- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #9150 üzenetére
Kérdés, hogy nála a 1st vagy 2nd gen volt?
Nálam a 2nd gen és semmi baja a telónak. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #9147 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de az a kínai egy rakás... Tudom, nekem is volt. Egyszer rászántam magam és vettem egy eredetit. A kettőt össze nem lehet hasonlítani anyagminőségben. Ráadásul a kínai egy idő után mintha izget-mozgott volna rajta...
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #9141 üzenetére
Jah, de havernak adom el annyiért, amennyiért újonnan vettem.
Megy ki külföldre dolgozni, és kell neki egy gép, neki is volt iPad-je, en intéztem azt is, de otthagyta egy kajáldában, es 3 perc múlva már hűlt helye volt.
Nekem meg indul a suli, szakdoga, fölösleges eszköz lenne most, márciusban meg a 3-at ugyanannyiért megvehetem. De ha nem menne haver, maradna a pad.
Jah, akkor azt jó lenne tudni, mert holnap adom oda, de ha nem muszáj, nem tenném vissza az 5.1.1-et.
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #9134 üzenetére
Akkor megint letölthetem az ipws -t...
Nem baj, csak kicsit macerásabb. -
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #9131 üzenetére
Gm -ről nem lehet simán ota -n keresztül?
-
válasz
vadászcsiga #9046 üzenetére
-
DanielK
addikt
válasz
Nálam tényleg eredeti (apple.hu-n rendelve) nem fényesített semmit.
-
duc
aktív tag
válasz
Gyári bumper nálam is kifényesítette a keretet pár helyen. Helyette most ilyen van, ez az alun belül nagyon puha gumi. 2 hónap után levettem hogy alánézzek, tökéletes. Ezzel kellett volna kezdeni...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #9053 üzenetére
Jó így is
Mennem kell lassan mosóport venni, majd megnézem milyen -
Tibee86
nagyúr
válasz
Engem már sokszor lebeszéltek itt ezekről a pár száz forintos bumperekről. Hamar törik, gagyi, stb indokokkal. Meg persze, hogy kifényesíti az oldalát, de ez a gyárinál is előfordul. Csak azt nem értem, hogy lehet, hogy valakinek meg egyáltalán nincs ilyen gondja a bumperrel.
Egy linket tudnál mutatni, hogy milyet rendeltél?
Miért nem raksz fel körbe valamilyen olcsó matricát a keretre, és akkor nem kell attól tartani, hogy kárt tesz benne. -
Kartács
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8975 üzenetére
Azt kérdezted hogy a bumper kifényesíti a fémkeretet?
De melyik vagy mire gondolsz? 3millió féle bumber létezik.
Én egy ilyenről sem tudok ami kifényesítené... mutass képet vagy mondj típust. -
rachmaninoff
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8950 üzenetére
Némelyik tok többet árt, mint használ.
A kemény tokok jól passzintanak a telóra, de jaj, ha valami közé meg a telefon közé keveredik, simán meghúzza a fémet is, üveget is. Az Ozaki is ilyen ratyesz.
Szerintem a két legjobb megoldás a géles állagú szilikon (tapadása miatt nem megy közéjük semmi), illetve a szellősebb bőrtok (nincs akkora direkt súrolóerő és kemény kontra felület).
Tehát takonyszilikon, vagy a valódi bőr tok (mert a visszája ugye hasított, puha, nem karcoltatja a szemcsékkel a telót).
-
Kartács
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8948 üzenetére
Melyik utángyártott bumper a 6850 féléből?
-
Brumi˘
addikt
válasz
vadászcsiga #8967 üzenetére
Èn már a 2. 600ft-os csoda bumpert nyúzom és semmi külsérelmi nyom nincs az i4-en. (Kinézetre 1-1-be olyanok mint az eredeti)
-
válasz
három hónap alatt szétb.szta a 4Sem tetejét... De nem tudok mit csinálni, én full tokot nem vagyok hajlandó viselni.
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #8950 üzenetére
szép hosszú, kifejtett válaszok
-
bobooo
addikt
válasz
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #8921 üzenetére
Már visszatettem a 6.0-át és minden tökletes, valószínűleg igazad lesz egyébként, bár nem értem egy app. miért fagy ki a backup-tól... És a töltéssel miért lehetnek gondok tőle, most nem próbálkozom többet, jó lesz a 6 is...
Szerintem a részletfizetésben lesz üzlet a Telenornál. Ha annyiba kerül is, mint a gyári független az Apple-nél, de befizetsz X összeget és a többit a havidíjaddal együtt törleszted... ...és erre kapni fognak az emberek...
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #8904 üzenetére
Itt nem, de a fórum mobilarenáról is jó. Itt most tuti nem a mobilarenaval van a baj, az atptour.com-on is folyton ez van, sok oldalnál meg lehet, hogy rá se jövök.
-
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga #8844 üzenetére
az e-mail-eknél én kikapcsoltam a notif.center-t így nem kell törölgetni
egyébként nekem sima i4. -
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #8829 üzenetére
A visszafeleszámolós adatszámláló eddig csak Chuck Norris -nak sikerült, szóval inkább örülj neki.
-
válasz
vadászcsiga #8824 üzenetére
nem azt vitatom, hogy nálad megtörtént, elhiszem ám kép nélkül is, csak jeleztem, hogy én nem tapasztaltam, pedig kipróbáltam a net megosztásával is!
-
válasz
vadászcsiga #8824 üzenetére
Gyors kipróbáltam, de i4-en nem számol visszafelé. Igaz, csak 3G-n neteztem+speedtest, nem megosztottam.
Viszont az akkut továbbra is szívja, nem győzöm tölteni.
-
válasz
vadászcsiga #8819 üzenetére
én nem tapasztaltam ilyet!
nem számol pontosan - a szolgáltatós 10 kilobyte kerekítés miatt pláne nem -, de visszafelé még a net osztásakor sem akar pörögni! -
Tibee86
nagyúr
válasz
Én már kukáztam a 6-ost délután.
-
válasz
Ugye nem? :|
-
válasz
vadászcsiga #8804 üzenetére
Én gondolkodom, de az enyém fekete, 16 gigás T-s... Ha lehet már a T-nél rendelni, meg tudom mondani, hogy eladó lesz-e, hisz hosszabbítanom úgyis aktuális. Viszont ahogy nézem, nem sok kritériumban felel meg az enyém
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #8799 üzenetére
De ez van feltéve a négyesemre. Esetleg mikor a gépére másoltam, sérulhetett. Probalom megegyszer.
Jaj de marha vagyok! Igazad van.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
vadászcsiga #8669 üzenetére
Valami más ötlet?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #8697 üzenetére
Sikerült, köszönöm!
...csak attól ijedtem meg, hogy ha hivatalosan is kiadják a 6.0-át, többet nem tudom visszatenni az 5.1.1-et (amit én szeretek egyébként) úgyhogy gyorsan visszatettem. (Tudom JB esetén megoldható, de egyelőre jobban szeretem a tiszta iOS-t) Szerintem - sajnos - nem lett annyival másabb, profibb, vagy különlegesebb, hogy megérje használnom...
-
válasz
vadászcsiga #8704 üzenetére
Nekem telefonom rendszeresen hamarabb kapja meg az értesítést mint az asztali gépem. Nem hiszem hogy ez mérce ebben az esetben
-
Kartács
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8701 üzenetére
Az Etiópesélyegyenlőségiombucmanos kis pulyákoknak meg kenyérre sincs pénze...
Ez van sajna szar helyre születtünk mi is
Ismerősöm USA-ba takarítóként dolgozik ő az 3. havi fizetésének a feléből vett is egy iPhone4S-t ^^ -
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #8697 üzenetére
Tudod mivel jártam pórul? Az utolsó biztonsági mentés még iOS 6.0-ban készült, amit nem tud visszaállítani 5.1.1-re...
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #8693 üzenetére
Tudom - biztosan szó volt róla és ezerszer megírtátok már - , de azt hogyan kell?
Jééééé, most nézem, közbe "tag" lettem!
vadászcsiga: Köszönöm!!!
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #8684 üzenetére
Nem megy, azt írja ki, hogy "hiba, a kért erőforrás nem található". Biztosan vissza lehet tenni valahogyan? (nincs JB és semmi buhera...)
-
tatomi92
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8688 üzenetére
Tehát az update, h. minden megmaradjon.
-
tatomi92
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8686 üzenetére
Megmaradjon minden adatom
-
LordAxwell
senior tag
válasz
vadászcsiga #8669 üzenetére
Frissítettem már délután a legújabb van fent.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #8662 üzenetére
Említette az itunes-t, ebből arra következtettem, hogy ő akarja összeválogatni a zenéket...
-
válasz
vadászcsiga #8662 üzenetére
-
Atikusz
senior tag
válasz
vadászcsiga #8572 üzenetére
akkor ez mi? [link]
szerk: tehát mint bolt fizikailag nem létezik, csak online. értem már.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8616 üzenetére
de, mar jon is.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8610 üzenetére
engem is ez zavart meg. mert direct downloadban nincs 4s, csak torrentben
-
fufinorbi
tag
válasz
vadászcsiga #8588 üzenetére
kösz a válaszokat!
-
fufinorbi
tag
válasz
vadászcsiga #8582 üzenetére
nem baj ha ugrik a jb de akkor simán lehet upgradelni ?
vagy hogy lehet ? -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #8583 üzenetére
Számítógépen copy+paste megoldás a leggyorsabb.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #8567 üzenetére
1 nap volt megszokni a metrót, most már tetszik. 2 böngésző? Én leszedtem minden gyári szar csempét és kirakosgattam a programjaimat. Startmenü csak nagyban.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #8565 üzenetére
Nem szenvedek, felraktam próbaképp újra és tetszik.
Vettem SSD-t és olyan mint a rakéta. Alaplapi vga-val zúzok és win8-at jobban szereti, 7 jobban megfogta... Még az új startmenüt is megszoktam, szóval nekem bevált.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #8556 üzenetére
Én is úgy értettem.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #8551 üzenetére
4 Lehet ez a hunyó?
-
válasz
vadászcsiga #8551 üzenetére
Én is csakazértis kipróbáltam, egyből frissít (i4).
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #8546 üzenetére
Amúgy kipróbáltam, nekem frissíti a notif centert mikor törlök egy mailt.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8546 üzenetére
Nagyon király. Örülök neki.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8542 üzenetére
Ezt az új iTunes frissítés javította??
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #8536 üzenetére
Volt GM az 5.0-ból is : [link]
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #8536 üzenetére
A-a, volt GM is aminek GM volt a neve.
Emlékszem, mert felraktam és utána a véglegest is fel kellett raknom a JB miatt.
-
válasz
vadászcsiga #8514 üzenetére
Volt
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #8514 üzenetére
dehogynem
-
turbobusa
senior tag
válasz
vadászcsiga #8503 üzenetére
Nem volt különbség a beta utolsó verziója s gm közt. Fejlesztők biztos valamit kóstáltak belőle, de az minket nem érintett.
-
turbobusa
senior tag
válasz
vadászcsiga #8500 üzenetére
Igen, így volt anno ios5-nél is.
-
Gergőke88
addikt
válasz
vadászcsiga #8481 üzenetére
Szia!
Köszi, megpróbálom akkor onnan.
Más:
Eddig 5.0 volt és az Albumnézet az Ipod appban szaggatott, és végre a 6.0-ban megoldották, hogy normális legyen.A Safari sokkal jobb lett szerintem. Viszont a facebook névjegyzéket leszinkronizálja, de onnan "felesleges" ismerősöket" nem lehet törölni. Erre esetleg megoldás?
Ettől függetlenül veszek 5-t. -
Gergőke88
addikt
válasz
vadászcsiga #8468 üzenetére
Nalam ugyanez a helyzet I4-en.
De sokszor a Safari is random kidob. -
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #8472 üzenetére
Na lemaradtam már a szerkesztésről. Azért ezt ne vedd biztosra. Szerintem kellett, hogy változzon. Ez már a 3. modell lenne, közel négy éves időszakra vonatkozólag 512-vel.
-
válasz
vadászcsiga #8472 üzenetére
Egyik eszköznél sem említették az eventen a ramot. Javítsatok ki ha tévedek, de iPadnál sem lehetett az iFixit-ig tudni, meg 4S-nél sem....
-
válasz
vadászcsiga #8386 üzenetére
Akkor egy probléma megoldódott,viszont akkor hogy is van a match-elés? Van erről info? Szóval a zenébe "belehallgat" valami algoritmus és úgy tudja? Mert ha mondjuk valamim rosszul van ID tag-elve, és az alapján csinálná, lehet átírná egy másik számra, stb.
-
válasz
vadászcsiga #8381 üzenetére
Mármint melyik jobb?
-
tatomi92
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8360 üzenetére
Tehát ha 5.1.1-en jailbreakelt 4S-t szeretnék visszatenni a szűz 5.1.1-re, akkor is DFU mode, majd pedig restore?
-
ZeTE
tag
válasz
vadászcsiga #8360 üzenetére
igen de annyira lassú volt és kilépett állandóan a programokból hogy inkább a gyári is jobb lett volna. mit tudok most csinálni? tényleg nagyon fontos lenne.
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #8350 üzenetére
tehát nagyon úgy néz ki, hogy a ph-val van a gond, mert amikor Ragnar95 beírt a rios bug topikba utána javult meg nálam iPad-en (iPhone-on nem is néztem)
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #8346 üzenetére
Olyat próbáltál már csinálni, hogy felrakod a GM-et például, utána lehúzod a gépreő, és a telefonról nyomsz egy törlést, hátha a gépeden van valami ami belekavar, és uána miután beállítottad. próbálgatni anélkül, hogy gépre dugnád.
-
válasz
Viszont máshol nem, szal a 6os összeakad a RIOS kóddal nem? Bár ezt már beszéltük...
-
bobooo
addikt
válasz
nekem szerencsere mar nem
-
válasz
vadászcsiga #8282 üzenetére
Részben, nemigen lép ki, de Manchesternél már kresselt iPad 2-n és i4-en is ma.
zetape7: igen.
máyköl: menj a torrentes linkre, full sávszéllel leszaladt ma reggel.
-
bobooo
addikt
válasz
nálam i4S-en megszűnt
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Nekem nem tűnt fel, milyen bug-ra gondolsz?
...mondjuk még csak ismerkedek vele, de eddig hibát nem találtam... (I4S)
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #7944 üzenetére
Hát igen, szivola lett a dologból, és valóban drága tanulólecke.
Most megvárom az újabb kiadást az ájfonból, aztán eldöntöm áldozok-e arra, vagy elég jó lesz-e egy 4s is újonnan. Vagy megkóstolom a WP8-at. De majd kiderül, megvárom a kínálatot.
Addig is valami szarral kell kihúznom..(#7959) manchester85
Pontosan.
Bár ma éppen egy Motorola U9-et használok... nem is részletezem az élményt.
(#7960) szekfizsolt
Aztán jóárasítom a tányéros tv-t.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #7947 üzenetére
Dehogy törik.
Jó, hát van mindenféle kutatás, de üzeni, hogy köszöni jól van.
Áhh, ingadozik folyton a súlyom, és nincs szívem beletörődni, ha felszalad pár kiló.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #7947 üzenetére
Ezt akartam én is írni. És igazad van, de tényleg.
(#7945) bandigno: nálam megjelenés óta fent van. App mérete 16,6MB, Dok és adatok mérete: 15,6MB. Nem használom csevegésre.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #7921 üzenetére
iPaden.
(#7920) manchester85: zenét nem hallgatok youtube-ról. Így nekem ez a szempont nem fontos.
-
drpele
senior tag
válasz
vadászcsiga #7901 üzenetére
Igen, tudom, hogy alapban van benne magyar szótár, de rettentő kevés szó van benne, s az esetek többségében hülyeségeket ajánl fel. S nagyon sok idő, mire felbővíti az ember manuálisan.
Sajnos hozzászoktam Androidon a Swiftkey kifogástalan magyar szótárához...
-
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #7898 üzenetére
BoboDJ sry, legközelebb odamegy. Azért a banán kicsit túlzás szerintem, ilyen miatt..
Dehhh... Írtam privit is, de semmi előrelépést nemlátok a pólóval kapcsolatban. Szóval amilyen gyorsan jött az ötlet olyan gyorsan köddé is vált.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7888 üzenetére
707Ft vs. 2000Ft(+posta rossz esetben).
Ha rárakom a vámot és az áfát még akkor sem éri el a beszerzési költség az 1000Ft-ot, ráadásul nagyobb mennyiségnél olcsóbb is a termék. 100db vásárlásánál a vámmal és áfával terhelt darabár 692 Ft, míg ezek nélkül 529 Ft.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7886 üzenetére
Nem rugózom, csak nem szeretem, hogy az emberek Y termékre elköltenek 2-3 x Y-t, pusztán a negatív prekoncepciók miatt.
Nincs semmi bajom a kereskedést folytató fórumtárssal kapcsolatban, de kissé pofátlannak érzem a dolgot. -
norbi2010
őstag
válasz
vadászcsiga #7830 üzenetére
Ez mennyire jó minőségű?Csak mert az Apple.hu-s 4-szer ennyibe kerül.
-
Xero
nagyúr
válasz
Én konkrétan 3.19-ért vettem, ami azért nem egészen 2000Ft.
Ennyiből majdnem hármat is lehet venni. Aki nem tud három hetet várni annak nyilván megéri.Írogatás meg akkor fordulhat elő, ha bedöglik. Ezért is kell kettőt venni. Még az is csak 1500Ft, és ha bedöglik egy percet sem kell rá várni. A kínaiak pedig két üzenet után küldik a cserét.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Nem kezdi ki a kijelzőfóliát? Nem szorul nagyon?
-
jozsi252
veterán
válasz
Hu ez jó áron van nagyon. Írok is neki mindjárt
Köszi a linket
Attól fél(tem)ek hogyha ilyenbe dugom bele akkor belefeszül nagyon, mivel a telefon hátulját csak ugye lent tartja valami de aztán DanielK felvilágosított hogy nemkell tartani tőle.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #7822 üzenetére
Nekem is az volt múltkor
Meg szól az ébresztő és azis marimba, na mondom, mégse sikerült mindent visszapakolnom
-
StLui
veterán
válasz
vadászcsiga #7819 üzenetére
Én meg soha, egyszer csináltam ilyet, és soha nem vettem fel, mert nem ismertem meg, hogy az enyém szól
-
-Ben-
veterán
válasz
vadászcsiga #7817 üzenetére
Kár, pedig szép álom volt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #7814 üzenetére
De szerintem úgy értette,h mp3-mat, nem csak m4r-t
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #7783 üzenetére
dupla
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #7783 üzenetére
-
nrbi001
senior tag
válasz
vadászcsiga #7719 üzenetére
Megpróbálom,köszi a tippet!
-
válasz
vadászcsiga #7674 üzenetére
Elvileg a 2.0-s szérián a keret egy része valami olyan anyagból van ami miatt nincs hatással sem a térerőre sem a GPS jelre. Az első szériával volt gond valóban.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #7670 üzenetére
pl hogy mit ettél ma reggelire.
virslit tojással
-
whitezo88
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7658 üzenetére
akkor röhögnék fel, ha tök nem ilyen lenne. jó, a 4coll 99%, meg az olyanok, hogy LTE és hasonlók. de a body legyen más.
Továbbá:
alsó jack, undormány, előző 5nél is mind felül volt.
alja még elmegy, de tele fog menni kosszal a sok kis lyuk.
az iSight kamera nagyon nem illik bele úgy a Zen-be, egymás mellett a hangszóróval fent sokkal szebb.
Hátulja szintén nagyon szétdarabolja a teret. Nincs meg a minimalista egység.Remélem igaz, hogy Jobs még évekre adott mintákat, terveket, eleve, a 4S csak kényszer volt, remélhetőleg már akkor voltak irányok.
-
válasz
vadászcsiga #7658 üzenetére
Főleg, mikor az első dolgai között volt kinyilatkoztatni, hogy megszigorítják a titoktartást, hogy mégennyire se szivárogjon ki semmi...
-
kircsi28
aktív tag
válasz
vadászcsiga #7617 üzenetére
persze 59€ egy navigációért.......
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7604 üzenetére
Van az több is, nem csak kettő.
Egyébként én osztom a véleményét, mert tényleg nem az 5 jönne, de hát ezt nem mi döntjük el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest