- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #79072 üzenetére
Legalabb a jelenleg meglevő címsor lett olyan, vagy megint lecsippentettek egy kicsit a tartalombol? Egyébként konkrétan nem is értem, minek ezek a tejablak sávok alulra-felulre. Bőven eleg lenne ha csak a pici ikonok jönnének elő.
Amig iOS 6-nal a címsor átlátszó valamennyire, iOS 7-en a tartalom alul-felül teljesen takarva van. Na most indokolja meg nekem a sok iOS 7-től elájult rajongó, miert jobb, ha kevesebbet látok a képből. Leszarom a dizájnt, de ez objektíven nézve rosszabb es ugyanez a faszsag konkrétan a rendszeren belul több helyen is előjön. Pl egyszerűen ugy erzem, mintha túl kicsi lenne most mar a kijelző...
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #79051 üzenetére
újraindítás után aktiválni próbálja, hiába a shift+update.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #79051 üzenetére
vagy-vagy,mondjuk személy szerint engem a legkevésbé izgat a beta1
majd ha végleges lesz akkor megy fel -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #79011 üzenetére
De, mivel megjelenés előtt ugye nincs fent az app beta verziója az AppStore-ban, így az iTunes nem is engedi regisztrálni, csak ha van UDID reg.
-
xors
senior tag
válasz
vadászcsiga #78982 üzenetére
Na király, ez elég jól működik valóban! Nekem az lenne a legnagyobb fejlesztés, hogy tudjak hívni siri-vel, vagyis felfogja a magyar neveket
-
Zjunior
veterán
válasz
vadászcsiga #78977 üzenetére
Full jó!
1 reset volt eddig -
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #78794 üzenetére
Fejlesztői reget hol lehet csinálni és hogyan?
S akkor hogy lehet feltenni?
S van benne ugyan úgy Magyar nyelv is? -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #78794 üzenetére
Jaj tényleg, mi lesz itt...reggelre +200hsz.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #76516 üzenetére
Pedig csak hébe-hóba nézek fel. Köszi, puszi.
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #76383 üzenetére
Én meg azt, hogy előre gondolgodnak... Biztos nem bohócokból áll a csapat. Mindenki azt gondol amit akar, attól még gyerekes volt ez az egész "be kéne perelni az Apple-t" beszélgetés.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #76303 üzenetére
Helyes!
Nálam sajnos a FaceTime létfontosságú. Haverokkal, barátokkal, barátnőfélékkel egyaránt használtam, de onnantól, hogy biztossá vált, hogy nem fog menni iOS 6-tal, nem volt kérdés, hogy frissitek, mert egyszerűen szükségem van ra. Legjobb haverral is FaceTime röhögcsélünk folyton. Na ezt a hsz-t iPhone 5-tel írtam meg, es kényelmesebb volt, mint az iPad-en, mert iOS 6-tal itt akadásnak nyoma sincs. Az a gond, hogy ez most nem a szokásos iOS 7 elleni spontán lázadásom, sokkal inkább amiatt vagyok felháborodva, hogy egyszerűen sarokba szorított az általam hűségesen követett Apple. De hat droidon se lesz FaceTime, pusztán hisztibol mégse váltok...
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #75342 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #74666 üzenetére
Te off huszar
megyek mindjart arulkodni!
-
galaktikus
aktív tag
válasz
vadászcsiga #74598 üzenetére
gondoltam már rá, hogy nem ártana kideríteni
-
galaktikus
aktív tag
válasz
vadászcsiga #74589 üzenetére
úgy vettem észre nem pontos.. vagy nem értem mit számol.. a rohadt vodafone már küldi a 80%-os üzeneteit amikor még sehol nincs..
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #74418 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #74418 üzenetére
Én ebből ki is maradok inkább...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #74381 üzenetére
JB-s szekciót én nem találtam benne egyáltalán, lehet túl régi verziót használok.
Mindegy, 700MB-tal beljebb vagyok. -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #74381 üzenetére
Köszi, így már akkor el merem indítani, mert elég sok már a szemét, de nem igazán örültem volna, ha emiatt kellene 7.1-re menni.
#74386: Annyira azért nem vészes a helyzet, hogy az kéne. Semmivel nincs több szemét rajta, mint bárki másnak, csak ha ezen lehet javítani, miért ne tenném.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #74265 üzenetére
Semmi különösebb módosíttást nem csináltak az utolsó softal a 3GS-n, csak befoltoztak egy SSL biztonsági lyukat a Safariban. JB telón ezt meg lehet oldani a Cydia- ból is. (SSL Patch)
Én pld az iPad mini 7.0.4-re (JB) is így raktam.fel. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #74287 üzenetére
Te írtad: "Nem véletlenül váltottam"
Talán alsógatyáról beszéltél, mert összef..tad magad, milyen jó egy 5 éves droid? -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #74282 üzenetére
Attól lesz kompatibilis 4 év múlva a friss appokkal? Ne haragudj, ha kissé hitetlenkedve csóválom a fejem...
Bizonyára egy 1.7 Android is remek élmény egy ma 5 éves vason. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #74265 üzenetére
Csak úgy hasít majd a G2 5 évesen a legfrissebb szoftverrel, erre mérget vehetsz.
Ahogy a most majdnem 5 éves droidos vasak is mind vágtatnak. Mindez azért, mert azok a gyártók törődnek veled, kinyalják a segged, lesz.pnak egy héten háromszor, stb. Nevetséges, hogy milyen primitív önigazoló érveket hoznak fel egyesek, nyilván bármi gondolkodás nélkül.
-
D@reeo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #74230 üzenetére
Igen, de restore nélkül IC-t cserélni hülyeség. A HW csere előtt mindenképpen érdemes megpróbálni a teljes újratelepítést. Veszíteni nem lehet vele (illetve esetemben max a JB-t), csak nyerni.
Esetleg volt valaki, aki felmelegítéssel (szifon, yt hajszárító) vagy a 45 perces mélyhűtőbe rakással (beszéljükmac-en is írták) ideiglenesen megoldotta a problémát?
Vagy volt, akinek a restore oldotta meg? Tömören: Ki, hogy javította a hibát?
Köszi -
D@reeo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #74227 üzenetére
Tudtommal egy ideig még alá szokták írni az egyel korábbi verziót, de út tűnik, már nem.
Semirestore lesz az első amit kipróbálok - bár nem hiszem, hogy az segítene- aztán ha nem segít, jöhet a 7.1. -
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #73319 üzenetére
Kint vagy vele az összes vizekből, mert utána még lehet decryptelni.
Én ezért is merem dropboxon keresztül syncelni. -
arkades
senior tag
válasz
vadászcsiga #73052 üzenetére
Előkapartam a 3GS-t és tényleg zörög. Idáig fel sem tűnt, komolyan.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #73045 üzenetére
(#73046) Kommy
Köszi nektek. Megnyugtató, hogy nem nálam van a hiba.
Csak ez fura még nekem, mert eddig Samu telefonjaim voltak és ott nem volt ilyen zörgés.
Ezek szerint ott csak egy lencse volt? (S1-2-3-4)vadászcsiga
Értem a poént.
De,ha az okostelefonok megjelenése óta egy márkát használ az ember eddig, akkor sok minden fura a váltásnál. -
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #72592 üzenetére
Az OK, Mac-en is Chrome-ot használok, de a "stabil" Chrome telefonon össze-vissza betűméretet használ. Fenemód zavaró, de hálistennek a Beta már nem olyan, így azt raktam fel.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
vadászcsiga #72551 üzenetére
probalom megszokni, torekszem ra, de sajnos sok az apro, de megis nagyon bosszanto hiba, es az altalam hasznalt ( vagyis hasznalni kivant dolgok ) hianya is megjobban letor.
nem vagyunk egyformak, ami masnak fontos, az lehet nekem nem, es forditva.
jb-elt telefonnal mar vannak lehetosegek , de itt meg mem ismerem, hogy mi, melyik tweek-et hasznaljam.
hajnalig kerestem pl. elmulasztott hivas ertesitot, de az istennek sem talaltam.
mostmar ertem miert ez a sok home gomb meghibasodas, hiszen allandoan nyomkodni kell, hogy jott-e valami, amit nem vettem eszre..., de nem majmoljuk (meg) az androidot, hogy kb. 2 USD-ert teszunk bele egy visszajelzo ledet....
szoval kicsinek tuno dolgok rontjak el az osszkepet !nederlamden!
ez nem igy van.
sokan hasznaltak mast, vagy korabbi ios-el iphone-t, es elegedettek voltak.
a viszonyitasi alap hianyzik, illetve az, hogy valakit zavarnak dolgok, valaki pedig siman elvan ugy a keszulekevel, ahogy a kezebe adjak... -
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #72551 üzenetére
Nincs mar meg.
Most ebredtem.
-
válasz
vadászcsiga #72536 üzenetére
Reader 2 szimpatikusnak tűnik, ezt eddig nem is láttam. Lehet beruházok rá.
Köszi!
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #72517 üzenetére
Nincs JB, es nem is lesz, amig atomstabil a sima rendszer.
Le tudom torolni az appot nyilvan, es ujra felrakni stb., de akkor sem normalis szerintem.
pacsi BLACK!
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #72420 üzenetére
Nem jött be, iPaden Mercury is kilépett.
-
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #72461 üzenetére
Amennyiben csak az utolsó egy oldalon ennyi a hiba, mi lehet a többin?
...ez elég nagy öngól volt!
-
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #72437 üzenetére
Szia!
Az aláírásodból gondolom hogy akkor LG G2-d van.Beleolvastam két G2 topikba is és hát ugyan az a helyzet ott is a rendszerrel és az eszközzel is...sz@r az eléggé!!Hiba a wifivel a BT-vel sárga foltok a kijelzőn,hibás képek a kamerákkal,beragadó alkalmazások,túlzott merülés....stb..stb...Szóval nem kell azt sem isteníteni!
Persze mondhatod hogy ja már nem(4.4.2),meg nálad ilyen hírből sem ismert....de hát másnál akkor miért is???
A másik,hogy igen vizsgáljuk már meg azt a jól működő androidot...mikor megjelent a 4.4 mindenki áradozott hogy végre itt a tökéletes...na ez koránt sem jött be.Már frissítették és még most sem jó pedig ez a rendszer szinte csak a múlt évben megjelent készülékekre tehető fel,mert ugye annyira jó a támogatottság hogy szinte a csúcskészülékek kapják meg CSAK....tudom-tudom széles a kör és nem fizetnek eleget a programozóknak hogy megfelelően portolják a gyengébb készülékekre...bár ez senkit sem érdekel,mert ugye boldog boldogtalan készít custom romokat.
Használtam eleget androidot is volt HTC HD,HD2...Samsung mindenféle,Note .Nexus4 is na az 5 is vacakol eleget azt sem isteníteném.Még a HTC One ami a legjobb de az sem az android miatt hanem a HTC kezelőfelülete lett jól megírva. -
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #72437 üzenetére
ilyen hibába nem ütköztem.
ó dehogynem.
vagy nem veszed észre, vagy nem akarod észrevenni.
vagy immúnis vagy rá. lehet olyan vagy, akit a filmeknél sem zavar ha a 24p nem tökéletes, és nem kadenciahelyes a megjelenítés. engem a világból ki lehet vele kergetni. -
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #72391 üzenetére
Gondolom azért mondod hogy baromság, mert nem érted. Leírtam ezerszer, hogy az android is egy kényelmes és jól használható rendszer. De nem telik el úgy mondjuk 5 nap, hogy egyszer ne ütköznék bele pl. olyanba, hogy egy alkalmazás befagy. Nem 1 adott, szarul megírt alkalmazásról van szó, hanem random. És nem arról van szó, hogy magával rántja a rendszert, mert simán ki tudom lőni, és maga a telefon hibátlanul megy tovább. Lehet mondani, hogy ez az app hibája, de nem érdekel. Akkor ne engedjen ilyet be a Google. Vagy amikor teljesen random mondom mondjuk egy böngészőből való kilépésnél vagy mappa megnyitásánál belaggol úgy, hogy 15 fps lesz kb animáció. És nem mindig és valóban: nem is gyakori. De előfordul. Na ilyenek az iOS-nél régebben szinte egyáltalán nem voltak, a 7-es óta szaporodtak meg ott is, de még most sincs annyi, mint androidon. Na erre gondoltam. Az más, hogy valaki szarik erre rá, mert egyébként jól működik a rendszer, de nálam ez hiba. Azért mégis 200k körüli eszközökről beszélünk... Én kifizetek értük ennyit örömmel, de az elvárásaim is magasak.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #72430 üzenetére
Szuper.
Köszönöm szépen.
Ha minden jól megy,akkor hétfőn váltok S4-ről I5-re.
SMS-re is van valami lehetőség? -
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #72420 üzenetére
Legalabb 6 eszközön.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #72411 üzenetére
Nem, szerintem Xeronal is jo lesz.
-
polonic
félisten
válasz
vadászcsiga #72405 üzenetére
Es mi a problema ezzel? Az os ugyanaz mindketto keszuleken.
Az ipades topik nagyon halott.Koszi, hogy megnezted! Nem egyedi problema akkor.
-
polonic
félisten
válasz
vadászcsiga #72396 üzenetére
Tenyleg nem oldott meg semmit. Ugyanugy volt ujraindulas es safari fagyas is, mint elotte.
Sot, azt csinalja, hogy ha megnezem ezt az oldalt es belenagyitok ott, ahol az ios verziokrol a kep van, akkor lefagy a bongeszo. De allandoan, nem csak egyszeri alkalom. Ipadrol van szo egyebkent.
Kiprobalnatok ti is? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Az már a múlt, most már a 7.1.1 fogja elhozni a csodát.
-
vans?
őstag
válasz
Erdemes is volt, semmi gond vele, iPad-en is megoldodott minden problemam. (hozzateszem az az egy negativum tenyleg fennall, hogy nem teljes kijelzos a hivokep, ez zavar is)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #72391 üzenetére
7.1-et
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #72362 üzenetére
Jaja.
Na maradok en iOS 6.1.4-en, iPhone 5-tel, ez a telefon így tökéletes ahogy van.
Remelem ki tudok még húzni vele (mármint ezzel a rendszerrel) egy fel-1 evet, így ebben a formában nagyon szerethető.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #72142 üzenetére
Nem, a telón belüli teljes visszaállítás nem frissít, csak töröl mindent, így ez jó megoldás a molléga számára
-
hdanit610
aktív tag
válasz
En nemreg csinaltam pont ugyanezt es a telefonrol inditott minden torles utan nem rakta fel az iOS7-et. Tulajdonkeppen csak telorol lehet megtartani az aktualis szoftot plusz visszaallitani.
Mas: nekem a gyari fuggetlen i5 mobiladat kikapcsolas utan egyszeruen annyit dobott ki, hogy nincs szolgaltatas (7.1), elotte sosem. Fraszt kaptam, hogy valamiert letiltottak es airplane on/off komboval probalkoztam, ami 25 percre megoldotta, de akkor megint eldobta a szolgaltatot (telenor). Vegul halozati beallitasok restore-t nyomtam es most hibatlan.
Valaki talalkozott mar ilyennel?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Köszi, amikor aktuális lesz utána keresek annak, amit írtál és teszek egy próbát.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #71548 üzenetére
gabormgp: Őt szokta mindenki javasolni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #71541 üzenetére
Ha ez nem lenne szándékos, akkor az akkuk örökké csúcsteljesítményükön működnének?
-
gabormgp
senior tag
válasz
vadászcsiga #71537 üzenetére
Akkor miért kapcsol ki úgy kb.16%-on?
Még annyi,melyik program tudja azt,hogy időzítve fényképez? -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #71534 üzenetére
Nekem édes mindegy lenne, csak működjön.
NPlayer-rel se jöttem rá, hogy kéne csinálni. Rámegyek alul a network-re, SMB/CIFS fül alatt ott a gép, ott hiába írok be bármit az User-hez, meg a password-höz, permission denied hibát ír.
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #70845 üzenetére
Nem. Ez egyértelműen az iGO hibája, más navi (pl. TomTom) nem csinál ilyet.
-
chatran
őstag
válasz
Van egy Wayteq x850 navim, az sosem csinál ilyet, se városban, se magas hegyek közt. Az I5-ben gyengébb lenne a vevő?
Másik fajta navigációs programra is jellemző ez a hiba? -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #70848 üzenetére
Szerinted tök normális, hogy városban dobálja a jelet, én erre válaszoltam, hogy márpedig nem normális..
Hol írtam, hogy te panaszkodtál a G2 topikban a gps-ről? Nem is feltételezném, mivel foggal körömmel véded, hisz nálad minden tökéletes, a többiek nem értenek hozzá... -
Tibee86
nagyúr
válasz
Soha egyik iPhone-ommal se volt ilyen gond, hogy eldobta volna a jelet, városban sem. A 10 évvel ezelőtti gps-ekre volt ez jellemző. (Meg ahogy olvasom a G2-re is.
)
-
Nescafé
őstag
válasz
vadászcsiga #70836 üzenetére
Okés mert most automatikusan van...
-
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #70735 üzenetére
-
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #70732 üzenetére
Van vérnyomásmérőm itthon és pont Omron.Ez esetben csak a hordozhatóság volt a szempont...vagy ha olyat tudsz ajánlani olcsón az is érdekelne.Sajna szükségem lenne egy úgymond munka közben is lehetőséget nyújtó eszközre....és ha már van iphone-om..
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #70509 üzenetére
De nem olyan mértékben nőtt régebben. Természetes valamennyire a méret növekedése, de előbb-utóbb eljutnak oda ahova OS X-el már sikerült, és zsugorodni fog.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #70509 üzenetére
Viszont évről évre jön egy újabb 8GB-os modell.
Vajon mikor jön el az az idő, amikor már szoftvert se lehet rajta frissíteni?
Vadászcsiga!
Gondolom ja.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #70505 üzenetére
Az iOS helyigénye pusztán a 64bit miatt nőtt az utóbbi időben.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #70498 üzenetére
Egyértelmű, de sajnos nem ilyen világot élünk.
Totheground: Nem hittem volna, hogy a konkurenciánál még gyatrább a helyzet. Az S4-re meg nem találok szavakat.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #70325 üzenetére
Náalm nincs semmi gond, pedig 3eszköz között szinkronizál az iCloud (iPhone,iPad,iMac).
erdoke: az Apple csak a gari utolsó 3 hónapjában hosszabbít 3 hónappal, amúgy marad az eredeti időpont. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #70316 üzenetére
Nagyon merült a teló, gondoltam vmelyik app beragadt, nyomtam egy hard resetet. Utána lett ilyen.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #70088 üzenetére
Minek ez? En is varom a 7.1-et, mert bizom benne, hogy az iPadem meg jobb lesz, mint most, mert optimalizalnak az iOS7-64bit kombon. (iPhone-on semmi gond, bar nem 5S-em van)
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #70088 üzenetére
Kár az iróniáért, a kezdettől fogva elbeszéltél amellett, amiről szó volt. Tibee86 teloja mar másodszor hal meg, és ad hibaüzenetet restore-kor. Szerintem van ra esély, hogy egy 7.1-es relatíve izmosabb frissítés megoldja a bugot.
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #70079 üzenetére
Troll.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #70079 üzenetére
Arra gondoltam, hogy esetleg nem fog Tibee iPhone-ja folyton elszállni, elvégre erről beszéltünk, nem a funkciók fontosságáról.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #70058 üzenetére
Ezt a másodikat már magánszemélytől vettem, így is szerencsém volt vele, mert bontatlan+ applestore-os számla is volt mellé.
Manchester85: Én se értem, de valaki vagy valami nem akarja, hogy ilyen telefonom legyen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #70050 üzenetére
Akkor sorry, ha félreérthető volt, nekem egyértelműnek tűnt. Az a baj, hogy 10-20-nál többet nem akarnék rajta bukni, de nem fog árában elmenni. Akkor kénytelen leszek maradni ennél az ipari hulladéknál...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #70047 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű, hogy nem erről van szó, hanem arról amit kapok majd helyette. Vagy van szerinted olyan hülye, aki így hirdetné meg?
-
lajki7
senior tag
válasz
vadászcsiga #70047 üzenetére
Biztos ezt akarta mondani csak az idegtol nm lat szegeny kollega😃
Am,neked azota G2t van?
semmi gond nincs vele
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #69947 üzenetére
Csak addig, amíg észreveszi valamelyik moderátor, hogy azt elfelejtették módosítani...
Nem mintha nem értenék vele egyet, mert tényleg semmi szakmai nincs ebben a topikban, de a többiben se sok. -
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #69582 üzenetére
iPhone-on nem, de Air-en a Mercury-t hasznalom, es semmi gond nincs vele honapok ota.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #69582 üzenetére
A 3 gyerek a 3 iPad-del a feleség 2 iPhone-nal, vagy 2 feleség 3 iPhone-nal? Ezt mindig eltévesztem.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #69573 üzenetére
Ez kb. annyira Safari probléma, mint amennyire OS vagy RAM. Mercuryval és i5/iPad 4 használatával nem igazán jelentkezik 1-2 tab után újratöltés. iPad Airen már inkább észreveszem.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #69576 üzenetére
És nem cserélnéd el rá a G2-t?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #69576 üzenetére
Én erre a mondatodra reflektáltam:
" Simán elkelne bele 2Gb de az apple olyan fsza gyereknek képzeli magát hogy nem latja az erdőtől a fát"
Ha meg próbáltad már huzamosabban az i5-öt, akkor nálad van a hiba, ha ilyet jelentesz ki,h simán elkelne a 2GB -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #69573 üzenetére
Látszik,h nem használtál 1GB RAM-mal szerelt készüléket
1GB simán elég bele, 512 valóban kevés lehet, bár azért annyival se töltögeti újra a Safari az oldalakat feltétlenül (amúgy meg ezt a dilemmát nem igazán értem, ha újra is tölti őket, nem kibírsz 2mp-t és +5MB adatforgalmat?), de pl az i5 v iPad 3/4 már gyakorlatilag bármennyi megnyitott appal/weblappal megbírkózik... -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #69498 üzenetére
Állvány van.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #69463 üzenetére
Most voltam Gellért-hegyen, elég fosok lettek, nem akart összejönni sehogysem.
nord_: hasonló miatt kellene.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #69460 üzenetére
sdforlife
Vakkants már valamit hogy jó e vagy sem -
w.miki
veterán
válasz
vadászcsiga #69336 üzenetére
"nem sikerült a biztonsági mentés, mert a telefon jelkóddal van zárolva"
amit hiába tudunk, fekete képernyőnél nem tudunk beírni
van esetleg már megoldás a telefonszámok kimentésére? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #69288 üzenetére
Na mindig tanul valami újat az ember, ezt se tudtam így van...
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #69236 üzenetére
Nem valószínű,h az eltűnne, mivel ettől még ugyanúgy ott lesz elérhetően a frissítés.
-
bull84ghia
őstag
válasz
vadászcsiga #69221 üzenetére
Ezt nem vitatom.
-
bull84ghia
őstag
válasz
vadászcsiga #69206 üzenetére
Gondolom nem teszi ki a NC az adatokat mint a gyàri?
Csak az hiànyzik -
bull84ghia
őstag
válasz
vadászcsiga #69195 üzenetére
Az előre jelzést is làtod ha kinézel? Ki vagy te Meterologus Mihàly?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #69199 üzenetére
Nekem még úgyse megy, pedig mostanában gyakorlom, így, hogy nincs szifon. Kinézek, mindig úgy "látom", hogy jó idő van, majd kimegyek és megfagyok.
cubik: Apple nagyker?
A szervizek többsége az ebay-ről veszi fillérekért az utángyártott alkatrészeket, nincsen gyári. Bár mivel már javítanak is, így lehet hamarosan jobb lesz a helyzet, de nem gondolnám, hogy a szervizek azokat fogják megvenni többszörös áron az utángyártotthoz képest
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #69193 üzenetére
És tényleg
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #69029 üzenetére
Ez már frissíthető shift+update-el dev. acc. nélkül is? Vagy még nem működik egyszerű halandók számára?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #68849 üzenetére
Nem az OTA-ra gondol, amit a Hasznalat-nal ki lehet torolni?
Blaise: ja tenyleg, beta miatt van nalam ilyen lehetoseg.
-
majestic
őstag
válasz
vadászcsiga #68849 üzenetére
Valahol olvastam, hogy az Apple lehetővé tette, de sehol sem találom...
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
vadászcsiga #68764 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #68764 üzenetére
Kipróbáltam, működik fszán
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #68762 üzenetére
Vagy hülyeség?
-
gypiero
tag
válasz
vadászcsiga #68709 üzenetére
Ha lehetetlen téglásítani, erre mit mondasz?
Adott egy iPhone 4 nem tudom milyen szoftverrel, így került hozzám. A telefon alapesetben nem reagál semmire, ha rácsatlakoztatom a gépre feléled, elkezd villogni az apple logó és annyi, iTunes így nem látja. Recovery módból kb 1 másodperc alatt kilép legtöbbször, DFU módban pedig nem engedi restore-olni az iTunes, 4005-ös és 4014-es hibákra hivatkozva. Mi lehet a hiba? Esetleg van valami ötlet, milyen programmal próbáljam bebootoltatni vagy valahogy feléleszteni? Redsn0w sem tudott vele mit kezdeni. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest