- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Maxximus #170640 üzenetére
Látod erre nem emlékszem, de bennem fel se merült ez, mivel én voltam a tulaj. Nekem elég volt csak a telefon, a papírjaim meg amúgyis mindig nálam vannak. A számla meg mevolt a telekom fiókomban, sőt szerintem most is ott van még. Azt egyébként eltudom képzelni hogy elkérték a személyimet. Bár azt mindig elkérik ha ügyet intézek bent, ugye.
Közbe írták elöttem hogy csak a tulaj tudja kezdeményezni. -
30z.Samu
félisten
válasz
Maxximus #168386 üzenetére
Ahhoz hogy tudd aktiválni, fel kell menjen a hálózatra, de mivel korábban használatban volt a telefon, így jelenleg aktív. Drága iPod-ként tudod használni, akkor van szopacs, ha újra akarod tenni rajta a rendszert, mert ahhoz kell a mobilhálózat. És mivel nem tud fel csatlakozni, így kb alátétnek lesz jó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Maxximus #155941 üzenetére
Igen, mert kb csak ez a megoldás van rá.
Mantin: Magától nem fogja lefrissíteni, ahhoz neked is rá kell bólintani. Magától csak a frissítést tölti le a telefonra, ezt le lehet törölni, de egy idő után megint lefogja szedni. Amúgy miért nem frissítesz, nincs semmi gond az új iOS-szel.
-
válasz
Maxximus #127904 üzenetére
hosztnév a leírásban szereplő pop3 vagy imap szerver, kimenő (smtp) viszont eltérő/saját szolgáltatós kell, mert az nincs neki - a freemail esetén is ez a kínlódás tárgya, ráadásul nekik csak pop3 van -, a mobilos szolgáltatódét tudod például megadni, ha van megfelelő előfizetésed, vagy a google félét.
-
Dr.kühl
csendes tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Maxximus #60926 üzenetére
Szétoffoljuk a topikot, de megkérdezem, mert mindig mindenhol ezzel dobálózik mindenki, de konkrétum nem nagyon hangzik el soha.
Tehát mi az a fene nagy "szabadság", ami annyira jó érzés, és hasznos a mindennapokban, amire az iPhone nem képes, mert túl "lekorlátozott"? -
válasz
Maxximus #38385 üzenetére
Más.
Egyszer mutatta nekem valaki, hogy a google kontaktokat hogyan kell beszinkrozálni gyárilag (nem programmal, azt megcsináltam) , hogy a telefonszámokat innen használjam. (azért lenne fontos, mert ha az androidos telómba új számot írok be , ide is beszinkronizálja magától és vissza). A google fióknál kellett valamit állítani...
Megírná valaki, hogy kell?Megtaláltam,erre gondoltam:
A google féle szinkronizálást a beállításoknál a mail és kontaktok neve alatt kell keresni. Ott új fiók és az egyéb-et kell választani.
Ott a CarDav-ot.A szerver: www.google.om
Felhasználó: XY@gmail.com
Jelszó: ...jelszavad... -
erdoke
titán
válasz
Maxximus #28319 üzenetére
JB-eltem 4.3, 5.0.1 és 5.1 alatt is, nem sírom vissza azokat az időket, de azt a 20-25 dollárt se, amit a Cydiában hagytam. Az 5.x különösen gagyi volt.
Azt még az instabilitásnál is jobban rühelltem, hogy ha kijött egy bugfix OS verzió, akkor mennyit kellett kínlódni, hogy megint használható készüléke legyen az embernek... Ha ennyit akarnék xarakodni az eszközeimmel, inkább androidos kütyüt vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest