti hogy mindig lesz legalább egy cucc párosítva a listádban, különben nem használnád.
Ennyiből ki is kapcsolhatod... nem? -
Kartács
aktív tag
Nyílván ésszel kell csinálni... (persze mindig ott van az átba**ás ténye) de sok mindent ki lehet zárni.
Én már a 3. iPhoneomat veszem így és kopp kopp kopp... minden rendben volt.1.) 3GS 2,5 éve zsír újonan beséltáltunk a sráccaz az üzletbe és ott vette meg aranykártyás kedvezménnyel 85k-ért kimentünk, adásvételi, letiltáselleni, 2 példány, 2 tanu, szemyéli másolások, forgalmi, stb kifelé még a rendszámukat is felírtam
2,5év eltelt és no problemo azért járt jól a srác mert a csaja műkörmös plázacica volt és a körmével nem tudta volna használni és vettek neki 20-30ért egy akkori csúcs nyomógombosat és még nyertek is rajta(m) így.2.) 1éve vettem bnőmnek 3GS-t 50k-ért egy korrekt, idős, villában élő, üzletembertől aki akkor váltott 4-re. A telefonon akkor járt le 2-3hónapra rá az előzifu, de mind1 volt mert 1. látásra láttam, hogy "korrekt" ember.
3.) Most vettem 1 hete 4S-t T-s 110k-ért 07.07 havi tehát 2 hónapos volt, 0perctől fóliás, +2 tok és minden, egy finoman szólva "pénzes" kissráctól akinek a szülei vették, de ő már az iPhone5-öt szeretné és meg is kapja... és ezért eladták én meg jókor voltam jó helyen
Itt semmilyen papírt nem írtam mert 1. nem ezen fognak pénzt keresni 2. meg van a cím meg minden ugyanis a lakásukon intéztük és nagyon korrektek voltak szüleivel együtt.Én nem 1x belenyúltam majdnem 1-2 alakba aki átakart vágni de nem most jöttem le... tehát ép ész kell hozzá és nyitott szem.
80e ért árult egy srác aki azt mondta oké legyen 75 de előre utaljak... no ilyeneket azért csak kiszúr az ember meg hasonlókat.bár volt olyan is aki erősködött hogy ő csak a lakásán adja oda... de még le sem jön az utcára... lehet nem jöttem volna le élve tőle
ÉSSZEL KELL ÉS NYITOTT SZEMMEL KELL JÁRNI, KÖRÜLTEKINTŐEN!
Ha bármi rossz érzésed van hagyd a picsbe és le kell lépni és nem a legolcsóbbat kell keresni mindig!Bocs az offért.
-
Keksz
senior tag
Ha átnevezem és kábelen újat hoz létre akkor is lefagy, nem megy tovább.
Wifi-n akkor is megcsinálja.A backup mappát megnézem hogy lehet áthelyezni a telefonhoz (Backup, sok kicsi fájl és neha 1-1 nagy, 3-5GB és Snapshot mappa), az ipa fájlok másik meghajtón vannak, az is vmi fajta backup, nem?
Más:
4S tulajok nem tudom hogy vannak vele, de szerintem én ezt az új verziót most kihagyom, megvárom az 5S-t :-D -
ios 6 gm esetében nagyon jó az automatikus fényerős szabályozás, gyorsabb és pontosabban belövi - nem nyomja fel feleslegesen nagy fényerőre, és szaporábban veszi vissza, ha erős fényről hirtelen sötétbe kerül -, mint az ios 6 beta 4 vagy 3 verziók alatt!
ja, 4s esetén mondom! -
...de ha akarom, akkor feltölti nem? Bocsánat a sok kérdésért, csak az volt a gondolatom,hogy van vagy 25 giga zeném, minek tároljam a gépemen. Mindent feltöltenék felhőbe, és hallgatnám, amit épp akarok, de ha szökőévben egyszer vissza akarom tölteni az egészet a gépemre, azt is megtehessem.
A másik,hogy valamelyikhez találok albumborítót, visszatöltöm gépemre, majd szerkesztem, elmentem, akkor frissíti, vagy újra feltölti, de utána a gépemről már törlöm is. Ilyeneket lehet?Muszáj mindent megtudnom, mert ha asszony sok munka árán be ID-tag-elt albumai elvesznek, akkor icecave emléke már csak szívetekben fog tovább élni.
(Teljesen jogosan, és is kipurcantanám, aki ilyen dolgaimat elbarmolná).
Szóval összességében, tud-e úgy működni, mint a dropbox, hogy amim most a gépemen van, az a felhőben legyen, és ami kell, azt használom. Változtatás nélkül. Szóval nehogy nekem azt mondja,hogy van egyezés, de később már csak az Apple félét tölthetem le. A sajátomat akarom a saját minőségben, saját ID tegekkel.
DanielK: Komoly? Ó,hogy rohadjon meg.... ez durva. Értelem szerűen, már mindent be ID-ztem magamnak, plusz 320 kbps-es zenékről beszélünk, nekem ki ne cserélje rosszabbra, meg írja át az én megszokott szisztéma szerint felépített ID3 tag-jeimet, mert akkor armageddon...
-
Kicsirics77
veterán
aktivált 5.1.1 nél a b4-et tettem fel és azt írta hogy nem lehet aktiválni.
gondolom mert nincs dev acc,és ezáltal nem minősülök úgymond tesztelőnek/fejlesztőnek.
akkor ezekszerint a gm verzióval se nagyon erőlködjek?
jövő szerdán úgyis itt a végleges.(#8191) Csabee.: az lesz
-
-
Def26
félisten
Tényleg igazad lehet. Még pár hónapja mikor megjelentek az új macbook -ok írta asszem handrás, hogy az apple nem szarkodik az aktuális árfolyamokkal hanem valamihez mérten meghatároz egy árfolyamot amitől nem tér el akkor sem, ha esik a forint és akkor sem ha erősödik. Azt írta, hogy éppen amikor ez meg lett állapítva nagyon szarul teljesített a forint, ezért szívás lesz az magyar árazással egészen addig amíg el nem jön az idő egy újabb árfolyam "határozáshoz". Valami ilyesmire emlékszem.
Ebben az esetben még az is érdekes lehet, ha mondjuk Ausztriában veszi meg az ember az új telót 679 euró -ért (egy kirándulás alkalmával).
Meg is van az egyik fele: [link]
"A fentieket végig lehet játszani az összes most bemutatott géppel, így számolja ki az Apple az árakat. Hogy miért lett drágább az összes új gép mint volt? Nagyon egyszerű a válasz, tavaly ilyenkor óta 20 százalékot ingadozott a forint az euróhoz képest (264-320 közt mindenhol járt), még örülhetünk is, hogy idáig nem emelte meg az árakat az Apple. Tavaly 275-280-as árfolyamon volt beállítva a MacBook Prók ára, ehhez képest volt már 320 forint is egy euró, ilyenkor az Apple benyelte az árfolyamból eredő veszteséget. (van miből benyelni mondjuk, de nem csinálják ezt a végtelenségig)
A lényeg, hogy sajnos a mostani árak bár tényleg húzósak, de teljesen korrektül lőtte be őket az Apple, nincs mit tenni, ez így is fog maradni, köszönhetően a gyenge forintnak és az európában létező legmagasabb áfának."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest