Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
herdsman12
őstag
válasz
V.Stryker #234888 üzenetére
AirPort telepítés után a Beállítások - AirPort - WiFi-keresés-t be kell kapcsolni.
Indítás után jobb felső sarok WiFi keresés, majd megint jfs Keresés és már mutatja is a listát jelerősség alapján.
Egybe látod a 2,4 és 5GHz-es hálózatot, a csatorna számából lehet következtetni melyik hol van. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
V.Stryker #231740 üzenetére
Ennek ellenére senkinek sem ajánlom hogy mélytengeri búvárkodásnál ne hagyja a szárazföldön ezeket a dolgokat, én csak egyszerűen megosztottam a személyes tapasztalataimat.
Majd ráérek sírni ha beázik
Csak hát én szeretem kihasználni a dolgaimat.... Viszont erről a gőzös dolgokról nem hallottam
Mondjuk, nem gőzfürdőt veszek, teszem hozzá, nem bírom hosszú távon a forró vizet. Szóval lehet hogy azért sem krepált be egyik sem, mert tényleg csak vizesek lettek tulajdonképpen. -
-
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
-
-
válasz
V.Stryker #229337 üzenetére
Igaz, hogy nem egy simes módban, de hátha hasznosak az alábbi infók.
Két telefonban van telekomos előfizetésem. Az egyik egy Xr, ahol e-sim a telekomos, a fizikai kártya másik szolgáltatóé. A másik telefon egy 6s Plus, ahol fizikai kártya van ugye és szintén telekomos.
Én azt tapasztaltam, hogy azonos helyen (akár épületen belül azonos ponton) az e-sim esetén a térerőt jelző ikon pont ugyanakkora térerőt jelez az e-sim esetén, mint fizikai sim esetén a másik telefonban. Így én azt gondolom, hogy önmagában az e-simből eredően nincs különbség e téren, de persze ez nem egy pontos mérés amit leírtam, csak egy tapasztalat. -
tboldi
nagyúr
válasz
V.Stryker #225953 üzenetére
Az enyémnek valószínűsíthetően modem vagy antenna gondja van. Hagyományos és eSIM-mel is ugyanúgy eldobálja a hálózatot, illetve random újraindulgat.
Az új 11 Prómban most bennevan az új fizikai SIM, meg a régi számom eSIM-mel, és hibátlan.
lugosi: Nekem muszáj volt bekapcsolnom a WLAN Call-t, hogy legalább otthon elérhető legyek, mert a WiFi-t nem dobálta el, csak a mobilhálózatot.
-
válasz
V.Stryker #225890 üzenetére
Beállítások - kamera - beállíások megőrzése
Viszont most nézem, az nem is a formátumra vonatkozik,hanem azt jegyzi meg,hogy videó-n voltál, vagy fényképezésen, panorámán, stb. Akkor azért nem működik nálam, nert nem azt csinálja, amira gondoltam
Akkor a "Kreatív szűrők"-et kell bekapcsolni, ott van a képarány is.
-
-
Giovan!
addikt
válasz
V.Stryker #223932 üzenetére
Zedge, illetve a Heroscreen weboldalára szoktam néha felnézni.
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest