- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
esbii22 #319080 üzenetére
Pillanatnyilag nincs saját motoros böngésző (noha az Apple biztosít erre lehetőséget, a rá vonatkozó kötelezettség miatt). Utoljára a FF került a hírekbe, azzal, hogy “már több, mint 1 éve tesztelik” a saját motoros verziót. Ez biztos egy nagyon komoly feladat, ha ennyi ideig tart.
-
szabonagyur
félisten
válasz
esbii22 #317957 üzenetére
Azert erdemes melle rakni az akksi csere arat, sokszor a jobb allapot de rosszabb akksi + akksi csere kiadna egy alapbol jo akksisat.
De az sem mindegy melyik szeriat keresi az ember, minel oregebb annal kevesbe eri meg az akksi csere szemben egy alapbol jo akkuval rendelkezi. -
Hovi
aktív tag
válasz
esbii22 #316973 üzenetére
Nálam reggeltől 12x próbálkozott. Annak ellenére, hogy még tegnap töröltem a kártyát az Apple ID alól. De mivel fagyasztva van a kártya, +a limit 10Ft nem sikerülnek a terhelések. Viszont jó hír, hogy visszajött az Apple-től egy utalás (1.990) az imént. Sajnos a Revolut az összes refund kérésemet elutasította. Ezek szerint kezdik rendbe tenni a dolgokat.
-
_NCT
addikt
válasz
esbii22 #316951 üzenetére
Itt az ár/érték arányt kell vizsgálni… Ilyen áron ahogy az Apple cuccok mennek elvárnék minőséget minden területen. Sokan ezért fizetik meg a felárat. Viszont amikor egy ekkora probléma történik és napokig nincs megoldás, az emberek elfordulnak, egy túlárazott, cukormázba burkolt lósz@rt kapva….
-
nVIPER
senior tag
válasz
esbii22 #316953 üzenetére
Az oké, hogy nem a testreszabhatóság stb stb, de azért ma már alap dolognak kellene lennie ezeknek. Sokszor visszagondolva droidra, kicsit már túlzás is, hogy hogy legyen az akksi ikon, témák stb, ez már nekem se hiányzik.. Most itt az AI is (engedjük el az eu-s hülyeségeket). Itt azzal lehetne nagyot aratni, ha tudna minden nyelven, amit az iOS is támogat. Csak mondtam egy példát. Szerinted mikor fog tudni magyarul Siri?...
-
noorbertt
őstag
válasz
esbii22 #316213 üzenetére
Nincs rajta kb semmise
Gmaps azért jó, mert csomó Feedback ott van illetve 1-1 szó alapján megtalálja azt h hova akarok menni.
Aktívan* próbálom az Apple fele térképet, de itthon egyelőre nem elég jó..*mar vállalkozást is felvettem rá:
Your business is now verified
Congratulations—your business is verified on Business Connect. -
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
esbii22 #315941 üzenetére
a szüleimet kellene rávennem, hogy használjanak almát, akkor mehetne minden ott nem kellene a messengerrel szenvedni
Nekem sikerült ezt meglépni és már ezért is megérte (összességében pedig egyebek miatt is örültek neki, mert számukra is éppúgy jobban kézre áll az iOS, mint ahogy nekem is, pedig mindkét szülőm régóta volt Android felhasználó). Azóta velük is az iMessage lépett a Messenger helyébe. -
válasz
esbii22 #315937 üzenetére
Nálunk ugyanez volt a Messenger-rel, amikor egyik Anroidos telót költöztettem Almára és a Messenger-t is telepítve ugyanezt tapasztaltuk.
Szerencsére “pótolhatatlan” üzenetekre egyikünk se a Messenger-t használja, szóval mi csak vontuk a vállunkat, hogy “mégegy Messenger-es essejó” és továbbhaladtunk. -
Imi1981
veterán
válasz
esbii22 #315774 üzenetére
Nem bétáztam még eddig. Gondolom nem nagy cucc csak a banki alkalmazások miatt azért kérdeztem mert az fontos nekem de már megválaszolták, hogy nincs gond vele. Még gondolkodom rajta kipróbáljam e vagy nem. Igazából érdekel úgyhogy valamelyik nap szerintem nekiugrok. Azért várok pár napot és figyelem a topikot miket írnak róla. 🙂
-
bbendre
őstag
válasz
esbii22 #314895 üzenetére
iPhone 13 Pro Max, bekapcsolva maradt a megosztás utahás után és 5G-t osztott meg itthon a fiamnak aki elég sokat nézett a tabletén filmeket
Simán megbírkozik vele
A kapcsolatot sem dobta el kb 3 óra autó út és 2-3 óra itthon alatt sem
Iphone és iPad családi megosztásban. Ez nem tudom mennyire számít mert tabletén ha nincs net (nincs benne sim) akkor a telefonom azonnal feldobja, hogy csatlakozhat-e a családi eszköz ami nincs net kapcsolatTV-re raktam már videot igaz nem netről AirPlay-el nem volt gond. Nem melegedett a 4Ks film alatt. De ez csak sima Wifi volt
-
válasz
esbii22 #314085 üzenetére
Ismerősi körben többen rágyógyultak erre a kameravédő témára, de sosem értettem.
Próbáltam én is régebben párat, de csak rontottak a kamerán, szóval nagyon gyorsan a kukába kerültek.
Plusz még az életben nem karcoltam meg, vagy törtem be lencsét, pedig volt már pártucat okostelefonom és bár vigyázok rájuk nem hímestojásként bánok velük. -
Mike81
senior tag
-
válasz
esbii22 #312655 üzenetére
Én egy Pitaka Magmount tartót használok, Pitaka tokkal úgy fogja, hogy esélye sincs leesni szerintem, tok nélkül is tartja a magsafe miatt, szerintem egy kicsivel kevésbé erősen, de úgy sem esik le. Viszont ez tölteni is tud, és van benne egy kis ventilátor, ami hűti a telefon hátulját, szerintem nagyon szimpatikus funkció.
-
válasz
esbii22 #312655 üzenetére
Szellőzőst én nem tudok, nincs nagy tapasztalatom vele, ami van sem pozitív.
Az Mk3 Focuson függőlegesek a lamellák, nem tartja meg olyan jól mint a vízszintes, plusz én nem szeretem ha fel/le/jobbra/balra mocorog a telefon tartóstól (még kicsit sem), a cd-s atom stabilan áll. -
válasz
esbii22 #312650 üzenetére
Köpedék!
Sokat nem vártam tőle, de még azt sem teljesíti.
Zörög, nyöszörög, lötyög, egyáltalán nem érezni azt hogy stabilan akarná fogni a telót, főleg ha egy Plus/ Pro/ PM modellről van szó.
Ha CD slotos kell (ilyet linkeltél, ebből gondolom) akkor én ezt ajánlom bátran, igaz drágább, de stabil és évekig jó lesz, ez saját tapasztalat. [link] -
sgeza
veterán
válasz
esbii22 #312650 üzenetére
Én ilyet használok nagy megelégedéssel. A te általad linkeltet nem használtam, de ez nagyon hasznos. Gyorstölti. és magsafe-esen tartja. Praktikus a használata, és nagyon jól kapaszkodik a szellőzőrácsba.
Persze ehhez magsafe-es készülék kell, illetve tok használata esetén magsafe-es tok. Vagy felragasztod a mellékelt karikát. -
válasz
esbii22 #311584 üzenetére
"Az minden nap éjfélkor nullázódik, így meg tudod nézni hogy mennyit bír. Ennek a feltétele, hogy éjszaka ne nyúlj hozzá, legyen töltőn a teló, így reggel 100-ról indulsz 0 perces kijelzőidővel."
Így nézve az akkustat részen is ugyanezt mutatja az utolsó 10 nap részen, ha az aktuális napi oszlopra nyomsz.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
esbii22 #311564 üzenetére
"Mint írtam is, szerintem ezt nem kell minden nap nézegetni, elég 1-2 nap amikor ilyen statisztikát gyűjt az ember."
Így ebben egyetértünk, még ha ez neki nem is válasz. Én például az elején (mivel használtan vettem a 14PM-et) méricskéltem pár napig, de én kézzel adtam össze az "oszlopokat" a legutóbbi feltöltés óta. Ezzel csak akkor volt baj, amikor a legutóbbi feltöltés 24 óránál régebben volt (Pro Max-en előfordul), szóval feladtam, simán hozza a 1,5 napot és kész.
-
gretzky77
veterán
válasz
esbii22 #311558 üzenetére
Nem gondolom, hogy beléd köt folyamatosan, és őszintén szólva az első hozzászólásod stílusa ("van és képzeld") sztem kissé erős, valamint ha mondjuk nem az adott napon nézné meg hanem mondjuk másnap akkor adogassa össze őket!? Egyszerűbb lett volna leírni, hogy itt ilyen formában, mint androidon ( azóta egyébként már ott is van gyártó aki ugyanígy mutatja) nincs ilyen opció!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest